Aggresiva streptokocker

Lever! Jag är ju inte van att kliva upp så här tidigt på morgonen längre. Det funkar jättebra att gå upp men sen under dagen blir jag så himla trött, tänkte gå och lägga mig tidigt ikväll men då ska dom visa dubbelavsnitt av alcatraz så det går ju inte det. Vi ska åka och och inhandla lite choklad så jag håller mig vaken till tv:n, det är ju slut på sånt där socker imorgon så jag måste äta lite idag så jag klarar mig. 

Tydligen kommer det en våg av aggresiva streptokocker till Skåne vart tjugonde år. Nu är de det tjugonde året och hittills har 43st blivit sjuka.
Så till folket i Skåne; Tvätta händerna! 

Sleepy sunday

Jag känner mig glad idag! Jätteskönt väder, snart maj den finaste månaden, snart min födelsedag. Skit härligt!
Tänkte köpa jordgubbar till efterrätt idag men då hade dom inga i affären, får bli till helgen istället.

Efter middagen blev jag jättetrött. Men mamma och jag ska försöka svinga oss upp i sadeln och ta en mysig tur i skogen i alla fall. 

Imorgon ska jag upp halv 5, känns inte okej. Men what to do? Ingenting, kanske går dagen fort, jag hoppas hela veckan går fort! 

Sen när vi kommer in ska jag läsa Solo, käka äpple, se på tv. Ingen ångest söndag idag inte, myssöndag tycker jag känns bättre, det kör vi på idag. (Men jag skulle allt ha köpt B&J:n jag kollade på i glassdisken, lite godare än äpple...)



VS.



God morgon Sverige!

Nu har jag vaknat, ätit frukost och duschat. Tyckte det var jätteroligt igår! Dansade, sjöng, pratade, skrattade, dansade och sjöng ännu mer. 
Idag väntar lite jobb, lite rida och inte så mycket mer. Ta det lugnt, kanske en promenad. 

Google är en riktigt bra grej! Jag är inte så bildad i alla områden (tro det eller ej), men är det nåt jag vill veta är det bara att *klickKlick* så får jag reda på de.
Eller om man pratar med någon och man fattar ingenting, låtsas då att du vet vad den pratar om och googla när du kommer hem. Slipper man känna sig dum och nästa gång man pratar vet du vad det handlar om och kan svara och ställa frågor. Win, win situation for everybody! 
Idag är en dag, jag menar, varje dag är en dag att fira att vi har google!

Fult ord

Isterband är ett väldigt fult ord, konstigt att mat kan få heta så. Det är ju ingenting man känner för att äta när man hör eller läser det.

Andra fula ord, enligt mig:
Floskel
Dräggel
Gäddhäng
Tryne
Armhåla
Labb

Redovisa är ett annat ord som jag inte gillar att höra. Ni kanske förstår att jag inte gillade att redovisa i skolan,
därför ryser man bara man hör det. Usch.


Söker man på ugly people, kommer dom här upp...







Kan inte vara kul att ha det som sökord för sin bild. Men lite annorlunda är dom.




What to do

Igår hade vi jättetrevligt! Jag blev bjuden på oxfilé efter det blev det chips och godis, sen kom det tårta! Åt jättemycket, men konstigt nog är jag fortfarande godissugen idag. 
Kollade på Let´s dance sen en film. Fattar inte hur Pernilla kunde åka ut, jag tycker vi säger bye bye till Camilla Henemark nästa vecka. 

Idag är en dag som alla andra, mocka, rida. Same old, same old.
Ikväll ska jag ut och dansa med Malin, det ska bli kul! Men jag har ingenting att ha på mig, inga kläder och inga skor...  
Egentligen skulle jag vilja ha mina vanliga skor så kan jag dansa utan att få ont i fötterna. Men det är ju lite snyggare med höga skor. Dom här väljer jag mellan;









Tror inte det blir dom lila, för det enda jag vet är att jag ska ha mitt nya blåa nagellack!
Synd att inte min Becca bor närmare så kunde jag låna kläder av henne. 

Woho!

Ingen tacos på våran fredag idag, det går bra ändå. Ska ju till Anna!

Jag har bestämt vilken tårta jag ska ha! Blir en oreotårta som Annas mamma hade recept på. Riktigt god tror jag.
Ska ut till stallet och rida en snabbis innan jag måste iväg och jobba. 

Från och med första maj ska jag inte äta godis fram till midsommar (ska försöka i alla fall). Tror det kan vara bra med lite socker-detox, för det blir nog endel fika på midsommar då jag, min storasyster, hennes kille och två par till ska åka upp till min mormor. Ja, det är ju Rebeccas mormor också så klart. 
Det ska bli jätteroligt! 



God Natt

Nu är det kväll! 

Jag är trött och hungrig och längtar tills imorn klockan 18. Då ska jag med Anna hem och gratta hennes man. Det blir mat, tårta och film! Mysigt. 

Jag har lust att käka popcorn och se på film, kanske Smala Sussie! "Fan vilken jävla Jesusgrej" Haha.
GOD NATT

Färdig

Städning, klart. Mockning, klart. Bullar, gjorde jag inga. Ville ju inte stöka ned nu när jag har städat så fint, skulle ha gjort dom först. Då hade det i alla fall luktat gott i huset, det gör det inte nu för såpan var slut. Okej, det luktar inte äckligt men jag ville att det skulle lukta såpa. Och det gör det inte.



Tyckte den här texten var så bra att jag var tvungen att ta den. 

ojoj

Nu har jag städat duktigt i en timma, det är det inte kul längre. 

RockTorsdag!

God Morgon!

Snart ska jag åka med Malin till en stad och köpa smink. Och eftersom Cubus har 30% på allt så kanske det finns något där och H&M har 20%, kanske har dom också nåt? hihi handla är kul. 

Sen blir det inte så kul... Jag har uppgiften att städa idag. Jo, det blir kul. Hur kan man inte ha kul med gula handskar, rengöringsmedel och jävligt bra musik? Mamma kommer bli SÅ glad för det ska bli SÅ fint! Om jag hinner ska jag baka bullar så blir pappa också glad. 
Jag är nog ett bra barn! Ibland i alla fall. För det mesta tror jag. 

Får hoppas det slutar regna i kväll så vi kan ut och rida, hann inte med det igår. 

Nu ska vi dra, mitt fina nagellack och jag! Shalom! 


You gotta lose your mind in Detroit rock city!

Min dag så långt

16.5 grader har det varit idag. Shit asså, nu kommer flugor och sån skit. 

Det blev lite varmt att gå i alla affärer, jag hade ju både tröja och jacka på mig vilket inte behövdes. Men jag hittade det jag skulle, kanske jag hittade något åt mig också...? Japp det gjorde jag! Jättemycket fint fanns det, ville ha alltihop! Men den sura tanten i kassan sa att det gick inte att betala med mitt kort och undrade om jag hade pengar på det. Jag bah, -Öh ja, jag har pengar på det... Kanske bara inte sååå mycket pengar. 
Då försökte hon förklara att man inte kan handla om man inte har pengar, blablabla... 

