Ledig helg

Det var en lång vecka. Drömt massor, sovit dåligt på grund av det och vaknat långt innan väckarklockan skulle ringa. Så på jobbet har jag gått som en zombie. Skönt att jag är ledig i helgen iaf :) 

Idag har vi varit på Lager 157, jag hittade 2 tröjor och en skjorta och Ronnie köpte t-shirts, tröjor och en skjorta. Det hela gjorde mig galet shoppingsugen, har en lång lista på H&M som bara väntar på att jag ska klicka på beställ....
Åkte hem och sprang medan Barbie åt lunch och sedan gick mamma med mig när jag skrittade en sväng. Det känns så härligt att få sitta på min egen lilla ponny! Hon var mycket piggare idag, men så länge det går mer fram än upp så är jag nöjd ;)

Kvällen blev inte lika rolig. Även fast man är gammal så ska man inte behöva bli så sjuk och dö. 

Imorgon ska vi försöka komma iväg på husvisning, det ska bli kul men vi tror inte att det är något för oss. Men på onsdag ska vi kolla på en annan gård och den har vi fastnat ganska mycket för, klick, klick, klick hoppas jag att det säger och vips har vi flyttat i november! (Man kan ju få drömma) 




Tisdag

Skönt att få lite sovmorgon idag med, nu kanske jag har kommit ikapp med sovandet. Bra det så att jag orkar upp klockan fem imorgon:) och det ska bli såååå skönt att sluta klockan tolv! Hoppas Barbie går på transporten nästan direkt så vi hinner i tid till hovslagaren. Det är aldrig roligt att ha tidspress när man ska lasta, särskilt när det är några år sedan hon åkte, då kan det gå hursomhelst. 

Idag lyser solen! Det ska den nog göra resten av veckan tror jag. Vore underbart om man kunde få lite energi av den för nu har jag varit alldeles för seg och dålig med motionen sedan jag hade ont, har inte riktigt kommit igång efter det. Man blir fort bekväm... 

Klämde min tumme på jobbet igår, det gjorde förbannat ont! Tyvärr blev inte hela tummen blå och stor som jag hade hoppats på, bara ett litet lila sträck under nageln fick jag. Maria frågade om jag kunde fortsätta jobba, -jadå! Sa jag, men ångrade mig snabbt, kunde ju gått hem ist vi låg ju ändå så bra till på jobbet ;) 
Idag gör det inte lika ont, bra för det är så jobbigt att jobba när man har ont i fingrarna. 


Syn som sagt inte mycket... Fläcken ovanför är en gamal skada. 





Ny vecka

Helgen har gått fort, som vanligt när hela söndagen går bort till jobb. 
Vi hade kul på kräftskivan och somnade nog inte förrän två -halv tre. Jag fick ju sova ganska många timmar men jag blir ändå så trött när  jag är uppe längre än till tio-elva... Jag är värre än en gammal pensionär ;) 
Det gick väldigt segt på jobbet och jag var väldigt trött, tror att jag kommer vara väldigt trött idag med. Bara jag inte väger degarna fel så kan jag väl gå som en zombie. 

Har betalat räkningarna nu på morgonen, skönt att se alla pengar försvinna. Veterinärräkningarna har tagit väldigt mycket pengar från mitt sparkonto så det känns lite tråkigt att jag nu lagt tillbaka så mycket pengar dit nu och det är ändå bara någon tusenlapp mer än vad jag hade förra månaden... Jag hoppas att jag kan få tillbaka massor med pengar av försäkringsbolaget så det kan växa mer på sparandet under månaden, det är inte så kul att den dagen man får lön längtar man efter nästa lön. Jag vill att det ska växa snabbare! 

I slutet på veckan får jag rida Barbie :) på onsdag ska jag och Ronnie åka till Hovslagare Hans så hon får skor, då får vi sluta tolv (jävla skönt!). I helgen är jag ledig och på söndag ska vi titta på hus, det ska bli väldigt kul även fast jag inte tror att vi kommer gilla det så mycket. 

Shit måste till jobbet! 




Lördag

Första veckan efter semestern är snart avklarad. Har gått hyfsat bra, men jag känner att det är dags för något annat. Antingen ett nytt jobb, men det är ganska svårt att få eller så får det vårat drömhus komma så att jag får något annat roligt att tänka på. 

På onsdag ska jag och Ronnie åka till djursjukhuset och slå på skor på lilla Barbie, första gången med dojor för henne :) 
Då får jag sluta tolv, känns skönt då kanske jag överlever nästa jobbvecka också ;) jobbigt att behöva tänka så... 
Sen får jag börja skritta igång henne på torsdag! Hoppas hon håller sig frisk nu. Det märks att hon fått mer energi iaf, hon piper och skuttar lite i hagen. Hon har ju haft en väldigt lugn och stillastående sommar och nu känner hon sig väl frisk och det är svalt ute så de är väl inte så konstigt :) 

Nu är vi bjudna på kräftskiva, det ska bli trevligt! Synd att jag jobbar imorgon :/ 




Punkt

Tråkig dag. Regnigt väder. God mat. Bra kväll. 


