Semestern går

Man blir trött av att ha semester... Och lite rastlös. Jag gillar inte att bara göra ingenting men det har nästan varit för varmt att göra något och jag har inte direkt något att göra heller. 
Skulle vilja rida, men varken hästarna eller jag vill ut mitt på dagen och jag måste åka hem då för att släppa ut vovven och ge mina hästar mat. Rida får man göra på kvällen men att åka ut till skara 2ggr per dag blir alldeles för dyrt :( 

Jag har ju sagt att jag ska köpa gård på semestern, snart är det bara 2veckor kvar så drömgården får komma ut snart! 


Längtar jättemycket efter lördag för då ska vi åka till Anders och Rebecca och gosa med lille Harry! <3
Köpte lite mer saker till han igår på rean :) 


Nu ska vi åka till Gränna för att inhandla några polkagrisar :D 

Kalas

God morgon, sedan 05:15...Sen kunde jag inte somna om förrän sju men sov då till åtta iaf.
Nu har vi ätit frukost så snart ska jag baka tårta så vi har något att fika på pappas kalas i eftermiddag :) 
Men jag egentligen ingen lust att sätta på ugnen och stå i solen och baka, klockan är nio och det är 29grader. Puh... 



Sötaste Harry i världen

Vilken värme det har varit idag! Vi har veklingen haft en otroligt bra första semestervecka :) 

Åtta imorse åkte mannen till sina kompisar på kusten för att var med dem ett par dagar. Så jag åkte till mamma och pappa och sover där inatt ist så slipper jag sova ensam i lägenheten. 
Kom fram klockan nio då solade jag i en och en halv timma, klarade inte mer! 
Tänkte springa men hade glömt mina skor så jag lånade mammas och tog en promenad ist, tur var det för en timmes promenad blev jag tillräckligt svettig av! 
Sen blir det lunch, vila, yoga, mocka, baka 5kakor, träna och duscha. Nu väntar vi på att mamma ska komma hem så vi kan äta middag :) 
Det hettar lite på både lår, armar och axlar så jag hoppas det blivit lite färg. 

Igår kom den efterlängtade, underbart söta Harry! Jag vill åka dit och bara mysa och lukta nu på en gång, men han får väl bli några dagar först. 
Jag är iaf världens stoltaste moster till den mest perfekta bebis och han kommer kanske bli lite bortskämd ❤️




Dag 4

Vaknade inte förrän nästan halv nio, nu är det semester! 
Åt ägg och bacon till och kollade på tv till tio då åkte vi till Jysk och tittade efter några möbler att ha på balkongen så vi kan fika eller äta frukost eller bara sitta och njuta. Men det fanns inget som vi fastnade för. Kan kolla på fredag när vi ska till Skövde om det finns något där, det finns ju några fler affärer att leta på iaf. 

Sedan åkte vi med Ronnies syster och ena bror med tjej till en sjö och solade, alla utom jag badade, åt kakor och sparkade boll. 
Hoppas jag blir lite brun nu :) 

Men man, eller iaf jag blir väldigt trött när det är så här varmt, jag vill vila lite varje dag. Annars skulle jag nog somna klockan åtta varje dag :p 

Imorgon ska vi med Ronnies syster till Borås och titta på en lägenhet till henne, sedan äta lunch. Efter det blir det nog mer solande och på kvällen ska vi på bilbingo! 
Minst 12000 ska jag vinna har jag bestämt :) 


Dag 3

Det är otroligt skön känsla att man har semester! 
Klev upp vid sju åt frukost och åkte till mamma och pappa. Hovslagaren kom vid halv nio och åkte klockan tolv, alla hästar var snälla, Despina skötte sig preftekt, skönt att se att mitt övningsbank gav resultat! Sacke fick skor runt om igen, han blev ömfotad när vi började rida mer så det fick bli skor på alla fötter igen. Eranthis är aldrig några problem och Lina var mycket duktigare den här gången än förra :) hon kom ner på knä en gång och hade väldiga problem med att komma upp. Det såg väldigt roligt ut! 
Hovslagaren sa att hon råkade nog verka lite för mycket.... ;) 


När jag kom hem skyndade jag mig att duscha sen åt vi lunch på stan jag också min prins. En black Angusburgare blev det, mycket mat och väldigt gott, någon middag behövdes inte. 
Tog en promenad till Ronnies föräldrar, varmt fast vi gick sakta... Fick en kokosboll (mums!) plockade lite hallon och krusbär innan vi gick hem och la oss i soffan. 
Försöker gå om Anders i wordbrain, men jag rycker man blir trött i skallen efter ett tag så jag orkar inte hålla på så länge. Men innan semestern är slut ska vi kommit förbi! 