Alright people, thats not a true story. Jag köpte bara smink, nagelack, en t-shirt, ett linne och en tröja. Det jag hade råd med alltså. 
Det var ett riktigt jobbigt, pratglatt gäng inne på Gina tricot. Ångrar att jag inte tog kort på en av dom, hon hade väldigt kul klädstil. Var vuxen men klädde sig som ett litet barn. Hihi.

Nu har jag mockat, nu är jag jättehungrig men jag har så ont i huvudet så jag orkar inte laga nån mat. När jag blir rik ska jag ha en egen kock. 

Här kommer det lite biler på hur min dag har varit. 


Nu kommer sommaren!


God morgon till Sacke.


God morgon till en, inte så pigg Barbie.



Kanske en dum dag att handla på. Lön och öppning av en ny affär.



Hittade ett par springskor som jag jätte, jätte, jätte, jättegärna vill ha i present på min födelsedag. Kommer passa perfekt till en annan present som jag vet vad det är men ska glömma bort. (Hoppas jag får dom!)



Jag gillar mitt nya nagellack! (Ja, jag biter på naglarna. Ja, jag är dålig på att måla naglarna)



Och våra söta små gnagare blir glada nu när det finns gräs.


Det är ingen vanlig dag, för det är lön idag hurra hurra hurra

Idag har lönen kommit! Lill-lördag med lön, det är riktigt bra de. 

Nu ska jag iväg och köpa presenter. Hoho, vad roligt! Tur att jag har betalat alla räkningar, annars hade jag nog handlat för allt ihop! 


Off we go, me and myself! 

Jo men annars då?

Idag fyller min lilla Annas boyfriend år! Hipp Hurra till honom idag! På fredag ska jag med hem och laga mat med dom, käka tårta och mysa, mysa, mysa! 

Jag längtar till fredag. 

Mamma och jag red en sväng på Barbie och Despina innan maten, gjorde så den här dagen fick ett bra slut. 
Nu är det tv innan jag ska sova. 

Fy fan

Vilken hemsk dag! Skulle verkligen inte ha klivit upp. Nu vill jag bara duscha, sitta i soffan, se på tv, äta oreokex och dricka mjölk. Men lönen kommer inte imorgon så det får väl vänta. 

Kanske drar täcket över huvudet och säger god natt?

Rent och fint, nästan

Nu har jag, ska väl inte säga städat. Men plockat i ordning på mitt rum! Jag har provat alla mina klänningar, så nu längtar jag till sommaren. Kollat i mina fotoalbum, saknar min söta Samona. Kollat i mina lådor och lekt att jag har bakat med mina fina saker. 
Jag hittade hela mitt badrumsskåp, var ganska mycket grejor. Plockade fram allt så jag kan använda det innan det går ut i datum. 

Badade mina fötter också så nu är dom lena och luktar pepparmint. Skitbra. 


Hittade mina fina(?) vantar



Hittade gamla skiv...fodral..


Hittade dom här.. Kanske jag ska börja läsa dom istället för receptböcker?



Alla mina grejor



Trodde det skulle bli åska där ett tag, när jag var ensam. Men det kom bara regn.


Nu håller jag på att göra middag, vet inte hur det kommer att smaka. Hoppas det blir lite gott i alla fall för jag är jävligt hungrig!

Ensam

Nu har mamma åkt till jobbet så jag är ensam hemma. På med musiken och städa mitt rum (som jag skulle gjort i Januari) 





Vecka 17

Måndag idag.

Är bara 20 dagar tills det är min födelsedag och jag har inte bestämt tårta än. Nutellatårta? Jordgubbstårta? Eller kanske jag ska komma på en oreotårta? Jag har sett några små paket som det står mitt namn på. Dom ligger på en stol bakom dörren i tv-rummet. Undrar bara vad det kan vara, jag har ju bara önskat mig stora saker.

Den här veckan är bra för det är lön på onsdag! Har längtat väldigt mycket efter den, hela månaden kan man säga. Det är mycket som kostar nu. Sadel, tandläkaren till hästarna, bilen skulle lagas, Stinkis tänder måste fixas... 

Annars är det inte mycket som är inplanerat i veckan, förutom att pappas storebror kommer och hälsar på till helgen. Kul för dom att leka och skruva i bilarna.


The Owl

Huvudet blir tyngre och det kommer bara mer snor i näsan, jag vill inte bli sjuk...

Idag var det sista avsnittet av ponnyakuten, så gulliga barn och söta ponnyer. Mysigt program det där. 
Men något som är bra det är The Owl, som är efter ponnyakuten. Handlar om en uggla som alltid råkar llite illa ut. En snutt på kanske två minuter, väldigt kul!

Här är han, THE OWL


Nu öser regnet ned, jag ska gå och duscha i hopp om att känna mig lite fräschare. Sen blir det tv tills jag somnar.

Jahaja

Vad ska man göra resten av dagen då? 

Mamma red Despina och jag Barbie, en lugn tur eftersom mamma hade ont i ryggen idag. Knoppade Barbies nya korta man och flätade svansen, hon blev jättesöt! Kanske jag är lite störd som gör så när vi bara rider i skogen. 
Sen red jag Sacke och mamma cyklade med, gick bra det med. Känns nästan lite töntigt att skriva "vi har ridit, det gick bra" Det gör ju det hela tiden nu, dom är så snälla dom små pållarna, nemas problemas liksom!

Ingen åska än, skönt. 

När jag gav hästarna lunch såg jag att det växte så grönt och fint gräs vid stallväggen, jag plockade en näve och då kommer Sacke knallande emot mig, så han fick gräset. Medans han äter från min hand råkar jag trycka benet mot tråden som sticker ut lite. Herregud vilken jäkla stöt! Small till jävlar i knäskålarna, hjärtat och armbågarna. Då vaknade jag till ordentligt. Och stackars Sacke fick också en stöt, han skuttade iväg och fes. Men kom snabbt tillbaka och ville ha mer gräs så han fick nog inga men för livet. 

Svante, mammas bebis


Oswald, Rebeccas katt. Sigge, min katt!


Elsa, mammas andra bebis


Baksida, MUMS!


Framsida, inte så pjåkig den heller.

Åska

Vaknade klockan sex och känner hur snoret rinner ut ur näsan, kan knappt öppna ögonen och ont i huvudet. Usch vad äckligt. 
Men jag kunde somna om i alla fall och vaknade kvart i nio, lite mer lagom tid att kliva upp på en söndag. 

Nu ska vi ut och, do what we always do. Mocka och rida. 
Dom säger nämligen att det ska bli regn och åskskurar idag! Jag gillar inte riktigt åska.  Så vi får skynda oss så vi hinner klart innan det smäller, för då vill jag vara inne. 

Some funny shit

Vart sover Lejonkungen? -I Simba-sängen!
Gur många invånare har Tyskland? - Gör-many!
Hur är klimatet i Angola? - Det angår-la inte dig! 
Vilken är världens största djur? En-orm!
Vad sa Fidel Castro till barberaren? - låt Che-Guevara!

