Visst fan är det fredag

Nu börjar det sjunka in. Den härliga, fria, lediga, mysiga fredagskänslan! Och det känns bra.
Klockan har hunnit bli så mycket så snart är det tacos dags. Det känns också väldigt bra. 
Det mesta känns bra idag faktiskt, jag gillar såna dagar. (Fast så fort nåt känns bra så blir det dubbelt "inte så bra" ganska snabbt) 
Men det som är bra när man är glad är att man inte bryr sig om det kommer bli tråkigt om nån dag, man bara njuter av att det är bra just nu.


Barbie har inte ridits på nästan 6 veckor, men sköter sig fint och tycker att det är kul att få komma ut igen, så nu ska vi komma igång tillsammans och hoppas att allt går bra med foten och att det inte behöver bli några mer 
långa, tråkiga och onödiga uppehåll. Det orkar jag inte med, jag vill komma framåt i ridningen nu!
Men än så länge känns allt bra.
Barbie brukar göra ett tjut och galoppera iväg när jag ska hämta in henne från hagen, sen står hon stilla längst bort i hagen och jag får promenera iväg och hämta henne. Men nu har jag hittat en hästgodis som hon verkligen gillar (nästan besatt) så nu går det mycket bättre, hon får en bit varje gång jag hämtar in henne.(För att jag ska undvika att gå så mycket nu från början). Fast hon har börjat tigga jobbigt mycket, hela tiden.. Så jag vet inte vad som är bäst, en häst som är snäll att hämta men tigger konstant eller en som man måste gå genom hela hagen för att hämta varje gång men är trevlig att hantera när man fått tag i henne? Det får jag väl snart svar på.


Det här är min favorit-larv, alldeles lurvig och söt!





Freaky Friday

Det blev en kvällsridtur för mig och mamma igår. Hästarna tyckte att änderna som simmade i dammen var lite läskiga i mörkret men annars skötte dom sig exemplariskt! 

Vad jag ska göra idag har jag ingen aning om. Tror att jag ska gå ut och se vad jag kan leka med. Det är ju fredag idag så det blir bara roliga grejer.


Barbie, nästan alltid när man ska ta kort åker öronen ned till sidorna...


Mamma och Despina


Tröttare än trött

Klockan väckte mig 07:00, kändes som om jag precis hade lagt mig. Förra helgen sa jag att jag skulle gå och lägga mig tidigt hela den här veckan för att jag ska orka upp när jag börjar jobbet igen nästa vecka. Men det har istället blivit tvärtom, senare än vanligt... 
Åkte till Malin och vidare till stallet. Hon hoppade med sin Prince och jag kollade på, höjde hinder och drömde om när jag hoppar med Barbie i framtiden. 
Sen for vi jag, Anders och Becci till hennes gamla stad. Jag köpte ett armband, tröja och pannband. Nu måste jag skärpa mig. Inte handla på ett tag. Inte förrän det är dags för julklappar. (På tal om julklappar, förlåt mormor för den dyra önskelistan!) Och Rebecca köpte smycken att ha på sig på bröllopet. Bara två dagar kvar! 

Söta Prince!

Sov gott

Nu är Rebecca och Anders här! Vi har ätit B&J och kollat på Dallas.

Innan maten var mamma och jag ute en liten minisväng på Barbie och Despina. Det gjorde ont i foten men det var kul! Sadeln ligger inte så bra och glider gärna, inte lätt när hon bara gått i hagen i 6 veckor. Då blir man rund om magen. Jag ska nog rida utan stigbyglar de första gångerna tills foten ha vant sig vid ridstövlarna och allt.

Nu nåste jag, eller jag skulle ha lagt mig för länge sedan för jag är jättetrött och ska upp tidigt imorgon. Ska med Malin till stallet, sen ska Rebecca och jag åka till hennes gamla stad och kolla i affärer och på kvällen om det inte åskar och regnar, som dom säger att det ska göra nu då ska vi rida :)




Roliga Onsdag!

Shit vilken dag! Pinsam och rolig.

Mamma och jag åkte iväg till sjukgymnasten, vi var lite tidiga men vi fick komma in direkt. Ole klämde på min vad, sen sa han -Nu må du lägga dai ned på ryggen din. Jag känner mig som en valross när jag vänder mig runt och lägger mig på mage! Ole pekar på min rygg och säger - De här e ruggen på dai. Och fnissar lite... Höhö, öh oj, ja, jag har inte gått i skolan jag inte. Skrattar till och vänder på mig på mitt allra smidigaste sätt, gör hål i papperhelvetet som dom envisar sig med att har på sängen, nu ligger jag på rygg! (Dog lite av pinsamhet. Mamma skrattade så mycket att hon nästan kissade ner sig när jag berättade).

Frågade han om jag fick rida och det fick jag om jag "bara satt på och körde runt" (allt låter mycket roligare på norska) Men rida lätt får jag inte göra på ca 2 månader. Men är glad att jag får sitta på dom i alla fall och jag kommer få en järn mage av att sitta ner hela tiden! 
Innan jag går kommer jag på att det är bäst att fråga om det är okej att jag kör bil nu. -Ja visst de går bra. Sen lade han till -Om du har körkort. Också flinade han. 
Han hade nog svårt att tro att jag har klarat körkortet när jag inte ens vet var rygg och mage är. 
Men jag gillar dig Ole! 

Sen åkte vi runt och shoppade och jag hittade faktiskt endel! Då är det roligt, väldigt roligt. 

Nu ska jag prova mina ridstövlar, dom har jag saknat. Sen ska jag sova lite. 


Shit vad trött

Usch vad sju kändes tidigt idag.. Men så får det bli när man inte gör det man ska dagen innan.
(Ångrar verkligen att jag inte rengjorde min stövel igår).

Idag ska vi, åka och träffa Ole, städa inne, handla, jag ska kolla efter något att ha på mig på lördag och rida. Får se om vi hinner med allt, jag ska sova lite också tror jag.

Kanske piggnar man till med lite rostade frallor och te? Jag provar! 

(Ikväll kommer Anders & Becci!)


Om man gör illa sig blir det roligare med Bamseplåster.


Parfym på posten, nu luktar jag gott igen!


Våra fina brudar.




Hihi

Pappa fick komma tillbaka till verkligheten idag när jag tog kort på honom och sedan visade det för han. Han stod på ett mindre smickrande sätt så jag kände mig tvungen...
I quote "Från ett sexobjekt till att vilja ta livet av sig..."        

Han tog det ganska hårt. Förlåt.

                                           



Jomenvisstserru

Mamma och jag har varit så duktiga, nu är det rent i stallet och det luktar såpa! 
Det är bara foderrummet och inne hos marsvinen kvar, sen kan det bli höst på riktigt. 


