Kväll

Hela dagen har jag suttit med min inlämningsuppgift och det har inte gått speciellt mycket framåt. 
Jag vill hemskt gärna vara klar ikväll så slipper jag hålla på det det imorgon.

Har känt mig skrämmande pigg nu på eftermiddagen, jag bakade muffins, mockade, borstade hästarna och krattade lite löv. Men det tror jag inte var så smart, fick ont i halsen efter det...

Jag tror jag ska gå coh duscha innan jag fortsätter med läxan. Måste vara klar klockan åtta för då är det Farmer seeks wife! Ajajbaja att missa det! Och jag höll nästan på att glömma Greys! Shit... Muffins och mjölk till det blir fint :)

Onsdag idag

Igår mådde jag inte så bra, inatt har jag sovit jättedåligt så idag är jag trött. 
Har en svintråkig, lång inlämningsuppgift att göra klart tills imorgon. Okej den är inte tråkig egentligen jag är bara för trött och jag har aldrig riktigt kunnat göra saker som andra säger att jag måste göra. Jag vill komma på själv att jag vill göra det, vilket fungerar väldigt dåligt med mitt skolarbete som alltid har ett snabbt slutdatum som man måste hålla. Så jag blir lite sur och vill göra så mycket annat istället, som att äta negerbollar och kolla på något onödigt tv program. 

Ibland känns det som om jag aldrig kommer bli vuxen och seriös. 


I måndags köpte jag mat till fåglarna, så nu har vi sällskap när vi äter frukost. Även fast det är en hackspett, skata och bara en liten, söt, rund fågel så är det mysigt. 

Om jag ändå var lite intelligentare... Do you hear my prayer, man in the sky?!




                          

Klart!

Jag har jobbat och shoppat loss idag, nu ska jag och mamma äta lunch :)

Det smakar grönt snor i munnen, klämde fingret på jobbet så jag fick en blodblåsa och råkat sparka på min hälsena 2 ggr, jaa stackars mig!
Men jag köpte strepsils och pyjamas så jag kan ju mysa lite.



Nu har jag 2 julklappar till pappa och 2 till Becci! Hihi

God natt tror jag

Klockan är bara halv tio men jag är jättetrött... 


Det blev en liten, kall, rolig ridtur. Både hästarna var väldigt pigga men Despina var extremt pigg och glad! Kul! Synd att det är svart vid halv sex nu, dagana blir så väldigt korta.

Jag fick på navkapslar på bilen också så nu kan jag visa mig bland folk igen. Det gjorde ont att köra med bilen till jobbet idag... 

Ska nog gå och lägga mig, provar att sova bort halsontan! Det ska i alla fall bli vääääldigt skönt att bara jobba mellan halv 6 och halv 11 imorgon :)


Söndag

Solig och fiiiin dag idag! Glad, men inte så jättepigg. Den dumma halsen gör ont och näsan kliar, jag sa ju nej till att bli sjuk! 

Har jobbat idag, det gick snabbt och bra. Vi gjorde degarna som behövdes tills imorgon idag istället så nu börjar jag halv 6 imorgon istället för 1 inatt. Fya fan vad skönt!
Kom hem och gjorde frukost/lunch (Sådär tre på eftermiddagen), sölade då ut ett stort glas cola över bordet och telefonen... Bra jobbat. Sån tur är tror jag telefonen klarade sig helt utan att få några men.
Mamma och jag ska ut och rida i det fina vädret nu, något vi inte gjort på tusen år känns det som. Det ska bli kuuuul! 

Bytt däck och grejer

Idag har pappa hjälpt mig att byta till vinterdäck, bilen blev ful men däcken tjuter inte i alla fall och pappa har lovat fixa navkapslar så blir den en aning finare. Nu är vintern och kylan välkommen, om de vill.

Blä jag har lite ont i halsen.. Push it away, push it away!

