En kväll med bollar

Idag har jag varit konditor, rätt skönt att slippa mjölet uppe i degen ibland men det är ovant att stå och småpilla med att pikera tårtor och sånna grejer. 

När jag äntligen kom hem från jobbet, nästan halv sju, tog vi in hästarna sedan skyndade jag mig att träna ( musklerna var inte alls med idag..) och duscha innan det blev hemmagjord asgod pizza och påskmust. 
Och efter en veckas suktande efter negerbollar gjorde jag äntligen några ikväll, det går åt helvete med mitt nyttiga vår- väga 57 innan min födelsedag-plan. Men jag ska försöka riktigt på riktigt att ta det på allvar på söndag! Punkt.



Dagen innan fredag

Det verkar bli jättehärligt väder idag, det blåser lite men det kändes varmt och solen lyser igenom och man kan se blå himmel. Jag hoppas det fortsätter med sol och värme nu, det skulle vara så härligt att få energi av solen :)

Igår vaknade jag av att jobbet ringde, kände på mig när telefonen började låta att det inte var alarmet, jag har inte sovit tillräckligt länge. Och det var det ju inte heller... Klockan var kvart över tre och de behövde hjälp. 
Jag åkte dit och packade semlor :p Trött som f**, men jag fick ju sluta halv ett ist för tre och det är ju alltid kul. 
Åkte till polisen för att se om de hade fått in någon bilnyckel, tyvärr inte. Så den är fortfarande på rymmen. 
Sen åkte jag och handlade mat, köpte torsk (?) vet inte hur man ska göra med den för att det ska bli gott men jag skulle vilja ha någon ny maträtt som är god så det kan bli lite mer variation. Får googla fram något gott recept.

Plockade undan och mockade, sedan ringde Rebecca så vi pratade tills Ronnie kom hem. Skulle vilja att det var den här helgen de kom ner... 
Ronnie hade lovat att vi kunde åka till Skövde och köpa en lampa 
på MIO (Hade 300kr rabatt) för att ha över köksbordet, så det gjorde vi! Blev bra tror jag. 
Hade tänkt åka förbi pappa och säga hej men det blev lite sent så vi vinkade bara när vi åkte förbi, hoppas han såg det. 
Imorgon är det äntligen fredag och jag slutar tre, har en ledig helg och på tisdag får jag äntligen tillbaka min lediga tisdag, då ska jag åka till Anna och Saga :) 
Om det är lika fint väder imorgon ska jag nog rida! 
Jag funderar lite på att slösa pengar på några privatlektioner på Vistorpsridcenter för att jag själv komma igång med ridningen så att inte både jag och Barbie känner oss som nybörjare. 
Men det kostar 300kr/gång så jag får nog fundera lite mer, jag vill inte att en viss sambo ska tycka att jag lägger så mycket pengar på något  som egentligen är onödigt. 

Lampan!



God natt


God natt säger erran! 



God natt säger burban! 



Och god natt säger caz! 


Tisdagsmorgon

Sov en kvart längre än vanligt idag så jag hann inte riktigt klart i stallet, men det var behövligt att sova lite kände jag för nu känner jag mig liiiite piggare. 
Hästarna tyckte nog verkligen att det var dags att komma ut när jag kom ut, klockan var ju halv åtta! Dom är vana att komma ut vid fem-sex. Det var jättehärligt väder,  solen började komma upp med ganska varm och vårig luft. Det känns att den underbara våren är på väg, alla svanar verkar vara på väg till Hornborgasjön iaf :) 
Nu vet jag inte riktigt var solen tog vägen... Hoppas den kommer tillbaka. 

Ikväll slutar jag halv sex, hoppas vi slipper jobba längre än så. Ikväll ska Ronnie på fotbollsträning, vi får se om jag börjar städa garderoben eller om jag tränar och går ut i stallet sen, eller kanske rullar jag ihop lite negerbollar ochsmaskar på dem framför tvn (gjorde aldrig några igår) 

Jag kommer alltid lite sent när jag börjar kvart i nio, jag tror att jag hinner åka och byta om och stämpla in på 15 min. Det gör man inte. 
Idag ska jag försöka åka iväg lite tidigare :) 

Ha en bra dag!


