Bajs, mjölk och mycket kärlek

Nu har våran söta bebis kommit 💙 
Natten till tisdag hände det grejer, Ronnie åkte till jobbet på morgonen och skulle komma hem vid tolv, vi hade fått tid för koll klockan tre eftersom vattnet gått på natten. 
Han var hemma reda vid elva, det hade inte varit så lätt att koncentrera sig på jobbet. Vid tolv blev värkarna väldigt jobbiga, väntade till ett den ringde jag och frågade om vi kunde komma in tidigare, det var okej. 
Väl framme började det bli ännu jobbigare... Kvart i två kom vi in, de kollade bebisen, värkarna och jag var öppen 4cm. 
Barnmorskan sa att man säger ca 1cm i timman så hon hoppades att hon kunde vara med att förlösa innan hon slutade klockan 22. 
Hon lämnade rummet kvart i tre för att komma tillbaka om en halvtimma för en ny koll. 
En kvart senare var vi tvinga att ringa på hjälp för då gissade jag att krystvärkarna börjat, det gick inte att stoppa dom. In kommer barnmorskan och blir förvånad när det bara är en liten kant kvar, 45 min senare var lille grabben ute! 💙 
Så liten, så söt och så underbar. Helt perfekt! 

I nästan två dagar har jag tänkt att det bara blir en unge, för jävlar det gjorde ont. Men nä, en till iaf 😋 Jag har känt mig piggare och bättre efteråt än vad jag trodde man skulle göra, sjuk träningsvärk särskilt i ryggen men den släpper nog snart. 
Amningen har äntligen kommit igång bra och det gör inte lika ont när han äter , bajsa kan han verkligen 👍🏻 imorgon ska vi tillbaka för en koll hos läkaren. Då får vi hålla tummarna att allt ser bra ut. 


Alldeles nykommen 💕 15:46, 3165g, 50cm 

På väg hem, han så liten i babyskyddet ☺️





Sträcker på sig och blir jättelång! 😍

Idag har vi en liten varg här hemma 🌟




Hans fina blonda hår, precis som pappa när han föddes 💙



Sixten känner sig kanske lite bortglömd nu, tar alla chanser att vara med och mysa. 


Skottat alldeles för tung snö


Nu är det skottat! Tråkigt att vi inte fick nån fyrhjulig i julklapp kan jag tycka. 




Inte den finaste skottningen men det var det alldeles för tungt för att göra, blöt snö och förkyld....  😓
Så nu får vi se om det hjälper bebisen ut eller om jag bara förvärrat förkylningen och fått ont i ryggen 😜 

Ny vecka, 5dagar över tiden

11 januari, mamma har gissat att bebisen kommer idag. Det finns ju fortfarande tid men det känns inte som om han kommer komma ut än. 

Det kliar inte så mycket i näsan längre och det känns lite lättare i huvudet, ist har fått gummisnor men det känns bättre iaf och skönt att jag har lärt mig använda nässpray! 
Jag skulle kunna ägna mig åt att skotta hela dagen tror jag , det seglar ner  stora, tunga, vita flingor. Men det orkar jag inte...  Om jag orkar skotta en gång innan Ronnie kommer hem så att han kan komma in på gården är det nog bra 😜

Idag har jag inte nåt planerat mer än att vila mycket och bli frisk. Imorgon har jag tänkt åka till Rebecca, då fyller hon år också! Men hon får sina presenter på lördag iaf 😉 Sen är det onsdag och en helt okej dag för bebis att komma ut... Om inte så har vi en tid kl.10 hos bm på torsdag, sen är det fredag igen. Då får vi se vad hon säger, förhoppningsvis är det då bara sju dagar, max, innan han är ute 💙



❄️


Katterna är lite galna! 

Överskottsenergi 🙀


Sjuk vad fan

Jag har blivit förkyld. Nästan den  jobbigaste förkylningen har jag fått... Näsan kliar, rinner och är täppt, huvudet tungt och varmt, halsen tjock och äcklig. 
Som om det inte är jobbigt nog med att jag är så varm på natten, att det är obekvämt att sova och att jag drömmer mycket och vaknar ofta, nu är jag jättevarm och vaknar alldeles för ofta, man måste ju sova mycket för att bli frisk så jag kommer nog vara sjuk länge. 
Bebisen vänta inne tills jag är piggare, för föda barn och även vara förkyld vill jag inte... Hoppas jag snart mår bättre och att jag slipper febern iaf.