Jag har velat köpa ett par kängor, har hittat ett par, jättesköna, för 1100kr. Väldigt dyrt.
Men då hittade mamma mina kängor som jag köpte förra vintern, som jag helt hade glömt bort! Tur att jag inte hann köpa de andra! Eller otur?
Skönt att jag har ett par iallafall :)

Oct. 27, 2012

Nu har jag fixat så att jag kan skriva inlägg från mobilen, shit vad bra!


Mini cola, såna vill jag ha!

Fredag

Jag skrev ett inlägg igår men glömde att publicera det... Det blev lite bråttom igår när jag inte kunde logga in på internetbanken och var tvungen att ta mil turbo-saab och åka till banken! 
Det gick snabbt att fixa så nu är det bra igen! Skönt. 
Hade en väldigt trevlig kväll igår :) 

Kul dag på jobbet denna fredag. Har varit hos Malin och haft lite fredagsmys och nu sitter jag och dricker världens godaste julmust med tokmoster! 

Ute är det minus tre grader och man kan se alla stjärnor, så fin och mysigt så. 
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, mer än att baka som jag egentligen skulle gjort igår, men hann inte. Söndag blir det jobb. 
Snart blir det sova känner jag! 


                        

Mittiveckandag- Onsdag

Hade verkligen ingen lust alls för att jobba idag! Kom tio minuter försent och det var jättemycket att göra och jättelite folk. 
Men kvart över två såg läget bra ut och det var dags att gå hem. 

En väldigt konstig grej hände på vägen hem. Jag kör igenom ett litet samhälle och efter en stund svänger jag in på en grusväg för att komma hem. 
När jag kommit ut igenom samhället ligger det en stor skåpbil bakom mig och bakom den en polisbil, här ute-Vad fan liksom. 
Sedan när jag svänger av in på min grusväg blinkar polisbilen åt skåpbilen, sätter på sina blinkade blåa lampor och går ut och pratar med han som kör. Jag undrar vad han hade gjort! Man blir ju galet nyfiken asså!

Ikväll är Greys tillbaka, woho!!

Men innan jag kan sätta mig i soffan och se på det ska jag göra läxor, lyfta mina 200g (jo tjena) hantlar, duscha och äta :) 

                                



   Idag är det 2 månader, exakt, till självaste julafton. Shit pommes frites, 8 veckor. Det kommer gå jättesnabbt!
                                            

Ledig tisdag

Eller ledig och ledig, jag ska inte till jobbet idag. 

Tänkte att jag skulle sova gott ända till klockan nio idag, men Kimmie har suttit nere i hallen och skällt på gubbarna som är ute och håller på med garaget hela morgonen. Jag låg kvar i sängen till nio i alla fall. 

Nu sitter jag här och lär mig lite om nervsystemet, snart ska jag gå ut och mocka och ringa till Becci! 

Måste säga blä till at vi ska vrida på klockan i helgen, då kommer det at vara mörkt redan vid fem på eftermiddagarna... Snart är det lussebullemaking dags på jobbet, den första saffransdegen brukar vara kul. Men efter några veckor med rullande av ca 5 degar lussebullar om dagen och istoppande av russin i de flera, flera hundra katterna is not so hilarious! Men mmmums med en nybakad katt och varm oboy! 

      

Snabb måndag

Inatt har jag sovit gott! 
Men det var dags att kliva upp för att gå till jobbet kändes det inge vidare skoj. Trots det gick dagen ganska fort, det gör ganska mycket när man vet att man är ledig dagen efter. 

Ikväll ska vi se ensam mamma söker, det är inte så många pojkar kvar nu. 
Men först ska jag gå och duscha, förhoppningsvis är det varmare än 18 grader som det var igår! Då gick det jävligt snabbt, det gillade pappa. 


Dagen forsätter

Jag sitter inne och fryer och äter en clementin. Men nu ska jag och vovven gå ut och mocka! Hästarna fick komma in klockan fyra igår för det var två av dom som frös, så det kommer nog vara lagom skitigt i boxarna idag. 

Nu har det börjat regna. Fan asså. 

Men nu är det snart kväll och då kan man sitta och mysa under filten :) 



Supersegasweetsöndag

Halleluja idag (än så länge) regnar det inte! 
Galet ridsugen är jag också!