Måndag

När klockan ringde imorse ville jag nästan börja grina, träningsvärk i hela kroppen så den kändes som fastgjutna i sängen och så otroligt trött, försökte kliva upp flera ggr men kroppen rullade bara runt i sängen och ögonen öppnade sig inte. 

Dagen på jobbet gick ganska snabbt och det gick riktigt bra, tror jag. Det ser vi imorgon om jag glömt något i någon deg! 
Fick lönebeskedet idag, härligt, bara två dagar kvar tills man blir rik och fyra tills man är fattig igen ;) 

Funderar på att göra negerbollar idag. Får man äta det på en måndag? 

Har kommit på fler saker som jag önskar mig i födelsedagspresent :) 
•Nya ridskor, hööks har rea så skynda fynda! 
Strl. 38 el 39

•En tång till matlagning

•En torkvinda, så jag kan hänga ut mina kläder i sommar :) 

•En matberedare, behöver en sån ibland

Det kanske kommer ännu fler idéer lite senare :) 



Sadelkammaren som snart är färdig! 
Här är tränshängaren, på hyllan ska hjälmarna ligga och under skulle jag vilja köpa en skohylla och ställa mina fina stövlar på.

Det här är en ganska dålig bild, men man ser att det sitter ett fönster där med foder och allt! (Tackar pappa och mamma) krokar vid sidan om för ex. Regnjacka..




Två sadelhängare är uppe, i veckan ska vi få upp de andra med😛

Garderoben önskar sig en sockel i framtiden..


Eranthis på rymmen i lördags. Ajabaja! 

Jag är fortfarande svintrött så jag får nog starta med middagen innan jag somnar här i soffan! Hade rätt om att jag skulle somna till Wallander, jätteskönt sov jag i soffan... 
Hästarna vile inte in efter jag mockat så de får vara ute lite till. 

Fyra dagar kvar till helg! 


Trött solig glad söndag

Här sitter jag i soffan och är helt pannkaka. 

Igår var en rolig dag som började i sadelkammaren, vi tapetserade klart, fixade fodret runt fönstret, ställde in garderoben och skruvade upp Sadelhängare krokar och hyllan. Det saknas ju lite lampor och lister och golvet måste lackas innan den är helt färdig, men nu har vi iaf någonstans att hänga grejerna och det är jätteroligt! 
Även fast det inte är perfekt så är jag lite stolt att vi har byggt ett helt rum helt själva :) 

Dagen gick fort och jag fick skynda mig att träna och duscha innan det blev dags att fixa efterrätt och mat för kommande middagsgäster. Jag tyckte det var gott och jag hoppas de andra också tycker det var det. Jävlar vad jag åt och Gud vad mätt jag blev.
Efter middagen spelade vi spel, klockan blev halv elva och det var dags att sova eftersom jag skulle upp och jobba idag. 

Jag vet inte om det är för att jag haft oregelbundna tider hela veckan, men jag vaknar och känner mig pigg och kan verkligen inte somna om fast det ser ut som om det är fortfarande mitt i natten (vill inte kolla på klockan och bli mer stressad) sen under dagen kommer  tröttheten ikapp och det är inget kul.. 

Något jättekul jag gjorde i solen när jag kom hem (tack snälla Ronnie som ville hjälpa till) något som jag inte gjort sedan oktober, jag red! :) i fem minuter! 
Aldrig har jag haft ett sånt riduppehåll och aldrig har jag varit så pirrig för att sitta upp. Men det gick bra, kändes som hon gärna hade velat skutta som sist jag red och åkte av men sån tur var bubblade det aldrig upp till ytan ;) 
Efter jag satt av kom de hundra frustningarna, hon var nog stolt över sig själv! :) 
Nu hoppas jag att vi är på gång igen! Fem minuter skritt, lycka för hela veckan. 
Rensade stallet från maskiner, soppåsar, spikar och skruvar och alla spillbrädor så nu är det rent och rymligt igen.


