En händelserik dag

Sov lääänge, höll på att glämma bort att ställa om klockan. Tur att den på mobilen fixar sånt själv annars hade jag kanske kommit sent till jobbet. 
Jobbade ett par timmar, tog det lite lugnt. Åkte hem till mamma och pappa, som inte är där. Mockade, red Despina och hon var jätteduktig i det härliga vädret. 

Tränade, solade, duschade och skulle sen åka tillbaka till stora staden med hunden i bagaget! 
Tog mammas bil eftersom hon har lite större bagage, men när jag kört i kanske en och en halv kilometer känns bilen konstig, jag gasar men det händer inget och det börjar durra. 
Jag kör in på en väg för att kolla vad som var galet, jag trodde att hjulet höll på att lossna men det var puktering... Ringde till MrPerfekt, då var batteriet dött. Det jag hann säga var -Hej, jag har lite problem....
Stackan blev jätteorolig när jag inte svarade, varken hemma hos mamma eller på mobilen. 
Tänkte jag skulle gå till grannen en bit bort som jag visste har iphone för att ladda lite, så jag kunde ringa tillbaka och säga att jag lever. Men han var inte hemma. Antagligen på påskmiddag... 

Fick gå 2 kilometer hem, halt Cassie och halt hund. 

Det hela slutade med att MrPerfekt kom och hjälpte mig byta däck (Något som jag sagt flera ggr i helgen att jag vill lära mig så jag ska väl vara glad?) 
Tog min bil in till staden, med hunden i baksätet. Klockan är nu kvart över tio och vi ska laga mat, men då har kättfärsen gått ut får två dagar sedan så det blev McDonalds! 

Ååå det ska bli skönt att sova <3

On our way

Det gick inte att somna om i morse, vi såg en film.
Så nu har vi varit vakna i 4h och på väg till Jönköping! :)

IKEA

Så här tidigt vaknar man när man vet att man ska åka till Ikea på morgonen! 06:02, just nu känner jag mig ganska pigg men vet att om jag inte somnar om så kommer jag somna i tallriken vid lunch.

Så jag säger god morgon och god natt!

Världens gulligaste påskägg❤

Jippi!

Idag gör vi vågen, för idag är det torsdag!

Genom fönstret ser det ut att vara underbart väder. Någon plusgrad, ingen blåst och sol :) i helgen kändes det som om det aldrig mer skulle kunna bli varmt, någonsin. Men idag är jag hoppfull, och på söndag ställer vi om klockan. Hell yeah!

Idag sjunger vi och dansar till jobbet :) bye bye!

Jättesöta kaninen Stampe som har flyttat till oss :)

Äntligen torsdag imorgon

Kvart över sju fick vi lämna byggnaden, gå ut till friheten och åka hem till mysen!

Trött som fan är jag, det har varit mycket att göra på jobbet idag så jag har siffror och ingredienser som snurrar runt i skallen. 
Jag har haft ont i hälsenan och foten idag, det har börja bli så när jag anstränger den mycket. Tråkigt nog har jag haft ont i den väldigt mycket det sista, hoppas det blir bättre. 

Hela kvällen lång blir det sittaisoffanmode ialla fall. Strax börjar Greys! Ska skynda mig att duscha innan, annars kommer jag aldrig orka göra det. Men jag måste verkligen för mina fötter luktar så fruktansvärt illa, tänk dig en en pojkes fot efter en fotbollsmatch mitt i varmaste sommaren och du vet hur dem luktar. Urk, som man säger. 

Vi har köpt en hel bäddmadrass till sängen och det är otroooooligt skönt! å nu vill jag sova nu på direkten när jag tänkte på den. 

                                           (Har lust att shoppa grejer får tusentals kronor också!)

                                   mty

Näst sista dagen

Gooood morgon....mormor!

Känns trögt att åka till jobbet och veta att man tidigast kommer hem halv 7. Jag skulle gärna vilja vara ute i det fina vädret istället :)

Ånej! Nu trodde jag att mackan var slut, så jag slukade juicen men då hade jag macka kvar... Nu blev det dumt.

Dags att borsta tänderna, bita ihop och pysa till jobbet. Det är ju näst sista dagen av jobb den här veckan (förutom några timmar på söndag) så det är ju inte så farligt!

Ska åka i min fina rena bil som jag tvättade igår :)

Våffeldagen!

Dagen har hittills varit bajs. Det pratar vi inte mer om. Jag hoppas att eftermiddagen och kvällen bli bättre! Med våfflor, zombies och en såld balklänning :) 

Igår kväll trodde jag att jag skulle få feber för jag frös jätte, jättemycket! Men så blev det inte, puh, inte innan påsk vad fan. Då får det vänta en vecka. 


Nu ska jag gå och duscha för jag luktar deg.

