Nu är det imorgon

Onsdag idag alltså.

Jag har invigt mina skor, det känns som det kommer bli bra med dom! Nu ska jag fixa min goda frukost och hoppas att Rebecca och Anders kliver upp så jag får sällskap. 

Det plingade till i min telefon och då var det ett sms från jobbet. Där stod det; Välkommen på tors kl.12-13.30. Vi bjuder på Midsommarbuffe och firar att det snart är semester. Gulligt! 

Nu hör jag att dom brakar nedför trappan, måste skynda mig!

Imorgon är det onsdag

Efter frukosten idag åkte mamma och jag till staden och äntligen hittade jag en klänning! Nu är jag redo för resan! 

Sen när vi kom hem ville Rebecca till en annan stad så vi åkte dit en snabbis. Sov en timme och vips var klockan fyra, dags för fika med Malin. Så trevligt så!

Vi hann med en mysig ridtur nu på kvällen Rebecca och jag. Söta små hästar som är runda om magen har vi. 

Jag har hamnat i ett  "Jag vill, jag måste ha en ny bil, nu!"  läge. Inte trevligt för omgivningen... Men omväxling från mitt "Jag vill, jag måste flytta, nu!" läge.


Nu ska jag i alla fall sova. Jag ska kliva upp tidigt för att äta lång frukost imorgon förstår ni. God natt!

Ingenting

Jag som ville hitta en massa kläder kom idag bara hem med en kjol.. Men jag har ju tjatat om ett par springskor ett tag nu och det hittade jag i alla fall No more tjat om det! Hoppas det inte regnar imorgon så jag får prova springa i dom. 

 

Imorgon är det sista chansen för att hitta något, aldrig bra med tidsbrist och lite pengar. Så lite tur kan jag be att få imorgon. 

 

Blä, jag är mätt...

 

 

 

Shoppadax

Nu är vi tillbaka till hur det var förr i tiden.

Rebecca sover fortfarande, fast vi ska åka om tio minuter... Jag får nog gå upp och väcka henne lite försiktigt.

 

Idag ska vi försöka hinna med att; Shoppa, rida, mocka, cykla, sola, duscha, laga mat... Men det är ju mest  roliga saker så det kan nog gå!

 

 

Anders idag...

 

 

 

Jag och Rebecca.

 

 

Söndag

Idag längtar jag tills imorgon!
Då har jag bestämt att jag, Rebecca och Anders ska åka och shoppa. Hoppas verkligen att jag hittar något att ha på mig på midsommar.

Det är en tjej som har mailat på balklänningen, nu håller jag tummarna på att den blir såld!

En gullig liten räv som jag såg när jag var ute och körde förra veckan.

The day today

Idag har Anders försökt lära mig att skjuta fotbollen dit jag faktiskt siktar, säger bara; Tack Anders, du har ett bra tålamod.

Mamma, pappa och jag har cyklat en kvällsrunda, mysigt. Nu sitter jag här vid min rosa dator och dricker en rosa dricka, med sprit i och försöker orka gå och duscha. Men det kan nog ta ett tag.

 

 

 

Midsommarfin!

 

Igår fixade mamma Rebeccas naglar...

 

 

Och idag har hon gjort min naglar fina till midsommar!

 

Annorlunda fredag

Skulle kliva upp klockan fem - Vaknade kvart i 8

 

Skulle börja jobbet 6 - Började istället halv 9

 

Fick jobba över.

 

Skulle på studentfirande - Hann inte på studentfirandet

 

Tacos till middag - Det blev tacos till middag

 

Har slutat med fredagsgodis - Det blir lite choklad i alla fall

 

Det ordnar nog upp sig imorgon.

Oh snap!

Köpte Snapple idag! "Made from the best stuff on earth"

 

Skitgod!

 (Nu har jag med smakat Becci!)

Plocka Blommor

Jag gjorde omelett till frukost idag, det hade varit riktigt gott om jag inte hade saltat så väldigt mycket...

Efter att jag tvingat i mig halva omeletten och druckit ett stort glas vatten cyklade jag en runda. Tråkigt att det var motvind nästan hela vägen, annars var det trevligt.

Skitkul var det att rida idag också! 
Nu har jag haft två roliga dagar på rad, verkligen fine by me! 

Våran granne, som är en kille och 5 år var ute och plockade blommor idag. Blåklint och vallmo.
Det finns nog inte mycket som är gulligare än en kille på 5 år som har parkerat sin lilla cykel mitt i vägen och själv är och skuttar i det höga gräset för att plocka blommor och när han ska cykla hem sätter han sin bukett på pakethållaren, han är också tvungen att stanna ett par gånger efter vägen eftersom han såg fler fina blommor.



Härlig dag

Åkte till en stad för att köpa en klänning, fanns ingen klänning. Åkte till en annan stad för att köpa en klänning, fanns ingen klänning. Det enda jag köpte idag blev jordgubbar!

Jag får ta något som finns i garderoben på fredag och vänta tills nästa vecka för att leta en midsommarklänning med Rebecca. 
Snart är det midsommar, snart är det midsommar! Just so you know!

