Nice bajs

Morgonen på jobbet började trevligt, Ingvar sa att jag såg ung och pigg ut och jag fick en godisbit av Marika -Bara för att jag är så söt sa hon. 
Den slutade också trevligt, nästan en timme tidigare! Tummen upp för det :) 

Nu lagar den bäste mannen mat och jag ska gå och duscha, sen åker vi och ser på bio med hans brorsa och tjej. Anna & Marre skulle på bio ikväll, se Iron Man 3, klockan nio. Precis som vi! Hoppas vi ses! :D 

                                      

Valborg

Det är konstigt, om man vet att man bara ska jobba måndag-tisdag sen är man ledig i två dagar, då är det på tisdagen nästan omöjligt att kliva upp och man tackar Gud att man är ledig imorgon för man skulle aldrig i livet ha orkat upp och jobbat en dag till. Alltid känns det så bra tajmat med ledighet, men det är nog bara för man vet om det och är inställd på det. Hade man en hel jobbvecka så hade man fixat det också även om det känns omöjligt just nu.

Igår beställde jag en bok, Platt mage på 28 dagar, hette den. Det stod för varje dag vad man skulle äta, träna och en snäll sak man skulle göra för sig själv. När den kommer ska jag verkligen försöka hålla mig till det där, för jag har tänkt bada i sommar.


Ikväll ska vi se på Iron Man 3! Och jag ska nog köpa popcorn :) Kul! Hoppas jobbdagen går jääävligt fort! Och kanske att man skulle kunna sluta lite tidigare, hade inte jag haft något emot ;) 


Härlig vecka

Den här veckan är lite extra härlig! 
Jobba måndag, jobba tisdag, ledig onsdag och torsdag, jobba fredag, ledig helg :) Gud så nice. 

Efter jobbet åkte jag hem till mamma, fick mig lite mat. Skulle ridit men det åskade och regnade så jag ville inte riktigt. Hann springa ialla fall, 5km. Det gick inte fort men då gjorde inte foten ont förren i slutet heller. Bättre att börja försiktigt, jag har ingen lust att överanstränga knät och ha ont i flera månader igen. 

Klockan är bara nio och jag är så trött att jag skulle kunna lägga mig och sova för natten nu. (Kan bero på att jag sitter och lyssnar till en crosstävling...wrrrroooommm!) 


Känns riktigt skönt att jag är ledig efter jag jobbat imorgon! Skönt att börja nio, tråkigt att sluta sex. 


Sånna här är jag sugen på!



Min bil i grannens staket...
 

Min bil

En sån här bil skulle jag vilja ha. Och när det står mitt namn på den tycker man ju att det borde vara min!

LÖN IDAG

Solen skiner, jag har frukost i magen och de flesta räkninarna är betalda. Den 25:e är fina dagar. 

Igår öste regnet ner hela dagen och jag kom inte hem från jobbet förrän halv 7, men jag var faktiskt duktig och gick ut och sprang ialla fall. Det blev blött men regnet gjorde så att det inte var så mycket annat folk ute!

Idag hopppas jag att det blir en bra dag på jobbet och att vi slutar i tid för ikväll sak vi åka och handla mat. 
Ååå nästa vecka jobbar jag bara tre dagar! Ledig första maj sen är det min lediga torsdag och lediga helg :) N-n-n-nice! Jobbar Kristihimmelfärdsdag istället men det får väl gå. Totalt galet att det nästan bara är två veckor tills jag fyller år! 


Sovdags

Då var det onsdag igen imorgon. Greys, springa, sluta sex, laga mat och duscha är vad den dagen erbjuder!

Hade väldiga problem med att komma upp ur sängen idag. Regn och blåst ute, ont i fötterna det är vad man får när man klivet upp. Då lockar det mer med mys och värme under täcket.
Det har varit helt okej att gå till jobbet ett par veckor men nu är det bara astråkigt och segt att jobba igen. Kanske beror det på att jag längtar efter att veta om jag kommer in på skolan och längtar efter att lära mig nåt nytt roligt.