Imorse innan jag skulle ut och tömköra Eranthis smörjde jag hans hovar. Han är lite fjollig så han backade för att se efter vad jag gjorde, jag hamnade lite dumt till. Nästan lite framför, men jag flyttade inte på mig(?) och vips fick jag en hov i ansiktet. Jag har en bula under ögat och kommer nog bli lite blå. Kanske måste jag se över mitt intresse?

Imorgon kommer Anders och Rebecca hit! Det blir roligt, men hon får inte komma med förkylningsbaciller. Ajabaja. 
Hoppas hon hinner bli pigg till lördag i alla fall, det är inte så roligt att vara tärna på ett bröllop när man är ferbrig och sjuk.
                


                                                             Det är fint på hösten!
                                                                     

Sovit gott

Vad bra man sover nu när det har blivit svalare ute, med fönstret lite öppet och under ett fluffigt duntäcke. Jag tror att mamma också tycker det för hon brukar aldrig sova så här länge. 

Tisdagen går till att städa i stallet, det ska bli så shiny så! Sen ska jag rengöra min stövel också för den ska jag lämna tillbaka imorgon och just nu är den dammig, full med halm och stöv från hästarna.. Inte så fräscht.
Det ska bli skönt att inte behöva ha den mer men samtidigt lite sorgligt, fast mest skönt... Japp!
Det känns riktigt bra i foten, såret har läkt helt så nu är det bara hälsenan som känns lite kort och stel men jag vågar belasta den lite om jag har foten i vinkel.

Jag blir nästan orolig, jag måste kolla så hon lever! 


                      

Välkommen hösten

Nu på kvällen blev det ännu härligare väder när det slutade blåsa. Så efter pannkaksmiddagen cyklade pappa och jag med mamma när hon red på Sacke. 

Pojkarna kommer i galopp när dom ska in och sova!






Pappa pumpar på cykeln och mamma glider på Sacke


Det gick faktiskt!


Pappa hämtade hem mina skor från sjukhuset, se så fina dom blev med klack! Not.




Trevlig morgon

Idag har jag suttit på hästryggen i hela 26 minuter! Det blev en lugn, kort sväng genom skogen på Despina. Så roligt så! Det var bara några små myggor i skogen, älskar att hösten är på gång. Fast älglopporna som kommer sen kan dra åt helvete.


När vi släppte ut shettisarna imorse gick dom och rullade sig på direkten, på samma ställe, samtidigt ...Riktiga polare det där :)


Pajaz!


Igår hade jag en svart ponny, idag en grå.


Bus!


Galopprace!


Fina Despina





Den största köttbullen (Eranthis) ska få sig lite motion idag också. Det är skönt att han är pigg och glad fast han är rund om magen, det går så mycket lättare och är så mycket roligare att motionera någon då. 

Måndag igen

Då var det måndag igen! Veckorna går läskigt fort.
Den här veckan blir en rolig vecka, idag ska jag kanske rida en liten sväng, onsdag morgon ska jag till Ole och ta bort stöveln, det ska bli väldigt spännande att gå i vanliga skor. 
På onsdag kväll kommer det finbesök från Stockholm, Becci och Anders! Torsdag, då ska jag nog med Malin till stallet och sen är det ju fredag sen kommer bröllopsdagen för Rebeccas kompis. Då ska vi åka och kolla i kyrkan. När vi kommer hem hoppas jag att jag hinner åka till staden och gå på matfestivalen, annars kanske vi gör det på fredagen.


Jag längtar till hösten, när det är kallt och fint, man har varit ute i stallet och kommer in, sätter sig i soffan och tar en bulle och dricker varm oboy.
                            


Min eftermiddag...

...I bilder.


Köttfärslimpa till middag. Pappa är väldigt bra på det och korvstroganoff! 


Och med gele blir det liiite godare.


Jag har song popat en hel del... Fast det där med 42-12 är ju bara pinsamt! (Det går inte alltid så dåligt för mig)



Var ute och tog in köttbullarna, borstade och lekte med Erran. Han bugar..


ganska bra är han.


Gillar att bli kliad mellan frambenen!


Jag vet att det inte är vinter än med han fick ha sin fin-jul grimma nu när han skulle vara med på bild.



Tackar för myset :)


Svinen och ninen blev glada för lite kvällsmat


Sigge sover på mattan och har baktassen som kudde.


Just det, vi var ute och gled med pappas ögonsten innan middagen också!

Min förmiddag

Min förmiddag i bilder


Mamma red en sväng på (otroligt söta) Sacke



Super-söta-snygg-Sacke


Kolla in gräsmattan, måste vara ett proffs som klippt den!



Gigge 


Rainer


Gulliga bröder, smider planer för att rymma.


Puss!


Jag gick in för att äta lunch, mamma och pappa tar en tur med Despina. Mamma rider och pappa cyklar.

Nepp inte det

Ingen lycka i att få min vilja igenom idag, men oj jag börjar bli vuxen för jag är inte förbannad för det! Vi får ta det på onsdag istället när vi ändå åker in till sjukgymnasten.

Lördagkväll med lite och göra, jag går ut och klipper gräset, lyssnar på musik och skrämmer grannarna med min skönsång, så kan klockan bli så mycket att det börjar någon bra film.
Det ser ganska mörkt ut på himlen så jag hoppas jag hinner innan det börjar regna! 



Kanske, kanske inte

Hemma igen! 

Jag sätter igång projekt: Tvinga med mamma och pappa att åka till staden för att hitta nåt att ha på sig på bröllopet! 




                       

Göteborg

Nu är det snart avfärd mot stora staden Göteborg som gäller! 
Frukosten är avklarad så nu ska jag bara ta på mig några kläder och fixa håret, then im good to go. 

Song popat lite så här på morgonen, man blir fast i det spelet. Men det är roligt. 

NattiNatt

Jag gillade inte kakan, struntar i att ta bild på den. Jag skulle ha bakat bullar istället tror jag.

Imorgon ska jag och Malin iväg till Göteborg, hon ska på casting och jag är sällskap! Klockan 10 åker vi och då ska det vara fint väder.
Det ska bli roligt! 


Ska se klar Iron Man sen blir det sängen. Och jag måste bädda rent innan jag kan sova, blä. 

Sweet dreams! 

Baking

Skulle försöka baka den där goda kakan jag såg i tidningen. Försök nummer ett - Inte så bra. Jag brände kolan. Men försök nummer två klarade jag av kolan så det kan nog bli smakprov vid tio ikväll! 


Så här ska de förhoppningsvis se ut när dom är klara!





Sånna här konserver som man får öppna själv finns inte så många kvar av...


Vad fan du ser ut som en gammal man! Sa mamma (fast minus svordomen)


Den här äckliga klättrade på fönstret


Jag gillar IS och cola!


Om godis-kak-bitarna blir fina kommer det en bild på dom senare ikväll :)

Smile

Wieee nu är jag glad! Jag har suttit på en häst! Något som jag inte har gjort på fem veckor, inte konstigt om man har varit på lite dåligt humör, jag har ju haft abstinens. 

