7 plus och regn 👎

Trött och mosig, jag tror det beror pĂ„ det blöta, blĂ„siga och grĂ„a vĂ€dret. 
Hade tĂ€nkt baka kakor och bullar, stĂ€da och tvĂ€tta idag. Bakade saffransbullar, dom blev sĂ„dĂ€r, bakade Ă€ven fler lussebullar sĂ„ mamma och pappa ocksĂ„ fĂ„r nĂ„gra som jag lovat. Men sen hade jag ingen lust att baka mer! Det kĂ€nns inte sĂ„ kul att hĂ„lla pĂ„ med deg och disk nĂ€r jag fick sĂ„ fina naglar igĂ„r. 
Kanske kommer lusten tillbaka imorgon. 

Har dammsugit, vattnat blommorna och tvĂ€ttat iaf sĂ„ fĂ„r vi se om jag orkar skura sedan. JulstjĂ€rnorna som jag ska ha i sovrummet har kommit idag sĂ„ jag funderar pĂ„ att Ă„ka och hĂ€mta ut dem sĂ„ det Ă€r fint till pĂ„ söndag. Glömde Ă€ven att köpa ananas igĂ„r och det behöver jag till tacosen ikvĂ€ll. 

Nu har min första lediga vecka gĂ„tt och det kĂ€nns bra! Man lĂ€ngtar ju bara sĂ„ mycket efter bebisen... Dagarna gĂ„r ju ganska fort men jag har kĂ€nslan av att jag inte gör nĂ„got viktigt hela tiden, det kĂ€nns som om jag slösar bort mina lediga dagar med att göra ingenting. 
Fast det Ă€r svĂ„rt att göra nĂ„t bra hela tiden, det har jag inte pengar till 😛 
FörstĂ„r att jag ska njuta av lugnet och att kunna göra-ingenting nu medan jag kan. Men jag tror Ă€ndĂ„ det blir roligare att vara hemma sedan nĂ€r bebisen kommit, dĂ„ har jag nĂ„gon att passa och ta hand om 💙â˜ș40 dagar kvar idag!

HĂ„ller tummarna för att hon med gungstolen ska ge tummen upp att vi kan komma ikvĂ€ll klockan sex. 


Dumt det kan bli

Kommer ni ihĂ„g den tjejen med gungstolen? Hon som jag tyckte var otrevlig och konstig? 

Jag sa till Ronnie igĂ„r att jag skulle skicka ett fuck-you-finger till henne. Men det tyckte han inte jag skulle göra, -Hon kanske svarade pĂ„ ditt mail och krockade sĂ„ hon ligger i respirator pĂ„ sjukhuset. Hur kul skulle det vara om du dĂ„ skickade ett fuck-you-finger och det var det sista hon ser innan hon dör. Sa han. 
Det kÀndes ju inte sÄ snÀllt om man tÀnker sÄ, sÄ jag skrev inget....

Idag fick jag svar frĂ„n henne och hon hade inte krockat eller legat i respirator eller sĂ„, men hon hade fött en liten pojk i tisdags! Inte sĂ„ lĂ€tt att svara pĂ„ mail dĂ„ heller kan jag tĂ€nka mig... SĂ„ just nu kĂ€nner jag mig lite dum :/ ber om ursĂ€kt och tar tillbaka de elaka tankarna om henne! Och grattis till sonen 😃

Förhoppningsvis Ă„ker vi och köper den imorgon! 

God morgon

Idag ska jag pĂ„ lite skönhetsvĂ„rd hos min mamma klocka elva. Fina ska mina naglar bli! 

Innan jag Ă„ker ivĂ€g ska jag försöka hinna mocka, se om Barbie vill springa runt lite i paddocken, duscha och Ă€ta lunch. 
Sedan vĂ€ntas storhandling đŸ˜©â˜ș blandade kĂ€nslor inför det.. Det Ă€r kul att fylla kylen med mat, trĂ„kigt att göra av med mycket pengar pĂ„ nĂ„t man bara Ă€ter upp men kul för jag ska köpa en en och stĂ€lla pĂ„ bron 😊



GrĂ„tt, blött vĂ€der gör mig inte sĂ„ glad, lite sol skulle sitta fint! 





