Fredag och ledig helg med kalas!

Min lediga dag igår var härlig! Sov till nio, käka lite frulle, tog min fina saab hem till mamma och pappa, mockade lite, tog hand om svinen och kaninerna. 
Sen tog jag in min fina vita häst och putsade henne så hon glänste! (Tyvärr syns det nog inte idag) 
Red Despina, som var tjock, pigg och glad. Klippte till gräsmattan, sen åkte jag hem. Glömde bort att jag skulle sola...Får ta det imorgon!

Nu är det fredag, igen. Den här helgen är jag ledig och på söndag ska det bli kalas för den fina mannen! Igår städade jag pretty noggrannt, man vill ju det ska lukta gott och vara fint när svärmor kommer ;)

Idag ska det bli väldigt fint väder, vääääldigt tråkigt att jobba till sex :/

Nu ska jag plocka upp Anna, sen ska vi jobba jävel och förhoppningsvis kunna gå hem lite tidigare!

 

Ledig om 9 timmar

Det blev ingen bajsdag igår, den gick fort och var kul :) Hann hem och rida Barbie också! 

Idag är det inte så roligt däremot. Jag har ont i huvudet... När man vaknar med ont i huvudet och nacken blir det oftast inte bättre, bara värre. Man vill ju sova hela dagen istället.

Imorgon är det min lediga torsdag! Då vill jag vara pigg och fräsch. Är lite stressad över att det är MrPerfekts födelsedag om mindre än sju dagar och jag har bara en present, den andra måste jag beställa när jag tagit reda på vilken sort det är han vill ha. Känns inte som om det kommer hinna komma fram innan tisdag. Jag kommer inte på något annat jag kan köpa heller...

Nu ska jag åka och plocka upp Anna :)  

  

Semester nu tack.

Helgen gick som vanligt när man jobbar söndagen, asfort! 

Lördagen var härlig :) 
På morgonen var jag, Anna och Mauritz ute och sprang. Sen åkte jag hem och red, Sacke och Despina båda ridturer var superb! Snälla, glada, frammåt, när det blir sånna ridturer fylls verkligen energiförrådet på!
Efter det blev det en tripp till Skövde där jag köpte inlines (!), jag trodde skulle vara mycket bättre på det där men fan vad svårt det var... Får träna rysligt mycket, tur att det var kul iaf.
Vi kom hem igen och klockan var bara sex så vi tog motorcykeln till ett mysigt ställe och käkade en köttbullemacka och mjukglass :) M-M-M, sommar!  

Igår jobbade jag, gjorde tårta, åkte hem till mamma och pappa där vi fick mat och firade mamma på morsdag <3 
Så här vill man att alla dagar ska vara nu, långa, fina och heeeeelt lediga:D 

Idag var en ganska bra dag på jobbet, snabb-skönt. Kollade på en lägenhet-inget för oss. 
Imorgon blir det troligtvis en bajsdag. Men innan det blir imorgon ser vi på Landet runt, med den konstiga programledaren!

Imorgon är det fan fredag igen

Nu har vi börjat med Sias kulglass på jobbet så till eftermiddagsfikat provade jag en choklad och en hjortronkula. Jätte-jättegott! Nu kan vi äta glass hela sommaren! 
Tänkte cykla till jobbet idag men det har regnat och de säger att det ska regna mer idag, känns trevligare med bil. 

På måndag ska vi kolla på en lägenhet, det ska bli spännande och jag hoppas den är bra! 
4:e juni är det någon som fyller år :D men än så länge har jag bara köpt en present. Har en grej till som jag ska beställa men jag måste bara ta reda på exakt vilken sort det var. Den är lite svår för jag vill inte att han ska förstå vad han ska få... 

Det regnar, jag tar bilen. Hoppas dagen går asfort! 

Mycket, mycket trött

I lördags var jag med Anna, hennes mamma och den andra tjejen som ska vara tärna i Borås och köpte tyg till våra tärnklänningar bland annat. De kommer bli jättefint! Fast jag har så svårt att fatta att någon kan göra kläder, nåt man kan ha på sig, som passar av en hög tyg. Hon är duktig Annas mamma! 

Råkade sticka in någonting under min tummnagel i helgen med, och i måndags när jag jobbade satte jag aldrig på något plåster så nu gör det sviiinont i hela tummen och under nageln är det blått-grönt&vitt.. Aj aj stackars min tumme.

Dags to go to work! Fast jag inte vill. 





Jag vill se på film, hålla någon i handen och äta glass.

16 grader klockan 7!

Ni kan undra vaför jag kliver upp sex på min lediga dag? Jo jag och lilla Anna ska ut och springa snart! :) 
(Eftersom vi är lediga kan man ju sova när man vill under dagen). 
Det ser ut att bli underbart fint väder idag, nu klockan sju är det redan 16 grader! Det är så härligt att det börjar bli grönt och fint och varmt och....nä att det är ljust så sent på kvällen och på morgonen kan vara jobbigt... 
Man vill inte gå och lägga sig och man har svårt att somna. Sen vaknar man alltid vid 5 halv 6 av att det är så ljust i sovrummet,  men när man väl ska upp är det självklart skönt att det är ljust så att man vaknar till lite snabbare. 