Kimmie gillar inte riktigt att husse och matte är borta tror jag, hon äter nästan ingenting... Tur att dom kommer hem ikväll, så att hon inte går och svälter ihjäl.

Jag har kommit på att det enda jag önskar mig i julklapp är självdisciplin!

Lördag :D

Inatt har jag sovit väldigt dåligt, har vaknt en sådär 1000 ggr eller så. Jag tror att det är för att jag inte har satt örngott på kuddarna än. Klockan ringde vid 9, hästarna fick lite sovmorgon. 
Gick ut och borstade allihopa, Sacke trodde först att jag skulle stoppa i han mer äckligt avmaskningsmedel så han var lite fundersam. 
Jag tror inte att de hade nåt emot att stå inne extra länge idag för när jag skulle släppa ut dom vände de och ville in igen. Tror att dom, precis som jag är trött på geggan och regnet. 
Kimmie som ska vara så snäll och hjälpa till, skällde på Sacke så att han sprang in i hagen men hon fick även en liten spark av honom... Jag tror att det sån tur var gick bra! Dumma, snälla vovve. 

Blä, jag har ont i huvudet idag! Och det känns inte som om det kommer bli bättre, och jag har hälften av rapporten att skriva också... Jag känner inte för att sitta framför dataskärmen i ett par timmar och få ännu mer ont i huvudet. 
Kan jag inte få dispans till på måndag!? Nähäpp...
Hatar att man alltid blir sjuk när man verkligen vill vara helbra! Jag tänker inte låtsas om det, får se hur länge det går.

Klockan är redan halv 12 och jag har precis ätit frukost.. Men jag har gjort klart i stallet ialla fall! 
Jag ska ta en treo till och göra klart skolan fort som fan! 

Bla bla

När jag ar hos Anna och hade myskväll förra fredagen var vi så här snygga! 


Utviknings-Svante, skön stil!


Trötta kissar som väntar på att jag ska komma och lägga mig :) 


Det är så konstigt när jag har blåa ridbyxor och blåa strumpor, det brukar alltid Becci ha.


SuperMegaBlanka äpplen, som är Marlenes! 


Änderna, som inte alltid är så glada att jag stör när dom ska gå över vägen.


Jag städade på mitt rum i veckan och som alltid, tar man på sig allt man hitttar, kollar på alla kort man hittar och luktar på alla lukta-gott-saker man ser! Det tar tid att städa...


Min älskade kitchenAid glasskopa! När ska jag få använda dig?!


Det här var min labb! Det är kul att göra dom men förbannat tråkigt att skriva! Rebäcca kom och hjälp mäj! 

Mina hästar-inga snälla hästar

Nu har jag tagit in hästarna och avmaskat dom, mammas 2 -Jättesnälla. Eranthis -Kastade sig till andra sidan boxen och vände rumpan till. Barbie -Skakade med huvudet och spottade ut det mesta... Vad har jag för pli på mina pållar? Ingen tydligen.

Skulle springa upp för trappan för att hämta min laddare, då skulle det gå snabbt och smidigt. Jag tog två steg i tadet och trodde hälsenan skulle gå av, aj! Det hade varit fint och inte kunnat köra till akuten! 

Nu, äntligen ska jag börja med skolgrejset! Då kom ett meddelande att skolsidan kommer vara stängd mellan 20-02, kul... 
Cider och skolarbete, NU!

Fredag

Fredag igen, vad fan liksom! Ska det fortsätta att gå så här fort så är det inte länge innan man har pension. 

En väldigt flummig dag på jobbet idag, jag gick och la mig halv-så-jävla-tidigt-tio igår så jag trodde att jag skulle vara svinpigg. Men nepp, inte det.
Skrattade så jag började grina åt en för stor bulle, körde upp på en kant så att hela bilen hoppade på en parkering och tyvärr var det en gubbe som såg det. Dog lite. 
Glömde köpa en grej så jag måste sätta mig i bilen igen för att åka och köpa den grejen, känns lagom säkert. Var ju lycklig att jag överlevt hela vägen hem från jobbet...
Kändes väldigt tryggt när jag mötte två ambulanser på vägen, dom var liksom nära och redo! 