Sista hÀrliga lönen

Halv tio idag kommer Anna och Saga och hĂ€mtar upp mig sĂ„ ska vi Ă„ka till en annan klasskompis frĂ„n gymnasiet. Hon har en dotter pĂ„ ett och ett halvt Ă„r sedan innan och nu vĂ€ntar hon tvillingar i april, sĂ„ det ska bli kul att trĂ€ffa dem! 

Löningsdag idag, sista biffiga lönen sedan blir det ingen dricka, bara ett hekto godis endast pĂ„ lördagar och ett mĂ„ste att Ă€ta upp alla rester. 
Det hade kĂ€nts helt okej om jag hade fĂ„tt ha kvar alla mina sparpengar men nu hör snart Sandmannen av sig och ska ha 8000kr... :/ det svider lite i magen tycker jag. 

Hon med gungstolen hörde av sig igĂ„r vid fem, jag hade frĂ„gat om den var kvar och dĂ„ svarade hon -Just nu gör den det ja! KĂ€ndes lite otrevligt tycker jag. 
Men jag mailade tillbaka direkt och frÄgade om man kunde hÀmta den redan nu pÄ kvÀllen. Eftersom det stod i annonsen att det var billigare vid snabb affÀr och att hon svarade sÄdÀr kÀndes det som om man var tvungen att vara lite snabb.
Men vad hjĂ€lper det nĂ€r mĂ€nniskan inte mailar tillbaka? Har man bara mailadressen i annonsen och vill ha en snabb affĂ€r sĂ„ tycker jag att man ska svara snabbt. 
Men hon kanske jobbade eller nĂ„t, tror hon Ă€r en sjuksköterska pĂ„ kss (som jag skulle vilja vara), hoppas hon Ă€r trevligare i verkligheten Ă€n hon kĂ€nns nu annars tycker jag inte sjuksköterska Ă€r ett bra jobb för henne. 
Hoppas hon svarar idag! :) 

Nu ska jag torka upp kiss, sedan försöka göra mig lite vacker. 

Bara 15%kvar! 

MĂ„ste hĂ€lsa pĂ„ dom hĂ€r nĂ„n dag, jag saknar dem! 💕

Trött, mĂ€tt, lite sjuk Harry 😘 som smyger fram vĂ€nstra lĂ„ngfingret Ă„t mamma som vĂ„gar ta bild nĂ€r han inte vill 😉


Bildbomb




Dagens frukost! 

Jag har tjuvstartat adventen.. Imorgon och pĂ„ torsdag hinner jag nog inte stĂ€da sĂ„ mycket och pĂ„ fredag kanske jag inte orkar eller vill sĂ„ det fick bli jul redan nu! 






Bebis 💙


HĂ€r saknas bara stjĂ€rnorna som jag bestĂ€llt frĂ„n ellos :) 

Iris och Elise myser


Hon trivs med Becci! 

Magen, slutet av vecka 34

Magen blir lĂ€tt mjölig nu nĂ€r man bakar. 


Kurre sitter fint! 😃


Min Ronnie kĂ€nner sig sjuk, tur han har mysiga katt-vĂ€nner 💙




En mÄnad till julafton

DĂ„ var det bara en mĂ„nad kvar till julafton idag :) 
Å vad jag lĂ€ngtar! 