Idag på min lediga dag ska jag;
*Springa
*Få paket
*Sola
*Mocka
*Ta hand om marsvinen och kaninen
*Rida 

Dagen efter dagen

Idag är det 15:e maj och det är slut på min födelsedag. Jag hade en riktigt bra födelsedag! :D Fina presenter och snälla människor.

Nu är det tid för att åka till jobbet. Men jag har ont i kroppen, snor i näsan, så förbannat ont i fötterna och är så jätte jättetrött att jag inte har lust alls...
Fast om jag tar mig genom den här dagen så är det torsdag och jag är ledig! Då ska jag och Anna fika och jag ska få paket :) 

Det är så grönt och fint ute, jag längtar till semestern! När jag får den har jag inte fått reda på än. Jättebra. 

Har sån lust att åka hem och rida istället! Och min mamma är ledig! 

Är det sommar nu?

Idag jobbar endel människor den sista dagen för den här veckan, jag har tre kvar efter den här onsdagen är slut. Men vi ska jobba snabbt idag så vi kan sluta en timme tidigare ikväll! (Hoppas jag. Verkligen.)

Vädret började ju väldigt härligt den här veckan, igår var det så varmt att jag gick i kortbyxor på eftermiddagen. 
Har ridit långa, mysiga turer på Despina i skogen. Jag börjar gilla henne väldigt mycket faktiskt, brukar annars inte tycka så mycket om araber men Despina skulle jag kunna ha som min egen Det är så skönt att man fortfarande kan prata med henne även fast hon blir rädd för grejer och sen stå stilla, kolla på det farliga för att förstå att det inte var en tiger, smyga fram och kolla på den och sedan gå snabbt förbi. Plus att det inte betyder att man ska takta igenom resten av ridturen efter man sett nåt läskig,t är också väldigt skönt och att dem inte går och gnäggar och längtar så de kan dö efter deras hästkompisar som endel gör. 

Ut i 22 grader varmt, molnigt väder. Ta min fina, just nu dammiga saab, hämta Anna och åka till jobbet! 

Min kropp är trött

Halv sju verkar vara en magisk vakna-tid. Nästan varje morgon öppnas ögonen då och det är svårt att somna om när det är så ljust i rummet. 

De lediga helgerna är så sköna, men går så fort! Den kommande veckan är en joobbig sex-dagars arbetsvecka. Blä. 
Om jag överlever den så blir det kalas för mig på lördag :D Asgod tårta, lite paket och Anders och Rebecca kommer ner också så det blir en bra helg, även fast jag jobbar på söndagen. På lördagkväll ska vi tre åka och bowla, shit vad stort jag ska vinna! 

Min kropp är så trött så jag ska nog vila i soffan lite. 

Sköna fredag

Jävligt trögt att komma upp ur sängen imorse, men när jag kom på att det var fredag och inte måndag blev det lite lättare! 

Dagen har gått fort, tacosen ligger i magen och godis finns det i skålen :) Härlig fredag. 

Min jeansjacka har kommit! Så jag läntar till imorgon när jag får se den och jag hoppas den passar, om den gör det kan det få bli sommar på riktigt sen. 

Nu ska pojkarna ska se på hockey och jag måste komma på något bra jag kan önska mig... 

AWESOME

1 Maj började sådär, men slutade bra. 
Åkte hem till mamma och pappa för att rida alla hästarna i det fina vädret, men när jag kommer fram är det traktorer fulla gården och det kör traktorer fram och tillbaka hela tiden och inte fan saktar de ner när dom ser att vi är ute med hästarna. 
Jag började med Despina som har gått mest och är lugnast, hon var jättelugn och gjorde fina galoppfattningar. Sen var det Barbies tur men hon var spänd redan när vi tog in henne och det körde ner två traktorer till skogen så jag borstade henne bara. Sånna tillfällen saknar man verkligen en paddock, då kan man rida där istället, slipper man vara så beroende av vad alla bilar, traktorer, trädkapande maskinerna gör. 

Mannen kom hem vid halv tio, väldigt glad och väldigt trött i kroppen. Han hade varit och kört cross hela em/kvällen. 
Jag hade gjort kycklingsallad till dess och skulle vara gullig å göra jättegoda snoddas också för det har han varit sugen på så länge. Hur svårt är det att göra snoddas? Inte svårt alls brukar det vara, men igår var det svårt. Kakan blev inte så fluffig som den brukar, glasyr nr:1 skar sig, glasyr nr:2 gick bra. Men nja, jag är inte nöjd. 


Idag är man ju också ledig, gaaanska nice! Och jag har lust att köpa ett par byxor och ett (eller 2) par skor. Tror jag ska åka förbi den stora staden och se om jag hittar något! :)


RSS 2.0