Var svinhungrig när jag skulle köpa fredagsgodis för jag hade hoppat lunchen, så det blev skitmycket godis! Kommer räcka hela fredag, lördag och söndag. Men det kan ju vara bra att jag har något att äta nu när det är FF (!) i helgen. Nu jävlar ska vi dansa, sjunga och dricka cider ikväll! Ska bara göra inlämningslabborationsrapporten först...

Säger okså till på skarpen, -Nu räcker det med det jävla regnet!

 Jag skulle vilja visa våran otroligt underhållande praktikant på jobbet, tyvärr är det svårt att försöka beskriva, för det gör nog inte henne rättvisa.
Men hon pratar på ett väldigt roligt sätt, det inte hur hon pratar mer vilka ord hon använder. Hon har en ordbok från 1800 talet tror jag. Hon säger ord som nästan ingen människa använder. 

ex. -.Anses de här kläderna för smutsiga? (ööh nä dom ser nytvättade ut, helt okej)

-Ursäkta, det är inte meningen att störa, men jag skulle behöva din hjälp. (Med att öppna en äggkartong? Ja visst..?)

-Ursäkta, men jag måste fråga. Hur gammal är du egentligen? (Han var 23 ja) 

-Jag har vänt limpor med skarven ned i 5h, jag är inte född igår! (Oj förlåt, jag skulle bara förklara, alla kanske inte gör likadant och du är ju en praktikant....) 

(Hon var skjuk igår och hon sa att hon egentligen var sjuk idag med, men det blev så jobbigt med allt pappersarbete (?). Jag undrade om hon också var förkyld, som alla andra.) -Nej det är menstruation, så det smittar inte. (Alright, tack!) 

Det är mycket konstigt folk som kommer till vårat jobb. Och inte har jag sagt att jag är bättre! 

FredagFredagFredagFredag! 

Tisdag

Igår jobbade jag natt, sov lite när jag kom hem, red lite, handlade lite och tränade lite. 

Idag har det varit en, sådär kul dag på jobbet. Det har gått väldigt fort, så fort att vi inte hann göra det vi skulle på den tid vi måste så jag fick jobba 2h längre än vad som var meningen. Och på torsdag ska jag jobba mellan 6 och 12, det blir lite extra stålar i november och det känns behövligt. 

Nu sitter jag trött vid köksbordet, borde göra en jävla massa läxor, men det har jag ingen lust med. Jag fryser och vill ligga under filten och mysa hela kvällen och se en bra film! :) 

Pappa provade att lägga en treo i julmusten igår. Det skummade ganska bra och smakade som syrlig, avslagen julmust. Inte något att rekomendera...

Nä, läxor var det ja.....

                                                    

Söndag

Det regnar och det blåser. Varför kan inte det fina vädret vara på helgen? 

Jobbat klart för idag! Resten av dagen ska jag väl göra läxor och se på skilda världar. Vi får se om jag rider en sväng också, men det känns ju inge vidare kul i det är vädret.
Imorgon är det måndag och längtar redan till fredag :) 

                                                       

Äntligen hemma igen!

Elsa pälsa är hemma igen! Jag tror att min vägbeskrivning funkade :) Hon mår bra, men har fått jättemånga tovor...

Idag blev det fläsk och löksås till middag idag, ingen favvo men det går ner. Har suttit med läxorna mest hela dagen. Det blir inte så mycket av dem gjorda den här veckan för jag jobbar alla dagar. Gjorde ett prov, kändes ganska bajs. Men det provet jag gjorde i onsdags gick som det kändes, bra! Hade bara ett fel.
Hade en liten paus med stallarbete. Inte så rolig lördag, men den är ju inte slut! :)  




                                                               

Dagen innan fredag

Mätt som fan! 

Helene har gjort thiländskt till middag och mormor äppelpaj till efterrätt! 
Ikväll är det den sista kvällen dom är här, imorgonbitt åker dom uppåt igen! Så ikväll ska vi mysa.