Jag och Anna Ă„kte mot Ullared i fredags klockan sex. Kallt och mysigt vĂ€der och sĂ„n tur var kĂ€nde vi inte av nĂ„gon halka. Halv nio var vi framme, inne var det ganska mycket folk men ingen kö in och nĂ€r vi var klara hade vi sĂ„n tur att gĂ„ rakt till en tom kassa! Aldrig har jag handlat för sĂ„ mycket pengar dĂ€r😐 men det var ju nĂ€stan bara nödvĂ€ndiga saker och Anna sa att det blir sĂ„ nĂ€r man skaffar barn 😛😉 vi hade iaf jĂ€ttekul och nĂ€r vi lastat in i bilen Ă„t vi thaimat till lunch innan vi Ă„kte hem. Framme i fkp redan klockan tre sĂ„ jag handlade mat och Ă„kte hem. Ronnie hade precis kommit hem frĂ„n jobbet nĂ€r jag kom. Jag mockade och sedan var det fredagsmys 💚

Lördagsmorgonen började med att Ă„ka och lĂ€mna bilen pĂ„ service, sedan fika pĂ„ stan med svĂ€risarna. Mockade, duschade, började plocka fram julgardinerna och sedan Ă„kte vi till mamma och pappa för att hĂ€lsa pĂ„ och dĂ€r fick vi Ă€ven middag med efterrĂ€tt! :) 

Sedan kom söndagen och dĂ„ stĂ€dade vi nĂ€stan hela dagen, jĂ€vligt noga uppe, vi fixade Ă€ntligen ordning uppe i hallen och bebisens rum Ă€r fint iordning nu med och uppe Ă€r det nu Ă€ven julfint. Nere stĂ€dade vi bara vanligt. 
NĂ€r det var rent och fint gick jag ut och mockade, hĂ€starna har fĂ„tt vila mycket nu eftersom vĂ€dret har varit regnigt hela veckan och nu Ă€r det minus 8 grader sĂ„ dĂ„ blev paddocken stenhĂ„rd ist... 
NĂ€r jag kom in kom Louise efter en stund och hĂ€lsade pĂ„, hon hade med sig kladdkaka sĂ„ vi fikade lite :) 
Det blev kvĂ€ll och middag och ingen söndagsĂ„ngest för min del! Det Ă€r hĂ€rligt vad avslappnad man kan bli avslappnad av att veta att man inte ska jobba imorgon och inte dagen efter det och inte heller dagen efter det 😃 Man vet att det jag inte hinner idag, kan jag (om jag vill) göra imorgon. Sjukt lyxigt. 


IgĂ„r klev jag faktiskt upp nĂ€r Ronnie Ă„kte till jobbet, halv sju. Hade tĂ€nkt börja med att baka lussebullar men dĂ„ hade vi sĂ„ klart inga russin och det tycker jag att det ska vara i. 
Åt lĂ„ng, god frukost framför Nyhetsmorgon. SlĂ€ppte ut hĂ€starna och Ă„kte in till stan för att köpa russin och avmaskning till kattungarna, eftersom Iris skulle flytta pĂ„ em.  
Andersson och jag skulle göra hemlisar vid halv tolv sĂ„ jag hann inte börja med bullarna innan han varit hĂ€r sĂ„ jag tvĂ€ttade och strök Ă„t lunch, torkade bajs och kiss frĂ„n Zoey som hon lagt i datarummet under natten... Hoppas det blir bra nĂ€r kattungarna flyttat. 
Anders kom, vi gjorde hemlisen och tog med Iris med hem 💕 lilla kissen, min favorit... Men Rebecca har skickat massor med bilder och hon ser ut att trivas som fisken! 
Harry har nog fĂ„tt en rolig lekkompis ocksĂ„ â˜ș

Under lussebullsbaket fick jag ont i magen, det kom och gick under hela kvÀllen. Men sÄn tur var fick jag sova hela natten utan att ha ont.
Det var nog pga all stÀdning i söndags... Det var nog rÀtt vecka att sluta jobba tror jag. Ska försöka ligga ner och vila en stund varje dag, men det Àr inte sÄ lÀtt...