Igår var det kalas för mamma, jag låg i soffan hela förmiddagen innan jag duschade och det var dags att åka. Vi fick smarrig mat och jättegott fika med tårta, muffins och kakor. 
Det är så konstigt bara att unga, fina mamma närmar sig 50 år... Det är väl inte gammalt längre men det känns som om det är mormor-ålder, iofs är hon ju det nu, ggr tre snart. Men... Konstigt ändå. 

Så idag är det söndag och jag vet inte riktigt vad vi ska göra, ingenting kanske? Kolla på Modern Family och ta det lugnt känns som en bra idé. 
Sen får vi ladda för en ny vecka, Rebecca fyller 26 på tisdag, torsdag kl. 10 är det barnmosketid (det hoppas jag är den sista iaf!)
Sen kommer en ny helg och förhoppningsvis smärta med lyckligt slut💙

Tulpaner- fina tulpaner 💐


Tacos hos Widings 💕


😎 Coola Harry


Glada Elise 💜


Gosekatten! 


Han vilade på ett konstigt sätt igår..


Tårtan! Gjord av Skövdebagarn, eftersom man inte visste om jag skulle kunna baka eller inte. Tur var väl det, den var jättegod 😊


Elise i sina nya, fina kattkläder, trivs hos mormor 🌟


Bebisväntan och alldeles för kloka barn

Nä det blir nog ingen bebis förrän nästa helg, måste försöka sluta längta redan nu för dagarna blir så långa. 

Ikväll ska vi till Anders och Rebecca och få tacos :) då får vi busa med små barn 💙💜
Jag har precis kommit hem från Falköping, köpte med sallad hem som jag ätit till lunch. 
Den lilla nattlampan jag beställde i veckan kom idag, jättesöt! 


Imorgon är det kalas för mamma och Julia, (ska bli gott med tårta) därför var jag i stan idag för att köpa födelsedagspresenter. 

Nu ska jag vila och sedan ut och skotta ❄️ det snöar fortfarande men Ronnie kanske inte vill pölsa in i djupsnö (5cm) när han kommer hem från jobbet. 

Läste i tidningen nu när jag ät lunch förresten, där frågar de en massa barn vad dom hoppas ska hända under 2016. Barnen är mellan 8 och 12 år och ungefär hälften, om inte fler, svarar att dom hoppas att den globala uppvärmningen ska bli bättre, att IS ska sluta kriga, att man ska hitta botemedel mot cancer, fred på jorden, hjälpa samla kläder till flyktingar mm... Tragiska svar för 8-12 åringar, dom ska inte behöva bry och tänka på sånt. 

Men det finns några som svarar riktigt bra, realistiska och bra önskningar som så små barn ska ha i skallen istället för att rädda flyktingar och tänka på den globala uppvärmningen.  En tjej heter Tina; 


Och en Esther; 




Bebis väntan

Igår var det bebisens beräknade födelsedag, men han höll inte med och håller sig fortfarande kvar inne i magen. 
Kanske blir det en present till mamma på lördag? Eller till Rebecca på tisdag? Vi får se ☺️, jag hoppas han kommer innan nästa torsdag iaf så jag inte behöver gå till barnmorskan 😜

Volvons batteri hade laddat ur igen imorse när Ronnie skulle iväg till jobbet. Typiskt idag när jag skulle in till Falköping och köpa present till Rebecca... Jag får väl snällt stanna hemma och elda eller nåt, kallt har det ju blivit nu. -10 står det men det blåser tydligen också så de sa på radion att det är som om det vore -18 ute, så till promenaden får jag nog ta på mig mina Long Johns som jag fick av min snälla mamma så jag inte fryser ihjäl. 


Har köpte en målarbok som man ska bli lugn av 👍🏻 Bra att ha nåt att göra ist för att bara vänta på bebis. 









Fick håra av babyskyddet i förrgår, Sixten tycker tydligen den är jätteskön! 💕




100%!!!!!!!


Fint, kallt väder igår! ❄️


Min myskompis 💙


RSS 2.0