Det har gått ganska fort och bra att jobba idag, men det har känts som fredag hela dagen och det är ju aldrig riktigt skönt. Men det kunde ha varit värre och varit tisdag eller nåt, men det är ju faktiskt torsdag så fredagen kommer ju snabbt i alla fall!
En på jobbet undrade vad jag hade tagit för något, han vill också ha lite. Jag vet inte, jag är väl bara glad!

Julklappshögen har börjat byggas nu, känns härligt, jag längtar lite efter julen. Även fast det bara kommer vara mamma, pappa och jag.
Det är lite mysigt att det är kallt på morgonen, stjärnorna syns så tydligt. Men tråkigt att skrapa dom jävla rutorna på bilen, kanske ska jag börja parkera i garaget där pappa så snällt har röjt fram en plats åt mig?

Jag fryser så mycket, jag har inte riktigt tid att bli sjuk. Ska duscha sviiiiinvarmt och låtsas som ingenting. 



                                                  

Fredagsmys med Anna idag!

Nu är det fredag på riktigt! 
Jobb 9-18, sen efter jobbet ska jag och Anna äta lite mat, fika lite fika och kolla på lite film :) 

Imorgon ska jag och mamma till Borås på hästmässa, det ska bli jättekul!



                                               Kankse man ska gå på bio snart?
                            

Onsdag

Sov med tre varma, kurrande katter inatt, mysigt men jobbigt när dom ligger på mig så att jag inte kan röra mig.

Frost och -1 grad imorse, usch för att behöva skrapa rutorna när man är nyvaken och fryser. Men det är väl så att vintern snart är här nu! 
Det gick snabbt och bra på jobbet idag, nu är jag hemma och ska gå ut och mocka sen får vi se om jag kan avverka lite läxor. Det lilla provet jag gjorde igår kändes riktigt bra, hoppas det gick bra också! 

Mormor och Helene, galningar, är i Ullared idag igen! Tokigt folk det bor i norr... 



                                           

...

Försöker få något att fastna i huvudet, men det enda jag hör är F1 bilar som har gasen i botten... Och nu piper torktumlaren att den är klar!

Tisdag 9 Oktober

Tisdag, men det känns som onsdag. Alltid lite jobbigt att börja veckan så.

Har varit jättetrött idag och skrattat mest hela tiden på jobbet, så jag har nog inte varit den roligaste att jobba med idag! 

Dom andra är och äter tårta hos min morbror, jag är hemma och gör läxor. Men jag har inte riktigt kommit igång än då datorn vägrat fungera! Jag gick och duschade och nu fungerar den... Idiot grej. 
Så nu ska jag lära mig lite om celler och imunförsvar! :D

Klockan är inte ens sju och solen är redan nere... Men då får man väl mysa i soffan istället! 



Ledig måndag

Idag har mormor och resten av gänget varit i Ullared! Egentligen var det meningen att jag också skule följa med, ordnade så att jag bytte ledig dag med en på jobbet så jag var ledig idag istället för imorgon och allt. Men när jag satt i helgen och såg över min ekonomi såg det inte ut som om en resa till Ullared skulle göra den bättre. Sen hade vi ingen hundvakt heller så jag stannade hemma. 

Var och hälsade på en kompis som flyttat till en lägenhet, det var fint och mysigt. Blev även bjuden på lunch! 

Nu väntar jag på middag! Biff blir det idag! Fy fan vad gott. 


                                    

Elsa måste komma hem nu

Mammas katt Elsa har varit borta i flera månader. För några dagar sedan då vi var ute och red, såg vi en katt i skogen som såg precis ut som henne! Så när vi kommit hem tog vi med kattburen och gick ut för att leta efter henne. Menhon kom inte fram.. Bara en annan katt som smög fram och hälsade. 


På vägen hem gjorde vi markeringar i marken så att hon vet vilket håll som är hem. Jag hoppas verkligen att hon kommer tillbaka snart innan det blir minusgrader! 





Det är en lång väg hem...


Akta dig för diket.


Hästarna tyckte kattburen var en underlig grej!