Idag har jag inte kĂ€nt nĂ„t i magen (Ă€n iaf) skönt. 
VĂ€rmen Ă€r tillbaka sĂ„ imorgon kan jag nog vara i paddocken :) 
Mockade imorse efter varm-oboy-lussebulle frukosten, gick in och bakar nu vetelĂ€ngder och julstĂ€dar i tv-rummet 👍 
Har fĂ„tt ett paket frĂ„n ellos som jag jag Ă€r sugenpĂ„ att hĂ€mta,men jag har inte bestĂ€mt om jag ska Ă„ka idageller vĂ€nta tills pĂ„ torsdag dĂ„ jag Ă€ndĂ„ ska in och handla... 

Har mailat pĂ„ en gungstol jag vill ha ocksĂ„, hoppas hon hör av sig! Vill ha den i bebisrummet 😃 


Sista jobbdagen pÄ ett tag

Tydligen Ă€r det redan en vecka sedan jag skrev nĂ„got hĂ€r. SĂ„ nu Ă€r vi inne i v.34, sju veckor kvar! 

Helgen som var gjorde vi inte sĂ„ mycket, det var hĂ€rligt för förra helgen var vi knappt hemma. Jag gillar att vara hemma :) 
Nu kommer jag knappt ihĂ„g vad vi gjorde... Men i lördags krattade jag upp alla löv, Ronnie bytte dĂ€ck pĂ„ Volvon och tvĂ€ttade bĂ„da bilarna. Sedan blev jag bjuden pĂ„ hĂ€rligt god flĂ€skfilĂ© av min kĂ€re sambo ute pĂ„ restaurang. 
Söndagen fick Barbie Ă€ntligen lite motion, dĂ„ hade paddocken torkat upp lite i ena hörnet iaf. TyvĂ€rr har jag nu ridit för sista gĂ„ngen pĂ„ ett tag, för jag har kommit upp i nĂ€stan 75 kg och med klĂ€der och utrustning sĂ„ kommer vi nog upp i 80kg och det ska min lilla ponny fĂ„ slippa bĂ€ra. 

Sen vaknade jag med ont i magen natten till mĂ„ndag, det höll i sig mellan halv tre och halv sju sĂ„ jag stannade hemma frĂ„n jobbet. Det blev bĂ€ttre men den kĂ€ndes konstig hela dagen. Sedan pĂ„ tisdagen kĂ€nde jag inget konstigt, och har inte gjort sedan dess. VĂ€ldigt skönt. Googlade lite pĂ„ natten och endel hade fĂ„tt ont i magen och mĂ„tt lite illa nĂ€r bebisen vĂ€nt sig och lagt sig med huvudet nerĂ„t. SĂ„ igĂ„r nĂ€r jag var hos barnmorskan sĂ„ kĂ€nde hon efter och tyckte att det kĂ€ndes som om huvudet var nedĂ„t. SvĂ„rt att kĂ€nna pĂ„ en förstföderska med sĂ„ starna bukmuskler, sa hon 😉 (AA, hon sĂ€ger nog sĂ„ till alla) 
Annars var allt bra med bebis, magen har vĂ€xt mycket sedan sist och har nu hoppat en bit upp frĂ„n normalkurvan 😜 han kanske lĂ„g och putade med rumpan? 

Men idag Ă€r det torsdag den 19 november. Min sista dag pĂ„ ett tag! Det kĂ€nns sjukt overkligt men helt okej 😃 kan tĂ€nka mig att jag om fyra veckor kommer tro att det Ă€r dags att gĂ„ till jobbet igen, för nu kĂ€nns det bara som om jag ska ha semester, jag tror Ă€ven att Ronnie ska ha semester, det kommer bli jobbigt pĂ„ mĂ„ndag nĂ€r han mĂ„ste Ă„ka till jobbet... 
TyvÀrr ha jag blivit förkyld, tungt huvud, bihÄlorna fulla med snor och inte mycket smak kvar. Bara det inte blir vÀrre eller att jag fÄr feber... Det fÄr komma pÄ lördag i sÄ fall, för imorgon ska vi ju till Ullared!!!!