Ingen bebis än. 

Underbart väder ute! 





Dag 2

Seg och skön söndagsmorgon framför Nyhetsmorgon. När vi tillslut var tvinga att ta tag i dagen åkte vi och tvättade bilen och köpte en glass. Jag provade en nu glass från marabou, såg ut som ett tacoskal fylld med vaniljglass och jordnötsringel. Väldigt god faktisk  men ganska dyr, 21kr. 

Sedan åkte vi till mamma och pappa som var på den nya gården, men vi kom lite sent, de hade varit där sen klockan nio och skulle åka hem så vi hann inte hjälpa till något. Fint börjar det bli! Dom jobbar bra, bara han som bor där kunde ta bort sitt rat så skulle det snabbt bli bättre. 

Tycker bebis på riktigt kan komma ut nu! Egentligen är det ju inte jättemånga dagar över men det är jobbigt att vänta... Kan tänka mig att det är skitjobbigt för Anders och Becci! Ronnie tror den kommer imorgon så vi får tro att han har rätt :) 

Nu ska vi snart åka och handla något att grilla och sedan åka till Ronnies bror och sambo och käka :D 


Ska försöka ha med kameran mycket i sommar så vi får många roliga bilder! 


Semesterdag 1

Egentligen börjar semestern väl på måndag, men jag räknar från idag så blir den så lång som möjligt. 
Imorse åkte jag till Skövde för att shoppa lite, skulle ha en bikini och ett par löparskor egentligen men det blev bara lite kläder. Kul ändå! 
Ska leta efter en bikini på nätet ist. 
Mamma hittade en T-shirt och en klänning, när vi var nöjda åkte vi he, till dem och åt lunch. Sedan gjorde mamma naglar på mig, jag känner mig så fin! 
Mockade och åkte hem. 

Nu är jag hemma och nyduschad, vi ska göra tacopaj idag så vi måste åka och handla nu! Mums ska det bli :)



Nioochenhalv timme till semester

Galet men sant, idag är det sista dagen innan semestern :D jippi! 

Igår efter jobbet yogade jag medan Ronnie gjorde middag, faluburgare blev det, jättemums var det. 
Sen duschade jag för vi skulle upp till svärisarna och hälsa på. Men innan vi kom dit blev vi bjudna på glasstårta av de som bor under oss, hyresvärden själv fyllde 25år. Har alltid trott att den köpta glasstårran med choklad på sidan och marsipan dekor var äcklig men jag hade fel, det smakade mycket bra. 

Det ser lite blåsigt kallt och regnigt ut idag.. Men det gör väl i get när man ska jobba hela dagen. De säger ju att det ska bli jättefint och varmt nästa vecka, hoppas de har rätt. Det skulle bli en bra start på semestern :) 

Idag får jag skjuts till jobbet efter som Ronnie inte ska jobba, väckte han kvart över sju med radio och buller i köket. Det är väl en bra tid att vakna på sin lediga dag? 



Spargrisen är full nu, hoppas gården kommer snart...






God morgon!

Tänkte sova länge idag och ta bilen till jobbet, men klev upp direkt efter Ronnie åkt istället, ibland känns det som att jag blir tröttare av att somna om än att kliva upp tidigt. Kokade makaroner så jag har matlåda idag och nu äter jag frulle framför tvn och Nyhetsmorgon. 

Det blev yoga igår iaf så imorse när jag vaknade kändes händer, armar och ben ömma och trötta. Det är både en jobbig och härlig känsla på samma gång...

Becci har verkligen en stor mage! Förstår inte hur hon kan orka vara ute och gå och dammsuga och...göra nåt överhuvudtaget egentligen! Kom ut nu bebis så bli det bättre :)  

Kollade vädret för nästa vecka och det ser ut som om vi kommer bli bruna på våran semester! Woho! 
Ronnie jobbar sin sista dag idag, men jag har morgondagen kvar. Idag kommer jag kompa och sluta halv sex som de andra om vi ligger bra till. Orkar inte vara kvar i en halvtimme själv, blä vad tråkigt. Tror det ör okej att göra så, det är ju snart semester. 








Glömde

...att Marlene och Staffan kom in på jobbet idag och sa hej! Jätterolig överraskning :D 

Inte ofta man får besök på jobbet och särskilt inte av Gävlebor! 


