Underbart väder

När man är borta på helgen går den otroligt fort. Vi åkte halv nio i lördags, vi var nog tidigast så efter nån timma när alla kommit blev det lunch, fika, efter det var det dags för själva ceremonin. Den var jättefin och vädret var verkligen underbart hela helgen! Sedan lekte vi lite, marängswisch, middag, fika, lekar och god natt. Shit vad trött jag var! 
Sov som en stock och fick mumsa hotellfrukost när vi vaknat. Vi tog en tur med båten, det var väldigt fint men lite kallt. Klockan hann bli två innan vi kom iväg så hemma var vi inte förrän nästan halv fem. Mamma hade varit så snäll och mockat, det var väldigt skönt att slippa det! Hade ångest hela kvällen för att jag skulle iväg och jobba ... Men nu är det inte många nätter kvar innan jag går hem :) 
Var ut och kollade på månen, men tyvärr missade vi när den var som rödast. 

Natten går väldigt fort och snart låg jag i sängen, tyvärr åker ju Ronnie till jobbet när jag kommer hem jag hade gärna haft sällskap. 
Halv tio blev jag väckt av en mjauande katt! Och hon slutade aldrig. Det var även väldigt ljust och jag var kissnödig och hungrig. Sov en halvtimme till så jag fick ihop tre timmar iaf. 
Alldeles för lite känner jag idag... Skulle gärna vilja vara lite ledig, jag har varken ork eller lust att åka till jobbet längre. Bara en eller två dagar sådär. 

Städade huset och tog hand om berget med tvätt efter lunchen, det tog ett tag. Sen mockade jag, red, fick ont i ljumskarna, promenerade en kortis med Erran. Sen kom Ronnie hem och en stund efter kom Kerstin och Louise och hälsade på! Dom gosade med kattungarna och kollade på bilderna vi tog i helgen. 

Sedan var det middag och tv/soffmys 💙

-0,7 grader och frost när vi vaknade idag, mysigt! 
Nu är jag lite sen, dags att göra mig iordning och släppa ut hästarna sen väntar en underbar dag på jobbet till klockan fem! 



Söta lilla Jakob var jätteduktig! 

Våra söta bebisar 🌟

Mys med morsan





Veckan som gått

Snabb genomgång av veckan som varit! 

Måndag: bra dag på jobbet, Ronnie ont i foten så han var aldrig på fotbollen = kul med sällskap. På kvällen hörde Rebecca av sig vid tio på kvälle och sa att värkarna startat, närmare 11 ringde hon och sa att vi gärna fick komma! 
Tio över elva var vi där- tjugo över elva var dom inne på förlossningen och fyra min över tolv var den lilla prinsessan ute i världen! 

Tisdag- inte så mycket sömn på natten resulterade i en jävligt trött cassandra, vilade länge innan jag gick ut och mockade. Det var nog den dagen. 

Onsdag- seg dag på jobbet, men slutade tre så det var väldigt skönt. 
Direkt efter jobbet åkte vi och hälsade på den nu lite större familjen Widing! 
Så söt bebis! Så stolt storebror! 

Torsdag- det var igår.. Lång, stressig dag på jobbet. Min käre, käre sambo hade plockat undan och dammsugit, klippt färdigt gräset, krattat spåret i paddocken och mockat åt mig ❤️ Mr Perfect! 
Jag gick ut och red, det fick bli en tur ut eftersom paddocken var lite för blöt. 
Det gick bra men eftersom grannens robotgräsklippare var ute och klippte så blev hon spänd hela ridturen, men så länge vi kommer framåt utan några större bråk går det bra :) 
Men fy fan vad ont jag fick i höfter/ ljumskar och ländrygg 😟 
Jag vill inte få ont av att rida än! Det har nästan gått över tills idag men känns fortfarande lite i ljumskarna.

