Annas dag idag

Sölade inte ut någon sirap idag så man får väl säga att det har varit en bra jobbdag.

Efter arbetet åkte jag och Anna till sibylla, käkade varsitt sibylameal (Shit vad gott). Sen åkte vi tillbaka till jobbet (galet) och fikade! Jättetrevligt var det! Jag hoppas att hon har en bra födelsedag idag.

Nu är det kvällen som väntar med allsång på skansen och kanske lite anger management (boxning).




Just that

Sovit, klippt gräset, varit på Jula, sparkat boll, gosat med svinen och käkat middag. 
Och klockan är bara fem. En lång dag idag, men det ska man väl klaga på för det är ju ganska skönt att vara ledig.
 
Imorgon fyller min fina vän Anna år. Så efter jobbet ska vi ha en födelsedagspicknick, vi har beställt fint väder så att vi kan sitta ute och äta bakelse!

Skulle vilja bli blond, skulle vilja klippa mig. Att bli blond tar nog ett år och jag kan inte bestämma mig hur jag ska klippa mig. Så jag får nog se ut som jag gör ett tag till. 

Upp som en sol, ned som en pannkaka. Jag är en pannkaka nu.


                                                   


Nattjobb

Nu är jag hemma efter jobbet, ska gå och sova. Kanske sova ända tills imorgon?

Det gick bra på jobbet idag. Förutom den lilla sirapen som kom på golvet, gissar på sisådär 7 liter...
Golvet blev rent och fint till slut, men hela jag är klibbig nu.

God natt!

Om och om igen

Människan är en väldigt dum varelse. Även fast man vet att det aldrig blir som man vill, att livet inte är som i filmer och att lyckliga slut inte existerar. Så inbillar sig hjärnan, bara för att den så gärna vill att den här gången kanske kan vara den gången som man får lite tur och lycka- som håller i sig i mer än tre dagar. Men nej.

Man tror att man garanterar sig över att inte bli besviken om man säger många gånger till sig själv att det är för bra för att vara sant och att inte bli inte för glad utan att vänta och se. Ändå sitter man här och är just det, besviken och inte så glad.

Seg söndag med tusen myggbett, skavsår och humöret på topp.



Pics

Mina fina brillor solar sig i gräset.



Min fina bil.



Min fina Barbie mår bättre idag.

Fredasmys

Somnade ute i solen, vaknade i skuggan. Hade inte bränt mig, phew. Men myggorna har käkat som bara den på mig så nu sitter jag och kliar mig som en lusig hund. 

Åkte och handlade, japp en godispåse blev det med. Pappa hade gjort min bil fin och shiny medan jag var borta. Nu ska jag och mamma ut och släppa ut våra små pållar och sedan mocka och när det är klart är det fredagsmyyyyys!

Fräscha fredag

Veckan slutade betydligt bättre än vad den började! Idag har det nästan varit en rolig dag. 

Mamma mötte upp mig efter jobbet och följde med mig för att köpa en present till min kära Anna, hon fyller år på tisdag. Jag hoppas att det är fint väder då, för vi har planerat en födelsedagspicknick! 

Jag tänkte vara duktig och inte köpa något godis idag, eftersom det kanske blir det imorgon. Men nu är jag jättegodissugen, så jag blir kanske tvungen att åka och köpa något...

Kvällen bjuder på biltvättning, duschning, solning, handling och tv mys. Först prickar vi av solning! 

(Just det, imorgon är det lördag)(!)

Sol

Ernst gjorde jättegod mat, så jag blev hungrig!


Kimmie blir alltid söt på bild.



Man kan hoppas att jag blivit lite mindre vit idag.

Torsdag

Imorgon är det äntligen fredag! Fast jag längtar mest till lördag.

Igår gick det faktiskt bra på jobbet, inte så snabbt men det var en skön dag, men väldigt varm nu när solen har kommit fram!

Slutade vid tre idag så jag ska ut och sitta i solen en stund nu när den är här och jag är hemma. Bilen har blivit fint stripad, kommer en bild i helgen när den är nytvättad. Ikväll ska jag färga håret, kolla på Ernst och låtsas att jag har semester.