Härliga lördag

Förutom att jag har ont i halsen och att näsan kliar har dagen varit perfekt! 

Efter frukosten gick jag ut och mockade sen hämtade jag in Despina, borstade henne så fin, klippte och gjorde knoppar. Jag är verkligen skitdålig på att göra fina knoppar, men hon blev väldigt söt ändå! Tyvärr har jag ingen bild på henne sen ridturen men hon skötte sig jättebra, bara en liten spark i varje galoppfattning. Jag tror hon börjar fatta att det är en bra sadel nu. 

Sen var det Barbies tur, borstade och gjorde henne fin också. Hon har alltid haft välidgt tunn och risig man så idag klippte vi av den, så nu blev hon som en liten tävlingsponny! Ska bara komma dit med muskler, form och kondition också... Men snart så! Barbie gick bra hon med, var lite seg på gasen. Men det kan ju vara bra att hon inte bara springer iväg utan kanske också arbetar lite.

Lite bilder på pärlan!







Nu var det tid för lunch. Sen var det Sackes tur för motion. Han var riktigt duktig! Det var länge sedan jag galopperade så mycket som jag gjorde idag. Hihi de är kul!
Men man blir irriterad på att det inte finns någonstans vi kan rida där det är bra underlag. Hästarna kan aldrig slappna av och koncentrera sig, det klaffar bra i 2 sekunder åt gången, sen kommer en fasan eller ett rådjur, eller en traktor... Eller så snubblar man på en tuva, trampar i en grop och tappar då allt man hade. 

Vi ska försöka få upp konditionen och lite muskler så kanske det känns som om det är någon mening att åka iväg till ett ridhus och träna. 
Känns väldigt härligt att vi är på G i alla fall!

Lite bilder på Sacke







Pappa, mamma, Stinki och jag ska ta en sväng förbi gården vi vill köpa, blunda och sväva iväg till drömmarnas land där vi bor på gården 
Är fortfarande villig till att ta emot bidrag till gårdsköpet, lägsta beloppet är 200 000.

Flytta

Här sitter jag och väntar på att mamma ska kliva upp så vi kan gå ut och rida.
Jobbigt att vara morgonpigg,  jag kliver upp halv åtta och mamma kommer ner vid nio, halv tio. Då har ju jag hunnit bli trött igen. Men ja, jag får väl gå ut och mocka. 

Jag har sån lust att flytta! Mamma och jag har hittat en gård vi vill ha. Den är ganska nära där vi bor nu. Två hus, tre stall, rakbana, ovalbana, skrittmaskin, härliga hagar, rundkorall. (Tyvärr inget ridhus eller paddock) Det är egentligen bara ett problem, priset... 7 000 000. Lite svårt att skrapa ihop det bara så där och så mycket har vi inte sparat. Om någon känner för att bidra med nån miljon så är det helt okej.

Då och då öppnar jag lådorna som står på mitt rum. Jag har väldigt många fina saker, glömmer ofta bort grejer jag har så det blir alltid någon överraskning när jag kikar igenom allt. 
Jag vill så gärna packa upp dom och använda dom och se på dom! 

Idag ska jag försöka rida alla hästar, i deras nya sadlar! Nästa lördag har jag bestämt att jag ska hoppa med Barbie(om det funkar med underlaget i hagen). Å vad jag längtar! 

Nu får jag nog hitta på nåt att göra innan jag somnar här vid köksbordet. 

Majblomma

Den här veckan har gått riktigt fort. 

Mamma och jag hade en mysig morgon idag, efter frukosten åt vi bullar och drack varm obo'y/kaffe. Sen bröt vi arm, hon vann över mig i höger och i vänster blev det ovavgjort. Hon är stark, tanten! Nu har jag sagt det, då behöver vi inte prata om det mer, någonsin. 

Skittråkigt väder hela dagen så vi har inte ridit något. 


På affären stod det en gullig tjej med sin lillebror och sålde majblommor. När det kom in någon frågade hon jättetrevligt -Hej, vill du köpa majblommor? 
Sura gubbar svarar argt, nej! Tjuriga kärringar svarar inte dom bara ignorerar. Det var två av fjorton som var trevliga. Det är ju hemskt. Vill man inte ha, har man inte kontanter, har man inte råd så säg det, men trevligt! 

Jag köper alltid någon majblomma, tycker det är väldigt bra att det går till svenska barn. 

Nu är det "soffhäng med dom bästa" (fb talk, big time! Uäääh..)


Friday im in love

Regn och 3 grader, vilket härligt väder. Men för en fredag är det väl okej, det är ju ändå fredag liksom. 

Varje gång jag ska dela en apelsin måste jag fråga mamma hur man gör. Men nu tror jag att jag ska kunna klara av det själv nästa gång, knortarna åt sidan. 

Ska såsa mig genom hela dagen och drömma om myskläderna, tacos och Let's Dance!



hihi

Jag har en ide!

BAJSKORV

Ibland känns det bra omöjligt. Fick övningsprovet idag, fattade inte en enda fråga. Trodde jag klarade en, men nej. Det som kändes så bra med alla uppgifterna igår. 

Jag undrar om jag behöver åka och röntga hjärnan igen?

Har varit en konstig, stundvis rolig, stundvis hemsk dag idag. Efter skolan satt jag med skolböckerna upptryckta i näsan i en timma. (Blev inte klokare för det, bara ledsen) Sen åkte mamma och jag iväg och betalade sadlarna. Det var i samma stad som pappa jobbar så vi svängde förbi med lite bullar, made by me yesterday. När vi ätit oss mätta på bullarna skulle vi 9 mil bort och lämna gamla sadlar till försäljning. Då hamnade vi mitt i en olycka, sånt gillar jag, jag vill vara med blod, trasiga ben och blinkande blåljus. Men jag kan inte simma så bra, annars hade jag sökt till polis för länge sedan. Tycker att ambulansförare verkar väldigt roligt också, det ska jag kolla lite närmare på ikväll.

För jag måste nu ikväll bestämma vad jag vill här i livet. För om jag inte behöver åka till skolan imorgon, så tänker jag inte göra det. Det där med fysik kan jag gärna lämna till dom smarta. 

Mamma och jag kom hem efter våran "roadtrip" klockan artonnollnoll. Skuttade ut till stallet och red på Sacke, gulliga lilla Sacke. Så snäll. 

Sorry för att jag är så pessimistisk, men man har såna dagar ibland. Nu ska jag säga bajskorv tills det låter som ett jättekonstigt ord. 


En dag kvar till döden

Igår bakade jag bullar. När jag skulle pensla dom och ta på pärlsocker märker jag att vi har inget pärlsocker! Men, jag fick inget utbrott utan var lugn och tänkte -Nähä, då får vi ta florsockerglasyr istället. Jag börjar kanske bli stor. Fyller ju 21 om 25 dagar...