Det var snälla, mysiga Despina som fick lotten att ha rymdklumpen på sig och mamma fick leda, just in case liksom. Men det gick fint! 
Smilet går nu från öra till öra.


Brum, brum..



Lyckan är stor!



Det svåraste var att sitta av.

Morning!

Vaknade av mig själv klockan åtta idag, riktigt skönt! Nu blir det frukost, äntligen har vi chiqita bananer! Banan, fil och müsli, det är grejer de. 

Sen ska vi gå och släppa ut shettisarna. Dom ska börja få komma in på nätterna nu och gå ihop med dom stora på dagarna. 
När vi öppnade mellan hagarna till de stora igår kväll blev det en massa bus och en jävla massa spring. Flåset är inte det bästa på dem just nu så grannen kunde nog till och med höra hur dom flåsade. Men lite överskottsenergi fick dom göra sig av med, vilket var välbehövligt. Särskillt för våran stora grabb som verkar ha väldigt mycket sådant! 

Det var en mygga som stack mig på kinden igår, inte kul...

           

NattiNatt

Jag är trött men går aldrig och lägger mig. Varför? Ingen som vet.
Istället sitter jag och skriver en önskelista, till julafton. Det är väl iof bra att vara ute med den i tid så folk hinner köpa mycket paket och jag har räknat ut att man ska skicka iväg den ungefär tre och en halv månad före jul för att få som mest julklappar, å det är ju snart.

Dom som känner mig vet att jag älskar att få paket! Men jag gillar lika mycket och ge bort presenter, tur är väl det för det sägs ju att man får vad man ger. Sen har vi ju allt det här med, karma och att allt som händer har en mening...
Visst är det många som frågar sig vad barnen i Afrika och alla stackars barn som får armar och ben bortsprängda av minor har gjort för att förtjäna det. Det har jag själv undrat (även fast jag oftast undrar över mig själv och vad jag har gjort. Något som jag tror alla gör egentligen.) Men efter att ha sett Bruce den allsmäktige så har jag bestämt mig att inte tänka så mycket på det, Gud gör väl vad han kan och det kan inte vara lätt att göra hans jobb, jag skulle inte kunna göra det bättre.

Bara för en sista gång, hjälp mig och barnen snart! 

Det är jobbigt att vara klok som jag. Jag vet vad som är rätt och fel, jag förstår varför vissa människor beter sig som de gör och är därför snälla mot dem (fast de egentligen inte förtjänar det) , jag tänker jämt på att andra inte ska  behöva känna sig dumma och låter mig själv vara dum istället (är ingen egenskap att sträva efter, folk tycker man är konstig och det inser inte att man just hjälpt dem).

Jag tror inte på Gud direkt, men när jag vill något så ber jag en liten bön till honom. Gissar att det är därför jag ligger lång ner på hans lista att fixa, pga att jag bara hör av mig när jag behöver nåt. Sorry man! 




"Gud som haver barnen kär, se till mig som liten är. Vart jag mig i världen vänder, står min lycka i Guds händer. Lyckan kommer, lyckan går. Den Gud älskar, lyckan får!"



Åska

Det blev lite åska, inte precis hemma hos mig men en bit bort. Så vi drog ur allt nödvändingt för en torsdagkväll i soffan för säkerhetsskull. Mamma och pappa satte sig i köket för att spela chinaschack, ett alldeles för stort projekt i mitt tycke. Pappa kan inte spela nämligen. 

Jag satte i modemet igen och satte mig i tv rummet. Och de jag hör i från köket är: (Mamma) Nej, så kan du inte göra! (Pappa) Just de! Om och om och om igen... Pedagogiska mamma och tröga pappa. Bra combo ändå!

Jag spanade lite efter blixtar med kikaren med jag lyckades kolla bort varje gång...

Snart är det fredag med allt vad det innebär, tacos, fångarna på fortet, godis, päron-vodka... Längtar lagom mycket! 

Promenad i solen

Det blev inte hoppning idag, det blåser halv storm och då är det inte så kul att hoppa med en okoncentrerad häst, så det blev en mysig promenad istället. 

Malin och Prince


Söta Doris


Chanell och Doris busar!


När vi handlade idag köpte jag en ny matlåda. Tror att dom andra på jobbet kommer vara gröna av avund!

Nu åker vi

Det är morgon och dags att åka!

Drömmde många knasiga drömmar inatt, men bara trevliga så det gör inget. 
Torr macka till frukost, vi måste handla idag. (Gjorde aldrig det igår). 
Hoppas posten kommer med något roligt! 

Mot Prince och Malin!

Hopp!

Klockan är mycket och jag ska upp tidigt imorgon, något som jag har vant mig av med nu på mina tre veckor av ledighet. Jag som alltid brukar hoppa upp med tuppen! Det känns lite hemskt... Men jag ahr ju inte så mycket att pyssla med på dagarna så det känns som om jag lika gärna kan sova bort lite av dagen. 


Imorgon bitti åker jag med pappa när han ska åka till jobbet, så släpper han av mig hos Malin. Sen åker vi vidare till stallet. Jag hoppas att det inte regnar för hon ska hoppa imorgon och jag är förste hinder-höjare, korttagare och filmare! 

Nä nu är klockan alldelens för mycket! 

HoppeliHopp med Prince! 


Tele 2

I början av sommaren skickade jag ett mail till Tele2 angående deras reklam. I dom har de en massa får som har tänder både i över och underkäken, vilket dom inte har i verkligheten. Så jag skrev ett skoj-mail till dom för att försöka fixa mig en gratis iphone. Det gick sådär...

MITT MAIL:
Hej Tele 2! Detta gäller er reklam på tvn. Ni har får med i den och jag har sett att ni bara har låtsas får. Och hur jag vet det? Jo, riktiga får har bara tänder i underkäken! Om ni skickar mig den nyaste iphonen lovar jag att inte gå ut med detta och förstöra er roliga reklam och ni får fint och stilla ändra era fårs tänder i fred. Det kallar jag en bra deal! Här är min adress så det är bara att skicka den så fort ni mottager detta mail. Hör av er så jag vet att ni fått det, annars läcker ert misstag ur i pressen. Tack!

SVARET JAG FICK:
Hej Cassandra!
Det var väldigt uppmärksamt utav er att notera, vi kommer att skicka vidare detta till vår marknadsavdelning så att de kan se ifall det går att göra några ändringar. I nuläget kan vi dessvärre inte skicka ut en iPhone trots att ni har noterat detta, vi beklagar och hoppas att ni har förståelse.

Kul att dom hade humor i alla fall.
Det har kommit en ny tele2 reklam och i den syns inga tänder, jag vet inte om det var tack vare mitt mail eller om det är en slump. Men det är ganska kul.

