☺️💕👏

Mitt kliande gick över vid lunch ungefär så det var väldigt skönt. Sen gick dagen väldigt fort faktiskt, det går så mycket lättare de dagar jag inte får ont överallt. 

Efter jobbet skyndade jag mig att mocka och ta in hästarna, hatar att det redan är mörkt halv sex... Barbie hade verkligen behövt springa, hon har så mycket energi. 

Andrers och Rebecca ska vara borta hela helgen så vi åkte och hälsa på dem när jag mockat klart. 
Konstigt att förut sågs vi inte på flera veckor, månader nästan och nu om man inte träffas på fyra fem dagar känns det som jättelänge! 
Harry är sååå söt! Jag fick ge han gröt, busa lite och han gav mig en mysig kram innan han skulle sova. Han hade tydligen varit vaken sedan klockan fem så han var nog ganska trött 😊, somnade gjorde han duktigt och direkt iaf. 
Sen fick jag lukta, hålla och mysa med söta, fina Elise 💜 
Vi såg på Bonde söker fru och blev bjudna på jättegod blåbärspaj! Kliet började igårkväll igen och det kliar fortfarande lite... Känner mig lusig.... 

Vaknade imorse och trodde det var fredag 😕 Ajaj, bara torsdag... Men det är nog mycket att göra på jobbet idag eftersom det är stängt på lördag så det blir nog snabbt fredag! 

Nu ska jag torka kattbajs från kattmamman som verkar glömt hur man använder lådan... Sen ska jag ställa in den gamla lådan och se om det hjälper att ha två stycken. Efter det vill nog hästarna ut och vips var det bråttom till jobbet! 


Fick hem bilder som jag beställt igår :)


Söt-Sixten! 


75%

Vad segt det var att komma hem igår och innan jag hann ut i stallet var det redan svart ute. Nu kommer jag inte hinna motionera hästarna när jag slutar klockan fem och det är nästan alla dagar, de kommande veckorna kommer bli lite vila alltså :/ 

I helgen är det halloween och vi har inget planerat alls. Ganska skönt att ha sånna tomma helger ibland, dom har ju en tendens att försvinna snabbt iaf.
Det skulle vara kul att ha någon halloweenig meny någon dag så det ska jag försöka klura på :) 
Konstigt att det är första november på söndag... Det går verkligen undan nu! 

Mamma har erbjudit sig att ta hand om mina hästar lite innan och efter att bebis kommit, jag funderar på att nappa på det förslaget. Det skulle underlätta på tex julafton när vi ska vara hos mamma och pappa hela dagen och gärna stanna till dagen efter och sedan den dagen bebis bestämmer sig för att komma så behöver man inte ringa runt och fixa någon som tar in-släpper ut och mockar mitt uppe i alltihopa. 
Sedan vet man ju inte hur pigg man är veckorna efter heller, jag tror inte man har så stor lust att släppa ut dem, mata, mocka och ta in när man måste klä på bebis massor varje gång för att vara ute i Max fem minuter. Så det skulle nog vara skönt att slippa tänka på dem. 

Idag känns som en lång, seg dag och jag tror jag fick klåda igår, det kliar överallt! 😖
Å jag hoppas det går över innan jag blir galen 😛
Nu åker jag till jobbet iaf.



75% av graviditeten är avklarad. 70 dagar kvar innan det står 100% i min app. 😍


Myshög!