Så här fina är det flesta snaps som Becci och jag skickar till varandra. 

Chillar och dillar, lite rastlös... 




Jobb, mat och mys

Det var skönt med sovmorgon till sju imorse. Egentligen varnsängen väldigt skön och luktade väldigt gott, men jag klev upp och färgade ögonfransarna, gjorde lite morgon yoga, plockade undan i köket, åt frukost (nyttig, torr macka utan smör för det har jag fortfarande inåt köpt) sen var det dags att åka till jobbet. 

Det gick ganska snabbt på jobbet, hann klar tidigt med degarna så vi hann städa väldigt fint det är alltid kul att gå hem när det är rent. 
Nu är det bara två dagar kvar innan det är fyra veckors frihet! Jag längtar så! Mina fötter längtar så! Dumma knölar som gör så ont och hälen på höger fot + hälsenan gör också ont, de böhöver vila lite. 

Nu är jag precis hemkommen från middagen med Malin, texmex pastasallad med kyckling och nachochips och kladdkaka i efterrätt, jättegott! 

Tänkte yoga igen, men vad fan en vilodag kan väl vara bra? Ja det är det nog. 
 

Nu kom mannen hem! Han har varit och sparkat boll :) myyyyyystajm! 




Snart bara två dagar - semester!

Det ser ut lite som höst idag, känns inte som att det är semester om tre dagar mer som om jag missat den redan. Men jag blir nog glad nästa vecka när jag inte behöver ställa klockan :) 
Tråkigt att jag jobbar till halv sex och sex de sista dagarna nu, hade varit kul att sluta klockan tre på fredag. 

Igår var jag hos mamma hela kvällen, det var kul, jag red, klippte gräset och var med smådjuren. Jag körde snabbare och snabbare med gräsklipparen för det blev mörkare och mörkare, men jag hann inte klart, det kom två störtskurar på mig så jag blev tyvärr ganska blöt... 

Ingen bebis än. 

Som sagt jobbar jag till halv sex idag. Efter jobbet får jag skynda mig hem och tvätta av mig allt mjöl och parfymera mig, slänga mig in i bilen igen och åka till stora staden för där ska jag bli bjuden på middag, en present från Malin. Mums! 
Ronnie får härlig(?) ensamtid ikväll med. 



Sängen bara ropar att jag ska stanna där! 






V.29

Äntligen är sista veckan här, bara fyra dagar till semestern! 

Idag har jag sprungit lite, mockat, putsat Eranthis träns, lagat mat och gjort glass. 
Fick visa två ggr att jag var stark på jobbet. Martin kom och frågade om jag var stark. Aa sa jag. Vi skulle lyfta ner låne skärmaskinerna tillbaka ner i sin låda. Piece odödlig cake. 
Sen kom Alex och ropade efter Martin men han var borta, då frågade han om jag var stark. Aa sa jag. 
Det var den nya skärmaskinerna som skulle lyftas till sin plats. Dom tyckte jag var stark, men när jag svarade ja på frågan om jag var stark så skrattade båda till lite, de trodde nog att jag ljög. 

När jag kom hem från mamma och pappa, bara mamma nu då när pappa är borta, åt vi mat. Sen var min man så trött och ville ha snus och redbull, det åkte jag och köpte plus lite grädde och chokladkaka, av det blev det vaniljglass med chokladbitar! Det blev ganska gott :) 
När jag gick in i affären pratade jag med mamma i telefonen, men hör någon säga - men Gud vad söt! 
Jag vände mig om, man vill ju se vad det var som var så sött. 
Såg inget, bara en kille som kollade på mig. Så klickar det, jag tittar bakåt igen och han flinar och tittar fortfarande. 
Made My day! 
Jag frågade Ronnie om han visste att jag var söt? Det gjorde han <3 han är världens gulligaste. 

Grattis till dagens födelsedagsbarn, pappa! Han har det nog bra uppe i norr, blir nog bortskämd av sin mamma ;) 

Ingen bebis som ville ut idag heller, när kommer den då!? Jag vill se hur den ser ut och jag vill bli moster och veta om det ör en tjej eller en kille så jag kan köpa presenter! Imorgon får den komma. 

Hundvakt

Igår efter jobbet åkte jag och Ronnie ut till min kompis och hennes man(på riktigt äkta make) för att träffa den lilla valpen som ska få vara hos oss i helgen eftersom de ska på bröllop i Göteborg. 
Så liten och så söt! Nu kommer jag nog börja längta efter hund också... 