Idag kommer det att bli en låååång dag på jobbet kan jag tro och efter jobbet ska jag handla.. Å vad jag längtar till klockan åtta-nio när dagen är slut, idol är på och middagen är i magen :) 
Innan jobbet idag ska jag åka och hämta ett babynest som mammas nagelkund gjort, det ska bli kul! :)

Nu måste jag vakna till, göra mig iordning och åka mot jobbet! 


😍
Inte ens två dygn! 

Min kula ❤️

Söta, söta Saga! 


Underbara höst

Vilket väder det har varit i helgen, zriktigt må-bra väder :) 
Bebis väckte mig ju kl. 04 både onsdag, torsdag och fredag så i fredags var jag verkligen trött! Men det gick förvånansvärt bra att jobba ändå, säkert eftersom jag slapp få ont i huvudet. Fast efter lunchen slutade hjärnan fungera, skönt att det bara var två timmar kvar till helg. 
Kom hem, sov en timma sedan gick jag ut och mockade, red lite barbacka i en blöt paddock. Sedan bjöd min man mig på thaimat i skara och sen blev det film och lite fredagsgidis i soffan. 

Igår lät bebis mig få sovmorgon 👍🏻 efter frukosten åkte Ronnie till Vartofta för att spela match och jag väntade på att familjen Hagman skulle komma förbi. Saga är så otroligt söt! Hon bara flinade åt kattungarna och tyckte inte dom var läskiga, så som Harry gjorde 😉 brudar är tuffare 😜
Anna hade bakat åt mig, en chokladkaka inbakad i smördeg och "nutellapiroger", jättesmaskigt! Hon är så snäll 💞

På eftermiddagen var vi bjudna på middag hos mamma och pappa, Anders, Rebecca, Harry och Anders mamma, pappa och lillasyster var också där. Alltså ingen bebis än... Men nu borde hon få föda på den nya förlossningen så det är ju kul! 
Jättegod mat och efterrätt, sprängmätta åkte vi hem och mockade sen däckade jag i soffan medan Ronnie tittade på film. 

Även imorse lät bebisen mig sova! Duktig bebis som vet när det är helg och förstår att det är sovmorgon då 😊 
Super väder idag! Mitt väder till 100%, sol, 12 grader och frisk luft! 
Det blev frukost och sedan 35 härliga minuter på Barbie i paddocken innan vi åkte in till Skövde för att hitta något jag kan ha på mig på Jakobs namngivning nästa helg, sån tur var gjorde vi det! 
Åt lunch, kikade in på babyproffsen för att se vad vi (jag) behöver (vill ha) och jag pekade nog ner hela affären... 
Så kan det vara! 
Jag längtar så mycket tills jag och Anna ska åka till Ullared, då ska jag köpa saker som vi verkligen behöver så det känns inte slösigt utan bara nödvändigt och jävligt kul! 😃

Just nu är vi på väg till Ulricehamn och ska hälsa på Ronnies ena bror, sambo och den lilla Loui! 



V.25

Idag går vi in i v.25, 60% av graviditeten har gått och det är 111 dagar kvar! 
Inatt, eller imorse var det nästan vaknade jag och var kissnödig. Lille bebis var vaken och sparkade jättemycket :) låg och kände honom och kunde inte somna om även fast jag var jättetrött så efter Ronnie åkt till jobbet sov jag lite till. Det är konstigt att det är så lätt att somna om så fort klockan ringt? 
Det var kanske 20 min jag sov och det hjälpte nog inte så mycket för jag är fortfarande trött och med lite ont i huvudet. 

Det blev inte så mycket städat igår. Ronnie hade precis åkt till träningen innan jag kommit hem så jag gick ut och mockade och red direkt. Jag red ut alldeles själv, vi hade en dålig start men så fort vi kommit förbi det vita huset och sedan gräsklipparen gick det jättebra :) kul var det! Tills jag satte av, aj vad ont det gjorde i svank-rumpa & ljumskar, vet inte om det var foglossningsaktigt men jag hoppas det bara var en engångsföreteelse för än vill jag inte sluta rida helt än. 
Jag kom in vid åtta och Ronnie kom hem nästan direkt efter, då var det bara dusch och middag innan det var kväll. Man hinner inte alltid så mycket som man borde...