22 dagar

Det gick otroligt snabbt att jobba natten igår. Det är hemskt att åka hem ifrån halv tio på kvällen men det är sjukt skönt att åka från jobbet när alla andra börjar sin dag och komma hem till sängen! 
Jag hinner precis säga hej då till Ronnie innan han åker till jobbet, sedan släppte jag ut hästarna och kröp ner i sängen. Fick sova till halv elva innan katterna hade ett otroligt jobbigt race i sovrummet... Fortfarande väldigt trött så jag kissade bara sen försökte jag somna om, det gick bra faktiskt även fast katterna höll på. Vaknade av klockan sedan klockan ett. Jag hade lust att åka och shoppa upp all lön på roliga onödiga saker! Men hovslagaren kom klockan två så jag kunde (sån tur va) inte göra det. Tråkigt bara att det försvann endel pengar utan att jag fick köpa nåt 😜

Vädret var ganska underbart, jag red Barbie i paddocken efter hovslagaren åkt. Det var så kul så det blev 40 hela minuter 👍 det kändes i ljumskarna inatt 😛 skitsamma för det var så kul. Eranthis fick en liten minipromenad som avslutades vis äppelträdet där han fick två små äpplen. 

Hann nästan precis in innan Ronnie kom hem. Mörkt blir det ju tidigt nu så jag vet inte riktigt när man ska hinna vara ute när man slutar efter fem.. Tråkigt. 
Vi åt middag och tittade på zombies innan jag somnade i soffan. 

Idag är det 22 dagar kvar tills jag går hem och 18 dagar kvar att jobba (!) 
Så overkligt. 

Dom är galna! 





Fredagsmys

Nu har jag precis skrivit in i almanackan att den 19:e november är min sista dag. Och nu sjönk det nog in! Efter det är min kalender tom, förutom en tid hos mamma för att göra naglar och lite barnmorsketider ☺️... Nä det är helt sjukt... Overkligt,sjukt overkligt!

Någon minut efter att Ronnie åkt till fotbollsträningen igår somnade jag på soffan och vaknade en timma senare, klockan nio. Då gick jag och la mig, så jag hoppas att jag kan vara pigg och alert idag på jobbet idag när jag fått sova så mycket.

Löning idag! 💰 Party i puben imorgon! (Alla välkomna klockan 19) Trötta på söndag. 
Ställa om klockan i helgen, jobba natten till måndag och senare på måndagen kommer hovslagaren. Undra om man behöver borra hål för broddar redan nu? 

Dom säger att det ska bli en solig men lite blåsig fredag idag, skönt med uppehåll. Igår när det regnade så åkte nästan alla löv ned från träden och ligger nu blöta och fula på marken. Det blev genast väldigt höstigt, på ett mörkt, blött och tråkigt sätt. 

Nu kör vi full fart mot fredagsmys, nedräkning:11h! 

Säg hej till Sixten, Ronnies katt! 

Han gillar sin husse 💙

Fick en fotvärmare till frukosten 👍🏻

Dom höll sig inne igår! 👊🏻 

Kerstin kom förbi i torsdags med kläder till bebis som hon köpt i Ullared. Hon hade även med sig den här lilla, lilla koftan som Ronnie hade när han var liten! 💞



V.30 v.43

I tisdags var det någon som ringde till mitt jobb och frågade efter den som bor i Valtorp och har en vit häst och en liten svart. Det är ju jag! Då var dom ganska långt hemifrån och åt äpplen hos Barbros (hon som ringde) granne... Hon ringde igen nästan direkt efter vi lagt på och sa att dom hade gått in i en hade så hon hade varit där och stängt grinden, väldigt snällt! 
Jag ringde Ronnie och frågade om han kunde hämta upp och hjälpa mig. Vi skulle hämta halm direkt efter jobbet så jag hade transporten på Volvon, det kändes onödigt att åka fram och tillbaka med den. 
Hästarna var lugna och sån tur va inte skadade, bara väldigt svettiga! Jag blev orolig över hur mycket gräs och äpplen Barbie fått i sig om hon skulle få fång. Det är ju höst och inte så mycket näring kvar i gräset men hon har ju inte ätit något på hela sommaren så det borde bli en chock för magen. 
Men det verkade lugnt! 