Fick mail från högskolan idag där det stod att det var kul att jag hade sökt, svar får jag den 12 juni och att de hoppades se mig till hösten! Det hoppas jag med.

Imorgon bitti slipper jag kliva upp så tidigt, börjar inte förrän nio. Skönt, men jobbigt när man kommer till jobbet och ser på klockan och tänker att det är 9 timmar kvar av dagen och när man kommer hem är klocka nästan kväll.
Pessimisten har talat, pessimisten ska nog sova!

Natti natt

Söndag med lite ångest för att det är måndag snart

Vaknade redan vid sju idag och hängde på låset på Coop för att handla lite frukost. 
Har ridit alla tre hästar, som var jätte jätteduktiga! Så nu har jag faktiskt lite ont i ljumskarna. 


MIn fina Barbie!


Nu har våra kompis Änderna kommit till poolen!



Lurviga, oborstade Eranthis



Sol och Despinas pussvänliga mule!


Höhö, han vet hur man blir skitig på alla ställen av kroppen ;)


DRÖM SÖTT INATT!

Min önskelista

Jag har tänkt i flera dagar nu, men jag kommer inte på något alls... Eller jo, fast bara alldeles för dyra saker. 

*En digitalsystenmkamera
*Pengar till ett motorcykelkörkort

Ja det var det. Men mest av allt vill jag att mamma ska få ett jobb, den som fixar det är den bästa i världen! Inte bara ett jobb, ett bra jobb som hon trivs med. 
Tror att jag får be till Gud om den här frågan. Jag ber nu dig, Gud  om att du kan fixa ett jobb som mamma trivs med och sär hon tjänar minst 13 lax efter skatt! 
AMEN

Igår

Torsdagen började så bra igår, det regnade och blåste storm så vi struntade i promenaden och gick direkt på kakan! Den var som vanligt jättegod, vi pratade och pratade swisch var klockan halv 2 och jag fick helt plötsligt bråttom. 
Min telefon hade dött så jag var tvungen att åka hem och ladda lite innan jag åkte till mamma och pappa. Var jättekissnödig så jag parkerade bilen snabbt och skyndar mig in, tar en macka till lunch också. 
När jag står och smörar min macka hör jag hur ett billarm som går igång, -Det där är min bil! Säger jag till mig själv, springer och tittar ut genom fönstret, där sitter min bil i grannens staket, blinkar och tjuter.. 

Staketet klarade sig ganska bra, grannen öppnade inte och nu i efterhand tror jag inte att jag vågar gå och be om ursäkt. Bilen tappade en list och fick sig lite repor och rödfärg. 
Helt skakig , av pinsamhet skyndar jag mig äta upp mackan för att sen skynda iväg! 
Glömmer laddaren så det blir ingen ridning, för jag vågar inte ut själv i stormen utan telefon. 


Precis på väg hem igen, men innan jag kommer utanför dörren hinner jag med att krascha en spegel...Så nu har jag 7 års olycka med :( 

Mötte en ambulans på vägen, tog det som ett tecken och körde lugnt och fint hela vägen hem. 

Nu är det äntligen fredag idag! Dags att åka till jobbet, fuck yeah. Hoppas jag klarar mig undan blåmärken, att hjärnan är aktiverad och tiden går jävligt fort! 

Min lediga dag!

Mysigt regn, grå himmel och tio grader varmt. Så ser vädret ut idag, Anna och jag struntar i promenaden och bara myser inomhus istället. 

Var duktig och sprang igår även fast det tog emot när det gjorde ont i hela kroppen. Skulle åkt upp på berget och springa i skogen men det kändes jobbigt att behöva åka för att springa, ångrade mig sen när jag kände hur stumt det är att springa på asfalt. 
Jag fick inte ont i själva hälsenan, men fruktansvärt ont i nån sena på insidan av foten och upp i vaden. 
Men idag känns det bättre! Ska ändra på det med bootcamp dvdn som mördar rumpa och lår. 