Tydligen ska det komma en storm idag, Henry eller Petra tror jag den hette. 
Det kan ju passa bra med dåligt väder så kanske jag inte rider utan städar ist så det är fint till imorgon, fredag :) 
Å vad skönt med ledig helg i helgen! 
Anders och Rebeccas bebis kan komma idag så kan vi hälsa på till helgen :) jag vill så gärna se hur hon kommer se ut, om hon kommer vara lik Harry? Om hon kommer ha mycket hår? Stor, eller liten? Så spännande! 

Drömde om mitt nästa besök hos barnmorskan inatt, det var så coolt att höra bebisens lilla hjärta slå, nästan häftigare än att se på ultraljudet, så nu längtar jag till på måndag så jag får se om det är så💙 

(Har precis ätit frukost men skulle kunna äta en till... )






God morgon

Vädret gör ju verkligen att man vill sova hela dagen. En veckas semester hade suttit fint :)

Nä det är redan dags att åka mot jobbet om jag ska hinna tanka innan jag börjar. Vi får hoppas att jag är piggare när jag kommer hem för det skulle behövas städas lite... Ronnie ska ju iväg och träna fotboll ikväll så då kanske jag kan göra något vettigt. 

Jag tycker så synd om lilla Zoey som har långa tråkiga dagar alldeles ensam, instängd inne. Om Sigge kunde komma tillbaka och hålla henne lite sällskap. 



Tisdag

Igår gick tiden ut för Rebecca, men ingen bebis har tittat ut än.. Vi får se om mamma får rätt att hon kommer imorgon! 

Det gick snabbt och bra att jobba natten till måndag och jag kunde sova sex härliga timmar, sen var det lunch! Mockade, tränade, laddade ner film, duschade, sedan var Ronnie hemma :) 
En snabbis iaf innan han åkte och tränade fotboll, då tog jag in hästarna och borstade och myste med dem innan det var laga-mat-dags. 
Kvällen blev film och mys med brasan tänd. Tyvärr var filmen lite lång så vi somnade inte förrän klockan elva, lite sent för Cassie som var jättetrött imorse, men det berodde nog kanske mest på att regnet öst ner hela natten och hållt mig vaken. 
Barbie fick ha täcke på sig imorse för fy fan vilket tråkigt regnväder! 

Seg och trött hela dagen men det var endel att göra idag så det flöt på fort. 
Segare än kola när jag kom hem blev jag liggandes i soffan bredvid Ronnie alldeles för länge... Kom ut till slut och när man väl kommit ut skulle man ju kunna vara i stallet hela av kvällen. 
Eftersom det var så blött i paddocken efter dagens regnande så longerade jag Barbie ist för att rida, det blev ca 30 min. Hon (och jag) har blivit mycket bättre på att longera/s nu så jag provade att gasa på till galopp men det gick inte jättebra. Hon fattade nog inte riktigt och orkade inte riktigt, men förhoppningsvis tar det bara några ggr till så har vi kläm på det med. 
Middagen var serverad när jag kom in❤️ och nu är det tydligen Fotbollskväll! Jippi. 


Mysigt att man kan tända ljus och lyktor nu :)

Mysiga bebisar 😍


Jag saknar dig Sigge! Han har varit borta i över två veckor nu... 


Lördag

Igår hann jag precis komma hem och öppna paketen som kommit innan familjen Widing kom. 
Skorna jag beställt var jättesköna men det är precis så att stortån nuddar lite fram så jag blir osäker.. Jag måste nog skicka tillbaka dem och ta en storlek större och hoppas på att dem inte blir för stora. 