Fika

Bättre väder idag, i alla fall bättre ridväder. 18 grader och ingen sol, helt okej, så mamma är ute och rider på Despina.
Barbie stod som förstelnad när jag gick in i hagen för att hämta Despina, redo att fly om det skulle visa sig vara henne jag skulle hämta in! Men sen när hon såg att det inte var henne jag var ute efter såg hon nästan lite besviken ut... Nästa torsdag kommer Rebecca hem och då ska hon få låna Barbie så hon får komma ut i skogen lite! Det tycker nog båda två ska bli roligt. 

Idag ska jag fika med Anna! Det har jag längtat efter hela veckan. Sen ska jag och mamma handla... Mindre kul.


Köttbullarna hade tagit sovmorgon idag! 


Gigge, Rainer och Plupp hoppas att jag kommer med god frukost. 


Sigge får sina gosattacker emellanåt och då är det bara att gosa! 


Alla får se upp


.....


Han är söt min Sigge


Och cool..

Hello

Jag har en vän på fejjan som är från Egypten. Jag har aldrig träffat honom och jag vet egentligen inte ens vem han är, jag bara accepterade hans vänförfrågan. Men han skriver till mig ibland och då börjar alltid meddelandet med -Hello the most beautiful girl in the world! Eller något liknande. 
Även fast jag vet att han är (förlåt) ful och att jag varken vill eller kommer att träffa honom i verkligheten någon gång, så blir man glad när man får ett sånt hej. 
Han skriver ett tag och berättar emellanåt att jag är den bästa tjejen i världen och att jag måste vara rädd om mig och att jag är snygg, å söt och fin o.s.v... 
Sen när jag känner mig nöjd, skriver jag att jag måste gå och blockerar så att han inte kan se att jag är online. 
Jag- lite gladare, mår lite bättre.
Så jag vill bara säga tack till min lilla Egyptiske pojke som ger mitt ego en puff ibland! (och förlåt för att jag inte är lika engagerad i att du ska känna dig bra, men ärligt talat är jag lite rädd att du ska stå utanför min dörr en dag om jag uppmuntrar dig för mycket).


                   

Det går framåt

Idag fick jag ta bort bandaget och tejpen över såret, det var riktigt skönt att duscha hela foten. Tror att foten också tyckte det var skönt att bli lite blöt efter tre veckors torka (om man inte räknar fotsvett).


Det var kul att kolla på såret med! Det ser lite äckligt ut nu men jag tror det kommer bli ett snyggt ärr sen! 


Skrubbsåret på den andra vaden är snart borta.


Jag gillar faktiskt äckliga sår, stora sår och coola ärr, lukten av sprit, köra fort och kolla på poliser. Så jag tror jag kommer trivas fint med mitt framtida yrke.

Imorse gjorde jag ett test för att se vad man skulle passa att jobba med.
"Du gillar att göra saker, inte att prata om dem. Du har ett sinnelag för hur tekniska prylar fungerar och har lätt att lära dig nya saker. Du tycker om att arbeta med händerna och tillverka färdiga produkter. Du är en mästare på praktiska prylar, och är först med att anmäla dig om någon behöver en extra hand." Blev förklaringen på mig, stämmer väl inte helt men ganska bra.

Och i förslag om vad man skulle kunna bli fanns, bagare- De är jag ju nu. Och det jag ska bli sen fanns också som förslag. Bra, riktigt bra!
http://allastudier.se/artiklar/362-l%C3%A5t-inte-slumpen-best%C3%A4mma/
Där kan ni kolla vad ni skulle kunna bli :) 

På tisdagar kommer Allas, en tidning som mamma prenumererar på och i den tidningen finns det ett horoskop som gäller för den kommande veckan. Det är vårat tisdagsnöje, att vänta tills posten kommer för att läsa vad som står. Kanske tragiskt, men mysigt.
Det fanns ett recept som såg riktigt gott ut, så nu kanske vi måste åka och handla så jag kan baka lite. Det är inte bra att jag gillar och baka och äta när jag inte kan motionera för tillfället. En månad sitta stilla och äta gott... Farligt.

Bilder

 
Busiga Kimmie, 9år! 


Mina älskade små ponnyer <3 (Inga modeller precis men, bäst ändå)


Barbie Jane


Det är sååååå skönt att bli kliad, det kliar överallt på hela kroppen!  


Min rymdhäst?!


Hm.. då kanske jag ska ta min rymdhäst och åka hem igen.





Morgon

Fin tisdagmorgon, kanske lite mycket blåst. Idag vet inte riktigt mamma och jag vad vi ska hitta på. Mamma har inte fått några jobbtider den här veckan och jag har inte fått något intyg om skjuts så jag är fortfarande hemma. Om man hade en massa pengar så hade det inte varit några problem alls att hitta på något att göra, då kan man bara åka hit, åka dit, köpa det för att fixa det. Då skulle det inte bli tråkigt att bara vara hemma. 
Eller om vi hade en egen gård, då hade vi haft tusen saker att greja med, då hade det också varit väldigt roligt att vara hemma. 
Men nu blir vissa dagar väldigt sega.

Jag är mätt efter frukosten, en ganska äcklig frukost. Ett glas vatten, en tekaka (från mb bagarn, tummen upp) med leverpastej, ost och gurka. Ibland är det svårt att orka göra en god frukost...
Nu ska jag ut och gosa med alla små djur! 

Som Rebecca och jag brukar säga till varandra och som Tyra Banks säger; Lateeeeeeeeeeeeeeeeeer!

Sängdags

Ensam mamma söker premiär idag, men jag fick bara se i reklamen för det var ju två gamla människor som ville de Dallas idag. 
Såg ut att vara väldigt pinsamma pojkar som hade sökt till mammorna i år. Då blir det nog kul att se.

Jag är väldigt trött men det får bli lite Saltkråkan innan jag  hoppar i säng!

Hungrig är jag också, jobbigt.

Melker VS Pappa

Klippt lite gräs, ätit lite köttbullar, sett en massa saltkråkan avsnitt. 
Det var lite krångligt att trampa ner kopplingen med rymdstöveln, men det funka! 

Skrattar alltid för den fine farbror Melker och min far är så lika varandra. Lätt irriterade, har inga problem med att berömma sig själva, stressar upp sig för småsaker och får plötsliga poetiska infall. Dom vill bara vara snälla, men det blir så fel.
Dom är inte bara lika till sättet utan också till utseendet, ännu mer var det förut när även pappa hade mustasch.

Pappa?
                  
Farbror Melker?




"Denna dagen ett liv" -
Farbror Melker



 

Fika Dags

Idag har jag faktiskt gjort lite nytta. Städade vårat sadelkammar-hö-halm-förvarings utrymme i stallet, så det är ganska fint, idag och imrogon i alla fall. 

Jag har sett lite film i helgen och idag. Mulan (en skitbra film!),  Rasmus på luffen (älskar söta Gunnar), Bruce den allsmäktige (Förbannat rolig är Jim Carrey, alla filmer han är med i är bra. -Thats good. Thats gooooooood! - Thats the way the cookie crumbles!) 