Nu ska vi se på Wallander men jag tror jag bara kommer se de första sju minutrarna, sen sover jag! 


Äntligen fredag

Fick frågan i onsdags om jag kunde börja fyra på torsdag, pengar, pengar tänkte jag och tackade ja. Det blev lite dumt att jag började sent på onsdagen och sen tidigt igen, då kände jag hur trött jag var. När man kommer hem ett och det är ljust så vill man inte gå och vila så jag struntade i det igår och var rätt duktig. 
Jag sågade ner buskar och träd lite här och där, tog bort allt dött i rabatterna, mockade, krattade upp all hö och halm på gården, nu är ju snön borta. 
Rekade även loss alla stolpar på det sönder ruttna staketet, jag skulle vilja slänga det på tippen imorgon. Hellre inget staket alls än ett hängigt och fult känner jag, då kanske gården ser lite fräschare ut. Det var skönt att prata med Rebecca under tiden jag var ute :)

Vid fyra kom Ronnie hem och då gick vi ut och tapetserade en vägg i sadelkammaren, mer kunde vi inte göra för det blev för mörkt, vår bygglampa har ju slutat fungera... Kul att den höll i en månad. 
Tapetserade även garderobsdörren och satte på knoppen! 

När vi kom in var det dags för middag, jag var nog lite för hungrig för jag blev tjurig och ville inte laga mat. Ronnie gjorde då tortilliapizza medan jag (äntligen!) stök tvätten, 
plockade undan, vattnade blommorna och städade toan så Ronnie bara kan dammsuga och skura idag när han kommer hem, så kan det vara fredag sen. 

Nattade hästarna lite sent idag för nagla mig så skönt i soffan, men det var kul att borsta dem nu när de var lite leriga :) dom är söta och snälla och otroligt rastlösa! Tror att dom var jätteglada när jag var ute och grejade så länge så att det fanns något att titta på. 

Vaknade jättetidigt imorse, jag har kanske vant mig att bara sova 4-5h per natt nu... 
Nu har jag ätit frulle och ska ut och mocka, sedan till jobbet och hoppas att vi inte behöver jobba över så kan vi hälsa på mamma och skadade pappa. 



Blåsigt vårväder

Idag var det tur att Ronnie började jobba först annars hade jag aldrig kommit upp ur sängen. Det var så varmt och mjukt och skönt och jag var så trött! 

Det är riktigt vårväder ute, 4plus, snön smälter och fåglarna kvittrar :) Hoppas det fortsätter bli mer och mer vår nu och ingen snö förrän i november. 
Barbie verkade lite trött idag, tror det har blåst mycket inatt för de stora dörrarna bredvid stallet hade blåst upp. Erran däremot var lika pigg som vanligt, han vill ut, ut, ut på morgonen! Skulle vilja ta med honom ut på promenad men jag vet inte riktigt hur Barbie reagerar då, får se om jag hinner prova i helgen. Skulle vilja rida också. 

Anna sa igår att hon alltid sett mig som en polis, då fick jag lust att bli det. Men jag kan ju inte simma så bra och man tjänar inte så mycket pengar så det kanske inte blir bra... Det finns så mycket som jag skulle vilja bli så jag kan inte välja! 

En vecka kvar till lön nu :) 

G'o frulle! Nu måste jag gör mig iordning och åka, men jag vill inte. 

Semlor

Jag hade tänkt gå och lägga mig klockan sju igår men det blev klockan åtta. Fast det är ändå bättre än tio :)
Ganska mos kände jag mig när klockan ringde tjugo över tolv, tycker att man alltid känner sig förkyld när man kliver upp så mitt i natten. 
(Ronnie var häst-utsläppare imorse med, han är duktig och snäll.)