Mer än att ha sprungit i affärer idag har jag, sprungit i skogen, sovit, mockat, och ridit alla hästarna. Puh jag är duktig. (Ibland).

Nu ska pappa och jag bolla gris, han kommer bli gris. Ikväll blir det jordgubbar, choklad och film. En väldigt bra dag idag!


Make my wish come true

Jag vet att det är länge till jul och att jag precis har fyllt år, men jag skulle så gärna vilja ha ett hus! Bara ett litet, gulligt...

Förutom att gått och önskat ett hus hela dagen har jag jobbat, ridit, microvilat och snart ska vi äta mat, lasange (gott som faaan!).

Nu börjar det kännas lite som sommar, händerna luktar beckolja! Hela tiden, det går inte att få bort lukten! Men äsch det är ju lite mysigt ändå. 

Imorgon är det onsdag och jag är ledig. Då ska jag åka till Lisch och kolla om jag hittar någon klänning att ha till midsommar, fin ska den vara. Men gärna billig. Kanske köpa ett par springskor, och öl. Ölen är till Malins lillebror som tar studenten på fredag, wooooohoooo!
Dom är så snälla och har bjudit mig!




WOW

Nu exploderade den!

Scared the shit outta me!

Bollen

En riktig böld har det blivit.

Bollen...

MÅNDAG

Måndag idag, ont i huvudet idag.
Men jag har vilat lite så den är nästan borta, åt en muffins nu också så snart mår nog huvudet bra igen!

Min fotboll har fått en finne... Ser det ut som. Jag har skjutit sönder den, det var nog inte så bra att skjuta den mot stenväggen kankse. 

Jag tycker godis på måndagar är bättre än godis på fredagar. På fredagar är man ju ändå så glad för att det är helg och har oftast något roligt att göra. Men på måndagar då är man trött, har hela fyra dagar kvar innan det är helg. Bara tråkigt på en måndagkväll. 
Så jag funderar på att ha måndagsgodis istället för fredagsgodis. Det går väl bra?

En riktig cowboy

Idag har pappa ridit!

LördagLördag

Idag ska jag färga håret så jag bli lite snygg igen och köpa ett roll-on så jag slipper gå runt och lukta blä.
Det är mina stora planer för dagen.

Mitt skrapsår på skulderbladet (efter att jag sprang in i hyllan igår)börjar bli blått. Fint! Jag gillar inte att göra illa mig men jag gillar blåmärken.


La la la la la la la la love!


MYS

Nu är det fredagsmyyyyys! Med fotbolls eeeeemmmmm! Eller kanske inte.

Fredag är det i alla fall. Bra dag på jobbet, tacos till middag och mysigt väder för glass och film. Och skattepengarna har kommit! Lyckliga Cassie kommer nu att klara sig tills lönen kommer.

Pappa och jag har varit ute och kastat en tennisboll så mina armar är alldeles skakiga, igår var vi ute och spelade fotboll han och jag. Då trampade pappa på bollen och ramlade omkull, mindre jordskalv fick vi vara med om. Hade vi fått med det på film och bott i USA och skickat det till AFV då hade vi plockat hem stålar kan jag lova! Gud vad roligt det såg ut! (Förlåt pappa)

Nu ska jag äta en muffins, se på skilda världar tills klockan blir nio och hoppas att helgen blir rolig.

STUDENTEN

Ingen skatteåterbäring än.

Kul för studenterna att det är ganska fint väder idag! 
Det är tre år sedan jag tog studenten, det är ganska länge. Det var en glad dag, men svinkallt. Regn och storm, mest synd om alla familjer som stod och kollade på när vi sprang ut. Vi andra var ju bara så glada så vi brydde oss om vädret.

Och balen var rolig! Jag var nöjd med klänningen och nöjd med frisyren. Min kompis Malin ska få gå på bal igen, i år. Lyllo henne! 





God Natt

Springa, skilda världar, cheesecake, boll, gräsklippning. Är orden för idag.

Dags att duscha, sen att sova. Ska bli skönt med en tacosfredag imorgon! Kanske jag får tillbaka på skatten imorgon också?

"Det var 2 bajskorvar som var ute och spelade fotboll, då gick det förbi en diareé-klump som frågade, -Får jag vara med?
-Nej! Sa den ena bajskorven. Det här är bara för hårda grabbar!"
Höhöhö... En rolig historia om bajs och boll för att fotbolls EM börjar imorgon.

Höger och vänster


Hade på mig mina fina, nya strumpor imorse när jag var ute och sprang. Jättebra var dom! Såg sen att det var ett L och ett R på dom som i vänster och höger, när jag bytte till rätt fot blev dom ännu skönare!

Fortfarande nationaldag

Pappa och jag åkte för att köpa lite choklad till Greys ikväll, säsongsavslutning på det med, men det blev en fotboll och en ny skilda världar också!




Nationaldagen

Sveriges Nationaldag, 6 Juni. Jag hoppas ni hissat flaggan! 

Jag har varit duktig och jobbat, lunchen är uppkäkad och jag vill sova. Hinner kanske vila en stund innan vi ska gå ut och rida!