Vi här hemma var lite sugna på negerbollar sååååååå jag gjorde några! Fika dags :)

 

Asså Shiiiiiit

Måndag igen! Shit vad fort veckorna går. 

Snart ska jag börja jobba igen, kliva upp tidigt, fixa matlådor och allt vad det innebär. Och snart börjar jag skolan, det ska bli spännande och kul. Hopps att jag tycker att det är en rolig kurs, det blir lite lättare då.

Trodde att det skulle vara sol idag med, men dom vattnar ordentligt idag istället. Synd, jag ville sola så jag skulle ha nåt att göra. 
Men jag kan ju fortsätta drömma drömmen som jag drömde, mamma hade samma dröm som jag. Att vi flyttade. Jag plockade upp alla mina saker, kitchen aid glasskopan, mina färgglada glasskålar, burken med svampar på, mina miljarder cola-glas...Nu får jag nog sitta och sucka lite.

                                                       

My wishlist

Några saker som jag vill ska hända inom kort, gärna innan jul;
 
* Mamma får ett jobb

* Vi flyttar

* Rida (väldigt snart)

Klasat klart för idag

Gud vad mätt jag är nu! 
Vi har varit på jättetrevligt kalas, med smörgåstårta och jättemycket gott fika och jag tror att födelsedagsbarnet blev glad för presenterna. 
 
Det var en ny sorts smörgåstårta som vi fick idag, jättegod och till fika fanns det chokladsnitt, hallongrottor, kladdkaka, björnbär/lime kaka, en mormor-kaka som jag inte vet vad den heter, glass och muffins made by födelsedagsbarnet själv! Jag tog en av varje förutom björnbärskakan, så jag kommer nog inte behöva äta mer idag. Gott! 

Fick se Theas fina, vita katt för första gången idag. Fortfarande liten och alldeles fluffig och fin. Jag hade en vit katt när jag var liten, ingen långhårig men. Och min kompis Anna har också en vit katt, jag gillar vita katter. När jag flyttar (om sådär en miljon år och har sparat ihop ca 7 tusenlappar) då ska jag skaffa en vit raggdoll. 

Thea och söta kissen


Lillebror Pontus med sin något större Fritz


He´s going to eat me!
 

Kalas idag

God morgon! 

Jag ska äta frukost och duscha, sen är det dags att åka på kalas! Glömde skriva grattis till henne här igår, jag får göra det idag. Grattis Thea som blir stor och fyller tio år! 

Idag är det ganska tråkigt väder, molnigt och blåsigt. Känns att det börjar bli höst. Fast det är ganska mysigt, det blir dags för att ta in hästarna, köpa kläder, ta fram filten till soffan, tända ljus. Hoppas att det blir en lång fin höst. 

I måndags när vi var och hälsade på ridskolan såg vi en så sjukt söt valp! Så nu har jag suttit och kollat på blocket efter valpar hela veckan. Har hittat en som jag väldigt gärna vill ha, en Jack Russel tjej som bor 4 mil bort och bara 7000. Men jag har inte riktigt råd så det får vänta... 

Godiset har landat

Äntligen har jag fått min godispåse! 
Så nu är det lördagmys i soffan med mama och papa till sommarkrysset sedan hoppas jag att det är någon bra film på tvn. Annars stoppar jag i Mulan!

Pappa kan inte säga Greys Anatomy. Snart börjar en ny säsong (längtar ganska mycket nu) och det kommer bli samma grej varje vecka. Programmet börjar, pappa ropar - Nu börjar Grejs annna tommy! Mamma (försöker) förklara för honom hur man ska säga och jag suckar... Det är gulligt med familjen! Eller hur?
Läste en krönika som Calle Schulman skrivit, han hade varit så avundsjuk på alla sina kompisar och deras familjer när han var liten som verkade vara så roliga, verkade ha så trevligt och verkade så normala. Inte som hans egen, den kallade han dysfunktionell. 
Till sist förstod han att alla familjer är dysfnktionella, det är nästan ingen som har en "normal" familj.
Det kan ju vara skönt att veta när pappa säger nåt dumt till en tant på affären så man skäms, men det är då bara att le och skratta. För det går tyvärr inte att sjunka genom jorden. Eller man tycker att mamma tjatar mycket, det är bäst att bara göra det hon ber om första gången hon ber, det blir bara värre. Andra har det också så.


Bajsvarnare

Det är en brandarnare i huset som gör mig arg. Den piper och piper, jag vet inte vilken det är...Om jag går och ställer mig under en,då piper det ingenting...

Gaaaanska konstigt.

:)

Igår när jag var med mamma då hon fixade sina naglar blev det ganska långtråkigt, så jag lekte doktor! 

Myslördag

Det är lördag, det är morgon och det regnar lite mysigt. Känner att min plan med film och godis fungerar alldeles utmärkt idag! 
Mamma och pappa är nämligen borta hela dagen, då kan man ju vara lat.

Dom ska till Vetlanda och kolla på snygga araber och tog med sig transporten...Behöver jag vara orolig? (Höhö skämt och sido)

Nu först ska jag sätta mig och käka lite frukost, sen ska jag nog sjunga lite Lips för och med mig själv. 

Kul!

Nu har vi blivit sminkade och fotograferade! Det var jättekul och blev faktiskt fina bilder.












Nu är det snart dags att sova! Imorgon är det lördag och då, då ska jag köpa en stor godispåse! Från hemmakväll eller på Birgers. Problemet är bara att mamma och pappa är borta hela dagen och jag kan inte köra bil... Får sova på hur jag ska lösa det...

Mysfredag

Mammas naglar är fina igen och nu väntar vi på lunch. 

Vi har härlig arbetsfördelning idag mamma och jag. Efter lunchen ska jag hoppa in i duschen för att göra nästan ingenting tills jag ska till Malin i eftermiddag och vi ska iväg och ta fina bilder!  Mamma däremot ska vara hemma och städa, slänga in ett par vagnar halm (ca 3,5 ton) skjutsa mig till Malin, duscha och laga mat, innan halv sju.

Nu när vi får halm ska vi nog låta hästarna komma in på nätterna igen. Kan vara bra att begränsa matintaget för några av dom. Barbie ser ut som en 200 kilos överviktig Bponny, Despina som om hon ska föla vilken dag som helst och det finns en risk att det är tvillingar och Eranthis ser ut som julgrisen själv. Sacke är väl den enda som man känner att det fortfarande finns hopp om. 

HÄRLIGA MYSFREDAG!



Dags att dra

Fläskpannkaka till frukost är ganska bra!

Lite trött är jag, kunde aldrig somna någon gång igår. Men jag försov mig inte i alla fall. Nu är det dags att åka, åka saab! 


God Natt

Dags att sova för att välkomna den härliga dagen fredag imorgon! Men då kan jag inte ligga och lata mig i sängen till halv tio, för imorgon ska mamma iväg och fixa sina naglar på morgonen och jag ska lämna in en lapp på jobbet, tidigt, tidigt.