Tacopaj

Onsdag

Inatt har det blixtrat och dundrat hela natten! Så jag har vaknat väldigt många ggr och när man är vaken så sover man ju inte.. Kan bli en seg dag om tröttheten kommer ikapp. 

Ronnie fixade våra cyklar sista veckan på semestern för att vi skulle börja cykla nästan varje dag, men första veckan jobb har inte börjat med det bästa vädret. Ösregn hela dagarna, det gör inte mig så sugen att cykla, synd. 

I måndags, första dagen, gick jättebra att jobba. Snabb och rolig dag. Igår var jag ledig, den dagen gick alldeles för fort! Var i Skara hos lilla fam Widing, jättemysigt :) men idag ska de tyvärr åka hem, Harry kommer nog kännas jättestor nästa gång vi ser honom. 
Idag är det onsdag och jag vill inte jobba mer. Blä. 
Vad ska man hitta på här i livet? 






Bilder 😁




Igår när vi myste i soffan, söt! 


Söt! 



En glad för att vara ute, en glad för att ha fått tillbaka sin kompis. 


Söt..



Söt...


Eranthis mysiga rumpa! 


Svante kröp in och la sig på mormors mattor :) 


Vardag igen

Det gick bättre än väntat att åka till jobbet och dagen gick otroligt fort. Det kanske var för att jag visste att jag var ledig idag :p 
Regnet bara öser ner så jag tror att jag åker till skara och vara med Harry! Och Becci och Anders såklart :)

Tänkte att jag ska städa och stryka tvätt också, får se när jag får lust med det... Kanske ikväll. 

Barbie fick komma ut i hagen igår, nu ska hon få gå där i tio dagar innan jag kan börja skritta. Tråkigt för henne att det regnar så mycket då står hon mest i boxen iaf, men hon kan ju gå ut och ta lite frisk luft när hon vill. 

Med det regniga vädret och idol start så känns det som höst på riktigt, det kom verkligen fort. Nästan från 30 grader så hoppade det till regn och 12 grader, vädret i Sverige är roligt. Men det är mysigt med lite ruggigt väder, bara det inte blir vinter nästa vecka så är det okej ;) 

Bara sex dagar till lön. Prisa Gud. 

Dags för verkligheten

Den här veckan har verkligen gått fort. 
I onsdags var jag hem till mamma och pappa och åt middag med dem och halva fam Norberg och även fam Widing som också kommit dit :) Efter maten fick jag mysa med Harry, han var den alla satt och tittade på och stod på kö för att gosa med. 
När klockan blivit närmare nio åkte jag hem till min man som varit på fotbollsträning, han hade varit duktig och sparkat in tre mål! 

Sen var det torsdag och resten av fam Norberg kom. Jag och Ronnie fikade med Andrers, Rebecca och Harry i Falköping. Harrys första fika :) 
Middag hos mamma och pappa igen, fast det var Heléne som stod för matlagningen, thailändskt, väldigt gott. 
Hela fredagen var vi flytthjälp till Ronnies syster, sedan tacos hos m&p. Skönt att slippa laga mat... Lördag och söndag kalasade vi så vi fick ett trevligt avslut på semestern. 
Det har regnat hela veckan så det känns helt okej att börja jobba igen. Lite tungt att kliva upp klockan fem, men jag hoppas man vänjer sig fort! 

Nu tänkte jag att vi ska äta lite glass innan vi måste gå och lägga oss :) 

Tisdag nu

Hela veckan ska det regna säger dem men det känns ganska skönt så kan man ägna sig åt att göra ingenting utan att få dåligt samvete.

Flera mornar nu har vi ätit frukost i sängen och sett på en massa förhäxad avsnitt. Man blir segstartad men det är mysigt.
När vi väl kommit ur sängen så lade Ronnie in ett golv i vårat lilla soprum, jag städade och tittade på mest. Nästa gång kanske jag kan hjälpa till mer, känns skönt att ha en händig man :) 
Bra blev det iaf! 

Sov jättedålig igår natt så jag mailade en kiropraktor på morgonen och sen ringde jag för han tyckte jag skulle boka en tid eftersom allt det jag provat hemma inte hjälpt. Fick en tid på em igår, skönt det så jag slapp oroa mig så mycket för att han skulle knäcka i mig...
Han knäckte ryggen och nacken några ggr, tryckte på några punkter, gjorde gaaaaanska ont. Sen avslutade han med lite laser. Hade ondare när jag gick därifrån än när jag kom, men det gjorde ont på ett annat sätt. 
Och imorse när jag vaknade kände jag nästan ingenting och kunde andas normalt! Så otroligt skönt :) 
Det måste väl bli värre innan det kan bli bättre antar jag. 
Ronnie var gullig och hade köpt choklad till mig när han hämtade mig när jag var klar hos kiropraktorn <3 

Igår kom min ena moster och två av hennes söta barn, de ska vara här tills på söndag. På torsdag kommer pappan och de andra två barnen, på onsdag kommer Anders och Rebecca och lille Harry och till helgen väntas det kalas! Full rulle sista veckan innan man ska börja jobba igen :) 

Fint nu! :) 


Pengar flyger

En vecka kvar tills jobbet startar igång och hösten börjar smyga in. 
Det ska regna hela veckan så nu får vi mysa och vila så gott vi kan så att vi är jättepigga och redo för arbete på måndag. 