Nu suger det i fikatarmen, dags att dra! :) 

Längtar till imorgon

Solen skiner och det är nästan 13 grader ute! Shit vad man längtar till att få plocka fram kortbyxorna :)

Redan onsdag och imorgon är jag ledig, det ska bli så väldigt, jätteskönt. Ledig i helgen, också sjukt härligt! Hoppas det blir bra väder hela veckan lång. 
Imorogn ska jag och Anna på promenad, tredje veckan vi gör det så man kan kalla det en vana, en bra sådan och mysig. Sen bjuder hon på kladdkaka och vi ska prata bröllop :) 
Idag ska jag lämna in en lapp om att jag vill vara ledig i slutet av juli och i slutet av augusti! 

Lika ont i kroppen och fötterna har jag idag som igår, lite härligt, lite jobbigt. Har bestämt att jag ska springa söndag, onsdag isället för varannan dag för det var någon som sa att jag nog tröttnar om jag springer varannan. Det kan nog vara sant. 
Så ikväll är det dags! 

När jag varit duktig och springit och sitter nyduschad i soffan blir det Greys och andra halvan av glassburken.Minus-plus-noll kan man kalla det ;) 



 



Glass i stora lass

Jag hade fel inställning till arbete redan när jag klev upp ur sängen så det blev en ganska seg dag på jobbet, men klockan blev sex idag med och fick åka hem, skönt. 

Riktigt sugen på glass var har jag varit idag med och nu klockan nio tog jag bilen och köpte lite B&J, man får faktiskt göra som man vill när man är vuxen. Sådeså.

Har verkligen försökt komma på något att önska mig men det poppar inte upp någonting, bara svindyra saker som jag vet att jag inte kan få... 
Sover på saken och har en litea imorgon istället hoppas jag. 

Nu sitter jag och ser på ett meningslöst program, Kärlek över Atlanten. Snart slår klockan tio och vi får sova! ;) 

+10, våren kommer!

Känslan av att vara utvilad, pigg och ha en hjärna jag kunde använda som jag hade igår är borta.

Tisdag idag, Kjelles smakreska ska vi se ikväll och fan jag kanske köper wienerbröd med hem idag! 
Men först ska vi försöka ta oss igenom dagen. Hela min kropp är spänd och öm, idag ska mina muskler få vila. 

Klockan bara går och går och jag vill bara vila lite till, gå på en mysig morgonpromenad, köpa kläder och skor, gå på ett fik, tvätta bilen och rida i skogen. På torsdag är ju min lediga dag så jag får väl ta allt det där då! 
Lite synd är det att klockan inte går så fort när man är på jobbet ;) 

Ikväll ska jag sitta och klura på vad jag önskar mig i födelsedagspressent, det är ju inte alls länge kvar nu så om jag vill ha något paket överhuvudtaget är det nog dags att komma på nåt! 
Jag tror i alla fall att jag ska få en Mercedes CLA av mamma och pappa. De var och kollade på Mercedes i helgen och då fick jag ett sms av mamma so undrade vilken det var jag hade sett. Det kan ju liksom inte betyda annat än att dom beställde en åt mig! Tråkigt att det förmodligen är vääldigt lång leveranstid. 

Blä, klockan är mycket, måste dra.


Min fina, fina hare :)

Måndag

Imorse vaknade jag av att telefonen ringer, 06:07, det var jobbet.
Lottis undrade om jag var på väg, för tydligen skulle jag börja klockan sex. Något som ändrats utan att jag har blivit informerad och det är ju inte ju inte så lätt att kolla på schemat själv när det inte sitter uppsatt på fredagen innan när man går hem.
Men om man ser det från den ljusa sidan fick jag ju sluta lite tidigare.