Nu ska jag skynda ivĂ€g till jobbet, hade tĂ€nkt komma tidigare och stĂ€da ur mitt skĂ„p. Men nu verkar jag inte bli sĂ„ tidig 😛

Vecka trettiotre

IgĂ„r blev det en specialtid pĂ„ jobbet för att hinna till förĂ€ldrakursen klockan fyra. Kom hem efter sex, det kĂ€nns som om man aldrig Ă€r hemma. Jag tycker det Ă€r jobbigt att det blir mörkt sĂ„ tidigt sĂ„ jag inte kan vara ute med hĂ€starna i paddocken, inte göra nĂ„got annat ute heller för den delen. Man bara jobbar och sover kĂ€nns det som. 
Men det blir ju bĂ€ttre snart nĂ€r jag gĂ„r hem, dĂ„ kanske jag kan hinna  stĂ€da och motionera bĂ„da hĂ€starna pĂ„ dagarna sĂ„ det blir lite ordning :) Bara sju dagar kvar!
Fick se pĂ„ kvĂ€llen att det var chokladensdag igĂ„r och jag hade ingen choklad att Ă€ta, undrar om man fĂ„r fira den dagen pĂ„ fredag ist. 

 

I förrgĂ„r fick jag ett paket i brevlĂ„dan, det var frĂ„n mormor och fullt med fina klĂ€der till bebis! Jag ska försöka ringa till henne ikvĂ€ll 😘
Idag gĂ„r vi in i v.33 oxĂ„, bara 8 veckor kvar 😃👏💙

Jag har en massa klor i benen medan jag Ă€ter frukost 😣



Tisdag

Inatt har vi sovit skönt, Zoey fick sova med oss i sovrummet och hon höll sig tyst och lugn hela natten :) 
Idag ser sĂ„ret mycket bĂ€ttre ut ocksĂ„ sĂ„ imorgon kan hon nog fĂ„ gĂ„ ut. 

PĂ„ förĂ€ldrakursen pratade vi om sjĂ€lva förlossningen och fick se en film om det med. Konstigt att man sjĂ€lv snart ska vara med om det dĂ€r! Det Ă€r svĂ„rt att förestĂ€lla sig, men inte omöjligt. 

Idag blĂ„ser det vĂ€ldigt mycket och Ă€r allmĂ€nt mörkt och blött.. Bara nio dagar kvar nu (!) jag köpte saffran igĂ„r sĂ„ nĂ€r vi handlade sĂ„ nĂ€r jag gĂ„r hem kan jag starta med advent/julbaket direkt! 😄

En tass pĂ„ favorit Ronnie! 💚



Han sover sĂ„ gott pĂ„ den magen â˜ș




đŸ˜©đŸ˜Ą

Efter förra söndagen jag jobbade natt och inte hade vilat nĂ„got sa jag att det gör jag inte om! SĂ„ igĂ„r hade jag tĂ€nkt vila ordentligt, men det hann jag verkligen inte... Hade ganska lĂ„ng och hĂ€rlig frukost med nybakta tekakor, som en pre-farsdag :) sen var klockan halv tio - dags att göra sig iordning och Ă„ka till min pappa! Direkt nĂ€r jag kom innanför dörren kom Harry gĂ„ende och pekande mot mig ocksĂ„ fick jag en kram! 💙 Gullunge! Sen fikade vi och hade mysigt. 

Vid ett Ă„kte vi hem Ă„t lunch, sen hade jag tĂ€nkt motionera Barbie lite snabbt men mĂ€rkte att tiden inte riktigt fanns sĂ„ jag vilade en liten stund innan vi Ă„kte till Ronnies pappa. DĂ€r fick vi smörgĂ„stĂ„rta Och glass :) 

Sen var klockan helt plötsligt halv sju och vi Äkte hem för att mocka och ta in hÀstarna innan jag skulle ivÀg till jobbet.
Men nu har jag gjort min sista natt pĂ„ ett tag! SĂ„ skönt! Hela natten har jag varit sjukt trött, men det gick ganska fort iaf. 