Ont i benen

Idag vaknade vi, det var ljust, vi var pigga och klockan var kvart i sju.
Fan asså, man vill ju ialla fall sova till nio när man har möjligheten. Men det gick inte att somna om!

Efter frullen åkte jag ut till mamma, fikade bulle, åt lunch och mockade.
I stallet var det jätte jättekallt! But I survived!

Det var Sackes tur att ridas idag, red 20 min på gården och han var så duktig så! Gick framåt, stannade när jag ville och var koncentrerad, mer än vad man kan begära efter ett halvårs vila från allt vad arbete heter tycker jag.
Efter det tog jag Barbie och red lite mer på gården, lika duktig hon! Red i grimma och hade sadel, jag var så kissnödig så jag skyndade på det hela med att struntar i tränset. (Ja oj så mycket fortare det gick...)

När vi släppte ut henne i hagen kom Despina och nästan hoppade upp i famnen på mig och då kunde jag ju inte annat än ta in henne och rida en sväng. Eller hur? Dom stora, bruna ögonen säger man inte nej till.
Ännu kissnödigare så det blev barbacka med grimma.
Hon var den piggaste av alla, men skötte sig fint hon med. Det är alltid skönt att se att de inte glömt bort allt de kan, man blir ju lite orolig när dom har stått i, som det känns, 100 år!

(Jag hade träningsvärk i benen innan, nu har jag jävligt ont i ljumskar och insida lår, fan vad mina ridmuskler är "ur funktion"!)

Fotboll

Ikväll är det fotboll, men det bryr jag mig inte så mycket om. 

Jag kan tycka att det är mer intressant att äta popcorn, dricka vatten och låtsas beställa en massa grejor. Sen kan det hända att man råkar klicka på beställ, vad det jag, man kan avdrig vara säker, men det gör ju inte så mycket kan jag tycka. 
Fast man ska vara försiktig med att berätta allt man köpet till pappa. Han får lätt magsår då. 

Förra veckan fick vi veta att jag inte kan baka kakor, idag vet vi att jag heller inte kan poppa popcorn. De smakar bränt. 
Jag skulle vara duktig och inte köpa fredagsgodis, men gud vad jag ångra det nu när jag fick äckliga popcorn! 
Popcorn och choklad är ju annars också en väldigt bra combo. 


Tgif!

Fredag morgon. Oj vad vi gillar det!

Idag ska jag posta mina betyg, sen är det bara att hålla tummarna att jag kommer in i höst!
Jag är väldigt nervös för att börja skolan igen och det känns jobbigt att bli fattig. Men det skulle vara väldigt kul också!
Slickade igen kuvertet innan jag åt frukost, skulle jag inte ha gjort för nu smakar allt äckelklister...

Den här veckan förra året var det 22 grader VARMT ute. Idag är det -8. Känns sådär, hade gärna haft tio plus ialla fall... Jag har ju vårjacka och vårskor nu och det blir väldigt kallt när inte vädret är snällt och matchar.

Längtar till klockan 19:00 ikväll. Då blir det fredagsmys!

Fräscht

Nu är jag lite ljusare i huvudet. Nästa gång trodde hon att jag kunde bli helblond :) jippi!

https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_514b1175e087c3230df18dee.jpg" class="image">

Jippi!

Dagen då jag är ledig och ska till frissan är kommen! Jag tror att de flesta i världen vet om att jag ska dit.
Ska inte klippa mig, bara bli lite blondare :)

Det är snö, men det är också sol så det är okej. I det soliga vädret ska jag idag också städa, mocka, klappa alla djur! Det känns som om det är så länge sedan jag mös med dem.
Läsa min iform tidning som kommit, prova och be till Gud att mina nya jeans passar och söka till till utbildningen i höst! Svinrolig dag kan man säga :)

FÖRE:

Snö var det ja.

Trött som f*n

Sängen var så skön.....

Kom till slut upp, men då ville jag gå och lägga mig ännu mer när jag ser att det snöar. Blä.
Men nu kommer det nog inte snöa många gånger till innan våren är här. Förhoppningsvis bara en och en halv månad tills man kan gå i tshirt och allt är så grönt, blommigt och härligt!

Jag räknar ner, bara två dagar kvar innan jag blir lite ljusare i håret :) wiiehi

Bagare som inte kan baka...

Det var ett trevligt kalas igår med mycket god mat och väldigt hos tårta!

När klockan ringde imorse 06:25 hade jag ingen lust att kliva upp alls. Det har man väl aldrig den tiden på morgonen och särskilt inte när man ska jobba. Men det gick väldigt fort till klockan två och det var lagom mycket att göra så det var en bra arbetsdag. Har en jobbig känsla bara av att jag glömt något så det är lite spännande (inte spännande, hemskt.) att åka till jobbet imorgon.