Skönt att måndagen är slut och veckan är igång!
HOHA!


Nu är det väl mest städning, träning, matmaking, duschning, tv tittning och myyyys kvar av dagen :)

Just saying

Exakt en månad kvar till min födelsedag!

Söndag, ingen vilodag

På väg till jobbet, ja även fast det är en söndag.
7h som jag hoppas gå förbannat fort! Man får tänka på strålarna man tjänar, då känns det liiite bättre.

Min bil säger att det är -40, men set tror jag inte riktigt. Inget regn än så länge, hoppas de på vädret har rätt att det ska bli lite sol!

Snälla dagen

När vi var på vår lilla date igår, Anna och jag hände det 5 snälla saker. Man blir glad när man märker att det faktiskt finns vänliga människor här på planeten jorden.

SNÄLL GREJ NR:1
Vi parkerade och precis skulle gå för att hämta en parkeringslapp, då kikar tanten som parkerat bredvid oss fram bakom sin bil och undrar om vi ska stå läge. Hon skulle just åka så vi kunde få hennes lapp (Vi kunde stått där ända till lördag morgon), jag frågade om hon inte ville ha något för den, men hon sa bara -Trevlig helg! Vinkade och åkte iväg. 


SNÄLL GREJ NR:2
Postmannen hade precis tömt brevlådan och skulle åka iväg när han ser en tjej med ett brev i handen. Han vevar ned rutan och undrar om han ska ta det där. Tjejen blev jätteglad och jag och Anna sa, Gud så snällt! Tydligen så högt att brevbäraren hörde. Men då fick han också bli glad. 


SNÄLL GREJ NR:3
Vi gick in på Hemmakväll för att köpa godis och möts av (en mindre fin man)(Jag vet det hör inte hit, men bara så ni får en bra bild) och ett tevligt -Välkomna! Med ett enormt leende!
Han höll på att fylla på godis och sa att vi fick säga till om han var ivägen, på ett lika trevligt sätt. 

SNÄLL GREJ NR:4
Hon i kassan på Hemmakväll, en ovanligt trevlig kassörska som sa att det blev billigare om jag köpte mer godis. Wtf liksom! Ja det är inte ica inte. Så jag plockade ihop till ett kilo och sparade pengar! Win-win kan man kalla det, fast det var jag som fick båda win. 

SNÄLL GREJ NR:5 
Nu är vi på väg hem, mot maten och vill ha ett bra flow, men där framför oss har vi salt/plog bilen. Både jag och Anna suckar, för det är en bil och en lastbil framför oss och lastbilen kommer aldrig att köra om och det är ju inte så att plogbilen kör in på en ficka och släpper förbi oss... Men fan asså, han gör det! Tack plogbilen, du är en riktig kompis!


Vi såg även 7 ambulanser igår, jag vill ha besked om skolan nu, nu ,nu! :D
















Nu ska jag kolla om bulldegen har jäst färdigt!

Kallt och regn

Igår var det jättekul att vara med Anna :) 
Jag har fortfarande inte fattat att hon ska gifta sig, på riktigt i sommar! Samma med Becci, still surreal. Men det ska bli jätte-jättekul! Och spännande att vara tärna, jag ska ju liksom också stå där framme i kyrkan synlig för Gud och hela församlingen. Hoppas jag klarar av det. 

Idag är det inte så trevligt väder, kallt och regnigt. Mysväder kan man kalla det! :) 
Nu ska vi åka till affären och köpa lite mjölk och jäst för, mormor -Gissa vad vi ska göra nu? Baka bullar, yes we are!

Just because we are awesome! ;)

Så ska de se ut! 

Fattig och trött

Tror att jag vaknade en miljon gånger inatt!
Somnade inte fören tolv igår, fast jag gick och la mig klockan tio. Sen var det en bil som körde runt som en idiot, något som pep och en massa tåg. Jag som brukar sova så gott... 