Det är ganska skönt att jobba natt, mycket tystare och lugnare, jobbar ju oftast själv uppe i degen då. Sen klockan sex när alla andra rullar in och sätter igång blir man genast ganska trött. 
Det var otroligt mycket semlor idag! Rekord i år igen! 
Det vi bakade inatt var ca 14000 stycken och mer åkte in i jäsen vid sju... Galet vad folk moffar semlor. Mellan tolv inatt till halv elva stod 3-7 människor och packade semlor...Helt sjukt. Hoppas de smakat bra, alla som käkat Mössebergsbagarens semlor idag! 
        Skulle slutat halv tio men gick halv elva. Skönt med lite övertidspengar, skulle behöva fylla på sparkontot lite extra. 
Åkte hem och somnade lite efter elva, Sigge höll mig sällskap :) Sedan ringde klockan halv två och klockan två kom Anna och Saga med lite lunch, vi pratade och hade trevligt nästan ända till Ronnie kom hem. 

Idag är det även pannkakans dag så efter jag varit ute och mockat och Ronnie vilat stekte vi pannkakor! Firade mer det eftersom vi inte gillar semlor. 
Klockan åtta åkte iväg till fotbollsträningen som startade idag, då gick jag upp och tränade. Det var nära att jag tog det som fanns kvar i nutellaburken sedan alla hjärtansdagmyffinsarn och satte mig i soffan ist men Rebecca är en bra coach så jag lät bli det. 
Nu är jag trött både i hjärnan och i alla muskler, dags att sova, Sigge  har redan lagt sig :) 
Nattinatt! 

Saknade farmors hallonsylt och plöttar idag och vill att mormor ska läsa Robin Hood för mig nu när jag ska sova. 

Veckan är igång

Imorse blev jag väckt av att telefonen ringde, klockan var 03:33 och det var från jobbet. Jag satt länge upp i sängen och vara höll i telefonen innan jag tillslut fattade att det ringde. 
Det var en som hade blivit sjuk och var tvungen att hö hem så de undrade om jag kunde komma tidigare. Så klockan fyra stämplade jag in och hade nog inte riktigt vaknat än... 
Innan jag åkte frågade Ronnie om han skulle fixa något ned hästarna, Gud va tur han nämnde dem annars hade inte jag kommit ihåg det! 
Halv fyra tycker jag är lite väl tidigt så Ronnie fick skäppa ut dem innan han  åkte till jobbet. 
Han är så snäll som hjälper till att släppa ut och ta in och ge mat, min prins. 

Slutade klockan ett, käkade lunch när jag kom hem, målade garderoben, bar bort alla spillbitar som fanns i stallet, mockade och slipade av det spacklet som torkat sedan spacklade igen där det behövdes. Imorgon får jag ha på värmefläkten länge så kansne allt torkar. 
Pratade med becci under tiden, kul. Hon skulle klippa sig ikväll (jättefint blev det), Anders fick tyvärr inget jobb... Vi får hålla tummarna att hans kompis kan fixa ett jobb på Volvo! 
Det är så mysigt att höra Harry prata och skratta bär man pratar med Rebecca :) man saknar han (dom) så! 

Jag hann precis träna och duscha innan Ronnie kom hem :) 
Jag vilade inget när jag kom hem idag utan tänker gångväg lägga mig nu ist eftersom jag ska börja jobba 01:00 inatt. 
Semlor, semlor, semlor... Längtar till påsk bär det är slut med dem ;) 


Mina söta, omusklade hårbollar :) 


Våren kommer! 




Fick reda på att lamporna som sitter på huset och som vi gärna skulle vilja ha tre till av, kostar 1800kr/st! Får suga på den karamellen... 


Söta vägar sorkarna har gjort. 


Sigge-kungen på gården! 


Grindarna ska förhoppningsvis bli fina till sommaren :) 


Huset! 

Nu måste jag verkligen sova. Det är så svårt att komma i säng tidigt, man vill bara mysa med mannen i soffan ist! <3

Äntligen fungerar det

Nu äntligen fungerar det att publicera igen! 