Imorgon är det dagen då jag kanske tar mitt pick och pack och flyttar upp till mannen med det härliga skägget. Prov halv tio, men jag är inte redo. Skulle vilja att det var på måndag istället. 
Såg precis en likbil åka förbi utanför köksfönstret, det kanske var en blick in i framtiden? 

Nu ska jag iväg till skolan och försöka räta ut alla frågetecken. Vill hellre ut och rida!



Greys-mys med bryle'e

Sadeln låg bra, gled lite åt höger men vi ska byta till en kortare sadelgjord så sitter den nog sitta fint. Kul! 

Nu fixar pappa brylee' pudding, gulliga pappa. 
Det som gäller nu är Greys och mys i soffan, an ordinary day at the home of Häreskog on a wednesday! 


Hell To the Yes

Ikväll ska pappa ta med Barbies sadel så vi kan prova den och om den känns lika bra som sist, då blir det till att rida och vi kan äntligen börja hoppa! Shit vad jag har längtat efter det! 

Det är så lätt att lära sig låttexter, man har ju hundratals av dom i skallen. Man kommer till och med ihåg dom sen man var liten och inte har hört på tusen år. Tänk om jag kunde radera några texter och göra plats åt fysiken, jag tror att det är för fullt i min hjärna och det är därför inte något stannar kvar. Får kontakta en hjärn-doktor han kanske kan hjälpa mig? 

Kom på en grej som hände igår.
När jag var på väg till bilen efter jag varit hos Anna, ser jag en kille, han kanske är 12 år. Tjock (Jag vet, det inte hör hit, jag vill bara att ni ska få en så målande bild som möjligt av historien) Han hade mjukisbyxor en munktröja och stod på sin skateboard, medans en liten valp sprang lös på gräsmattan. Såg ut som en labradorvalp, svart. När pojken såg mig, hoppade han ned från sin skateboard med ett, inte så grasiöst skutt. Sa med en väldigt mörk, arg röst - Hit, hit, hit. Medans han gick framåtlutande mot den lille valpen, som blev väldigt rädd och gick undan. Då drar pojken fram kopplet ur fickan, ett sånt som rullar in atuomatiskt. Och kastar det stenhårt rakt i magen på lille vovven, svansen åker in mellan benen och den gnäller och gnäller, jättehögt. Då fick jag en väldig lust att bara skrika ut, - Dumma, jävla, ungjävel! Skärpning för helvete, skräm inte hunden! Men jag är ju inte någon störd människa med torrets så jag gick bara förbi och hoppdes verkligen att han inte gör så där någon mer gång. Om jag ser det igen, kommer jag skrika.

Tid för mer fysik räkning.

God Morgon på en onsdag

Vad min dag ska bestå av är; musik, fysik, vatten och godis från i lördags. Nu kan du tycka att jag 1: Har varit duktig att spara godiset i sååå många dagar. Eller 2: Jag måste köpt förbannat mycket godis i lördags, att jag har ätit i så här många dagar och det fortfarande finns kvar. 

Nu ska jag fylla min hjärna med kunskap! Oh that feels good. 

En liten sväng

En liten sväng på 20 minuter blev det i alla fall. Han var jätteduktig idag, också!

Nu börjar snart Desperate Houswives... Men jag ska öva inför provet! Japp, jo de ska jag. I alla fall i pausen.

Det finns en människa som inte tycker att min arm har några muskler. Men vad fan är det här då?!




Snö, hagel och ingen sol där borta, både igår och idag. Men hemma hos oss skiner bara solen! Vi bor på ett väldigt bra ställe!

Jag kan allting, om jag bara vill

Mätt och belåten efter min delikata middag! Hasselbackspotatis med saftiga vitlök och citron marinerade kycklingfile'er, god sås och en krispig sallad. Ja, jag kan om jag vill. 

Härlig dag på jobbet och skitgod var kladdkakan jag fick hos min vän Anna. Like always, but still. 

Nu ska vi se om vi orkar oss ut på en kvällsridtur med Sacke, mamma och jag. Sen måste Cassandra, allvarligt kolla i fysikboken. Börjar bli lite snålt med dagar men fortfarande väldigt mycket bok kvar att lära sig. 

Mamma har lite svårt med sin identitet. Hon går runt runt här i köket och undrar vad hon gör för nytta här i världen. Hon Jämför sig med en fästing...Rund och onödig. Stackars mamma, hon verkar ha en svår period här i livet nu. Får prata med pappa om det där, vi får (försöka) vara snälla och stöttande under en tid.



effektiv eller inte


Gjorde kanske inte allt på listan idag, men det är ju bra att det är fler dagar på den här veckan.

Imorgon efter jobbet ska jag till en fin tjej och få kladdkada! Det ska bli så gott! 

Ja, det jag gjorde idag var;
Skola
Mocka
Städa mitt rum
•Tömma klädkorgen
•Bada stinki
Boxas
Duscha
ev.Rida

Men jag gjorde också;
Sola
•Springa med Eranthis
•Dansa & Sjunga 
•Kola på O.C

Kanske jag skulle ha prioriterat om lite, tömt klädkorgen (som är överfull och har säkert varit det i en månad) och fixat middag så jag hade haft en matlåda tills imorgon istället? Men vissa dagar, nästan alla, är det mer kul att göra dom roliga grejerna istället för dom som man egentligen borde. 

Imorgon är nog en bättre, gladare dag än vad idag har varit.

Monday morning

Sitter vid köksbordet, har ätit frukost och läst i min fysikbok. Ganska läskigt det här med strålning. Har prov på fredag och man kan inte säga att det känns bra. Men det ska det göra på torsdagkväll! 

Jag måste byta någonting på bilen för 2000:- och fixa rosten. Blä... 



På min lista idag har jag,
• Skola
•Mocka
•Städa mitt rum
•Tömma klädkorgen
•Bada Stinki
•Boxas
•Duscha
•ev. Rida

Känner att jag behöver slåss idag! 

Kvällsutflykt

Har varit och hämtat pappa i mörkret, vid vägkanten, för att bilen bara stannade och vägrade starta igen. 
Jag är jättetrött men vill inte sova, för då blir det måndag. Början på en jobbig vecka! Men man måste väl, åt nyss en kvällsmacka så nu ska jag nog sova riktigt gott. 

Nu tar jag min hund under armen och säger god natt!


Hej och hå

Här sitter jag och äter brunch, lax och potatis. Yum, yum. 

Vi satt en halvtimma inne på bion igår och väntade på att det skulle öppna in till salongerna. Under tiden var det väldigt underhållande att sitta och kolla på människor, halvtimman gick väldigt fort. Riktigt roligt att se hur många olika sorters människor det finns.

En som vi såg hade på sig en onePiece (jag vill oxå ha en!) Hon var väldigt blek, kan säga att hon var vit faktiskt. Svart halvlångt hår och svarta stora glasögon. Såg ut som ett spöke.