Dumma dag

Imorse önskade jag att tiden skulle gå fort. Det gjorde den. Alldelens för fort, alldelens för mycket att göra. Det har gått allmänt dåligt på jobbet idag. Såna dagar vill jag inte ha.
Känner att det hade varit bra för mig att också gå på semester som alla dom andra...

Pappa har färgat sina silver-ögonbryn svarta för att inte se ut som en hundraårig man, nu ser han ut som men tjej.

Själv sitter jag bara här och väntar på helgen. 


Tisdagmorgon

9-18 jobb idag igen och det kan gärna få gå lika fort som igår. 

Imorgon 25:e, då är det lön! Och jag vill köpa kläder och skor! Hoppas det blir lite över så jag kan göra det. 

Tackade nej till att sjunga på bröllopet igår, det hade varit jättekul men jag känner mig osäker på om jag kommer våga stå och sjunga för en massa människor, jag den enda som sjunger och har bara en gitarr som sällskap. Tror jag får börja träna att sjunga inför andra, då jag inte behöver riskera att göra pannkaka av två människors bröllopsdag. 


Seg Men Snabb Måndag

Super mega trött har jag varit idag! Men ändå har dagen gått fort, skönt när det är så. 

Jag har varit och köpt en kabel till bilen så nu kan jag lyssna på spotify medan jag cruisar runt. Tummen upp för det.

Söta pappa är ute och byter olja och filter på min fina bil. 

Mamma är söt mest hela dagarna, då hon tvättar och stryker mina kläder, mockar åt hästarna och ger marsvinen mat. (Tro inte att jag inte vet vad du gör mamsen, tack!)

Jag har nu två saker jag måste göra innan jag kan sätta mig och se på tvn; Rensa garderoben och tömma klädkorgen och duscha. Det var typ tre saker... Och klockan är sju...Ojoj måste skynda!



SOVA

Dags för sängen!

Vi såg Hamilton ikväll, riktigt bra film. Men nu måste jag sova, så jag orkar med jobb hela dagen imorgon.

Jag längtar redan till lunchen, då sk jag äta älgstek. Underbart gott! 

Sleep tight, don´t let the bedbugs bite 

Kalasbra

Jag gick ut, tvättade och polerade bilen så nu är mina armar alldeles trötta. Men den blev jättefin! 



Eller hur?

Jag är sugen på glass och pappa vill åka saab så vi ska försöka lösa våra problem på något vis.

Söndag V.29

Klockan hann bli halv sex innan jag kom i säng, sov till elva imorse. Utan huvudvärk och inte så väldigt trött faktiskt, det kommer väl imorgon... Tur att jag inte börjar förrän nio. 

Igår när jag satt och åt frukost ringde det en indier som pratade engelska. Han var ganska upprörd, min dator sänder tydligen ut en massa saker och den kommer att krascha om jag inte lät honom hjälpa mig. Jag sa okej, tack så mycket, jag ska fixa det här, bye bye.
Då började han ropa att det var mitt fel om datorn kraschar nu, jag måste låta honom hjälpa mig! 
Då sa jag hej då igen och skyndade mig att lägga på. 
Än så länge fungerar den i alla fall.

Det hade tydligen stått i tidningen att det finns galna människor som ringer runt och säger så och sen kraschar den på riktigt, sa mamma Tur att inte min gjorde det!

Nu får jag gå ut och andas lite av den friska luften så jag inte somnar, för nu blev jag rikitgt trött. 


sweet

Hemma och trött.

Efter frukosten idag dammsög jag och torkade av bilen invändigt, så ny är den hyfsat ren och fräsch. Beställde dekaler som jag hoppas kommer i början av nästa vecka! 

