Trött

I måndags var jag extra ledig, det var skönt, jag skulle kunna tänka mig att vara ledig varje måndag faktiskt. 

Nu närmar sig helgen och då händer det förhoppningsvis lite roliga saker, förutom att min man inte är hemma, det är mindre kul så jag ska bo hos mamma och pappa. Men jag känner mig lite mer förkyld varje morgon, hoppas verkligen inte jag blir sjuk. En kompis har varit sjuk i mer än en vecka nu och det vill inte jag bli, jag måste ha mina pengar så jag kan spara till mitt hus.

I natt drömde jag att jag var hos mormor och Klas, det var sommar och vi fick hennes goooda smörgåstårta. Alla sma kusiner hade blivit så stora och jag och min moster var ute i skogen och letade efter björnar. 
Konstigt :) 


Lönefredag

Det första jag gjorde när jag vaknade var att kolla mitt saldo! Å vad härligt det är när lönen rullar in på en fredag den blir lite extra härlig då. Men jag hade fredag igår så det känns lite tungt att åka till jobbet idag.  

Nu påmorgonen har jag haft det skönt, eftersom jag inte börjar förrän nio så har jag hunnit fixa matlådan, yogat och betalat räkningar. Men jag hade nog hellre klivit upp vid fem om jag ska vara ärlig, för att sen kunna ta helg vid tre ist för att jobba ända till klockan 18... 

Efter jobbet får jag skynda mig hem och duscha för klockan sju åker vi och käkar och sen ser på bio! Det ska bli kul :)

Hoppas dagen går jätte-jättefort! 


Seg tisdag

Idag startar min vecka, det är alltid skönt att vara ledig en måndag, tills fredagen kommer och man förstår att man även ska jobba söndagen. Men på fredag är det lön så då känns det nog lite lättare. 

Jag försöker lära mig äta havregrynsgröt till frukost. Det är inte så äckligt som jag tyckte när jag var liten, hoppas jag håller mig mätt länge! 

Å jag är trött idag, känner mig förkyld också. Kanske blir pigg när jag promenerar till jobbet idag, det ser inte ut att blåsa så mycket så jag slipper nog frysa ihjäl  i alla fall. 


Långhelgen närmar sig

Julen är borta, men granen står kvar. Helt naken! Ska fixa det i helgen. 

I måndags bestämde jag mig för att inte äta godis eller kakor på fyra dagar, inte så att jag äter asmycket kakor och godis varje dag men det är så lätt på jobbet att man inte tänker och det kommer nybakade kakor ut ur ugnen eller en tårta har blivit över sen igår eller så ser man negerbollen som ligger där i kylen och ser så god ut. Idag har jag klarat av tre dagar, piece of cake! (get it, cake! hehe) Nu är det bara att göra så hela veckan, alla veckor sen...

Slutar halv ett i morgon då ska jag till Lars, han jobbar som sjukgymnast  och ska visa mig övningar för att slippa spänningshuvudvärk. Måste se till att göra dem duktigt efter det ockå, brukar inte vara så lätt. Jag vet ju hur duktig jag var med rehabiliteringen med hälsenan.
27:e Januari ska jag till en doktor och röntga mitt huvud, ska bli spännande att se om min lilla cysta har växt eller inte. 

 

Tio timmar till helg

Nu har vi fått snö. Känner inte för att ha snö, jag vill ha vår istället. 

Idag är jag trött, hoppas det går fort och bra idag.Lite jobbigare blir det när man vet att den andra här i huset slutar klockan ett, då har jag "bara" fem timmar kvar innan jag kan ta helg. 



Kalas och fredagsmys längtar jag efter

Det är lite konstigt den här veckan att man ska jobba så många dagar på rad, fort går det att bli bortskämd med lediga dagar här och där. 
Imorgon är det iaf äntligen fredag och fredagsmys :) 

Idag är det min fina mammas födelsedag, hoppas du har haft det bra idag! På söndag är det my big sis birthday, har inte köpt presenter till dem än, kanske ska fixa det på lördag :) (Det är väl alltid lite kul att få några presenter i efterskott?) 

På tvn finns det inget att se, ute snöar det och jag har inte orkat städa undan julen helt än. Tror jag går och lägger mig i sängen oc filisoferar. 

Han är så fin så fin


Christmas! 


:D 


Hihihi
 
 

2014, känns som ett galet bra år

Julen är slut, det är ett nytt år, jag har sålt min fina saab och vi har inte fått åka någon pulka. Men jag har hört att snön ska komma nästa vecka... Men har den inte kommit nu så behöver den inte komma alls känner jag. 
Även fast jag inte önskat mig någonting i julklapp fick jag en massa fina och bra klappar! Tack!

Bilen sålde jag dagen innan självaste julafton, känns jättetråkigt och jag saknar den jättemycket! Men nu har vi bestämt att vi ska spara så mycket pengar vi kan för att köpa hus och med en bil mindre kommer vi förhoppningsvis kunna spara ett par-tre tusenlappar mer i månaden. 
Hoppas det går fort till drömhuset och våren! Jag längtar jätte-jätt-jättemycket! 

Det här med att vara ledig diggar jag! Det är nice. 

Mätt av kex och ost sitter jag i soffan och kollar på hockey, vilket jag inte har lust att se. Men hejja Sverige, crush that finn-fuckers!



RSS 2.0