VĂ€l hemma imorse slĂ€ppte jag ut hĂ€starna i det trĂ„kiga, blĂ„siga och lite regniga vĂ€dret och gick in för att sova sĂ„ skönt... Zoey fick vara med mig i sovrummet för att slippa undan de jobbiga kattungarna. 
Fick sova mellan 7 och 9 innan hon började krafsa och mjaua. DĂ„ kissade jag (jobbigt att vara kissnödig hela tiden)  och lĂ€t henne vara nere. 
Gick sĂ„dĂ€r, somnade vĂ€l emellanĂ„t men vaknade nĂ€r hon klafsade pĂ„ dörren, pĂ„ golvet (dĂ„ ver man att hon kissat eller bajsat bara det blir man ju lite stressad av.. ) mjauar eller morrar Ă„t de jobbiga barnen. 
Lite innan tolv nÀr jag vaknar igen orkar jag somna om.
 Svettig som en gris kliver jag upp, ser en bajshög uppe, kattungarna attackerar mina ben, en bajshög i hallen, blomman och lampan i tv-rummet nerrivet, kiss innanför ytterdörren, galet jobbigt mjauande kattmamma galet busiga kattungar som Ă€r överallt. Det med en trött, alldeles för varm Cassie Ă€r en dödlig kombo för katterna. 
Än sĂ„ lĂ€nge lever alla men mitt hjĂ€rta slĂ„r otroligt fort och jag har svettpĂ€rlor i pannan... 

Nu har jag Ă€tit lunch i lukten av kattbajs och har brĂ„ttom ut för att mocka och ta in hĂ€starna för halv 2 kommer Sandra och ska rida. Hoppas att det gör bra i blĂ„sten med en Barbie som stĂ„tt alla dagar utom i lördags. 
Sedan Ă€r det dags för förĂ€ldrakurs, men jag kĂ€nner mer att jag behöver en kurs för att hantera jobbiga saker nĂ€r man Ă€r trött. 







ZzzZzZzZ

Skulle kunna ha samma rubrik som igĂ„r för den hĂ€r natten har vi sovit vĂ€ldigt lite, nog Ă€nnu mindre Ă€n igĂ„r. 
Tillslut fick Zoey gĂ„ ut! Men det hjĂ€lpte inte sĂ„ mycket för dĂ„ började kattungarna krafsa pĂ„ sovrumsdörren ist. 
Sen ringde klockan. Men det Ă€r vĂ€l bara att vĂ€nja sig att inte fĂ„ sova. 

Jag Ă€r glad att det Ă€r fredag! Idag ska vi nog göra en miljon farsdagstĂ„rtor och lĂ€ngder, nĂ€stan sĂ„ mĂ„nga iaf 😋
Det blir bra att göra samma sort om och om igen sĂ„ slipper jag anvĂ€nda hjĂ€rnan sĂ„ mycket, för den kĂ€nns inte som den fungerar alls. 

Imorgon ska jag försöka göra en smarrig tĂ„rta till min egen pappa, Ă€ntligen ska Barbie fĂ„ röra pĂ„ sig och pĂ„ eftermiddagen ska vi till Anders och Rebecca och Ă€ta mat och fira kladdkakans dag đŸ‘ŒđŸ»đŸ˜Š

Söndagen gĂ„r vĂ€l Ă„t till att fira vĂ„ra pappor och lite hĂ€stmys innan jag pĂ„ kvĂ€llen ska Ă„ka och jobba min sista natt!  Nu Ă€r det bara tretton dagar kvar, otroligt skönt ska det bli. 