En annan tjej var i 40 års åldern. Hennes svarta hår, med röda slingor hade hon satt upp i en hästsvans, sedan delat hästsvansen och gjort 2 flätor i den. (Som man gjorde när man var 8) Väldigt svart runt ögonen, piercad i näsan och kläderna... oj oj. Leggings, röd/svart rutig kort kjol. Mellan kjolen och hennes snäva svarta tröja var det ett mellanrum, lagom stort för att en av hennes 3 limpor kunde kika ut. Kjolen och tröjan satt ihop med stora säkerhetsnålar. Okej att klä sig så när man är 12-16 år, men när man är så gammal.. nja, det ser inte bra ut.

Ja, det var två av många spännande människor. Nu ska vi arbeta lite, jag vet det är mot Guds regler. "På den sjunde dagen ska man vila" Men vad att göra?  

I said good day!

natti natt

American Pie-Reunion; Riktigt rolig film! 

Nu är jag jättetrött så jag ska gå och lägga mig. Jobbar i morgon mellan 10-12, sen ska jag rida, sen åka till en friend. Hoppas jag inte drömmer så mycket som jag gjorde inatt, man sover så dåligt och blir så trött av det... 


Som min moster från far far away säger, sleep tight don't let the bedbugs bite! 

Solen skiner idag

Ramsan hade rätt, det är sol idag! 

Än så länge har jag hunnit med att, mocka, kratta, fika, ridit och klippt min lille köttbulle. Han tyckte det var riktigt skönt att bli av med all den varma och grusiga pälsen. Skitsnygg blev han!

Det var Sacke jag red idag också, vi vill inte rida dom andra innan vi har fått deras sadlar. Känns inte bra när man vet hur illa dom vi har nu ligger. 
Marsvinen och kaninen fick komma ut i solen och käka gräs medans vi var ute. Skönt med lite frisk luft för dom.
Jag typ, löööv the spring, it's so amazing med all the birds thats kvittering and the sol som is shining!

Nu ska jag duscha och försöka hitta nåt fint att ha på mig, för ikväll ska jag på bio! Ammerican Pie-The Reunion. Tror att den är riktigt jäkla rolig. 

Köttbullen minus sin päls! ♥

Reklamer som faktiskt är bra

TOM! Jag ska visa dig någoting ganska spektakulärt!



http://www.youtube.com/watch?v=lmg3Rmon3G0


Nom, nom, nom, nom!



http://www.youtube.com/watch?v=0cd7xGwNerA

asså shiiiit

Det är nåt tjall på (i huvudet säger jag tusen svordomar just nu!) internetuppkopplingen. Segt, loggar ut, fungerar inte. Sånt blir man ju galen på! Jag har inte tålamod för sånt här, det ska bara funka! 

Och jag ska på bio med en kompis i morgon, jag ska köra, brukar låna pappas bil om man ska någonstans eftersom han jobbar på en bilfirma. Men idag har han så klart med sig en begagnad bil för han måste ha drag på den. Dom sätter aldrig på drag på en ny demobil på jobbet, fast pappa har sagt att han måste ha det. Dumt!

Man kan bli så arg på så lite. Jag tror jag behöver sova. God natt.


Fredag den 13:e

Slut för i dag, tack för idag, imorgon skiner sooooolen! Så sa vi alltid när dagen var slut när jag gick i nollan.
Trevlig liten ramsa.

På skolan idag såg vi en film "Young Einstein". Det var en väldigt rolig, väldigt överdriven film om hans liv. Kul att se en komedi så här på fredagen tycker jag. Men tråkigt att vi inte räknade, behöver verkligen det. 

Sen worktime! Ganska rolig dag på jobbet faktiskt, det gillar vi. Jag har klarat mig oskadd idag trots datumet på den här fredagen. Kanske jag är en sån som har tur just den här dagen och inte så tur dom andra dagarna. Jo, så är det nog. Jag gillar den här dagen.

Red söt-Sacke när jag kom hem, jävligt nice att det är ljust så länge nu! Gick jättebra, han var både modig och framåt, skönt så fick mina ben vila lite idag. 

Nu, som vanligt är det tacosfredag. Senare än vanligt men troligtvis snäppet godare!

Time for bed

Nu är jag hemma igen och längtar efter sängen. 

Red Sacke idag, jättekul var det! Så länge mamma cyklar framför honom går det jättebra, vi galopperade ovanligt mycket. Det är roligt när man känner att det äntligen, äntligen börjar gå framåt. 

Det blev inte så mycket läxor gjorda hos frienden, vi kollade på Fresch Prince In Bel Air och slogs istället. Jag gillar och slåss men andra brukar inte tycka att det är lika roligt...  Men nu är det faktiskt en som både tycker det är okej att jag slår och han slår tillbaka, roligt.
Fick jävligt ont i vristen, efter han blockerade en spark. Trodde nästan den skulle gå av! Men nu känns det ingenting.. Hoppas det blir ett litet blåmärke i alla fall.

Ganska illa när man är trött, för trött, för trött att gå upp och lägga sig. Då önskar man att man kunde Orba, som Leo i Förhäxad, vips så ligger man i sängen!


THIS IS HE ORBING


Redan Torsdag

Känns som onsdag idag, men då är det torsdag. Riktigt skönt. 

Mamma åker inte till jobbet förrän vid halv två idag, så vi hinner ut och rida nu på förmiddagen. Det är fint väder, humöret på topp och jag har kunnat spara godis från igår! Oj vad positiv jag var nu.

När mamma sticker till jobbet åker jag nog till en kompis och göra lite läxor, då det blir lite gjort i alla fall. 

En bild på min favoritdrake från den mycket bra filmen Mulan- MUCHU!



JIPPI

Sadeln kändes bra idag! Despina var jätte, jättepigg och glad, sparkade bara två gånger i varje galoppfattning men fortsatte sedan galoppera och hej vad det gick undan. Jag tror det här kommer bli bra! 
Ska bli spännande att prova sadeln på Barbie igen också. Men det skulle ta några dagar innan vi kunde låna den eftersom hon var tvungen att värma om den. 

Klockan är mycket och jag måste duscha, snablar vad jobbigt! Jag känner för sommmarlov, skulle vilja ha den känslan som på Flora reklamen. Dom sitter under ett träd och äter en macka så frågar den ena -Vad är det för dag idag? -Jag vet inte svarar den andra. Så som man kände när man var liten och hade sommarlov.

Tjock-smal

Vilket jäkla rabalder det blev efter att Alexander Bard skrev på hans twitter att "Om Adele inte lägger ut sitt 21 album på Spotify nu, måste jag ställa mig bakom Karl Lagerfeld och helt enkelt betrakta henne som en fet bitch som bör bli ignorerad". Ja, lite klumpigt sagt. Nu tror alla att han tycker att hon är ful och att han inte gillar tjocka människor.
Dom undrade om han tyckte det var okej att man sa att någon var tjock. Det tyckte han, om en person är tjock så är den det.
Jag håller med honom och med att säga tjock behöver man inte mena ful. Om man inte ska få säga att nån är tjock så ska man inte få säga att nån är smal heller.