Sen fick jag skynda mig att duscha för sen skulle jag iväg med Malin på stochampionatet, det var kul! Har aldrig sett något travlopp innan faktiskt, i IRL liksom. 
Sen fick jag mat hos familjen Malin, vi spelade kubb, åkte tll några kompisar och sedan när klockan blev dags så gick vi ut en sväg. 
Skulle hem, käka korv, 9 grader iskallt ute, jag var snäll och skjutsade hem 4 random människor och nu sitter jag här och fryser. Ska bli jävligt skönt att krypa ner i sängen.


God morgon

Det gick bra att jobba igår, den enda dagen i den här veckan som har gått fort.  Efter jobbet var jag bjuden på mat hos Anna och Mauritz, jättemysigt och jättegott var det. Spelade ett roligt spel också, som jag vann men egentligen skulle Mauritz ha vunnit...Men schyyy!

Nu ska jag käka lite frukost, sen ska jag ut och dammsuga och städa bilen och hänga in min lukta-gott-jordgubbe. Jag är glad, lite läskigt att vara det men det är så härligt så jag tänker fortsätta vara det.

               

Fredag eller lördag

Galna dagar! Jag har en saab nu! 
Åå så härligt det känns.

Jag skuttar på moln nu så det blir inte så mycket text idag.


                                     Foto: Äntligen en saab igen!


Film

Nyduschad i soffan, snart blir det film! 

Det var jättekul att rida, men jätteirriterande med alla flugor, bremsar och myggor. Tycker så synd om hästarna som får stå ut med dom hela dagarna... Längar så till hösten när dom asen försvinner så man kan rida på "riktigt".
Inga bilder blev det, jag måste komma ihåg att ta kort så jag har nåt att lägga upp. 

Nu är det film!




Mitt i veckan dag idag

Igår satte jag ut en annons på min bil. Idag har jag fått två svar! 

Men ingen känns riktigt bra. En människa vill jättegärna ha bilen, men på avbetalning. Skulle gärna sålt den till den här homosapiens sapiens, fast nu måste jag ha snabba cash för att kunna införskaffa en ny bil så fort som det
går. Den andra hade skickat ett sms imorse, såg det när jag slutade och smsade tillbaka att bilen finns kvar när jag kom hem. En minut senare fick jag svar, Nu sitter jag i rättegång. Kan jag ringa dig senare? 
(??) Öh..? Wierd!
Okej, det går bra. Skickade jag tillbaka och en minut senare fick jag svar, Ok, tack!

Jag väntar spänt på det där samtalet! 

Seg jävla dag på jobbet, berodde nog på mitt otroligt dåliga humör. Somnade halv ett, sov dåligt, vaknade arg och kom aldrig ur det där. 
Men Malin kommer vid sju ikväll för att ta en sväng på pållarna med mig! De blir kul i alla fall (bara hästarna inte brallar allt för mycket.. hihi)

Pappa har åkt iväg för att slå på trummorna och yla natten lång, han kommer nog hem sent inatt så ikväll är det bara jag och mamma som får mysa och kolla på klockan-nio filmen. 



                                                      
                                      




Ett bra slut

Prisad vare nyfunnen ledighet! 

Ingen stressig dag på jobbet idag kan man säga, vid 11 var vi nästan klara med allt. Så det blev att jag åkte hem 45 minuter tidigare, hur skönt som helst att sluta innan man egentligen slutar. Det känns som om man får en så lång och så ledig dag.

Idag har veterinären varit hos oss och vaccinerat alla våra små <3an och dragit en vargtand på Despina. Alla var jätteduktiga och pengarna som snart cashar in är borta. 

Mamma skrev just bajs på min hand.



                                                        


Lång sommar

Jag ska aldrig skriva eller säga att jag ska göra något innan jag verkligen har gjort det, för då blir det aldrig att jag gör det.
 Jag har bara sovit idag men är fortfarande trött.

Usch vilken tråkig dag. Men man måste väl ha såna ibland. Pappa har avverkat sin första dag på sin tre veckors semester idag, han är glad. Och alla på jobbet tjuter av glädje för att det är deras sista vecka innan deras semester börjar.