Kissungen Ă€r sĂ„ lugn och fin nu nĂ€r jag Ă€ter frukost eftersom hela natten har det varit bus 💞






Trött som f**

Jag hade tĂ€nkt kliva upp tidigt idag för att hinna göra nĂ„got med Barbie innan jag Ă„ker till jobbet, eftersom man inte hinner göra nĂ„got nĂ€r man kommer hem  för dĂ„ Ă€r det redan svart. 
Men Gud vd jag inte Orkde det! SĂ„ trött och lite ont i huvudet, istĂ€llet skulle jag försöka sova extra lĂ€nge sĂ„ huvudvĂ€rken skulle gĂ„ över. Inte det lĂ€ttaste med en Zoey mjauar och vill ut och tre kattungar som verkligen Ă€r vakna och busar med allt... 
Hann vĂ€l slumra till lite innan klockan ringde iaf. KĂ€nner mig fortfarande tung och varm i skallen men jag hoppas det gĂ„r över nĂ€r jag vaknar till. 

Allt var bra hos barnmorskan igĂ„r 😊 det Ă€r sĂ„ kul att höra det lilla hjĂ€rtat slĂ„đŸ’™Idag gĂ„r vi in i v.32 och framöver blir det kontroll varannan vecka. 
Klockan fyra började förĂ€ldrakursen, intressant och kul att se andra som oxĂ„ snart ska ha barn. En var berĂ€knad 13:e november redan! TĂ€nk nĂ€r det bara Ă€r drygt en vecka kvar för en sjĂ€lv.... SpĂ€nnande! 

Dom hĂ„ller pĂ„ att göra om pĂ„ Ronnies jobb sĂ„ det Ă€r stressigt och inte jĂ€ttekul att jobba just nu. Det kĂ€nns sĂ„ elakt och gĂ„ och rĂ€kna ned och vara glad tills att jag fĂ„ gĂ„ hem nĂ€r han har det jobbigt just nu :/ hoppas det snabbt och snart blir bĂ€ttre 💚

Skulle vilja lĂ€gga mig i sĂ€ngen igen nu nĂ€r man Ă€r mĂ€tt och belĂ„ten av frukosten och sova Ă€nnumer. Men det gĂ„r ju inte. TyvĂ€rr. 
IstĂ€llet Ă„ker vi mot jobbet och försöker vara glad att det nu bara Ă€r 14 dagar kvar! 

Lilla Zoey 


Opererad Zoey och busiga kattungar

God morgon, eller morgon Ă€r det iaf Ă€r lite för trött bara för att sĂ€ga god. Men annars gillar jag tisdagar, jag undrar om det Ă€r för att jag Ă€r född pĂ„ en tisdag? 
Fast idag tycker jag att den bara ska gĂ„ jĂ€ttefort! För imorgon efter jobbet ska jag till barnmorskan :) sedan klockan 16 börjar förĂ€ldrakursen, det blir spĂ€nnande. 
Jag hinner inte Ă„ka hem mellan imorgon sĂ„ dĂ„ Ă€r jag hemifrĂ„n i 13h, det kĂ€nns alltid sĂ„ konstigt nĂ€r man Ă€r borta sĂ„ lĂ€nge. 

IgĂ„r hade min bok kommit som jag bestĂ€llt frĂ„n en pĂ„ jobbets barn som sĂ€ljer jultidningar. Det Ă€r en sagobok med alla bra sagor, Askungen, Hans och Greta, Bockarna bruse mm. SĂ„ nu kan vi lĂ€sa för bebis 💕😊

Zoey Ă€r lite trött efter operationen igĂ„r, tycker synd om henne som ska vara inne i sju dagar nu med de hĂ€r galna ungarna! Hoppas hon fĂ„r lite lugn och ro iaf.. Förut kunde hon fĂ„ vara ifred pĂ„ köksbordet men nu har de lĂ€rt sig att komma upp dit ocksĂ„. 



Magen, som jag tycker har vĂ€xt jĂ€ttemycket de senaste dagarna! 