Söta Erran


Puss på dig kompis






Lördag :)

Jag bakar, för idag kommer mormor! Och Klas och Helene, och dom ville halite bullar. 

Tyvärr är jag lite trött och ångrar att jag inte städade mitt rum igår. Men idag måste jag göra det så det är väl ingen mening och gnälla. Baka bullar, rida, mocka, göra klart läxan måste jag också hinna med innan dem kommer och det vet vi inte när de gör. 

Idag har jag flätor! 



                                

Kanelbullensdag idag!

Vid klockan tre inatt vaknade jag av en bil som körde djävul förbi mitt sovrumsfönster och det blinkade blått i hela rummet. Och en stund senare kom den förbisvischande tillbaka igen. Tänkte inte så mycket på det då, men det måste ju ha varit ambulansen eller något. Läskigt.

Självklart har vi fikat bulle och mjölk idag! Pappa har varit ledig från jobbet för han ska iväg och spela i Jönköping på en företagsfest ikväll och mama är ju också hemma, så det blev mysfika med hela, lilla, familjen klockan elva. 

Mamma har varit snäll och hjälpt mig samla fakta och börja skriva min livscykelanalys, (Jag har mutat med att jag ska vara snäll hela fredag och lördag...Ojoj).
Men nu behöver vi en paus! 
Pappa har åkt iväg, jag och mamma ska gå ut och rida medan solen är uppe :) 



                                                  

Blandad shit

Här är den, något annorlunda presenten med harara. Sjukt kul kan man säga.


När Anna köpte potatisar igår hittade hon ett hjärta! 


Jävligt god frulle idag. Te, rostade mackor med drottningsylt och ost. 


Sacke


Barbies box, det syns nästan inte att det har stått en häst här hela natten. 


Sackes box, allt är upptryckt mot väggen och pretty mycket skit. Inte rikitgt så lätt och snabbt att mocka här inne inne hos Barbie. 

Sov gott allihopa

Även idag har jag gjort ett litet prov, kändes ganska bra faktiskt så jag hoppas det gick så också. 

Nu ska jag sova, det börjar kännas att jag struntade i att sova när jag kom hem igår. Men imorgon kan jag ju sova hur länge jag vill! 

Sweet dreams

Mysfika

Jobbat klart för idag, nu ledig i två dagar. 
Efter jobbet åkte jag och Anna ner på stan och kollade i affärer. Hon hittade det hon skulle ha, en top tills imorgon då hon ska på julbord. Aa nu är det snart jul! 

Sen gick vi och fikade. Det är förvånde hur många människor som fikar ensamma, sitter och läser tidningen och tuggar bakelse. Hur kul kan det vara? 
Ett högljutt, bråkande, gammalt par fick vi också höra på. -Nu tiger du! ...
Nästan så man blev lite skraj. 

Nu ska jag försöka ta tag i det så kallade skolabetet... Disciplinen-Obefintlig. Jag vill göra nåt kul. Gå på bio. Rida. Baka muffins. 


Gott!

Dumt att inte sova efter man jobbat natt

Igår- En dag då jag inte gjorde så mycket. Innan ja åkte och jobbade, gjorde jag ingenting... Jobb mellan 12-14 efter det åkte jag till Anna och Mauritz som bjöd på mat. Jättegod mat! Det var den härliga obligatoriska söndagssteken, hasselbackspotatis (självkat en massa gelé) och sås plus att det var äppelpaj till efterrätt. Asså shiiiiiit vad gott!
Resten av kvällen satt jag och gjorde läxor. 

Idag- Måndag, har jag jobbat. Kom hem vid elva och skulle sova, men det blev att jag kollade på skilda världar i några timmar istället. 
Regnet bara fortsätter ösa ner, inge vidare kul alls tycker jag.
Men på onsdag har Grey´s anatomy säsongspremiär och på torsdag är det kanelbullens dag, så visst händer det grejer! 


Anna sölade lite marsansås över hela köksgolvet... Det blev jävligt halt, svårt att torka upp, men det luktade gott :)
RSS 2.0