De lediga dagarna är de jobbiga dagarna.

Måste börja med att säga grattis till Anna som fyller 23 år idag! :)

Är ledig idag och idag vill jag hinna med mycket roligt! Städa, mocka, rida, träna, duscha och laga god mat. Har också fått uppdrag av mamma att hämta ut hennes linser, allt detta ska ske innan 15.30. 
Dags att sätta igång asså :D

Åhåhåh det är skönt att vara ledig! 


Fina bilder på mig och Becci från förra sommaren :)







 
 

Tisdag var det idag

Idag är det en månad tills nästa bröllop, då gifter sig min fina, lilla storasyster! Bara jag får till tårtan så kommer det bli jättebra. 

Imorgon är det onsdag och då är jag ledig! Det är skönt att vara ledig en dag mitt i veckan, men jag tror nästan jag hellre jobbar mån-fre och alltid har en ledig helg för när söndagen kommer och man måste kliva upp från den varma sängen då är det inte speciellt kul. 


Negerboll till frulle är inte fel :D 


Anders lille bororson, Kimmie och världens bästa kille! 



Kimmie :)



Så söt!



Han räddade oss från alla hajar som fanns i matrummet.


Både Anders och Linus är modiga och pussar på Estelle :)



Fina Despina



Blivande man och hustru!




 
 

Bröllop

Nu inne på andra veckan efter semestern, usch alltså. Det är tråkigt, varmt, stressigt, jag får ont i fötterna... Jag vill göra något annat. 

Helgen gick jättefort och det var jättekul att gå på bröllop! De var så fina & kära! Jag som bara var tärna vär väldigt nervös så jag kan bara föreställa mig hur det var för självaste brudparet :) 
Igår bestämde vi att vi skulle gå på bio, filmen vi vile se var Grown ups II. Den hade premiär i onsdags, men den visades inte i Skövde. Vad är det liksom?! den visades inte heller i Lidköping, Skara(iof inte så konstigt), Trollhättan... Verkar bara vara i Stockholm den går. Asdumt, superwierd, vi som ville se den. 














Nu är det dags att åka till jobbet, bara 19 garder idag - skönt. Hoppas det är lite att göra idag så vi kommer hem i tid. 

Det är inte roligt när man får ont i magen och inte vill åka till jobbet.

Vad fan asså

Det regnar lite då och då, det blåser alltid kallt, det är alldeles för många moln på himlen och det är bara 15 grader. 
Även fast jag inte gillar när det är så där asvarmt så ber jag nu; Snälla låt det bli så där asvarmt! Då det är sol flera veckor i rad, när man bara har linne, kortbyxor och foppatofflor. När man vill bada och ligga i vattnet för man just inte orkar något annat. Så man känner att det har varit sommar, så man har fått lite sol och värme i kroppen! 
För jus nu känns det som om hösten redan är här, kallt, blåsigt och regning. Man vill börja stalla in hästarna och det känns som om dem börjar få vinterpäls redan... Ingen hitt när det är semester tycker jag.


 
RSS 2.0