Middagen blev ganska god och den var ju jättesmidig att laga så den kan vi äta fler gånger. Efterrätterna blev också godkänd av gästerna  tror jag! Det var kul att dom kom, underbart att dom bor så nära nu tycker jag 💜
 Senare på kvällen, även fast jag åt så mycket, blev jag sugen på glass så det blev lite sånt med.. Stackars bebis som fick så mycket sött! 

Men han kickar som sjutton där inne i magen på kvällarna när jag ligger i soffan och igår kunde även pappa Ronnie äntligen få känna! ❤️❤️❤️ 
Otroligt hur det kan ligga en liten grabb på drygt 500gr där inne och sprattla... 
Bara ca 116 dagar kvar tills han sprattlar utanför magen! 

Idag är ju datumet jag gissat på när det gäller att Rebeccas bebis ska komma ut. Jag har ju lovat att baka bullar innan hon kommer så hela förmiddagen har jag ägnat till bullbak, tror att jag ska åka och leverera dem lite senare så att det bara är för bruden att komma ut i världen ikväll :) 

Ronnie och Eranthis gick med mig och  Barbie när vi red ut imorse. Jag tror Barbie gillar när hon får med sig en kompis för hon blir inte lika seg och jobbig när jag rider ut då, så idag var det väldigt roligt! 









Hur mysigt? 💜 

Fredag!

Jag hade gärna tagit lördag idag, men man får vara glad att det är fredag iaf ;) 

Hoppas dagen på jobbet går fort, sen kan kvällen gå sakta. 
Efter jobbet kommer Anders och Becci och Harry boy på middag, jag gjorde två efterrätter igår för jag visste inte vad jag var sugen på så får vi välja idag. Hoppas dom båda smakar bra. 

Nu sitter jag och myser med kattungarna innan jag ska åka, halv nio är så sent att börja.. Det är för sent för att bara äta frukost och släppa ut hästarna, me. För tidigt för att hinna göra något direkt vettigt. Sen när det blir kallare ute så jag kan ha på mig mössa och kisset inte luktar lika mycket så kan jag mocka men nu vill jag helst inte så att jag gör runt på jobbet och luktar häst. 

Bara tio veckor kvar med arbete! 
Bara tre dagar till BF för Becci! 
Bara 14 dagar till lön! 
Och bara 9h till helg! 

Kärleksbomb! 


Ögonen börjar komma fram :) 


Puss! 


Igår när jag fyller vatten till hästarna och Ronnie steker pannkakor 💞


Torsdag igen

Den här veckan har gått riktigt fort! 
En dag i veckan börjar jag sex och slutar tre, man har vant 
sig av med att kliva upp klockan fem så det är lite segt att komma upp och iväg, särskilt nu när det är mörkt på morgonen. Men så otroligt skönt att sluta klockan tre! Slippa städa på jobbet, det är inte kul att städa varje dag... Och vad mycket fritid man får när man kommer hem vid tre ist för halv sex. 
Jag åkte och köpte Ljung efter jobbet så jag var inte hemma förrän nästan halv fyra , sedan vilade jag och Ronnie 40 min också. Ändå hann jag tvätta bilen, rida, mocka, plantera blommor, börja städa lite, laga mat (kanske det var mest Ronnie som lagade ;) ) och duscha innan man skulle sova. Underbart, jag vill sluta tre varje dag. 

Det är så fint väder den här veckan, hoppas hela september och oktober är så här solig, kylig och härlig :) 

Imorgon kommer familjen Widing på middag så efter jobbet idag ska jag åka och handla lite mat. Förhoppningsvis kommer ett paket som jag beställt idag också och ett till imorgon? :) sedan ska vi introducera kattungarna för dammsugaren, dom kanske inte bryr sig så mycket än det är om bara morsan som kommer bli lite orolig. 

Idag går jag in i vecka 24, det känns som om det går fort nu! Helt okej för mig ;) snart (förhoppningsvis) bara 10 veckor kvar innan jag går hem nu. 
Men den här veckan har jag tyvärr haft ont i ryggen :/ man kan hoppas att det var för att jag inte red alls mycket förra veckan, att det bara behövs mjukas upp lite. 
Den 21:a ska jag till barnmorskan, dit längtar jag! 