Vi ställde in dem i stallet och åkte tillbaka till jobbet. 
Några timmar senare åkte vi och hämtade halm och köpte en blomma till Barbro som hade varit så snäll och ringt och stängt in dem i hagen. 
Hon blev glad men sa att det var alldeles för mycket 💐

Sen fick vi gå runt i mörkret och kolla hagen, inget trasigt... Jag har så svårt att tänka mig att Barbie hoppar eller kryper igenom staketet... Vi har ju inte haft någon ström på så det är ju iof ganska lätt att ta sig ut. 
Satte lite provisoriskt en till tråd där vi trodde de kunde rymt. 

Jag började fyra igår så jag släppte ut dem när jag åkte till jobbet så skulle Ronnie kolla dem innan han åkte. Eranthis hade tydligen gått utanför stallet men sprungit in i hagen direkt när han såg Ronnie så han satte lite avsrärrningsband i öppningen och hoppades på att det var där dom hade rymt ifrån. 
Men vid åtta ringde en annan granne till mig och berättade att hästarna var och åt gräs på grannens lägda :/ 
Han var lite rädd för hästrna så han vågade inte fånga dom sa han men dom har ju endel att äta så han trodde dom var kvar där ett tag. Jag gasade hem, tog på mig stövlarna och började dra mig upp för backen andfådd och hård mage fick jag... Hästarna såg så glada och det var inga problem att gå fram och hämta dem. Tog Barbie och gick, Erran travade sött bakom. Så då fick dom stå inne igen.
Jag är glad att vi har snälla grannar som tar reda på var man jobbar, ringer och berättar och försöker hjälpa till! Väldigt tur att det finns folk som är hemma på dagarna. 

Jag hade tänkt sova lite när jag kom hem eftersom jag klev upp klockan tre, men det fick jag strunta i. Köpte tråd och isolatorer efter jobbet och började skruva och dra när jag kom hem. Ronnie kom hem och gick runt hela hagen med trimmern och kapade både gräs och buskar så vi skulle kunna få på någon ström på tråden. Det tog över en och en halv timme för stackarn att röja! 💙
Sandra kom klockan fyra och red, behövligt efter att Barbie ätit gräs och äpplen, plus stått inne hela dagen. Hon var betydligt piggare än förra gången och var jätteduktig! Kul med en som kan rida bra så man ser framstegen så snabbt! Jag ska oxå bli duktig... 
När hon åkt hem var Ronnie nästan klar med trimmern, jag fortsatte skruva och dra rep medan han fixade strömmen. Vi hann klart precis innan det blev helt kolsvart. 
Så idag hoppas jag att dom får sig en jävla stöt och att de inte rymmer mer! För jag vill inte ha ett till samtal idag.. 

Idag går jag in i v.30! Igår var det exakt elva veckor kvar innan BF för bebis! 💙💙💙💙
Svärmor var här en sväng igår och så fick vi jättesöta kläder som hon hade köpt i Ullared, å vad jag längtar nu 😃

Zoey hjälpte mig med staketet :) 

Äter lingongrova till frukost och tänker på pappa 😋


Fick ett fint tackkort från Jakob igår!


Nu vet jag säkert 19e november jobbar jag min sista dag! Fyra veckor!👊🏻👌🏻👍🏻😤



Snart dags för julbak

Det borde inte gå att drömma om jobbet, för det är inte roligt att vakna av klockan och åka iväg till jobbet när det redan känns som om man jobbat hela natten :p 
Inatt drömde jag att det inte var jäst i de släta bullarna så de ringde mig mitt i natten för att fråga om jag kunde komma och göra nya och jag var så trött, såå trött....
Sen ringde klockan och nu sitter jag här och äter frukost, precis som kattungarna gör. Zoey var ute hela natten så nu är alla ungar snuttesjuka! 💕

Direkt efter jobbet idag ska vi åka och hämta halm, skönt att bunkra upp innan jag blir för tjock och inte kan hjälpa till att lasta. 
Sedan ska hästarnas motioneras och stallet mockas innan det blir middag! 