Innan sommaren började tyckte jag att det kändes som om den här sommaren kommer att gå skitfort, fyra veckor poff och fyra veckor poff! Men oj så fel jag hade, dom här tre veckorna har varit så förbannat långa. Jag bara väntar tills hösten då jag förhoppningsvis börjar Naturkunskap B och känns som om det händer något och som om livet går framåt. Men det kan få vara några varma fina sommardagar med glass, grönan, lek och grillning innan vi hoppar dit.


Oj så positiv!

NattiNatt! Igen...

Färdig jobbad för idag! Det är ganska skönt att åka hem när dom som jobbar till sex ikväll precis kommer och ska börja deras nio timmar i gruvan. Höhöhö.
Nu ska jag sova, sen träna, duscha, middag och sen förhoppningsvis åka till en friend. 

God natt så länge!

                                                         

Becci och jag

Kalaset är över, Anders och Rebecca är på väg hem till stora staden Stockholm, jag sitter och kollar på Ernst i fåtöljen, nyvaken. 

Fin fina bilder på mig och meine schwester! 

Kalas

Söndag, sista dagen på veckan, imorgon börjar en ny.
Snart går alla dom jag jobbar med nu på semester och det kommer tillbaka en hög med glada, utvilade(?) arbetare.

Mazarinerna är klara, tårtan är klar. Snart blir det kalas! Gott ska det bli! 

Senare idag kommer Malin hit och vi ska rida! Ska bli svinkul. Det är ett tag sedan hästarna gjorde något ansträngande så jag hoppas vi kommer i från gården och dom sköter sig hyfsat så man slipper skämmas i alla fall. 

Äggen är klara så nu ska jag äta lite frukost, inte för mycket jag måste orka tårta också. 


 

Sommarkryss

Sitter i soffan och ser på Sommarkrysset. Säger grattis till våran prinsessa Victoria idag! 

Jag gick barfota så mycket igår så jag har ont i halsen idag, inte så himla bra. Men jag har bakat mazariner till pappa och ska snart ska jag lägga ihop tårtan! Smaskens, hoppas jag. 

Min morbrors fru ringde till mig idag, trodde först att hon ringde fel eftersom pappa fyller år. Men hon sa, Cassandra du har så många talanger. (?) Sen frågade hon vad jag gör den 4 augusti. (Aha barnvakt tänkte jag) Men inte var det inte. Hon undrade om jag ville sjunga två låtar på ett bröllop, min morbror skulle spela gitarr och jag sjunga. Gud vad kul! Gud vad läskigt! 
Det är liksom en väldigt minnesvärd dag för två människor, jag vill inte förstöra den med falsk och jävlig sång, deras låtar som jag slaktar, på deras dag. Inte så kul. 


Pappas dag idag

Idag är det pappas dag! 43 år gammal är han nu, han har öppnat alla sina paket och glad som ett litet barn.

Det blev tårta till frukost, men måste väl äta en macka också... Jag kan vänta på att Bex and Flanders kliver upp kan jag äta med dom. (Trötta, söta, små Sthlmare)

Igår hade vi riktigt, riktigt roligt! 
 
 

Otursdagen

Fredag den 13:e, idag ska vi vara försiktiga. 

Bilen som jag spanar på och verkligen vill ha, finns fortfarande ute på blocket. Jag kollar flera hundra gånger om dagen och bara väntar på att det ska segla ner sisådär 45 stycken tusenlappar. Ingen dyr bil, men ändå för dyr. Kanske kommer pengarna idag? 

Om jag skulle råka ut för samma sak som Anders Loberg, (han skulle logga in på internetbanken och upptäcker att han har 6 miljarder på kontot!) Då skulle jag föra över femtiotusen, snabbt som fan, till mitt sparkonto och sedan ringa banken och berätta vad som har hänt. 
Dom som har sex miljarder på kontot blir nog inte så ledsna när det har försvinnit femtiotusen, dom märker det kanske inte ens! 
Och jag tycker att man borde få några lappar för att ha varit med om en sån grej, man kan ju bryta ihop när man ser miljarder på sitt eget konto men man får inte använda dom och vips så är dom borta... 