En smal-kan vara ful, en tjock-kan vara, fin eller tvärt om. Men ful och tjock hör inte alltid ihop. Så tycker jag i alla fall.





Skönt men inte bra

Vi har studiedag i skolan imorgon, igen... De är väl skönt, men verkligen inte bra för då kommer jag inte göra några läxor. Jag önskar att att jag läste något som jag tycker är roligt. Köpte en godispåse, som jag ska försöka spara och ha medans jag gör läxor imorgon. Kanske hjälper?

Och jag har förbannat ont i svanskotan efter alla röv-dunkar jag fick av sadeln igår när hästarna slog bakut hela tiden! Stackars rumpan... Pappa skulle hämta en av sadlarna idag, så jag kan prova den ikväll. Hoppas det slutar regna bara. 

Dom här roliga bilderna är ur en bok som DAVID BATRA gjort. Det är lappar som folk har skrivit och satt upp i ex. trappuppgångar lite var som helst i Sverige. Riktigt kul!










Det är viktigt med fika

Alltid när vi ska åka någon längre sträcka fixar pappa en påse med kaffe, mackor (som blir svettiga och smakar blä, men han gillar dom) och/eller kaka att ta med sig. Gjorde han även igår när vi skulle åka och prova sadlarna, 5 mil bort. Gulligt tyckte jag, vi skulle ju inte så långt. 
Men så glömde han påsen! (Haha) Stackars pappa. Han ville gärna haft med den. Men det gick bra ändå, sån tur var. Jag ska nog baka bullar idag som tack för hjälpen igår, han har tjatat om bullar i flera veckor nu så han blir nog glad. 





Sorkarna är inte slut än! Usch!

Rart med barn

Varm o´boy och rostade mackor till kvälls fika, smakade nästan som hos mormor. Okej inte riktigt, men det var gott. Efter det var de meningen att det skulle vara god natt. Men en viss någon ville inte det, han ville vara vaken tilll elva "och det går inte att ändra på det jag har sagt" sa han... Men till slut låg han i sängen, fick höra ett kapitel ur boken Elak och pucko, kul bok! Det var Freddie Granberg som skrivit den så den kan väl inte vara annat än kul.

Sedan berättade han att han att han råkat sätta upp en affisch med tejp, men pappa hade sagt att det gjorde inget för han ska ju bo där nästan hela livet. Men när han fyller 18 då skulle han flytta hemifrån, det är ett hus till salu i Hjo nu som han hoppas ska säljas när han ska flytta också, för där vill han bo. Det fanns, två sovrum och ett gästrum, men om man får tre barn så kan man använda det som sovrum. Så sött! 

När jag sagt god natt och skulle gå ner undrade han om jag ville vara barnvakt imorgon också, "du kan ju fråga mamma och pappa om dom inte kan vara på jobbet hela dagen imorgon" Jag är gärna barnvakt snart igen! 

Idag

Jobbade lagom, fyra timmar idag! Kom hem halv elva och fick snabbt slänga i mig lite lunch innan det var dags att lasta och åka med hästarna.
Dom var snälla och gick på transporten direkt, skötte sig jättebra under hela tiden vi var där. Hittade sadlar som passade och var sköna, i alla fall i skritt och trav... När vi skulle galoppera då blev det inte så mycket till galopp. Inget alls faktisk, dom bara sparkade bakut, studsade hit och studsade dit! Väldigt pinit! Men vi skulle få låna hem sadlarna så vi får känna lite mer hur det känns. 
Nu är det bara att hoppas att jag får tillbaka en jävla massa på skatten så jag har råd att köpa någon.

Sitter just nu i ett hus ganska långt hemmifrån, med tre fina barn. En med ett marsvin i knät, en som spelar Narnia och en som sökt på "funny cats" på you tube och skrattar som bara den! 
Nu ska vi käka lite kvällsfika innan det är dags att hoppa säng. 

Top Moddel final idag (tor jag) Det ska jag försöka se på. Sen Despi! Nice.

Over and Out!

Swisch

Den här dagen har gått skitfort! Åkte halv tio till jobbet och kom hem halv sju. Hela dagen, borta! Men nu behöver jag inte jobba inatt utan kan börja klockan sex, riktigt skönt. 

Morgondagen kommer också gå jättefort. Direkt efter jobbet ska vi åka med Barbie och Despina för att prova ut sadlar. Direkt efter det ska jag åka till min morbror och vara barnvakt åt dom söta barnen. Dom skulle åka och kolla på In Flames, frun i huset är ett stort fan av dom! Kommer vara hemma runt 24-01. Får nog ta med mig läxböckerna för dom behöver jag verkligen sticka näsan i!

Idag är det film-godis-mysa under filten väder. Hade ju varit okej om man hade godis och en bra film... Filt har jag i alla fall. Men kanske det är något bra på tv:n? Kanske inte.
Åt aldrig lunch idag. Det gillar inte min skalle, så nu har jag ont i den. Ipren och vatten och hoppas att det är något bra på tv:n får det bli.




SöndagsMåndag

Tacos till frukost är inte fel! Nu hoppas jag att jag håller mig mätt till klockan fyra.

Har bakat en kaka så här på morgonen till familjen som kommer och ska äta hos oss i eftermiddag. Hoppas barnen gillar den, deras favoritkaka är sockerkaka... Ganska ovanligt att små barn gillar en så torr kaka och ganska tråkig kaka.

Den här familjen skulle komma och fika hos oss en dag och jag hade gjort negerbollar (vilken unge gillar inte det liksom!?) drömmtårta, muffins med glasyr och en sockerkaka. De ända dom ville ha var sockerkakan. Ja, smaken är som baken. 

Nu är det bråttom iväg till jobbet, smell ya later! 

Back to normal

Nu är det som vanligt igen. Becci har åkt hem så nu är det bara mamma, pappa och jag hemma. 

Tror hon tycker vi har det ett lite för högt tempo här hemma. Ungefär som vi tycker när vi åker till mormor. Rebecca bor ju i lägenhet nu, har inga djur och det är bara hon och hennes fästman. Lugnt, tyst och fint.
Här är det många djur, som låter för det mesta hela tiden. Vi ska ut och mocka, rida, fläga hit, flänga dit. Det är mycket man ska hinna med när hon kommer. 

När man kommer till mormor och Klas, dom bor granne med min ena moster och hennes 4 (ursöta!) barn och man. Så barnen är ju hemma hos dom väldigt mycket. Det blir mycket prat, mycket mat och mycket bus. Jättehärligt! Men man bli lite trött eftersom man inte är van. Jag kan tänka mig att Rebecca känner att det är väldigt skönt att komma hem till, framförallt tystnaden! Men vi har haft det trevligt :D (Vi gör en smiley på det för det har varit jättekul) 

Ikväll käkar vi kex, ost och dricker cider. Mumsfillibabba! 