Bilen ren och fin :) 


Underbara kvällshimlen 

Mina fina hästar som inte vill komma in!




Nyplanterat och fint 🍁


Helgen redan över

Helgen gick så otroligt snabbt, jag är inte redo för att gå till jobbet än. I fredags när jag kom hem från jobbet vilade jag en stund, sen ut och mocka och ta in hästarna innan vi åkte till mamma och pappa där vi var bjudna på tacos. Tack vare att jag vilade på eftermiddagen orkade jag preciiiis hålla mig vaken ända hem. 
Lördagen blev seg i starten, härlig frukost, mockade, in och duscha och när jag kom ut från duschen ropade Ronnie att han trodde kattungarna var på väg och det var dom! Klockan var halv elva när det satte igång, tjugo i 12 kom första ungen efter ca en timme kom unge nummer två och ytterligare en dryg timma senare kom den tredje och sista. Zoey var jätteduktig och är nu jätteliten igen 💜 





Det var lite läskigt att åka till Sagas ettårskalas när den sista kattungen precis kommit ut och vi visste ju inte riktigt att det var den sista bebisen heller. 
Men när vi kom hem igen låg de tre söta bebisarna och diade, med en trött, kurrande Zoey. 

Saga var jättesöt i sina Mimmi Mus kläder och fikat var jättegott! 




Helt plötsligt var det söndag! Paddocken är mestadels under vatten efter hela veckans regnande så Barbie blev bara riden i måndags, annars har det åskat och regnat när jag haft möjlighet att rida så det har blivit alldeles för dåligt med motion. 
Så igår skrittade jag och travade i 20 min i paddocken där det gick att rida medan Ronnie åkte iväg på match. 
Jag mockade och skurade stallet så nu är det fint och fräscht inför hösten :) 


På eftermiddagen var vi bjudna på middag hos Anders och Rebecca, jättegott grillat till middag och en asgod äpple-kake-paj i stekpannan och glass i efterrätt. 
Harry var lite sjuk och hängig så han myste lite i mitt knä, söta grabb. 

Redan när den här veckan börjar startar ångesten för nästa söndag... Inte för att det är jobbigt på själva natten utan att jag är så sjukt trött hela veckan! På jobbet går det bra men så fort jag kommer hem på eftermiddagarna så kan jag knappt hålla ögonen öppna. Jag hatar att vara trött, jag känner mig lat och vill verkligen inte bara sova bort dagarna utan att göra nåt vettigt alls... 
Men den här måndagen måste jag iaf kunna sova mer än förra så det blir nog bättre än den som var. Får vi hoppas. 

Idag verkar vädret vara jättehärligt, solen skiner och det är 5,5 grader, friskt och skönt. Hoppas hela veckan blir såhär så att paddocken torkar upp och att man får lite energi!
Jag längtar till den 21 när jag ska till barnmorskan 💙 så jag kan skicka in papperna till försäkringskassan och få ett exakt datum när jag får gå hem så jag vet vilken dag jag ska längta till :) 
Igår sparkade och rörde sig bebis nästan hela dagen! Det är synd att inte Ronnie kan känna något än.. Men förhoppningsvis dröjer det bara en-två veckor tills han med gör det. 


Retarderad dröm

Inatt har jag haft en hemsk mardröm! 
Jag var ledsen och skulle prata med Ronnie, men så fort jag skulle förklara började han bara skratta. Då blev jag ledsen och arg på honom också, han sa förlåt men sen kunde han inte hålla sig så han började gapskratta igen... Det var så verkligt och jobbigt så när klockan ringde hade jag kvar känslan från drömmen att jag är ledsen på honom och att han inte bryr sig om mig.
Usch, jag hoppas den här känslan försvinner snart! 
Min app har sagt att man drömmer konstigt ;)

Kissekatten blir så dålig i magen av antibiotikan så hon bajsar nästan mer runt lådan än i... Riktigt äckligt. Men nu ska hon bara ha sin medicin i två dagar till nu så förhoppningsvis blir hon bättre i magen till helgen. Så slipper stackars Ronnie torka bajs hela dagarna. 