Jag tror att jag kommer få en ful, alldelens platt rumpa. Eftersom jag inte kan gå så mycket, sitter jag ofta istället, sitter så mycket så det gör ont i rumpan! Jag hatar att sitta ner! 
När jag var liten så sprang jag vart jag än skulle. Till stallet och hämta något, upp på mitt rum, till toan och kissa.. Överallt och jämt sprang jag. Inte konstigt att jag var ett smalt litet barn. Och när jag var liten var jag väldigt duktig på att spara godis. Jag åt nästan aldrig godis, mer kakor och katrinplommon när jag lekte picknick med min nalle Larry. Som jag gjorde väldigt ofta. 
Vet inte riktigt när problemet "alltid sugen på godis" kom... Men det lider jag av nu i alla fall och har därför fått lite oönskat fläsk lite här och var.
Men jag behöver ju inte vara orolig för att det snart är nyår igen, jag har redan ett nyårslöfte.

Positivt tänkande, ödmjukhet och rättvisa inbillar jag mig att man ska komma längst på. Har inte märkt nåt än men det kanske kommer! 

Tror att John Blund är på väg så det är bäst att hoppa i säng!



         


...

Jag har börjat spela facebook spel... Bejeweled och song pop. Det är nog inte bra att vara ledig så länge? Men det är kul!

Becci

Jag längtar tills Rebecca kommer, jag har en överrraskning till henne! 

                             

Torsdag

Nu har jag varit hos Ole, min väldigt snälla och trevlige, norske sjukgymnast. Han sa att allt såg bra ut och tog bort två kilar i min stövel, så ska jag ha nu i två veckor. Sedan ska jag tillbaka och ta bort hela stöveln och bara ha en kil i mina vanliga skor.
Bara två veckor innan jag kan köra bil igen! I´m doing a victory-dance for that! 

Vi träffade en trevlig man på sjukhuset som kom och pratade med oss medan vi väntade på att få en ny tid. Gubben fick väntat i en hel timma och vi i 40 min innan vi fick hjälp. Tanten i luckan hade till ursäkt att schemat inte stämde... Hon var iof trevlig och bad om ursäkt, men 40 min utan att det kommer någon och hjälper oss, lite dåligt. 
Den gamle gubben hade mycket kloka saker att säga i alla fall. Han gillade nordsvenskar, han gillade inte telefonförsäljare, tyckte att doktorerna kunde dra på smilet lite mer, att dom skulle skaffa guide-hjälpredor som kunde hjälpa dom som inte hittade runt på sjukhuset också luktade han tvättmedel. 

När vi var klara med foten ringde vi pappa så han mötte upp oss så att vi fikade tillsammans. Gott och mysigt. Pappa lyxade till med två mazariner, jag och mamma delade på en negerboll (Ja, jag säger negerboll. För det heter så!) och en chokladkaka med valnötter.

Min ena kusin fyller 10 år på lördag så innan vi åkte hem köpte vi lite presenter! Jag längar redan tills jag fyller år, men jag räknade ut att det är nio månader tills jag fyller år. Man hinner liksom få ett barn innan jag fyller år, då kan man säga att det är ganska länge innan jag får tårta och paket...

Nu kommer pappa snart hem från jobbet, ja vissa jobbar ju faktiskt på dagarna. Även fast jag och mamma glömmer bort det ibland, vi som bara går hemma och inte gör nåt alls. 
Då ska han göra sin (enligt honom) förbannat, underbara, oslagbara fläskpannkaka! Jo visst är den god, men att man kan äta den frukost,lunch och middag som pappa säger att man kan vet jag inte...



Min nya favorit mys-grabb!


 

Sjukgymnastikdax!

Det har varit fint väder hela veckan nu, hela fyra dagar. Riktigt bra! Tror att jag ska sitta ute i solen en stund innan jag ska åka till sjukgymnasten.

Idag åker "våran" lilla Åke (som vi sålde för 2 år sedan) till My, som har lånat Holly. Det känns riktigt bra att det är hon som har köpt honom, nu vet man vart han är och att han kommer få det jättebra! 
Skulle vara kul att åka och hälsa på dom till våren.

Åke 






Holly 





Pizzatime!

Min högra vad har tappat alla sina muskler, på 14 dagar. När jag skakar på den känns det bara som skinn, en köttfylld påse hud... Inga hårda muskler kvar. Väldigt kul att skaka på! 

Den vänstra vaden: 36cm Den högra vaden: 34cm  



Mamma sa att hon var sugen på pizza idag. Då kom jag på att jag också var sugen på pizza idag. Så idag blir det pizza till middag! Tycker det passar bra så här mitt i veckan. 

Bara pappa kommer snart... 



ONSDAG

Onsdag idag, sjukgymnasten imorgon. Det ska bli väldigt spännande vad han säger om foten. Jag ska försöka tvätta foten noga idag så den luktar jättegott tills imorgon!

Idag blir det nog inte så lajban, mer en mysig dag. Sola, läsa bok, borsta hästarna, mysa med svinen... 

   

Nu får det snart hända lite positiva grejer!

Det var kul att åka och hälsa på Johanna och kolla på dom små barnen som inte är så små längre, rida. Se alla hästarna och hur dom hade fixat i stallet. 

Men nu längtar man ännu mer efter att flytta. Ha en ridbana och ett eget stall... Eget allting! 
Käre gode Gud, fixa ett jobb åt mamma.

Nu ska jag sitta och vara lite ledsen i soffan. Tur, eller synd att vi inte har något godis hemma...


Lunchmorgon

Vaknade till vid nio men tyckte att jag kunde sova lite längre. Lite längre blev god morgon klockan är halv 12 (!) Så det blev lunch till frukost idag. 
Man får se det ljust, då blir inte dagen så lång.

Ikväll ska mamma och jag åka och säga hej och lycka till, till Johanna och ridskolan som har flyttat till en ny gård. När vi ändå åker förbi jobet ska jag svänga in och skriva i lönelappen, så jag får in några pengar den 25:e. 

Nu ska jag gå ut och sätta mig i gräset och mysa med marsvinen.




Om man går fort och ler mycket är det ingen som ser att man är ful. /Lasse Åberg

Frissan

Nu är jag klippt! Tråkigt att det nästan inte syns, men det är mycket fräschare och lenare så det känns bra. Jag får klippa mig mer nästa gång kanske.

Ikväll ska jag ut med Malin och Sofia på sommarens sista måndaxklubben! WOHO! Fast jag har ont i huvudet så jag måste gå och vila så att jag inte får migrän. Det vill jag inte ha, ikväll ska vi ha kul! 


 

Hej då

Lite så här på söndagskvällen har jag sålt min blåa bil! 
Till en trevlig familj i Trollhättan, hoppas att dom blir nöjda. Är dom glada, är jag glad!