Nu är det snart november (!) så jag har börjat planera vilka kakor och vilket julgodis jag ska baka i år 😃
De senaste 5 åren (eller mer) har jag sagt att jag ska baka rosa trekanter till mamma men har aldrig gjort det... Får se om jag kan verkligen göra det i år nu när jag har lite mer tid :) 
Jag längtar verkligen efter lussebullarna, doften av gran och apelsin, knarrande- kall snö, sol och paktet köpande 🎄🎁 och julsångerna! 




Det är för mörkt,zzzzzzzz

Igår blev jag lite deprimerad när jag insåg att det är ju efter den här veckan som det bara är fyra veckor kvar... Jag hade fått för mig att det var fyra veckor kvar med den här veckan. 
Men det går väl ändå antar jag! 

Det vi har att se fram emot den här veckan är att hämta halm, Sandra ska rida Barbie igen och på lördag är det inflyttningsfest/oktoberfest i puben, så det kommer bli endel städande också. 

I torsdags var Sandra här och red Barbie och jag vet inte vad hon gjorde men i lördags när skulle rida så var det jätteroligt! Hon hade egen gas och gick mycket bättre på volt i vänster varv och vi höll galoppen i båda varv hela varvet runt (på spåret!) utan så mycket gas. Jättehärligt :) 
Då känner man lite hur dålig man är själv, jag har hållit på hela sommaren och hon sitter upp en gång och det blir sån skillnad. 
Å vad jag vill bli duktig! 

Tyvärr hinner jag inte skriva mer för det är dags att släppa ut hästarna och åka till jobbet. 
Men jag kan ju säga att vi var hos Anders och Rebecca i fredags på fredagsmys, hos mamma och pappa i lördags och fick god mat och igår lade vi golvet i bebisens rum 💙 härlig helg! 




70%


Nu har jag bara tre hjärtan kvar att fylla! Woho! 
Jag kom ihåg när Rebecca hade det, inte så länge sedan tycker jag men nu är hennes bebis utanför magen :) 
Snart är det bara fyra veckor kvar att jobba och efter det bara sex veckor kvar tills alla mina hjärtan är fyllda.
Igår skickade jag in den kompletterande lappen som arbetsgivaren skulle fylla i till försäkringskassan. Hoppas på ett snabbt svar nu! 
Ida på jobbet frågade om jag hade tänkt på hur jag skulle göra de tio dagarna innan bebisen kommer och havandeskapspenningen inte betalas ut längre. Och det har jag inte riktigt... Man kan ju ta ut föräldradagar men det känns inte så kul när bebisen inte ens kommit ut än. Samtidigt vill man inte gå utan ersättning i två veckor och sedan kanske jag går över en eller två veckor, då blir det ju tre-fyra veckor utan pengar och då blir det en alldeles för fattig månad, januari som även i vanliga fall är fattig.
Ida tipsade att om jag hade några semesterdagar kunde jag ta ut några sånna för dom är ju värda ganska mycket 👍


Idag känns det som om det kan vara en lång dag på jobbet, men vi får leva på hoppet och tro att det går fort och att vi kan sluta när vi ska, 17:15... 
Igår hann vi aldrig med eftermiddagsfikat, eller vi sket i den för att inte behöva jobba över så mycket, så jag var galet hungrig när jag skulle åka hem och egentligen hade jag behövt handla lite för att kunna laga mat så jag var onödig och åkte förbi donken ist för att få snabb mat så får vi handla idag. 
Dammsög hela golvet själv på jobbet så det värkte i ryggen när jag kom hem. Men efter att jag mockat och ridit fick jag massage 😘
Efter jag ridit var jag så glad för det gjorde inte så ont, men inatt har det gjort jätteont varje gång jag vänt på mig och nu gör det ont :( bajskorv. 
Jag kanske inte borde rida så mycket mer nu, det känns som om Barbie tycker att jag är tung oxå, ingen rolig känsla. 
Jag börjar redan längta till våren/sommaren när (förhoppningsvis väger 61 igen) jag kan rida igen 😛😉

Nu börjar det ljusna ute, då kanske man kan vakna till! 




