Greys ikväll

Härligt med lön! Det är så kul att se pengarna växa på sparkontot :) 

Igår var det riktigt vårväder, jag slutade tidigt och mammas sista kund avbokade så hon slutade lika tidigt som jag. Jag åkte hem till henne och red på Despina :D Det är flera månader sedan jag red, men hon var lika snäll som vanligt och det var underbart kul att sitta på hästryggen i skogen, med solen i fejjan och höra på fåglarna. 
Hoppas det är som de skriver i tidningarna, att våren är här för att stanna.


Åh vad jag längtar efter att bli moster! I helgen var jag och köpte en liten present :) Tur att den lilla bebisen bor så långt bort, annars hade den blivit alldeles för bortskämd... 
Nä där ljög jag. Den måste komma närmare.

Snart ska jag promenera till jobbet, hoppas det är uppehåll hela vägen! 

Mysig fredag

Mums vilken god frulle! Tropikana juice, blåbärsbärry och macka med leverpastej. 
Den här fredag har börjat bra hoppas den fortsätter :) 

Sjukt men fast jag sitter hemma och äter frukost så längtar jag hem till middagen och muffinsarna! 


                    Jag längtar efter solen och lukten av blommande äppelträd
                             

Fredagsfeelingen kommer

Imorgon är fredagen här, redan! Den här veckan har verkligen gått fort. 

Så skönt det var att sluta tre idag, åkte hem och mockade, tog hand om svinen och kaninerna och borstade av alla hästar. Mina var rena och fina men mammas små hästar hade verkligen gjort lerinpackning idag! Jag är tveksam om de någonsin kommer att sluta damma. 

Hämtade ut våra vårjackor de var fina och passade bra så de får stanna :D 
Måste köpa mjölk imorgon efter jobbet så jag har det till mina kladdmuffinsar! Det får bli mitt fredagsgodis.


 

Överkokta makaroner

Dagen igår gick jättefort! Härligt om hela veckan kan fortsätta så :) 

Jag beställde aldrig något igår, glömde bort det för jag kollade på Skilda världar hela kvällen. Man blir fast i det där... Det är både bra och jättedåligt.
Idag var det otroligt skönt att sova, kändes som om jag skulle kunna sova hela dagen! 

Till lunch blir det korv och överkokta makaroner.


                               
                                                Blä :S

Dödat zombies

Jag är trött efter att ha sprungit och jagat zombies hela natten. Vi kollade på Walking dead igår och jag drömmer alltid hemska zombie drömmar efter det. Men när jag vaknar så är det så lugnt och så rent och då förstår jag att det inte var på riktigt, även fast det kändes så.

Snart ska jag gå till jobbet, slutar sex ikväll! Yeah.
Tänkte säga att det här är min mindre roligare vecka men den andra är lika tråkig så det finns nog inte någon som är bättre eller sämre. 

Hoppas jackorna kommer snart! Ikväll ska jag nog beställa något mer.. ;)


God blåsiga morgon

Rostade mackor med björnbärsmarmelad och juice till frukost för tredje dagen i rad, min mage börjar nog tröttna på det, men munnen tycker det är gott. 

Helgen har varit jättebra! I fredags, på alla hjärtansdag, efter jobbet, var jag och handlade allt som behövdes till middagen. Vi hjälptes åt att laga maten, det blev minikrustader med paprika-ghili creme fraiche och kräftstjärtar till förrätt, varmrätt- rostade rotfrukter med fläskfile och bea, i efterrrätt värmde vi jordgubbar på en smördegsplatta i ugnen, serverad med en vaniljglasskula och jättegod jordgubbssås. En mysig alla <3 dag.

Lördags förmiddag åkte jag, mannen och pappa till ishallen och åkte skridskor! Det är fem år sedan jag åkte men jag ramlade inte iaf och det var kul. Skulle vilja att de varit mindre folk bara så hade jag nog vågat åka mer ute på isen istället för att åka fram och tillbaka vid sargen.. typ som när jag badar och det är djupt ;) 
På kvällen var vi bjudna på kalas med mat och fika och tårta, allt var (som vanligt) jättegott! (Men tårtan var asgod!)

Igår var som en vanlig söndag, hem till mamma och mockade, hem lagade mat, kolla på tvn, duscha, sova. 
En ovanlig sak var att vi beställde varsin vårjacka! :D Å vad kul det ska bli att få paket! 

Nu ska jag starta min dag;
*Mocka
*Sola
*Springa
*Ringa frisören
*Hoppas jag får svar från doktorn
*Städa För det gjorde jag igår! 
*Laga mat
*Sista yogadagen :( 
*Duscha 
*Se på walking dead
*Vila
*Massera min man

Slutt! 




God morgon

Jag hatar att må halvdåligt, efter jobbet i söndags fick jag jätteont i magen, kändes som om den skulle spricka men det gick över tills på måndag morgon. Efter frukosten i måndags började min mage röra på sig och jag mådde illa, trodde att jag skulle få gå hem och spy. Men det gick över. Skönt för jag vill gärna inte ha magsjukan, kan tänka mig att vara utan den ända tills man har småbarn faktiskt, då är det väl ett måste. 
Annars har jag haft ont i huvudet och halsen varje morgon, man går till jobbet och hoppas att det inte ska bli värre. Än så länge har jag klarat mig, men det är tråkigt. Jag tycker, antingen är man "måste vara hemma sjuk" eller så är man "jättepigg går till jobbet frisk". Punkt.

Nu längtar jag efter en massa saker! Våren, att bli moster (!), rida, åka skridskor (ska jag göra på lördag så den behöver jag inte vänta så länge på), köpa hus...  Känns som ett ganska bra år i år :)



Tisdag

När klockan ringer på morgonen känner jag mig inte så trött som jag brukar göra, men då istället är jag trött hela dagen vilket inte är så roligt. 

Igår var jag ledig och det var jättehärligt väder! 11 grader varmt i solen, hästarna såg glada och busiga ut, snön smälte och vårfåglarna har hittat hit :) 
Åkte hem tidigt till mamma och pappa eftersom hovslagaren skulle komma, sen var jag ute i stallet till två och myste med hästarna. Jag saknar dem så mycket.

Resten av dagen gick väldigt fort, jag städade, lagade mat, gjorde yoga och hämtade mannen på jobbet. 

Nu är det tisdag och jag ska ta och gå till jobbet, slutar sex- känns sådär. 

Hoppas det blir vår redan nu :P
 


RSS 2.0