Känns lite sorgligt att den är borta, fast jag inte gillade den speciellt mycket... 
Hej då blå-racer


Söndag

Längtar tills imorgon då jag ska klippa mig! 

Jag gillar kort hår och hade alltid det när jag var liten. Men de senaste gångerna när jag klippt kort har jag inte blivit riktigt nöjd och jämt när jag har orkat spara och fått den längd jag har nu på håret brukar jag alltid klippa av det. Så imorgon kommer jag bara att toppa och rama in det mot ansiktet, kanske jag har riktigt långt hår till jul.
Det ska i alla fall bli kul att få det lite fräschare.

Låg ute i solen och läste medans pappa och mamma klippte gräset, bra att vara skadad ibland. Fick ta in shettisarna för dom var täckta av bremsar och sprang som tokiga runt i hagen, varma och stressade. Längtar till hösten... 

Kul dag idag

Åkte med Malin till stallet idag och var med när hon red. Det är kul att följa med och se andras hästar och se när andra rider. Man blir inspirerad och ridsugen, jag önskar att vi hade en ridbana! Så man kan träna bättre, eller träna överhuvudtaget. Och hoppa! 

Sen var det luchdags så vi käkade lite. Efter det åkte vi hem till mig, spelade fia med knuff, ett mycket underhållande spel, En kompis till Malin kom och hälsade på en sväng innan klockan var dags att åka för att se pappa spela.
Det blev en rolig kväll och jag dansade till och med lite! Men det kommer jag kanske få ångra inatt... 

Nu är klockan sviiiin mycket och jag ska sova! 


Myspys

Den regniga fredagen blev en väldig fin och solig fredag! Väldigt trevligt.

Mamma, jag och Svante sitter i soffan och har fredagsmys och pappa är och rockar. 

Så här fina blev stolarna i bilen! Ser nästan helt nya ut, nu längtar jag tills jag kan ut och cruisa.




Regnig fredag

Hela veckan har dom sagt att det skulle bli fint väder fredag och lördag. Men idag vaknar vi upp till regn. Fast jag tycker inte att det gör så mycket att det är dåligt väder idag, det är ju fredag och jag ska inte göra något speciellt. 

Även om man är ledig hela veckan så längtar man till fredagen, då är det tacos, godis och mys. Det är nåt speciellt  med fredagar asså! 

Förhoppningsvis hinner pappa komma hem med min Saab med fina och rena stolar, innan han ska åka och spela. Jag längtar tills jag köra min bil igen! 


Mamma ska städa och jag kanske ska måla? Vila? Se på tv? Duscha? 

      

Allmänbildad

Långa, lediga dagar! 

Dåligt för att jag handlar. Bra för jag blir bildad.

Idag har jag fyndat ordentligt! Mamma och jag (Tack Gud att hon intehar ett jobb så hon kan vara hemma med mig) var och köpte korn och mineraler. På den affären hade dom en massa roliga grejor till svinbilliga reapriser. Så nu är jag förberedd inför vintern och att börja rida igen. Jag köpte ett par vintervantar, en huva som man har under ridhjälmen så man inte fryser ihjäl vid 18 minus, hästgodis och ett par boots. Allt var nersatt mellan 30-70% så jag sparade 260:-. Då kan man faktiskt känna sig lite glad! 

Nu börjar jag bli lite utav en rainman, bara idag har jag lärt mig att huden på en vuxen människa väger ca3 kg, oscarsstatyetten är 34 cm hög, IKEA katalogen trycks i ca 200 miljoner exmplar, 40% av alla svenskar sover naken, en miljon kvinnor runt om i världen blir gravida varje dag,  den svarta lådan i flyplan är inte svart utan orange, skrämmande siffra att ca en miljon människor begår självmord på ett år. 
Jorå, fråga mig vad ni vill, snart kan jag svara på allt! (I alla fall inom kategorin värdelöst vetande)


Dags för mig att mamma att mysa i soffan med morötter, tzatziki och film. Pappa kommer inte hem sent för han är med bandet och kollar ljudet inför helgen. 

Dagen innan fredag

Torsdag idag! Jag känner för att beställa galet mycket kläder och jag längtar tills på måndag då jag ska klippa mig. Jag vill vara blond igen, vill kunna rida, vill kunna gå ut och springa, vill kunna köra min bil och jag vill kunna dansa imorgon när pappa spelar! 

Men nej. 

Har haft svinont i foten inatt så jag har sovit dåligt. Var nog för att jag gick/hoppade på kryckorna så mycket igår. 
Känner mig inte så super fräsch, sover dåligt och det syns i ansiktet, håret som är vant att duscha varje dag ser äckligt ut nu när jag duschar varannan dag...

Nu ska jag käka frukost, sen ska jaggå ut försöka borsta min häst. 

Snodde min köttbulle!

Idag hände en galen sak. När vi var på väg hem möter vi en kille som rider på en svart shettis och en bit därifrån står en liten tjej i ridkläder. 
Mamma säger; Det var Eranthis! (Min svarta shettis) 
Jag såg dom inte riktigt eftersom jag satt och läste. Men tänkte bah, nääää det kan det ju inte vara. Vi har ju inte lovat någon att rida och det finns väl ingen som är så dum i huvudet att dom går och "lånar" en häst i någon hage bara? Eller?

Men när vi kom hem fanns han ingen stans! Mamma smsade våran hyresvärd för att fråga om dom hade sett han. Då var det kusiner till hennes barn och deras mamma som hade tagit "fel" ponny. (Hyresvärden har en shettis hos oss så att den ska slippa vara själv hos dom)

Själv tycker jag att man måste vara ganska IQ befriad om man tar fel ponny, när dom har ridit den flera gånger innan. Om man är så osäker skulle jag ringt och frågat.
Inte är dom speciellt lika:

ERANTHIS: Svart, har inga skor, ingen grimma på sig, tjock, mycket man och pannlugg.

PAJAZ: Brun, skor, grimma, smal och kort, fluffig man och pannlugg. 

Vet man något om hästen man ska rida så kan det inte vara så jävla svårt. Men dom var gulliga och trevliga och bad så mycket om ursäkt. Å Eranthis fick sig motion! Ingen skada skedd.






Nu sitter jag och kollar på en läskig film... Mamma, pappa, kom hit!
 

Konstnär

Idag hade jag och mamma lust att leka och pyssla! Så vi åkte till staden, till en väldigt rolig hobbyaffär. Mamma köpte lera och jag köpte akvarell färger. 
Hela eftermiddagen har vi suttit och lekt konstnärer och lyssnat på disney musik. Thats some serious onsdag-kvalitets-mys.

Det här har jag målat idag;








Gooood chili con carne!