Det är inte bara Barbie som har ont. Jag har sträckt eller överansträngt en muskel i ryggen, har ätit Ipren, fått massage och haft vetekudden (Fick låna Ronnies fina som det står Ahlin på) på i fem dagar. Men det gör fortfarande ont och inatt har jag haft svårt att sova skönt. Om jag ligger på rygg så trycker det på muskeln och det gör ondare att andas, samma om jag ligger på sidan och mage är inte heller skönt när jag inte kan ha armarna vid huvudet. 
Så jag skrev till en kiropraktor nu och frågade vad han tyckte, troligtvis vill han att jag bokar en tid för han vill väl tjäna pengar. 
Jaga varför inte slänga ut lite mer pengar när jagande håller på! 

Klockan är inte så mycket så jag kan inte väcka Ronnie, vet inte riktigt vad jag ska hitta på... Hade jag inte haft ont hade jag yogat. 

Igår var vi på nedervåningen hos Ronnies kompisar och grillade, det var jättegott! Men sommaren hållet nog på att ta slut för klockan tio så var det redan svart och ganska kallt. Jag fick låna en filt med värme, riktigt skönt :) 

Fredag idag

Idag är det fredag, det är ganska skönt. (Fast jag har semester) jag har inhandlat lite fredagsgodis men innan jag får äta det så måste man äta middag. Det blir ris, buffalowings och currysås. Har aldrig innan gjort egen currysås och har aldrig riktigt gillat currysås. Men idag gjorde jag en egen och den blev jättegod! Kommer aldrig köpa mix mer, vem fan gör det när det är lättare och godare att göra egen? 

Veterinären från djurskjukhuset var och röntgade Barbies framben idag, lite rotation på båda fram mer på höger. Det blir tio dagar i box och smärtstillande, efter det tio dagar ute i liten hage sen får jag ut och skritta i 14 dagar, sedan 14 dagar skritt och trav och om allt känns bra efter det (då är det kallt och höst) så får jag börja rida som vanligt :) längtar tills dess så jag dör! 

Nu serverar min man mat, dags att äta! <3



Mmmmmm, g'o sås! 

Sjukdomar och skräp

Sov så gott, både inatt och igår. Det är nog för att det har blivit så svalt och skönt, nu är det bara 13 grader ute. Konstigt hur det kan svänga så snabbt och så mycket. 

Idag har vi varit ganska mycket, Ronnie har rensat och gjort fint, så fint det kan bli med mina lådor... Det blev massa skräp som vi åkte med till tippen. Fikade med Ronnies brorsa och brud, mycket gott! 
Städade lägenheten, åkte till mamma och pappa och red, Ronnie målade i de små stenskottshåleb på bilen medans. 
Sen följde vi med mamma och pappa till den nya gården och rensade och trimmade och krattade :) det är mysigt där ute och kommer bli ännu mysigare. 

Men igår när jag var och mockade märkte jag att Barbie var ömfotad igen.. Ingen aning om varför?! Fick provsvaren i veckan och det var inga förhöjda värden så PPID var det inte.. Strålarna såg konstiga ut och puls båda fram idag. Mamma ska ringa vet. Imorgon så får de komma ut och kolla igen, vet egentligen inte vad dom kan göra de verkar ju förstå lika lite som vi vad det kan vara. 
Det blir väl djursjukhus med röntgen och vips har alla mina sparpengar till gård försvunnit..... 
Det är så jobbigt att se att hon mår dåligt och det finns inget man kan göra. 
Jag som precis skulle få börja rida igen :/ 

Nu ska jag sova iaf. 

Blixtar och dunder

Åskan åskar så mycket så vi får hålla oss inne em stund, jag hoppas att det inte åskar hos mamma och pappa så kimmie blir orolig... 
Det är en mysig svartvit film på tv som vi ser på så länge :) 



Semestern fortsätter!

Halvtid vad de gäller semestern nu. Känns ganska okej, jag längtar lite till hösten för då kanske det kommer ut lite gårdar. 
Jag längtar som en dåre, värre blir det av att ha semester... 
Hoppas vi flyttar snart. 

I lördags hälsade på Anders och Rebecca och självklart lille Harry :) 
Så liten och så söt! Just nu är det mest äta och sova, ganska lugnt och mysigt. Han verkar vara en väldigt snäll bebis ❤️


Han är den sötaste bebisen i hela världen! 


Myyys :)

Morsan var glad! 




Fikade lite... 


Ni ska jag försöka göra något annat än att halvsova i soffan. 

RSS 2.0