Klockan nio på morgonen idag, lördag skulle hon komma. Ställde klockan ifall jag inte skulle vakna innan, men jag vaknade sju. Låg och kollade hemmet på paddan till ca åtta, finns ingen gård jag vill ha som ligger ute, var är min gård?! 
Vi hade inte mycket till frukost så vi åkte och handlade innan vovven skulle anlända, glömde smör, det som nästan var mest akut. Varför är det alltid så? Men god frukost blev det iaf!


Nelly (eller nellie) varit här i två och en halv timme och än så länge går det fint! :) 
Just nu ligger hon på plastpåsen som leksakerna var i, den luktar väl lite hemma skulle jag tro. Inte lätt att vara liten och från landet och sedan bara bli avlämnad i stan. 


Hihi







Sommar

Idag kommer det bli ännu en solig och varm dag, skönt för dem som har semester, tungt för oss som inte har det.. 

Klev upp lite tidigare, direkt efter Ronnie åkt till jobbet och satte mig i soffan med frulle och ser på Nyhetsmorgon :) (De pratar mycket om fotbollen igår, tråkigt Brasilien...)
Jag sov sååå gott inatt, förutom att att jag behövde gå upp och kissa två ggr. Konstigt nog känner jag inte av benen något fast vi sprang igår, trodde dom skulle vara döda. Riktigt skönt men jag tror att det kommer imorgon.


FYRA UTROPSTECKEN:

Imorgon ska vi titta på hus! 
Idag är det bara 4 dagar kvar till bebis! 
I helgen ska vi vara hundvakt! 
Bara 8 dagar kvar att jobba innan semestern! 

Ikväll ska vi prova grilla lax i foliepaket, lyckas det blir det nog riktigt gott :) 
Skulle behöva städa och tvätta idag med, gör jag det så kanske jag kan låta mig själv beställa lite sommarkläder? 


Körsbär är gott! 






Å vad jag längtar efter att bo på landet, i ett hus, med djur!





Ajaj

Inte så god tisdagsmorgon. Vaknar med varmt tungt huvud och onda ögon, jag tog in Ipren och drack vatten så jag hoppas att det går över. 
Jobbigt när man känner att man helst vill lägga sig i ett kylrum och sova men ska istället jobba med en mössa på det onda huvudet i den här kvava värmen och vet redan sedan igår att det är jättemycket att göra på jobbet. 

Bara 5dagar kvar till bebisens slutdatum! Snart är jag moster, värdens stoltaste skulle jag gissa på också! :D 

Tar bilen till jobbet, längtar efter lunch (goood lasagne) och hoppas det är svalare inatt. Nu startar vi dagen! :/ :( :) ....... 




För varmt

Det är så varmt så jag håller på att dö! 
Det är jobbigt att jobba, jobbigt att sova, jobbigt att träna, jobbigt att ha kläder på sig! 
Jag är så glad att vi har köpt en ny, sval, tyst och fin bil. Nu är det i bilen som man trivs bäst :) 

Jobbade igår och det slutade bättre än vad vi trodde det skulle göra när vi kom på morgonen, så vi slutade i tid. 
Imorse när klockan ringde kände jag mig riktigt överkörd. Känslan har hängt i hela dagen lång... Tror att det var för att jag hela förra veckan klev upp klockan sex, även helgen, hade nog behövt vila lite längre någon dag. 

Bara två veckor kvar till semester, egentligen bara 12! :) 
Har roliga saker som kommer framöver så det ska nog gå riktigt fort. I veckan ska jag hälsa på Anna och Mauritz, kolla på hus på torsdag, vara hundvakt i helgen och någon dag ska jag bli bjuden på middag av Malin (min födelsedagspresent). Å vad bra jag har det! 


Fläkten har fått komma fram. 



Slut på helgen

Helgen har varit bra och sommar värmen har kommit. Hoppas den gör ett uppehåll på två veckor och sedan kommer tillbaka, så slipper jag jobba i värmen.

Det var så roligt och mysigt och trevligt att fika. Lilla Tyra var en glad och nöjd liten bebis, en sån vill man ha :) jag fick hålla i henne och gosa jättemycket så jag var så lycklig! 

Lilla söta foten <3

Nu är vi mätta på tacos, ska se på film och om en stund äta dajmpannacotta :) 






BULLAR


Blir nog okej..





God morgon

Solen skiner och det är redan jättevarmt, idag blir nog en fin dag! 
Jag är uppe innan tuppen och bakar bullar, hoppas verkligen dom blir smarriga för annars har jag ingetmfika att ta med mig... 