Igår var jag (och är fortfarande) jättetrött. Dagen gick ganska segt och när jag äntligen kom hem var jag seg att komma iväg ut. Ronnie åkte och tränade fotboll klockan sex så jag åt middag, klockan gick fort så jag kom inte ut förrän klockan nästan var sju.
Konstigt att klockan går dubbelt så fort när man är hemma mot vad den gör när man är på jobbet. 
Jag mockade och tog in hästarna så de fick äta lite. Tänkte klippa gräsmattan och sedan rida. Jag fick igång maskinen men för minsta lilla uppförsbacke dog den... Jag vet att den är svag och känslig, men det här var ju bara irriterande. Jag kunde klippa två ränder i nedförsbacke, fick starta om den kanske tio ggr, sen gav jag upp. Så vi får väl ha en lång ovårdad gräsmatta tills det torkat upp så gräsklipparen orkar klippa, men då kommer den säkert stanna för att det blivit för långt ;p 
Klockan hade blivit åtta och jag kände bara att jag var för trött, för trött för allting. Den här veckan blir verkligen inget vettigt gjort pga av att jag jobbar natt på måndagen. Jag gick in och yogade, duschade, sen kunde jag krypa ned hos Ronnie i soffan och somna ❤️


Idag ser det ut att bli riktigt fint väder, lite dimmigt, solen skiner och bara sju grader. Underbart, man skulle vilja gå ut och rida nu! 
Men om tio timmar så får vi se om vädret kan vara lite bra för så kan jag rida :) 



Nu ser hon ut som en liten padda ☺️ tycker att dom ska komma ut snart för jag tror inte magen kan bli så mycket större.

Skön stil! 


Jag har börjat känna bebis lite även på dagarna på jobbet, det är rikigt mysigt 💙 Idag går vi i i V.23, han väger nu 500gr och är nästan 20cm mellan huvud och stjärt. 
55%av graviditeten har gått och det är 125 dagar kvar. Det går ganska fort nu 😍







Onsdag tror jag

Nu känns det att jag inte sov så mycket i måndags efter att jag jobbat natten. Jag fick ju ändå ihop fyra timmar under dagen, men det blir inte så bra när det inte är sammanhängande. Men huvudvärk har jag sluppit än så länge iaf! 

Zoey och jag var ju till veterinären igår igen och jag hade verkligen ingen lust att åka och höra och se henne få så ont en gång till... Men när vi kom dit så gick det mycket lättare att klippa upp bandaget, det hade ju bara suttit en dag så det hade väl inte hunnit klistrat fast lika mycket. Sen var såret mycket finare, svullnaden hade gått ner och det var torrare och finare. Nu ska hon gå med såret öppet så det får lite luft, så nu får tratten vara på hela tiden. Jag tror antibiotikan hjälper mycket nu så snart är det nog läkt, då kan kattungarna få komma :) vi får hoppas att det går smärtfritt och bra så att vi slipper fler veterinärbesök på ett tag. 






Idag ser vi lite blå himmel bakom alla moln, hoppas gräsmattan torkar upp lite under dagen så vi kan klippa den i eftermiddag, för nu är den tråkigt lång. 
Igår var det första September och med den kom hösten kändes det som. Det regnade, blåste och var grått hela dagen.. Så det blev en liten brasa på kvällen :) mysigt. 

Just nu går jag bara och väntar på ett sms med en bild på en nyfödd liten bebis! Det är inte långt kvar nu. Jag har gissat på att hon kommer nästa lördag, men hon får gärna komma imorgan eller så :D 
Snart kommer jag ha två syskonbarn... Helt galet.

Jag sitter här vid bordet och nästan somnar.. 



RSS 2.0