Fredag. Fredag. Fredag. 13. 13. 13. Jobba. Joba. Jobba!



                                           

Snart

Åååå jag känner hur härliga tacos-fredag närmar sig!
Vill ha en snabb, bra dag på jobbet. God middag och trevlig kväll. Tror att det blir det faktiskt.

Jag ska upp tidigt imorgon bitti och springa en sväng innan jobbet, precis som jag skulle imorse men tryckte på snoze knappen några gånger för mycket... Skärpning till imorgon.

SOV GOTT

MHM

Det blev: Ingen mockade, dom fick stå i dom andra rena boxarna. Jag klippte gräset och mamma städar. Nu sitter jag i soffan och kollar på film, själv... Inte i min pyjamas. Inget att äta. Men har det bra i alla fall

TröttTorsdag

Kunde inte somna igår, sov dåligt, dumma klibbiga väder. Så idag har jag gått och gäspat hela dagen. Det har varit en lååång seeeg dag, men nu är den äntligen snart över! 

Imorgon är det fredag, då jobbar jag också till sex. Rebecca och Anders kommer! Men jag ska iväg till några kompisar på kvällen så jag hinner inte träffa dom så mycket imorgon. Annat blir det på lördag, då ska vi göra roliga saker tillsammans! Och på söndag är det kalas för pappsen. As you might already know.

Vad jag vill göra nu: Strunta i att duscha och göra det i morgon bitti istället. Hoppa i pyjamasen, trolla fram en godispåse och lägga mig i soffan med en filt.

Vad jag måste göra nu: Ta på mig de illaluktade stallkläderna och gå ut och mocka. Sen duscha, inte få äta nåt godis, får inte ligga i soffan, där ligger mamma. 

Vad jag kommer att göra: Övertala mamma till att mocka så jag inte börjar lukta hästkiss, så kan jag duscha imorgon. Ta på mig pyjamas och käka chipssmulorna som är kvar i påsen. 

Det kan tyckas att jag är lat och ja, det är jag. Idag.


                                                            

NattiNatt

Nu ska vi sova. 

Varje vardagkväll klockan nio ser vi, lilla familjen på TV11. Då är det alltid en bra, två timmar lång film. Jättemysigt. 
Men nu är det slut och det är dags att sova. Jag känner att jag kommer sova riktigt skönt inatt, hihi. 

Så jag skuttar iväg, nattinatt. 


                                                         

ojojdå

Jo men visst är det onsdag idag! (Tack Becci!) Kanske har jag sovit för lite, kanske har jag sniffat för mycket lim eller så är jag bara ganska snurrig i bollen (as usual)?

Ännu bättre, bara torsdag sen är det ju fan fredag! 

Jag har nu tränat, mockat, ridit, solat, lagat mat och sjungit. Bara duscha och se på tvn kvar, riktigt najs-bajs.

Hemma hos oss har vi lika många äckliga och sega flugor som dom har i Afrika, man blir ju galen av att dom kryper på näsan och överallt! Nästa gång du ska utrota något Hitler, börja med flugorna. 
 

PUSS

Lugn och bra tisdag som har gått jättefort, snart är det fredag igen! Woho! 

Nu ska Cassie ut och burn some fat! Och sjunga, sen sola, sen laga mat, sen rida, mocka, duscha kolla på film på tvn. 
Trevlig dag idag.

                                                             

Ramsa

Kusinerna hade en ramsa/sång som dom sjöng i helgen. Den gick så här; "Äta farfars bajskorv, kul, kul, kul och jätte jättegott!"

Störd. Kul.

Allsång

Köpte en massa paket till pappa idag från mig själv, från mormor och Klas och från mamma. 
Det ska bli kul med kalas i helgen, gott med tårta och kul att Anders och Rebecca kommer. 

Jag inhandlade ett par jävligt nice solbrillor idag, ska försöka lägga upp en bild. Så ni kan bli avundsjuka.

Tisdag idag betyder allsång på skansen! Sen filmmys innan det är dags att hoppa i säng. 