En vecka har gått och jag har varit ganska trött, jobbat sex dagar på rad och det har blivit lite övertid. 
I fredagskväll kom Anna, Mauritz och Lilla underbart söta Saga och hälsade på. Det blev som vanligt tacosmys och i efterrätt blev det chokladmuffins med nutellagömma och hallongrädde. 
När de åkt satte vi på en film men jag såg nog bara de första tio minuterna sen somnade jag, men Ronnie sa att den var bra! 
Trodde att vi kunde ta sovmorgon när jag var så trött men vi båda, eller alla tre (Sigge med) vaknade klockan sju och vi var ganska pigga så det fick bli morgon. 
God frukost innan vi gick ut och släppte ut hästarna. Sedan var det inte så mycket vi kunde göra med bygget för vi behövde en såg som vi inte har för att såga upp hålet för fönstret. Jag mockade, gjorde lite fint i bäcken?, diket?, vattenbanan?... Vattnet rinner bättre där nu iaf. 
Sen sopade jag ur transporten och krattade lite vid stallet, det som gick och inte var fastfrusna i marken. Såg knoppar av något jag tror kommer bli snödroppar! Känner att våren är på G snart och det kommer bli underbart härligt. Jag vill bara måla och röja och göra fint! 😃 
Ronnie gick och grejade med andra saker under tiden jag höll på med mitt. Vi har nog inte haft någon dag sen vi flyttat in som vi inte ska iväg någonstans utan bara kan gå hemma och känna livet i sig och göra det man känner för, det var jättehärligt. 

Vi åkte in till stan sen och skulle tvätta bilen och kolla med Ronnies kompis om vi kunde låna hans tigersåg. Men alla skulle visst tvätta bilen igår, så vi struntade i det. Åkte till Jem & Fix, är verkligen stammisar där nu... Och köpte lite spackel och färg, sen fick vi lunch av Ronnies föräldrar. Tack för det! Lunch är jobbig på helger annars tycker jag, man hinner aldrig fixa med det. 
Vi fick låna sågen och åkte hem för att fixa in fönstret.  
        Nu är fönstret fixat och alla väggar är på plats och det är spacklat, dörren är slipad och redo för målning. 
Klockan hann bli ganska mycket innan vi kom in. 
Eftersom det var alla hjärtans dag igår så åkte vi in till Falköping och åt middag på Olearys :) 
Det var kanske inte en dröm alla hjärtans dag men det var en underbat härlig dag! 

Tyvärr hade inte spacklet torkat imorse, jag tror att det är för kallt och fuktigt för att det ska kunna göra det så jag vill åka in och köpa en värmefläkt så jag kan börja tapetsera ikväll! 😃 
Vid tolv idag kommer mamma och pappa och hälsar på, det blir kul! 

Jag ska försöka ta lite bilder och läggaut ikväll. 

Ihåg

UH hub

Fredagsmorgon


Golvet kommer! 

Plasten


Tänker det varje gång jag mockar men hat nog inte sagt det till dig mamma, tack för fodret! 


Det är verkligen mysigt att gå ut på morgonen 💕

Mocka, släppa ut den och bära vatten - Max 20 min..

Min lilla kompis 😄


Fredagsmys

Då var det redan fredag igen :) 
I förrgår fick vi jobba över en timma till halv sju och jag var hemma vid sju. Fick ändrad tid igår 4-12:30 så det var bara att äta duscha och lägga sig när jag kom hem i onsdags. 
Det gick bra att jobba igår, lite trött men det är alltid skönt att gå hem tidigare än vanligt. Hade tänkt sova ett par timmar men sen räknade jag efter och då hade jag ju sovit nästan 5 och en halv timme, det är ju vad endel sover varje natt så jag vilade bara tjugo minuter på soffan. 

Efter vilandet var det meningen att jag skulle åka till Skövde och köpa plast och ev. Isolering. Själv tyckte jag att vi lika gärna kunde köpa brädor till golvet samtidigt så vi kan köra igång tidigt på lördagmorgon ist för att behöva vänta till ända tio när affären öppnat för att åka och köpa, då kommer vi igång så sent. 
Ronnie ville inte lasta några brädor och det kan jag förstå med sin tandvärk och svullna kind... 
Så jag smsade pappa och frågade om han trodde jag skulle klara att ta hästtransporten till byggmax och köpa alla grejor själv. Gullig som han är sa han att jag skulle klara det! 
Lite svårt att koppla transporten själv, var rädd att backa sönder plasten.. Men tack vare backsensorerna gick det utan att ha sönder något. 
Fick be om lite hjälp om vilka brädor jag skulle ha och vart allt fanns, men jag tror det blev bra :) 
Så igårkväll var vi ute i två timmar och plastade två väggar som inte är riktigt täta och la isolering i golvet, kapade även till några brädor till golvet för att se hur det blir, det kommer bli fint! 
Det är så roligt att det börjar kännas som ett litet rum :D 

Nu har jag bråttom till jobbet! Tyvärr kommer det nog bli någon timmes övertid idag oxå... Kommer längta hem efter min Ronnie! 