Det sägs att om man säger en sak tillräckligt många gånger så blir det sant. Det funkar inte, bara så ni vet.





Med dom här bilderna hoppas jag att värmen kommer tillbaka.

Säsongsavslutning

Ikväll, snart, nu, bara 21 minuter kvar till sista avsnittet någonsin av Desperate housewives! 


Åska

Ganska bra dag på jobbet idag får jag säga. Efter jobbet åkte jag och Anna till McDonalds åt mat, och glass! 
Sibylla igår, donken idag. Tummen upp för det.  

Mätta och glada åkte vi ner till den lilla staden, jag skulle hitta en klänning att ha på mig på midsommar och Anna ville ha ett diadem. Men det fanns bara fula klänningar och ingen affär hade ett enda diadem. Jag hittade en fin blus som jag köpte i alla fall, det var kul. Mindre kul var att efter 30 min att jag betalat min blus fick jag ett sms från butiken, dom hade 25% på alla köp imorgon. 
Men rik som jag är...menar, lat som jag är struntade jag i det och åkte hem. 

Röd dag imorgon-jobb imorgon. Men bara mellan 10-12, nicebajs.

Vädret idag, 10 grader, regn, åska, blåsigt. Tummen ner för det.


Godis

När jag skulle betala mitt godis igår säger mannen bakom disken att om jag plockar lite till så skulle jag få ett billigare kilopris.
Okej det låter bra, lite tjockare kan jag väl bli, säger jag och går och plockar i lite till.

Går tillbaka och ska betala, igen. Mannen i kassan förklarar att jag får betala lika mycket för den här påsen som jag skulle ha gjort innan men nu har jag ett kilo godis istället.
Tummen upp.

Han undrar om jag vill ha en påse. Jag kollar på min enorma godispåse, -Ja, tack.
Sen undrar han om jag vill ha kvitto. Jag kollar på min enorma godispåse,-Nej, tack.
Han skrattar -Okej, då finns det inget bevis sen när du har ätit upp godiset.
Precis! Kul man.

Mamma och pappa fick också äta.  

Han i kassan såg ut ungefär så här. Fast med glasögon.

Kul


Min fina kanna, som heter KannaAnna. 




En hink som har blivit deformerad, tror Sacke har suttit på den.




Mauritz i sin tron!




Fin bil!



Det hängde en tröja på stolpen, skitläskigt tyckte Sacke och Barbie tills Deapina kom och visade att det var lugnt. Då vågade dom gå fram och kolla.

Sovmogon

God morgon!
Skulle kliva upp tidigt för att säga hej då till mormor och Klas som skulle åka hem idag. Jag ställde inte klockan för jag trodde att jag vaknar när alla kliver upp och börjar äta frukost och prata och greja. Men det gjorde jag inte, vaknade klockn tio istället.

Nu sitter jag ensam vid köksbordet och ska äta frukost. Det regnar och blåser alldeles för mycket ute och det är bara sju grader. Sommaren, kom tillbaka!
Hoppas det går bra för dom att köra hem.



Japp

Idag är det riktigt blåsigt och Sacke har stått hela veckan, men han var så duktig så!

Sprungit har jag med gjort (klapp på axeln). Jag känner sig lite cool i mina fina springkläder, bara oranga nya skor sen är det perfekt!
När det åker förbi en bil anstränger jag mig verkligen för att se ut som jag har sån bra kondition och inte alls tycker det är jobbigt, sen när den har åkt förbi ramlar jag nästan omkull. Men det ser han ju inte.

Nu är det godis och Stig Helmer! Woho!

Hemmakväll

Nu har jag skjutsat Rebecca till tåget och vinkat hej då. Men hon kommer om två veckor igen så man behöver ju inte bryta ihop så galet mycket. 
Hon hade någon med tourettes bakom sig så det hon ska lyssna på hela vägen hem är; kuk, bitch, kuklukt osv. Kan bli en rolig resa hem. Kuklukt tyckte jag var ett spännande ord som jag aldrig har hört förut. Sa till Rebecca att det ordet blir mitt nästa hänga gubbe ord.

På vägen hem stannade jag på Hemmakväll skulle köpa lite godis till våran se-på-film-kväll ikväll. Men det går inte att köpa bara lite godis där. Ett helt jä**a kilo blev det! Så nu ska jag ut och rida och sen hoppas jag att jag kan tvinga mig ut och springa också! 



Lördagsmorgon

Så fort det blir juni så blir det kallt! Minusgrader och frost känns inte hel kul när man vill att det ska vara klänning och springa barfotaväder. Snälla låt det bli sommar igen, jag höll ju på att bli brun.

Idag är det lördag, en dag som vi kommer använda till shopping i Lisch, äta mat, försöka hinna rida och sedan ikväll ska jag iväg till min vän Malin. Rolig dag gissar jag!

Men nu är klockan mycket så vi måste skynda oss! 





Mat

När man hör vad det blir till middag i helgen börjar man nästan gråta!

Fredag: Smörgåstårta
Lördag: Älgstek, potatis, sås och gelé.
Söndag: Potatisgratäng och stekt kassler.




Lördag gillar jag extra mycket.

RSS 2.0