Förresten tycker jag att det kan sluta regna i Småland.

Ledig dag idag

Ledig tisdag idag! Helt i min smak!

På lördag fyller pappa år och på söndag är det troligtvis kalas. Så idag ska jag och mamma åka och försöka hitta några presenter.
Jag gillar kalas, tårta och presenter. Men pappa, han gillar det nog ännu mer, i alla fall paketen! Fast jag tycker det är lite jobbigt när han ska klämma på paketen i tio minuter och gissa innan han kan öppna dom. Det jobbiga är att han ofta gissar rätt och då blir det ju inte mycket till överraskning när han väl öppnar den. Men han tycker ju det är kul så han kan väl få göra så. 

Hösten kan komma snart så vi kan rida igen!

Skönt!

Nu har jag äntligen kunnat träna igen efter 2 veckor av förkylning och en vecka av bara ätande i Junsele. 
Härligt skönt var det, faktiskt! 

Det är konstigt vad man får kämpa för att gå ner ett enda litet kilo, men om man inte tränar på några dagar kan man vips ha gått upp två och magen är fläskig som på en flodhäst igen. Det är det jävla sockret... Måste på något vis äta, inte så mycket av det. 
Men jag har inga större förhoppningar på att jag kommer lyckas med det, för här sitter jag och längtar efter glass. 


                                                    

Måndaxklubben

Är hemma och har sovit, men är fortfarande trött. Fast är ju glad att jag inte känner mig sjuk i alla fall! 

För ikväll blir det måndaxklubben! Det ska bli riktigt kul, No Limits spelar idag hoppas det svänger. 

Nu ska jag äta "lunch", kanske blir jag pigagre då. 




Usch

01:20 Huvudvärk och ont i halsen. 

Har inga halstabletter men tar med en karta ipren. Ååå vad sängen var skön idag!

God kväll

Nu är den här söndagen snart slut, ialla fall för min del. 

Ska upp klockan ett inatt. Så när jag har duschat är det bara att hoppa i säng och försöka sova! Det är ganska omöjligt när det fortfarande är 24 grader och luften inne i rummet stor helt stilla. Det får gärna bli några grader kallare så man kan sova skönt. 

Har varit på en promenad idag, det var det jag orkade med. Fick ont i halsen igen efter springandet jag gjorde igår, var nog inte riktigt helt frisk än.



             

Helgen i bilder


Regnade, åskade och blixtrade svinmycket när jag åkte hem från jobbet i fredags! Ibland såg man absolut ingenting, ganska läskigt.



Min otroligt biffiga pappa bär in en säng så vi alla får någonstans att sova.



Här är barnen högt, högt uppe bland trädkronorna!



Säkra och glada snart nere på fast mark igen.

*


Rainy sunday

Det var riktigt kul igårkväll! Även fast mitt lag inte vann brännbollen... Och vi klarade oss undan regnet ganska bra. Poppade popcorn, dom blev brända. Bakade en kladdkaka, den var inte så kladdig. Men det gick och äta ialla fall.

Idag har jag väldigt ont i huvudet, hoppas verkligen att det försvinner snart. Jobbar inatt och då vill jag inte ha någon huvudvärk.

Nu ska jag gå ut och se barnen åka i traktorskopan!

Kvällskul

Det var meningen att jag och en kompis och andra människor skulle spela ölbrännboll ikväll, men det ser ju inte så ljust ut på väder fronten. Åska och regn ikväll och inatt. Så vi kanske åker till Malin och gör nåt kul under tak istället. 

Hemma ska barnen och mamma spela fia med knuff och äta chips och popcorn. Mysigt som fan. 

Och för er som undrar om jag har varit inne på moviestar och lekt med min gubbe, japp det har jag! Det är ganska kul det där faktiskt.




God alldeles för tidig morgon

Jag hade tänkt sova länge idag. Har ju inte sovit så mycket den här veckan, men då vaknar jag halv nio och är skit kissnödig så jag måste kliva upp. Ingen mening att gå och lägga sig igen när klockan är så pass mycket, det blir frukost nu istället. 