Tråkig start

Min lediga dag blev inte så härlig som jag hade fantiserat om, men det är ju alltid skönt att ha en dag hemma. 

Jag gjorde lite som jag skulle göra iaf. Mockade, skottade, bakade bullar, hästarna var snälla med hovslagaren :) det var lagom att hålla bara två höstar idag, mina tår var nära att förfrysa i slutet. Försökte täta ytterväggen till sadelkammaren och tog en microvila också.

Ronnie var ganska paj när han kom hem... Stackars, stackars honom.
Han var så hungrig men kunde bara äta soppa och en risifrutti. 
Dom hade bara kunnat ta en tand, tror dom kanske struntar i den andra. Ronnie hade ingen lust att dra den andra iaf. Usch hoppas jag slipper dra ut dem någon gång. 
Vi hoppade alltså snickrandet ;) tar det på lördag ist. 

Idag jobbar jag till halv sex, om jag inte måste jobba över... Vi har endel att göra nu när det är semleperiod. Förstår inte hur många semlor man kan äta? Men det är ju bra, jag tycker vi är värda en liten bonus efter att vi jobbat så bra nu, tyvärr tror jag inte cheferna håller med.

Min känsla för dagen är att jag vill ligga i sängen med täcket upp till hakan och drömma. Blä vad jag hatar sånna dagar, dom blir aldrig bra. 
Tio timmar innan jag är hemma igen! 

Min lediga tisdag

Och jag vaknar med jätteont i huvudet och nacken.  Vet inte om det beror på att det var apmycket att göra på jobbet igår så det blev väldigt sen lunch och jag hade ingen matlåda eller snöskottningen,  kanske en kombo. 
Hatar när man inte är superpigg den dagen man är ledig, när man måste och verkligen vill vara på topphumör. 

Inatt har det kommit ytterligare någon centimeter snö, hade det inte varit för att hovslagaren kommer idag hade jag struntat i att skotta. Men nu är det gjort och jag tror inte att det hjälpte huvudvärken... 

Hästarna verkade väldigt pigga idag! Längtar efter sommaren då kanske jag har kommit igång med ridningen lite så att det börjar bli roligt, just nu känns det mest som en klump i magen. Har inget bra ställe att börja rida egentligen eftersom Barbie inte är så trafiksäker när hon har stått länge. Önskar att vi hade råd att göra en paddock i sommar då hade det varit mycket enklare! Men först ska det på ett nytt tak på huset. 

Idag ska Ronnie dra ut sina visdomständer, tycker verkligen synd om honom! Han skulle vara där tjugo över tio, vet inte hur lång tid det tar men efteråt kommer han hem <3 

Det jag önskar nu är att huvudvärken försvinner så att jag inte ser helt mosad ut när hovslagaren kommer och att jag orkar baka bullar som jag hade planerat att göra. Att Ronnie kommer hem tidigt, vilar lite och sedan blir jättepigg så att vi kan åka och köpa isolering, plast och golvplankor så snickrar vi kvällen lång! 









Snö






Måndag 2 feb

Och snön den bara öser ner... 

Jag skulle verkligen vilja vara så rik så att jag bara jobbar de dagar jag vill jobba och kanske vill jag aldrig jobba? Nä då gör jag inte det. 
Idag hade jag varit ledig. 
 Det är mycket som jag skulle göra, handla, städa, köpa isolering och brädor till golvet i sadelkammaren, mockat, försökt göra lite finare i stallet, myst med hästarna, tagit hand om Gigge och gjort rent i buren, tagit hand om tvätten och sen all tid därimellan skulle jag vara tvungen att skotta. 