Det var trevligt ute igårkväll med jobbet, kul att det var så mycket allsång så man fick sjunga lite :) många fulla lite äldre människor som var uppe på scenen och röjde. En del roliga, endel mest pinsamma och lite äckliga. 
Har lite ont i halsen idag, det blev nog mest skrik än sång kanske... 

Själva dagen på jobbet igår var mindre rolig, för alla... Degarna blev konstiga, en bröllopstårtebeställning var försvunnen, frysplockaren tog ut för mycket limpor och satte en kyl på jäs som vi såg 40 min innan vi skulle hem. Vi som hade alldeles för mycket att göra fick baka av vetebrödet innan vi fick skynda hem och duscha. Men allt ordnade sig till slut, hon som hade beställt bröllopstårtan kom in och ville betala tårtan i förväg (oddsen på det!) så vi kunde ta om beställningen, hos mig i degen löste sig allt tillslut också, vi hann precis till halv och skulle ha gått hem i tid om det inte vore för bullarna som var fördig jästa. 
Lite övertid är okej så länge allt slutar bra.  

Får säga grattis till farmor som har namnsdag :) hoppas du får en bra lördag. 

Nu har min deg här hemma snart jäst färdigt! :) 



Fredag

Gud vad gött med fredag! 

Ikväll ska jag ut med jobbet och äta mat, det blir nog trevligt, men just nu har jag mer lust att äta tacos som vanligt och mysa i soffan med min man...

Drömde inatt att Rebecca hade fått sin bebis, det blev en Harry. Han vägde bara 3400g och hade gulsot så han var brun och med MASSOR med svart hår! Som Becci själv när hon föddes, han var  jättesöt :) 
Och mamman själv, hon hade gått ner alla kilon och fått magrutor, jag träffade henne 2 dagar efter förlossningen?! Hoppas det blir så ;)

Imorgon ska jag träffa en annan bebis :) en kompis som fått en liten Tyra för ett par månader sedan. Jag och Anna ska hem till henne och fika, alla ska baka en sak var som vi ska fika på. Bakade lite igår men det känns inte som om jag vill bjuda på något av de... En äppelmuffins, det är ju inge choklad idag så jag tycker ju inte det ör så gott att fika. Sen kladdmuffins, gott men dom är så fula -inget roligt att slänga fram dom då. Gjorde även chokladmuffins med chokladbitar i som man kan kladda på lite marshmallowfluff på fast dom kändes inte så saftiga som de brukar vara. 
Och ikväll är jag ju borta hela kvällen så då hinner jag ju inte baka och imorgon kommer Anna och hämtar upp mig halv tio så det blir lite tight att slänga ihop nåt på morgonen. 
Om jag vaknar tidigt kanske jag hinner baka bullar. 

Nu ska jag skynda mig att tömma diskmaskinen innan jag ska gå till jobbet. 







Vill att pengarna ska växa snabbare

Jag undrar när man ska vakna och känna sig frisk och pigg. Hur länge som helst (känns det som) har jag känt mig snorig och haft ont i halsen på morgonen. Jättetråkigt. 
Man blir inte direkt sugen på att kliva upp, åka till jobbet och vara sådär positiv och glad som en ny dag kräver. 

Något jag skulle vilja är att ha två jobb, eller egentligen inte, men två löner skulle jag vilja ha. Då skulle pengarna på sparkontot växa lite snabbare! Det tar så lång tid mellan insättningarna och jag gillar när saker går fort. 
Men var hittar man ett jobb där man inte behöver anstränga sig mer än ett par timmar i veckan men tjänar cirka 8000kr? Säg till om ni kommer på något. 

Dagen kommer försvinna fort idag, jobbar till halv sex och sen är det bara två dagar till helg! 



En spargris jag fick av min söta Vän, den är tung nu så snart är drömhuset vårt! 




Juli månad

Dagarna bara springer iväg! Det känns som om den här veckan redan är slut fast det bara är tisdag, så man kan säga att det är två veckor kvar till semester, yey ;) 
Längtar så otroligt mycket! 

Började skriva upp lite idéer om vad vi kan hitta på under våra veckor, 
Åka till Gränna och köpa polkisar,  åka till Sthlm för att häls på bebis (och Anders och Becci) åka till Landskronach hälsa på R's bror, tälta...någonstans,  sprina en mil, dammsuga under soffan och fika på Nordpolen i Vara. 
So far this is what I have. More to come. 


Tvmys innan vi säger natti natt. 









RSS 2.0