Om någon timme kommer det barn hit, tre stycken. Dom ska sova här tills imorgon, en ska sova i mitt rum och jag har inte städat än... Bra planerat av Cassie.

                                                               Sigge min man.


Fredagkväll

Fick besök nu på kvällen lite så där oplanerat. Först bah, Nej! Sen bah, kul! Tre små söta barn en mamma och en pappa.
Två av barnen introducerade mig i moviestarplanet, dom klickar hit och klickar dit, chattar och kollar på you tube. Det var längesedan manstod framför en tjock TV dansande och mimande till en VHS med Spice Girls hållandes i ett hopprep. Nu är det mer hi-tech grejer som gäller. Bra eller dåligt det vet jag inte.

Vi kollade på en rolig video där det var ett päron som går fram till en orange/brun avlång sak och säger; -Hej, jag är ett päron. Vad är du?
Då svarar den avlånga; -Jag är en bajskorv.
Päronet vänder sig mot korven; -Du luktar bajs. Varav bajskorven tar upp en pistol och skjuter päronet i skallen.

Den var tydligen gammal men jag har aldrig sätt den innan. Väldigt rolig var den tycker jag! 
See for your self! 

http://www.youtube.com/watch?v=Pg-MLc-O_Q8


Trött

Sängen, så skön och så varm. Där skulle jag vilja ligga och se på film hela dagen, en mysfredag skulle sitta fint idag för blä vad trött jag är. Självförvållat, men stackars mig i alla fall.

Nu. Jobb.



                                                 

ZZZzzzZZzzzZ

Hemma. Firandet är nu över. Ska bli skönt att krypa ner i sängen och sova!

Imorgon är det, jag menar idag är det fredag. Känns riktigt, riktigt skönt.

GoD nAtT Alla glada!

Snart dags

Varför ska jag envisa mig med att måla naglarna, jag kan ju inte, det blir inte fint. Men med lite färgglada naglar känns det lite festligare, särskilt när jag bara har en brun klänning som ikväll.

Men nu är det dags att dra! Shake, shake, shake it! 

Födelsedagsfirande

Hej fina torsdag! Sol ochj 27 grader, keep up the good work weather-guy.

Idag var jag på jobbet en halvtimma för tidigt... Men bättre det än att vara en halvtimme sen. Trevlig dag på jobbet, gammelman förstörde en maskin, jobbiga människan var ledig, inte så mycket att göra uppe i degen, skönt att ha det lugnt när det är så varmt.

Vännen Malin fyller 21 idag! Grattis, grattis!
Ikväll ska vi ut och dansa, inte hela natten för jag jobbar ju imorgon, men halva i alla fall. Fast innan vi kan börja kalasa måste jag, klippa gräset, mocka, duscha, äta något och sen ska jag försöka hitta nåt att ha på mig och göra mig fin. 
Bäst att sätta igång nu på direkten!


Jag längtar till hösten.

LillLördag

Det är varmt och solen skiner! Idag är det allt sommar. 

Den här onsdagen har varit en lugn, vanlig dag. Ganska skönt. När vi har sovit imorgon är det lördag nästa dag och då får vi vara lite lediga igen. 

Jag vet inte om jag kan säga det här, men det är en på jobbet som jag blir förbannat irriterad på. Människan skrattar åt vad man än säger, på ett väldigt nervöst och okontrollerat sätt. Måste fråga allt hundra gånger innan det, kanske, kanske äntligen fastnat, men nästa gång man gör det så märker man att det inte alls har fastnat och kommer nog aldrig göra det.
Hela sommaren jobbar vi tillsammans. Får vi höra ett jippi på det! Alla arbetare på jobbet är nästan säkra på att den omtalade inte heller har kommit fram till sin sexuella läggning. 
Vi får försöka att vara snälla och stå ut.

Nu blir det "Pizzamys i solen med de bästa" (Fb talk). Riktigt trevligt så här spontant på en mitt-i-veckan dag. Det gillar jag!