Idag börjar jag kvart över nio och slutar klockan sex, hemma ca halv sju. Det ger inte mycket fritid. 
Jag hade gärna sovit så länge som möjligt idag men när jag kommer hem så sent är det skönt att redan ha gjort det mesta som ska göras annars blir kvällen så kort. 
Har hostat väldigt mycket inatt... Jag trodde inte jag skulle hosta något eftersom jag tog hostmedicin, men den hjälpte ingenting. När Ronnies klocka ringde var det så skönt att sova, försökte hålla kvar honom så vi kunde fortsätta sova men han var tvungen att åka till jobbet...
Det hade kommit lite snö under natten och nu vräker det ner. Började morgonen med att skottade allt igen, känns kanske onödigt när det fortfarande snöar men det kommer ju vara lite mindre att skotta ikväll :) känner av träningsvärken både armar, rygg och mage. 
Hästarna är ute och stallet är fixad, Gigge har fått en ren bur och gardinen uppe i hallen är äntligen fixad! 
Har verkligen ingen lust att åka till jobbet, men jag är ju ledig imorgon det får jag tänka på hela dagen. 



Första februari

Äntligen känner jag mig friskare! 
Ronnie mådde jättedåligt igår men är även han är sån tur bättre idag. Jag vaknade halv sju idag igen, men nu försökte jag verkligen att somna om och sova lite längre. Det gick ganska bra, slumrade hit och dit till kvart över åtta :) 
Hästarna tyckte det var lite sent att komma ut då först, dom brukar jo komma ut mellan halv fem och sju. Eranthis har haft väldigt mycket energi och racat rätt mycket i hagen, Barbie har hängt med på någon runda, det är bra att de motionerar sig själva lite! 

Efter frukosten åkte vi till Jem&Fix för att handla lite byggmaterial till sadelkammaren. Kul att vi fått lite ork så att vi kunde komma igång och snickra lite idag. Vi la skivor på golvet så isolering har något att ligga på och satte upp skivor på utsidan av ena kortsidan. Nu är det som en liten låda :) Kul att det går framåt! Det tar längre tid med allt än vad man tror och sen när det är första gången man bygger behöver man tänka ganska mycket vid vissa moment så att det inte blir fel. Kan erkänna att det är riktigt tur att jag har Ronnie med i bygget, annars hade det gått åt helvete för länge sedan. Jag vill att det ska gå fort och då tänker jag nog lite för "lätt", äsch det här blir nog bra, kör bah! Så tänker jag ofta...
Sen kanske det är bra ibland att jag är lite åt det hållet för Ronnie tänker gärna en gång, sen en gång till och en gång till... Kanske en sista gång också, bara för att vara säker på att det är det rätta. (Två ggr för mycket, enligt mig ;) ) 
Nästa grej blir golvet tror jag :)       Å vad jag längtar tills det är dags för inredningspill!

Igår var det mysigt kalas hos mamma och pappa. Ronnie var tyvärr inte med, han var hemma och var sjuk...
Det var smörgåstårta till lunch, efter det blåbärsprincess, chokladmoussetåra med en kula vit chokladpannacotta i mitten och nutellabiskvier. Alla sa att det var gott, jag hoppas att det var som de hade önskat på deras kalas! 
Gulliga gosiga Harry, han skulle jag kunna mysa med varje dag.. Hoppas dom kommer närmare och att de trivs som fisken så att de stannar kvar <3

Nu är det redan söndagkväll, uppladning och mentalt förberedande inför en ny jobbvecka är det som kommer ske nu i soffan framför en film innan det är dags att sova. 
Men först ska jag ut och natta hästarna, sitter här i soffan och skriver samtidigt som jag ser bort till stallet och in i ena fönstret :) Det är mysigt det.


(Kände idag att till nästa vinter hoppas jag att vi har en fyrhjuling vi kan skotta med, vår gårdsplan är inte så stor, men när man skottar den med en liten skyffel så känns den ganska enorm ;) )


RSS 2.0