Skulle göra ett nytt försök att göra dom goda kakorna, men det gick ännu sämre idag. Det är tragiskt att jag är utbildad, och jobbar som bagare men kan inte ens göra kakor...

Den här veckan tror jag blir ganska kul. Ledig på torsdag, hoppas det blir en promenad med Anna. Ska även till frisören på torsdag :)
Sen är jag ledig i helgen och på lördag ska jag äta mat och bowla med Malin och Carro.
Och snart är det påsk!


Söta kusiner :)

Kalas lördag!

Hade tänkt sova aslänge idag! Det går ju inte så bra när man vaknar kvart i åtta, är ganska pigg och har svårt för att somna om. Men jag ska försöka!

Klockan fjortonnollnoll ska vi på kalas idag, det ska bli riktigt trevligt och gott :)
Men självaste födelsedagsbarnet har halkat, brutit armen och fått operera sig. Stackars henne...

Nu ska jag göra ett försök till att sova lite till, men jag måste nig kissa först.

Jag red på Despina igår, i min nya väst.
Hon var väldigt spänd, men väldigt snäll :)

Ont i huvudet, en otrevlig grej

Igår vaknade jag med huvudvärk, men eftersom jag visste att det var en dag med mycket att göra och lite personal så tänkte jag -Det går över. Men det gjorde det inte.

Försökte hålla ut hela dagen men klockan fyra började jag må illa så då gick jag hem.
Åt glass och sov mesta delen av eftermiddagen men tyvärr hade jag ont i huvudet imorse med. Då stannade jag hemma.

Sovit, städat, sovit, bakat fula kakor.

Fort som fan

Den här måndagen har gått jättefort. Kom till jobbet, fikade, åt, slutade.
Hade ingen matlåda idag så nu sitter jag i soffan och äter en riktigt sen, nyttig lunch! Eller inte...

God frukost

Söndag

Inifrån ser vädret underbart ut, men går man ut är det -6 och blåser svinkallt! Så jag ligger inne i soffan och njuter av att solen är varm och skön genom fönstret istället :)

Igår hittade jag bara en tröja, alltid så när man har pengar och verkligen kan handla. Då går det inte. Så när vi kom hem efter vår lilla roadtripp beställde jag lite grejer istället!
Gud vad jag längtar efter när paketen anländer! Man blir så lycklig när man jobbat klart, kollar telefonen och där står det "du har ett paket att hämta", då blir man lycklig. Ska bara hålla tummarna för att allt passar också.

Helgen är kommen

Lediga torsdagen blev härlig! Trevlig promenad, mysig ridtur på 7 min (det var så länge jag kunde sitta på hästen innan jag riskerade vara med om en explosion) solade, klappade svinen och pratade med elektrikern. Mindre trevlig upplevelse när man kvällen innan inte orkade duscha, och på morgonen gått på promenad, tränat och städat. Efter det är man inte så fin och fräsch, inte roligt att behöva prata men en människa för första gången och troligtvis sista. Då kommer den kanske tro att jag alltid är bläig och unfresh..

Igår efter jobbigt åkte vi och grattade mrPerfekts bror, jag klappade en kanin som han hade fått i present! Det var kul, jobbigt att jag hade ont i huvudet men vad fan jag är ju van.

Nu ska vi handla mat för jag är hungrig.

Tack spåkulan, jag vet.

Försökte ta kort på att Barbie kan tacka men det gick sådär...

https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b15e087c34c0c8a1e94.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5b5ae087c34bf3e5ff53.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5c05e087c34ba7a075ca.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5e31ddf2b3357de83206.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5e31ddf2b3357de83206.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5eacddf2b33581e5dd07.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3427666/6-3/pic_513b5eacddf2b33581e5dd07.jpg" class="image">

Sitter här och är ledig

Just nu äter jag frukost och just nu skiner solen!

När jag har ätit klart ska jag och Anna gå en promenad, hon har också ledig dag idag :)

Resten av dagen ska jag fylla med städning, åka till mamma och pappa och mocka, ringa till frissan och prata med Rebecca!

Sen laddar vi för fredag, jätteskönt! :) och jag är ledig hela lördag och hela söndag!

Bara tisdag

Helgen var bra, eller lördagen var bra. Söndagen var bara jobb.
Och eftersom jag jobbade i söndags är dagarna inte rätt i skallen på mig, det känns som onsdag idag. Det kunde väl ändå fått varit onsdag! Då hade jag varit ledig imorgon.

Var hemma hos mamma och pappa nästan hela lördagen, var ute i stallet, kastade en jävla massa halm, sprang en sväng och fick lunch.
Just nu äter jag frukost, om 45 min börjat en lång, tråkig arbetsdag. Jag hoppas att vi kommer hem i tid (kommer aldrig bli så) men jag har hört att man ska vara positiv!

RSS 2.0