 




Dags att säga god natt!

Jag provade att färga håret på mig själv idag, tror det gick ganska bra.
Mumsiga Måns borde raka av sig skägget och grattis till Molly! Du passar riktigt bra i den nya hårfärgen.
Erik Hassle, så mager du blitt pöjk! Eat a chicken, man!

Lill-lördag imorgon,då börjar vi dagen med en sup! Näää, vi börjar dagen med en promenad. Snart är jag förhoppningsvis helt frisk så jag kan ut och springa igen! Vet inte om jag ska bli glad över det eller inte.. Jag blir nog glad. Har ju bara sprungit i mina nya skor en gång, måste ju använda dom lite mer.

Som min fina mormor säger; Händerna under kudden och sov gott! God natt!



Jippi

Ikväll är det Allsång på skansen och morden i midsomer! Woho!

Seg dag

 Oj vad dagen har gått sakta! Och trött är jag, dumma hosta som håller mig vaken på nätterna. 

Efter jobbet var jag och inhandlade en födelsedagspressent åt kompisen som fyller år på torsdag. Jag gillar grejen, hoppas hon också gör det! 

Nu är det tre (egentligen 4, men den fjärde håller jag för mig själv) saker jag vill ska bli, fort som fan ska det bli så här också;

*Jag vill vara blond igen! (Jag vet vad ni sa, Anna och mamma. Jag lovar att lyssna på er nästa gång...) Det ärdyrt och färga och det blir snabbt fult och jag tappar flera tusen hårstrån om dagen, inte så himla kul.

*Jag vill ha en saab! 93, 2.0, svart, röd, eller silver. Vinge och dubbla utblås och fungerande ac. Det är väl inte så mycket begärt?

*Flytta! Jag vill ha alla mina saker (Sorry att jag tjatar om det heeela tiden) Och jag ska skaffa en kattunge när jag flyttar. 

Men jag förstår, det är drömmar för nutiden, om framtiden. Vill inte säga det för det heter väl "vår bästa tid är nu" men, jag längtar till framtiden...

                                                        

Måndag kl.17

Nu har jag sovit lite, drömmt jobbiga drömmar som jag alltid gör nu för tiden. Sen ringde Rebecca precis när jag hade vaknat och nu la vi på, två och en halv timme senare...

Klockan är fem. En timme och trettio minuter innan maten ska stå på bordet, jag ska ha mockat, tagit in hästarna, dammsugit och helst duschat. Skönt att jag har plockat bort från bänken i alla fall. Kanske får skynda lite, man vill ju inte ha en arg mama och papa.

Cassie vill köpa en ny bil. Den här bilen!

Mmm.. den rumpan
Fin Saab 9-3 Aero Paket

Sova på dagen

Stackars Italien...

Jag jobbade halv 3- 11 idag så nu ska jag gå och sova!
Känner mig inte så trött men det är jag nog.

Vecka nummer ett

Nu är min första vecka av många veckor av arbete avklarat. Jag har varit orolig över hur det ska gå att jobba alla dagar, hela dagar, hela sommaren, då jag inte har möjlighet att sova en stund efter lunch. Men än så länge har det funkat fint!

Fast den här veckan har inte varit rolig. Förra söndagen när jag kom hem från norrland blev jag förkyld, tålde nog inte den friska luften där uppe.
Så hela den här veckan har jag gått på jobbet och hostat, snorat, inte kunnat prata och trott att imorgon kommer jag nog vara hemma och ligga i sängen. Men jag överlvde hela veckan och skrammlat ihop 3600 kronor, längtar redan tll lönen. 

Mamma har nu också blivit förkyld och pappa börjar få ont i halsen. (Men please Jesus, låt han vara frisk! Det blir så jobbigt annars...)

Nu ska jag läsa om evolutionen och människan och genitik, för att kursen till hösten ska gå som en dans! 

(Måste hålla tummarna för Italien ikväll också)


                                              Så här tror jag att förkylningsviruset ser ut.

RSS 2.0