En sommar satt Rebecca och jag i våra saccosäckar, åt glass och spelade DonkeyKong på vårat SuperNintendo hela dagarna. Det var roligt det! En dag hade en katt kissat och bajsat i hennes saccosäck, hon satte sig nästan rakt i poopen. Så den fick vi slänga och så var våra Donkey-spelande dagar över. 


Mjölkchokladkladdkaka

Nu har jag mockat och ridit. Dags att åka in och handla lite så vi kan baka, en kaka, en mjölkchokladkladdkaka! Jävlar vad gott! 
Och vilket långt ord. 

Of we go!


Segt

Jag följde aldrig reglerna... Inte bra. Det blev lite bråttom i slutet så jag hann aldrig med att lägga ut någon bild.
Rebecca red Despina igår, det tyckte hon var jättkul! Men det blåste svinkallt så hon höll på att gå sönder när hon skulle hoppa av.
Sen gjorde vi oss fina och åt god middag.

Och så här såg vi ut.





Häxan som är med på bilden hänger i fönstret hos en kompis. Älskar den, för den är så ful! 

Jag är lite seg men solen skiner så jag ska nog piggna till när jag kommer ut. Hoppas jag, eller så går jag och lägger mig igen...
Skulle vilja ha godis till frukost, meeeen de har vi inte!

7:00

Att vakna klockan 7:00 när man får sova hur länge man vill är ju inte roligt. Jag glömde dra ner persinnerna så det var solen som lyste på den vita, ljusa snön och sa god morgon så tidigt. 

Stackars Pär-Ola som inte fick dansa mera. 

Nu ska jag äntligen orka göra frukost!


Tacosfredag

Tacosfredag idag - as usual! 

Nu är det vinter igen, kul. Nä inte kul. Vi sitter i soffan med ljus och mys framför Let´s dance, jag vill också dansa. Jag får komma på något som jag kan bli känd för så jag kan vara med! 

Trevligt med lite påskledigt tycker jag, mycket mat, mycket godis och mycket mys. Allt som är bra. 
Rebecca har färgat håret på mig så jag är lite finare tills imorgon.
Direkt efter frullen drar vi och har lite "Skön Shopping i Skövde" sen mockar vi, rider om det är fint väder, äter påskmat, fix inför kvällen och sen drar vi! 

Så imorgon kommer en fin Outfitbild på oss, alla tjejer som har blogg lägger ut såna så jag måste väl det med. Följ reglerna liksom. 

See ya tomorrow!



Samma men så olika

Det är konstigt när man är syskon, man är liksom samma men ändå så väldigt olika. Det sägs att att den äldsta är ansvarstagande och ambitiös, mellanbarnet flexibl och social, och om man är lillasyster så är man rolig, äventyrlig men lär sig aldrig riktigt och ta ansvar. 
Det stämmer ganska bra på Rebecca och mig. 

Rebecca är, lugn, smart, ansvarsfull, morgontrött och gör allt ganska långsamt (äter irriterande långsamt). 
Jag är, inte så lugn, ganska trög, gör först och tänker sen, morgonpigg och allt ska gå snabbt. Det låter som om jag är en väldigt jobbig brud. Är nog det ibland.
Men vi är samtidigt omtänksamma och glada, så några kompisar har vi!

Nu är klockan god natt, ska upp och jobba imorgon. Japp, en röd dag! Japp, jag är duktig! 

LITE KUL OM NORRLÄNNINGAR (Jag kan skoja om det eftersom jag är en)

Turistguide för besökare i Norrland:

Några enkla tumregler vid konversation:
* Kallprata inte. Det är inte nödvändigt prata bara för att få tiden att gå.
* Skryt inte.
* Fjäska inte.
* Skrik inte.
* Slappna av.

På lokal - baren/restaurangen:
* Nä tack, ja drick int sånt.
* E’ glas till öln? Ve fot? Nä, hör’u, ja tror int dä.
* Finna? Nä, hä ä mya.
* Ja’ skull ha sex stor-stark, fast jag vet int va frugan ska ha. Ja ska fråg na.
* Ärä na fel vä ölä te glassn?


På dansgolvet:
* Får jag lov, 'heller ska vi prat skootra?
* Nä tack. Jag git int dans, men jag har en renklämmä å två öl på rumme.
* Jag dans jävligt illa, men jag håll jävligt skönt.
* Hä ä varmt å dans i skooteroveralla.

Bra raggningsrepliker:
* Vill du se på skootra min?
* Ha du fällt nan älg nyli’t?
* Ä’rä skoterkänga dine ja känn mot bene mitt?
* Ska du me hem o kik på myggbetta mine?
* Är de säkert att du int sköt nan älg i vecka?

På bensinmacken:
* Caben ha hängt sä, men dä ä ingen fara på takä, hä ä ju snart vår.
* Vars ä flipperschpele?

Hos tandläkaren:
* Nä, den där böra käntes int’.
* Jaha, då ses vi om en tjuge år da.
* Dä ha fassne e’ revbenschpjäll i schnusgropa.

På sjukhuset: * Bedövning? Va ä dä?
* Hjärtattack? Men du att je måst ligg över?
* Ja schlant vä motorsåga när jag skull skiv bulla.
* Spik i fotn? Hä ä ju bare en nubb.

På fjället:
* Då ä vi schnarst framme. Bak’i nästfjälle bruk man schymt husä.
* Hadd e int schnöa så förbannat hadd vi kunnat si ena stjärna.
* Ryck upp dä, ti mil te ork du.

På badstranden om sommaren:
* Ä dä int lite onödigt varnt i vattnä?
* Plask int så förbajat när du bada, du skrämm ju bort fisken!
* Hä va no’ jädri’t onödigt å ta ve skridskon’a ändå.

Under älgjakten:
* Vänt vi bara nog länge så kom han. Ja ska int va på arbete förrn månda.
* Licens? Va ä dä?

På bilverkstaden:
* Hä lät so dä ä två sorts olija i motorn.
* Jomenvisst, krom in hele åke bara.
* Ha ji int flippär? Äre säkert dä?

På busshållplatsen:
* Hä va int mer än 28 när ja for hemifrån, men nu börj'e kallna på.
* Om ja vänt langt? E’ par timmer bare.

På rälsbussen:
* Je stå ja. Vi ä ju frammä om en timme.
* Lät fönstre stå öppä. Hä dra så fint.

På varuhusets sminkavdelning:
* Nu ä vi fäl fel ändå?


GOD NATT 



BECCI

Nu är min kleine, grosse, schwester hemma!

Snart så

Arbetsdagen slut.
Vågen på jobbet var väldigt dum idag, det är något glapp i den så den stängde av sig hela tiden. Så den gjorde så att jag glömde att ta i salt i en tekaksdeg. Inte så kul när man precis hissat upp en 20 liters deg i maskinen och först då kommer på, FAN SALTET! Var bara att lyfta ner all deg och blanda i saltet...Deg är väldigt ohjälpsamt och tungt.

Inte konstig att jag har såna biffiga muskler... Min söta lilla kusin på 6 år sa ju till mig - Cassie du är hård som stål! Man kan säga att han är min favoritkusin nu.