HIPP HURRA FÖR MIN MORMOR IDAG

Shit vad duktig man känner sig när man har gjort nåt man måsta göra men inte vill göra. 
Jag har ringt till ortopeden, till facket och till folksam. Så om tio dagar rullar det in några kulor på kontot. Känns skönt att veta att man får in lite pengar nu även när jag inte kan jobba. Har nästan grinat när jag har strukit mina jobbtider i almanackan, jag har sett alla hundralappar bara flyga iväg!

Idag tycker jag alla ska göra en tårta och fira att det är den åttonde augusti och att min mormor, the one and only stålmormor fyller 66 år! (Jotack jag vet, jag har en ung och snygg mormor!). 
Grattis till dig, jag hoppas du får en bra dag idag! 

Nu ska jag och mamma åka och köpa lera!


                                                  DE HÄR BILDERNA ÄR TILL DIG MORMOR:
                                                                                                    

                       

Tisdag

Sjuksköterskan sa att mitt sår har läkt fiiiint! Härligt! 

Nu längtar jag till torsdag nästa vecka då jag ska till Ole, jag har bestämt att han då ska säga -Det här ser så bra ut så! Du kommer kunna börja jobba nästa vecka! (Man kan ju få drömma lite i alla fall?)

Man blir verkligen rastlös av att inte kan göra så mycket. Alla jobbar och det är tråkigt väder. Det enda jag kommer på är att käka muffins och se på tv... Men av det får man ont i magen och ont i huvudet, så jag måste försöka hitta på något annat.



                                                     

Pretty awesome

Det är måndag den 6 augusti, klockan är 13:27 och jag har precis löst rubriks kub! En dag att lägga på minnet gott folk! 

                  

Om jag inte hade suttit med benet i en stövel, hade jag aldrig haft tålamod till detta. Men nu är kuben så fin, så fin. 
Tänkte att jag ska försöka lära mig att klara av den utan beskrivning också, men tror att den först får vara så här fin i några dagar till! 


Shitasså

Shit vad långtråkigt jag har! Jag sitter här och försöker lösa Rubriks kub, går sådär kan jag säga. Men om några dagar har jag kanske klarat den! 

God Morgon

Kanske var det inte så bra att bowla igår... Inatt har jag inte sovit mycket alls, det har har gjort så för*****t ont i foten.

Men jag har märkt att om jag avslutar en meing med "jag är ju skadad". Då får jag det mesta.
Pappa, kan du fixa ett glas och en ipren till mig? Jag är ju skadad...
Kan inte jag få ligga i soffan? Jag är ju skadad...
Nej, det programmet vill jag inte se...Kan vi inte se det andra? Jag är ju skadad...

Fast jag vill kunna köra bil själv, det är inte roligt att be om skjuts hela tiden igen! Och jag tror inte mamma och pappa tycker det är så lajban heller... Och kanske inte mina kompisar heller, som är snälla att sjutsa mig.

Nu ska jag, för att jag har ont i foten, äta 2 muffins!

BOWLING PÅ ETT BEN

Bowlinggänget laddade till tusen!




Mauritz, kvällens vinnare




1:Mauritz
2:Cassandra 
3:Anna
Yeah!




Hell to the yeah! En strike klarade jag i alla fall av att göra.




Strike, efter strike, efter strike... Boring...



Hade ingen bild på lilla Anna in action, men hon var jättesöt ikväll!

Lördag

Inatt har jag sovit gott nästan hela natten. Vaknade vid tolv och hade så ont att jag fick ta ut foten en stund, men efter det sov jag skönt ända till klcoan nio. 

Har varit med Malin på Hööks nu på förmiddagen, fick med mig en liten borste hem. Stannade hos hennes mormor och morfar på vägen hem och fick fika i hammocken, supermysigt!
Nu kollar jag på lite hoppning och väntar på att klockan ska bli fem. 

Freeeeeeeeedaaaaaag...

En dag kan verkligen vara lång.

Men imorgon blir det kul! Då ska jag först med Malin till Hööks på morgonen, eller man kanske ska säga mitt på dagen då vi åker vid elva? Sedan på kvällen ska jag med Anna och Mauritz och försöka bowla och efter det så ska vi käka lite mat.

Men äntligen har klockan blivit så mycket att det blir mys i soffan.

Duschning

Dags att duscha, på med en sopsäck, gör det tätt men silvertejp!



Det sved lite på mitt andra ben.. 



Men jag ramlade inte, allt gick bra!

Ringa tusen samtal dagen idag

Inatt har jag inte sovit vidare gott! Med en tung, obekväm grej på foten och foten som värker som f*n! 
Somnade vid två och har vaknat ett antal gånger under natten, klev upp klokan 8. 

Det kommer bli långa dagar om man inte får sova gott och länge. 

Jag håller på att försöka bli antagen till naturkunskapskursen i höst, dom har ändrat namnet på den och det verkar jobbigt för dom att bara sätta in mig och sluta upp with the fuss!
Men jag har hittat en snäll man nu som kommer att hjälpa mig, så det här blir nog bra. 

Dags för frulle! 

Och just det glöm inte bort att det är FEDAGSMYS ikväll!

Bilder på min lilla skada

Jomensåatt..



Aj, aj!




Sjukskrivning och sånt kul

Imorse var jag pappa och jag på Kss för att hämta min fina "stövel". Känns mycket bättre i foten nu när det är stöd runt om den. Men det blir väldigt varmt där inne! Kommer lukta gott...

När vi kommit hem och käkat lunch kom Anna och Mauritz förbi och hälsade på, dom hade blommor och choklad med sig. Så söta kompisar man har! En som var med mig på sjukhuset hela kvällen igår och två som kommer och säger hej med godis och blommor! Tack snälla ni! 

Nu ska jag vara sjukskriven, i 4 veckor trodde dom i alla fall.. Jag tror jag kommer vara less på måndag.
Imrgon måste jag ringa till förbannat många ställen, usch jag är inte bra på sånt där...
Nästa vecka ska jag till vårdcentralen och kolla till såret, om två veckor ska jag till sjukgymnasten. Då får jag veta lite mer om hur lång tid jag ska gå med stöveln och hur lång tid dom tror det kommer ta innan jag blir "normal" igen. Dom skrämde mig att det kan ta upp till ett halvår. Men jag hoppas det går snabbare än så!

Ikväll är det Ernst!

Kss

Efter jobbet åkte jag med Malin till stallet för att säga hej till hennes häst som kom hem förra veckan.

Vi gick på promenad i skogen, han var så duktig och gick över den stora träbron utan att tveka!

När vi var cirka, 10 meter från stallet skulle jag svänga förbi pållen och gå in i stallet. Just då blir han rädd för något och trampar mig på hälsenan, där hade jag en vristlänk som skar rätt in i hälen och drog med sig en bit av hälsenan på vägen ut! Så det blev en tur till KSS och nu får jag skutta på kryckor i 4 veckor!
Allt händer verkligen snabbt, vips är olyckan där.

Men jag lever och ska krypa ner i sängen! Imorgon ska jag köpa choklad.
RSS 2.0