Måndag igen

Det som är bra med att jobba söndagar är att det är lugnt och skönt eftersom vi bara är sex som jobbar och måndagsångesten blir inte så stor eftersom man redan har startat jobbet och veckan. (Det ända som är bra med att gå till jobbet en söndag!) (Eller lönen också..)

Idag var det riktigt, riktigt jobbigt att ta sig ur sängen. Undet täcket har man det så varmt och skönt, det är mörkt och man hör hur det blåser och regnar ute. Då lockar det inte att sätta fötterna på golvet och kliva upp... Det skulle regna hela veckan så det blir nog en seg vecka.
Sov lite längre och tar bilen idag iaf. :P  

5 dagar till högskoleprovet
64 dagar till julafton
42 dagar till jag har varit ihop ett år en special someone <3

Kallt nu!

Nu kommer nog vintern på riktigt! Hade önskat att den väntat en vecka till, men det blir mysigt :) Har precis klivit upp och håller på att koka ägg och göra varm oboy. 

Idag blir nog en vanlig lördag, hem och rida, nästan hela dagen förbrukad, sen åka tillbaka hem (jobbig när man säger em till två ställen) och laga mat å kanske en smaskig efterrätt! :D

Två minus och frostvitt ute, myyyyyys! 


Snart ser det ut så här;
 

Snälla låt dagen gå fort

Å vad jag skulle vilja vara ledig hela veckan! Vaknade med ont i huvudet och det känns som om allt jag kommer göra idag kommer gå dåligt. Som i fredags. Hoppas jag har fel. 

Dags för en promenad i dimman!

Ledig zombiemåndag

Idag har Walking dead säsongstart, så nu kommer det bli zombiemåndagar framöver! 

Eftersom jag är ledig idag har jag -så klart, mycket som jag ska hinna med. Sov så länge som till åtta idag så jag ska väl iaf vara utvilad för att orka med allt :) 
Tråkigt att det fina vädret inte är kvar idag... Egentligen skulle jag mest av allt ägna min lediga dag åt att träna på högskoleprovet! För nu är det inte ens två veckor kvar och jag har inte tränat en ända gång.. Ajajaj. Ska försöka hinna med det också. Men en dag, särskillt en ledig, går väldigt, väldtigt fort! 


Dags att köra i gång :D 



Pappa från lördagens crosstävling Kompiscupen



Ronnie <3


Ascoola
 

Hårt klagande text

Man försöker tänkea; Är det meningen så sker det. Men vad fan när inget händer och dagarna bara swischar förbi, veckorna, månaderna... Snart är det ju redan pension.

Jag tycker inte att jag bara sitter och väntar på att något ska hända, för det förstår jag också att det inte kan ske helt automatiskt. Men när man inte har tillräckligt med pengar, aldrig vinner mer än sextio spänn på trisslotterna, människor som säger ska hjälpa inte hör av sig. Den där "imorgon" verkar aldrig komma. Jag bara blir reserv på skolan osv. så är svårt att veta vad som är rätt, det finns mycket man villl göra men vilken ordning? När man äntligen bestämt sig kan väl för fan turen hjälpa till lite grand! 

Det är stört att alla klurar på samma fråga, -Hur blir jag miljonär? 
Jag är helt säker på att Sverige kommer (vet inte hur många år det tar) gå i ekonomisk konkurs. Vi tar in förbannat mycket folk från olika delar av världen, vilket gör att befolkningen ökar och det är fler som söker jobb, sen flyttar våra stora industrier utomlands som gör att svinmånga blir arbetslösa och måste söka andra jobb. Som inte finns. Idioter.

 Eftermiddagen kommer jag fördriva tiden med att städa, byta in tre trisslotter och bli miljonär, rida och äta något asgott. 
 

Måndag V.41

Så rätt jag hade, att helgen skulle så superfort. Men det gör inget för jag vill att det ska vara tisdag :) 

Vädret idag är inget att hurra för, väldigt blåsigt och mörkt med lite regn. Känns motigt att gå till jobbet, men vad fan det är ju lite utlottningar i veckan eftersom det har gått halva tiden i tävlingen så jag får väl anstränga mig lite och hoppas att jag vinner nåt :D 
Fast jag ser att det regnar vääldigt mycket nu... 

I helgen har jag ridit och haft väldigt kul i stallet, lagat god mat, haft efterrätt både lördag och söndag, invigt mina höstskor, druckit julmust, gett en viss någon mycket massage och tjatat om att vi ska köpa katt. Det fick jag inte igenom. 

Ta med er information om att, om man inte räknar med idag, 78 dagar dagar kvar till julafton! Nu startar vi den här jävla måndagen! 

Natti natt

Idag blev det riktig tacos-idol fredag, fredag :) Mums! Mys! 
Erik sjunger riktigt jävla bra (Y) Det börjar bli många Idol-Erikar nu...

Jag längtar efter mycket nu, det är tisdag, det är nästa lördag, julen, magrutorna, lönen... Något jag inte ser fram emot är högskolaeprovet! Om man inte redan hade betalt in avgiften hade jag dragit mig ur. Borde egentligen träna lite, kolla på gamla prov iaf. Men tiden räcker inte till. Inte orken eller. Det kommer gå så väldigt dåligt, kommer inte berätta resultatet för någon, bara om jag får högre än 0.9 då var bättre än mamma ;) 


VILL RIDA; VILL HOPPA!



Kanelbullensdag

Äntligen fredag! Fort har det gått den här veckan, och fort kommer helgen gå. Borta halva dagen imorgon och jobbar hela söndagen. Swosch så var det måndag igen, men jag längtar mer till tisdag :D hihihi



Glöm inte bort att det är kanelbullensdag idag, köp en bulle och gör varm oboy till fredgsmys idag :) 

TORSDAG

"Everything happens for a reason" ? Det får man iaf intala sig själv när saker inte blir som man vill...

Redan torsdag idag, härligt :) Det ser ut att bli lika härligt väder idag som det har varit hela veckan. Hoppas det fortsätter nästa vecka när jag slutar tidigare så jag kan vara ute och njuta! 

Nu ska jag och Anna ut njuta på väg till jobbet. 



Lilla vovven....
 

Minusgrader

Vaknar till en minus idag :) Nuuuuu kommer vintern! Men den får gärna vänta en månad till, för jag vill kunna rida lite längre, så tjälen kan vänta. (Jag googlade "tjäle" för att inte stava fel, man skriver inte det ordet så ofta. Hade iaf rätt stavning och fick dessutom veta att när vatten fryser och blir is ökar volymen med 9%).
Det blir kallt att promenera till jobbet på morgonen nu, men oj så mysigt!


Saknar min Stinki...
 

Jobbigt

Inatt har jag nästan inte sovit nåt alls... Jättetrött, kommer nog somna på jobbet och jag bara väntar på att huvudvärken ska komma.

Ber till Gud att dagen går räserfort. 

Hoppas det kommer lite goda nyheter idag så det blir lite roligare :) 
RSS 2.0