Klockan ringde som vanligt 05:18 men jag var såååå förbanat trött. Trodde att jag skulle få migrän men jag överlevde hela dagen utan att få ont i huvudet och utan att somna (Men det var precis!). 

Käkade och städade när jag kom hem, sen var jag tvungen att sova lite! I sisådär 40 minuter.
Blev  piggare men fick ont i huvudet. Please dear God don´t let me have it tomorrow. För då ska jag och Anna se på bio och äta mat och då vill man vara glad och freesch.
Lite fattigare har jag blivit denna torsdag också, men fina, nya, tysta sommardäck har jag nu! Så det var väl värt det och det är ju bara 14 dagar kvar till lön så det ska jag nog överlava.

Mår lite dåligt över att jag inte har varit ute och sprungit idag, har tänkt att jag ska börja göra det varannan dag. Men vad fan, är man så här trött och har ont i huvudet och det är så svinkallt ute som det är så kan man väll hoppa över den dagen då. Får de om jag hinner det imorgon isället. 

Klockan tickar fort, snart halv åtta och vi har inte ätit mat än. Jag får nog gå och göra det själv idag för MrPerfekt har fått nya hölurar så han sitter och spelar vid datorn, som han inte har kunna göra på länge! ;) 

Säger igen till dig Gud, låt mig vara pigg imorgon! 



Måndagen slut

Här ligger jag och har ont i magen!

Skönt att måndagen är slut, nu är det bara fem arbetsdagar kvar den här veckan.
Idag har jag jobbat, varit hemma hos mamma & pappa och mockat. Klappat smådjuren, lät kaninerna träffa varandra jag hade Plupp i sele ifall de skulle börja bråka, men så var inte fallet. De blev kära direkt!
Men det känns inte riktigt okej att ha två bögkaniner som inte kan låta bli varandra tillsammans, de kommer stressa ihjäl sig.

Jag hoppas att jag mår bra imorgon! Det är så jobbigt att jobba när man känner sig halvsjuk.


Blåsig lördag

Sedan i torsdags har jag, sett en mus dö, duschat en död mus. Bytt till sommardäck, tvättat och städat bilen. Kört cross, sprungit så folk sett mig (Uäh, hatar det, vill inte göra det igen.) och bestämt att jag ska köpa nya sommardäck. (2000 spänn borta!)
Men det har varit en bra lördag och hoppas det blir en lika skön ledig dag imorgon, fast att det blåser mindre :) 

Looking freaky!


Stampe, en cool kanin. 


När jag öppnade dörren till foderrummet ligger det en stackars tuggad mus, andas men den rör sig inte... Vad gör man åt det? Jag vill inte döda den och det går inte att rädda den. Jag stängde dörren. 



Nästa gång jag kom in var han död, så jag la han i en skopa. När jag skulle tvätta bilen lossnade vattenslangen till högtrycken så han fick sig en dusch.Då var han fin till sin begravning (Y)



Klippte Eranthis på halsen också! 



Svante kollade på när Becci red förra helgen :) 



Vi avslutar med detta. God snart natt! 

Goood morgon!

Nu är det ledigdagsmorgon och dags för promenad! :)

Onsdag idag

Redan onsdag, känns riktigt bra!
Imorgon är jag ledig och det känns så sjuuukt skönt :D 
På morognen ska jag och Anna ska gå en promenad,  det är så roligt att vi har samma ledig dag för då kan vi hitta på saker tillsammans:) 
Sen ska jag hem till mamma och pappa, mocka, rida och mysa med svinen och kaninerna. Det såg ut att bli lika fint väder imorgon, härligt asså! Kanske jag kan få lite energi för nu känner jag att jag kan somna vilken sekund som helst. Får nog verkligen anstränga mig för att hålla mig vaken hela Greys avsnittet ikväll. 

 
RSS 2.0