Ny vecka

DĂ„ var det slut pĂ„ Ă€nnu en helg, men den har kĂ€nts ganska lĂ„ng och hĂ€rlig faktiskt. 
Eftersom vi hade stĂ€ngt i lördags fick vi ganska mycket att göra pĂ„ fredagen sĂ„ jag fick börja klockan 02 ist för 06, trött som sjutton mellan fem och halv elva nĂ€r jag fick Ă„ka hem. 
Åt lunch och sov till klockan tvĂ„, mockade, red, sedan fick vi Ă„ka och köpa tacos för det hade vi inte... Louise kom och kĂ€kade med oss efter hon slutat, sen blev det idol, jag hann se halva avsnittet av Boy machine innan jag somnade. 

Lördagen var riktigt rolig! Vi Ă„kte in till Skövde pĂ„ förmiddagen, köpte tvĂ„ lampor, en skötvĂ€ska, en skötbĂ€dd och en liten mössa till bebis 💙
Vi fikade lite oxĂ„ innan vi Ă„kte hem. Jag fick vila lite pĂ„ soffan innan jag gick ut i stallet, Ronnie satte upp lamporna och jag mockade. Han var snĂ€ll och hjĂ€lpte mig löshoppa Barbie emellan lampuppsĂ€ttningarna, hon var jĂ€tteduktig de första sprĂ„ngen sen började hon göra studs av de tvĂ„ hindren, studs med 6.9 m... Inte illa! KnĂ€pp hĂ€st 😋
Eranthis fick en liten promenad ist sĂ„ Ronnie hann koppla bĂ„da lampor innan det blev mörkt. 

Lite trĂ„kigt att vi inte planerat nĂ„t gott och kul till middag dĂ„ det var halloween, det blev pannkakor... Men det gick bra Ă€ndĂ„! :) 

IgÄr hade vi en ganska lÄng morgon (mellan 8-10) innan jag kom ut i stallet. Mockade bara och den tvÀttade vi och och Ronnie dammsög bilarna, sen duschade jag och nÀr Ronnie kom in Ät vi lunch innan vi Äkte in till staden och hÀlsade pÄ svÀrisarna.
DĂ€r fick vi god morotskaka och saft :) 

Halv fyra skulle Sandra komma och rida Barbie. Lade mig en snabbis pÄ soffan med kattungarna och somnade en stund, sjukt vad trött man kan vara.
Upp och snabbt ut för att ta in hĂ€starna och göra iordning Barbie, hann precis innan Sandra kom! 

Barbie ser sĂ„ nöjd ut efter att hon ridit och hon lĂ€r sig sĂ„ snabbt. Hade jag haft rĂ„d hade hon fĂ„tt rida Ă€nda till vĂ„ren! Vi har iaf en ny tid bokad nĂ€sta mĂ„ndag, dĂ„ blir det fjĂ€rde gĂ„ngen hon rider. Det Ă€r konstigt att man tror att man sjĂ€lv rider ganska tydligt och förstĂ„ligt men nĂ€r man ser hur snabbt hon förstĂ„r nĂ€r Sandra rider och sjĂ€lv har jag försökt hela sommaren med samma saker och det inte klickar förstĂ„r jag att jag nog inte rider med sĂ„ tydliga hjĂ€lper ;) 
Hoppas jag kan komma igĂ„ng snabbt till sommaren! :) 

Idag ska Zoey Ă„ka till veterinĂ€ren och sterilisera sig, hon verkar inte vara sĂ„ glad för att mĂ„sta vara inne hela dagen idag, för se om huset Ă€r kvar ikvĂ€ll och om alla kattungar lever r vi kommer hem. 
PĂ„ onsdag sĂ„ ska jag till BM och klockan 16 börjar förĂ€ldrakursen. Den hĂ€r veckan kommer gĂ„ jĂ€ttefort tror jag! 




RSS 2.0