God morgon

Onsdag, härligt! Vädret, inte så härligt idag. 2,5 grader och det blåser jättemycket, ibland kommer det till och med lite regn... Jag och Anna som ska gå till jobbet. Men det gör ju inget att jobba till sex idag. 
Till helgen ska det bli sol ☀️

På lördag ska vi titta på en gård! Jippi! 
Den är nog för dur för oss (tyvärr) men det ska bli jättekul att åka och titta på nåt iaf eftersom det var så längesedan nu :) 





Måndag

Att jobba igår gick bättre än någonsin, vi han klart i tid utan att stressa. 
Idag är det måndag och det känns ganska okej. Jag vaknade innan väckarklockan, trodde inte klockan var så mycket så jag vände mignom och la nig sådär jätteskönt för att somna om. Men precis då plingar telefonen... Då var det dags att kliva upp! 

Hela den här veckan ska det vara fint väder, jag hoppas att det stämmer :) 
Anders och Becci & bebisen åker till Portigal idag! Tror att de kommer få det härligt och mysigt. 
På torsdag åket mamma och pappa upp till Junsele så då blir jag gård och djurvakt :)

Hoppas idag hår lika snabbt och bra som igår! 

Så söt

Igår var en stressig dag på jobbet, många är sjuka så det är så lite med personal. 
Efter jobbet skulle mrR hämta mig och vi skulle till affären och handla. Tacos fredag as usual! Men då hade han glömt plånkan (sa han) så vi fick åka hem. 
På vägen hem sa jag att Annas man hade minsann handlat innan han hämtade henne... ;) 

R ville att jag skulle med upp och hämta pengar, tyckte det var lite konstigt men tänkte att jag kunde kissa samtidigt då. 

Nät vi kom upp hade han dammsugit (som jag skrivit på lappen) och tvättat, dukat jättefint och maten var klar! Efter maten blev jag godissugen, då var det bara att gå till kylskåpet och hämta en oreochokladkaka! 

Och nu på morgonen klev han upp, stängde sovrumsdörren, skramlar i köket och lyssnar på ring så spelar vi. Vips kommer han in med en bricka med frukost! 

Jag fyller inte ens år. 

Jag har världens bästa sambo :) 

Kom tillbaka solen

En regning onsdag idag och jag ska gå till jobbet idag, det tar ca35 min då hinner jag bli ganska blöt... Tur att vi köpte ett paraply på Ikea i fredags! 

Helgen var jättebra, var på Ikea efter jobbet i fredags och köpte lite ljus, en matta, handdukar och ett paraply.Sen var det fredagsmys.
Lördag fm var jag "hem" och red, sen på eftermiddagen var det bowling och käk på Olearys med mc klubben. Det gick dåligt att bowla och maten var liiiite för stark för mig, men det var trevligt! 
Hela söndagen var vi hos mamma och pappa och fixade hagarna, solen sken, den var så härlig och varm och det blåste nästan inget. Tyvärr höll inte vädret riktigt i sig på min lediga måndag. Det var fint men blåste storm! Red på Barbie, laddad som en bomb! Riktigt härligt, min fina lilla ponny.

Jag har kommit i en jobbsvacka, jag vill verkligen inte jobba. Vet inte varför egentligen men jag har ingen lust. Hoppas att det går över fort för det är verkligen jobbigt, man blir seg, gör fel och allt blir bara tråkigt. 
Men idag är det onsdag så jag ska väl överleva den här veckan också. 


Inte nu på lördag men nästa är det visning på en gård, som jag tror nu, att jag jättegärna vill ha. Tyvärr för dyr men jag vill åka och kolla iaf :) 


RSS 2.0