Den här veckan har jag glömt en massa saker, eller en massa saker, alla saker. Allt som jag liksom måste komma ihåg har jag glömt. Väldigt störande och man blir så arg på sig själv när man har känlsan av att "jag har glömt nåt" men verkligen inte kommer på vad det är. Men man får ju veta av någon irriterad människa till slut. Tror att jag tappade några hjärnceller när jag en period sniffade bensin.

Nu ska jag ut och springa en sväng, men jag har tappat en gummi-plutt på lurarna så nu har jag bara musik i ena örat..Går inte lika bra att springa då. Sen duscha, för ikväll kommer Becci! Då ska vi äta påsktårta, made by my workplace. 




Idag

Började dagen med att springa en liten runda. Det kändes tungt idag och var ganska kallt, men man känner sig så duktig när man väl kommer hem igen. 
Sedan en dusch och iväg till jobbet! 

Helt okej dag på jobbet, men man blir lat av att bara jobba 2 dagar i veckan, så att nu jobba 4, på rad... puh vilken låg vecka. Skönare att jobba heltid, oj det kändes konstigt att säga.

Var hemma vid sju, käkade middag och sedan blev det en liten ridtur på Barbie. Fast vi skuttade mest fram. Roligt men inte så kontrollerat. Fast det kan vara kul ibland, när hästen hoppar och man själv bara skrattar. 

Nu är jag riktigt trött, ska upp klockan fem imorgon så det är nog hög tid att krypa ner i sängen.

Imorgon kommer Becci!


Jag och Rebecca i julas.

God Morgon

Eller? 

Jag har alltid varit morgonpigg, när jag vaknar måste jag skutta upp ur sängen direkt. Annars somnar jag om och vill inte kliva upp på hela dagen. 

Jag minns när Rebecca och jag gick på gymnasiet, då ropade alltid pappa när det var dags att kliva upp. Att det var en ny härlig dag och så avslutade han med "Pigg och rask!" Och det där pigg och rask... När han låter sådär överdrivet munter med den där onormalt lena rösten blev man jättearg. Vissa saker blir man väldigt irreterad på utan att ha någon direkt anledning till det egentligen. 

Idag var jag trött, pappa jätteglad, mamma inte så glad. 

Nu ska vi åka till jobbet, PIGG OCH RASK!

...

Hockey istället för Top Model, inte okej pappa. Dom sänder hockey på väldigt dumma tider. Mellan 20:00  och 22:00 ska det vara Cassie- tv. 

I mitt horoskop idag stod det, Oj vilken rolig dag! Det stämde ju inte. Seg och ganska tråkig dag på jobbet, slutade kl.18:00, hemma 19:00, hann inte rida. Blä för såna här dagar! Jag hoppas det blir en mycket bättre dag imorgon.

Och när vi har sovit imorgon är det torsdag och Becci kommer på kvällen! 

Nu är det i alla fall Desperate Housewives på tvn sen, god natt! BYE

Tisdag


Nu är det påsk!



Det är alltid kul när man skickar sms till fel person, Mamma har gjort det några gånger. 
Hon skulle skicka ett sms till Rebecca, om hon kunde ring. Skrev bara " Kan jag ringa?" Till svar fick hon " Nej, M är hemma. Jag ringer dig senare PUSS" Någon som hade lite kul på sidan om? 

Förra veckan skulle hon skicka sitt kontonummer, till en människa vi känner men det kom till en Patrik, han tackade för kontonummret men att det nog hade kommit fel. Snällt av honom att skriva tillbaka i alla fall.

Kan bli ganska galet ibland.

Nu ska jag och mamma samåka till jobbet, ja vi är duktiga och tänker på miljön. Eller nåt.
Alla ska vi ha en bra dag, snart är det torsdag!


 

Presenter


På fredag fyller farmor år, så pappa slår in paket.




Här är något jag önskar mig tills jag fyller år, en svettisdress!



Och min söta Sigge var riktigt törstig...



Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det soff-mys.

Trög eller ointresserad

Einstein, Thomson, Thales, Rutherford, Planck, Bohr...

Atomer, protoner, elektroner, neutroner, fotoner...

Skärpning Cassie, koncentrera dig nu det är snart prov!



Fyra dagar

Snart kommer hovslagaren, så nu får pållarna fina fötter igen. Skönt att få bort snösulorna på Sacke. 

Pappa är ledig hela veckan och ska hjälpa mig lägga på sommardäcken på min racer, tror att vi gör det idag. Resten av dagen ska jag sitta med fysikboken. Jag måste det. 

Ååå jag längtar tills Becci kommer! Bara 4 dagar kvar. Längtar till lördag också, då ska vi gå ut i Rebeccas gamla hometown. Det var jättelänge sedan vi var där så det ska bli så roligt! 


Jag måste bara sucka lite över dom tran-intresserade människorna och säga att, man kör inte 50 på 80 väg och 60 där det är 90. Vi som inte gärna studerar dom dansande fåglarna tycker att det är lite jobbigt och man blir lite stressad. Så snälla kör i den hastighet som är angiven på vägen. 



Påsklov

Man saknar ju påsklovet man hade när man gick i skolan. Nu när det är lov, då får man bara mer att göra. 
Imorgon är det skola, sen ska jag jobba resten av veckan. Catching! 
Känns skönt om det kan bli lite mer pengar nästa lön. Det är konstigt med pengar, dom försvinner så fort. Ungefär som godis... 

Undrar om jag får något påskägg i år?

Våran stora hund Kimmie, (pappa fick bestämma vad hon skulle heta och då döpte han henne efter Kimi Räikkönen, F1 förare. Han är ett stort fan av dom små bilarna som åker runt, runt, runt....Ja, alla har vi olika intressen).
har börjat käka sorkar och fiser så det stinker något djävulskt! Jag hoppas det är slut på sorkarna snart.

I kväll ska jag åka och kolla på film hos en kompis, tänkte att jag skulle köpa fredagsgodis då eftersom jag inte åt något i fredags. Men det är så länge till kvällen och jag är väldigt sugen på godis nu, not an easy problem.

Tror jag går ut och slår skiten ur min boxningssäck istället, ganska bra att ha en sån. Är man arg på någon är det bara låtsas att det är den människan och så slår man tills man inte är arg längre. Tack till morbror och c/o som gav mig den i födelsedagspresent! 


Sovdags

Kom precis hem, dags att sova.

Vi hade en trevlig middag, tacos åt vi! Tacos fredag och tacos lördag, galet.
Sedan sjöng vi, kollade på film och käkade godis tills det var dags att åka.
Ute var det dött idag... Lite folk och dålig musik. Så det blev inte så mycket dans ikväll. Hade nog lite att göra med att jag vaknade på fel sida med huvudvärk imorse. Men nästa lördag ska vi ha jävligt skoj! 

Oj vad trött jag blev! Och hungrig... Dags att krypa ner i den sköna, mjuka sängen med det sköna, fluffiga täcket!

Natti natt

RSS 2.0