Tiden går fort

Nu är det bara 80 dagar kvar på det här året och 86 dagar kvar tills bebis är beräknad. 
Helt sjukt, förstår ni att nästa månad som kommer är november... Det här året har verkligen gått sjukt fort och det det har verkligen varit ett bra år. Man kan nog säga att de tre senaste åren, sedan jag träffat Ronnie har varit top notch. Hoppas hela livet fortsätter så :) 

Inatt har jag jobbat, det började dåligt när jag kom dit, trött och jävlig Cassie som gjorde ett misstag. Men det löste sig bra och efter det gick det till och med riktigt bra. 
Sov till klockan ett idag så den här veckan ska jag förhoppningsvis inte vara så zombie-like! På tal om zombies så börjar en ny säsong på walking dead idag, kul men hoppas det är sista. 

På torsdag har jag fått ändrad tid på jobbet så jag slutar tre ist för fem då kommer Sandra på em och ska rida Barbie :)  det ska bli riktigt kul! Och på förmiddagen så ska jag till barnmorskan, efter nästa gång så ska jag gå varannan vecka det blir roligt så känns det som om tiden går snabbare när det det händer lite.  
Vecka 45 börjar även föräldrakursen, saker som man längtat till och tyckt är så lång in i framtiden är snart här, läskigt och spännande :) 

Nu är Ronnie och tar sista sprutan så han får livstidsskydd på hepatit, jag ska vänta tills bebisen är ute innan jag tar den. 
Hoppas de är först i kön så han kommer hem fort för ikväll är det walking dead och kockarnaskampmys! 😃💙 (hade gärna velat ha 🍫 med) 


En självklar kattungebild! 💞



Ronnies brorsa Robert på endurotävlingen i lördags. 18:e av 51, inte illa 👍🏻



Gulle Harry leker med Zoey! 



Bullarna äntligen färdigbakade som jag lovat Becci, bättre sent än aldrig? 😛


Igår frågade Rebecca om jag ville bli gudmor även åt Elise, så klart jag vill! 😄
Så glad jag blev, jag ska lära hennes barn allt jag kan! 👌🏻😜
Yey! Säger även Elise! (Antagligen) 
(Bra att vara ända systern så får man känna sig som en favorit) 

Skulle vilja vara kattunge idag

Idag skulle jag nog kunna gjort nästan vad som helst för att få vara ledig. Den här veckan har inte varit den bästa för min kropp... Ljumskarna har varit ganska bra nu när jag använt foglossningsbältet på jobbet men resten av kroppen har gjort ont, fötterna, hälarna, benen, ryggen och inuti höger skinka. 
Men det är ju tur att det är fredag :) 

Ikväll ska vi bara ha myskväll i soffan, längtar till klockan åtta. Imorgon ska vi kolla på crosstävling och på eftermiddagen kommer Becci med familj och äter middag. På söndag har vi inget direkt planerat, kanske hämta hö iaf, halm i småbalar skulle jag oxå verkligen behöva hitta för nu har jag bara en bal halm kvar. Men det verkar vara väldigt sällsynt att någon gör småbalar. 

Nu har det redan gått fem veckor sedan kattungarna kom till världen! Dags att lära sig gå på lådan nu, jag hoppas dom lär sig det väldigt snabbt för jag vill inte ha kattkiss och bajs överallt... 
Sigge, fortfarande spårlöst försvunnen :( nu är det nästan sju veckor sedan vi såg honom så jag börjar bli orolig på riktigt. 
Särskilt nu när det börjarvli kallt. 

På med stödstrumporna och iväg till jobbet! 

Morgonkäk




90 dagar

Torsdag 8:e oktober, idag är det 90 dagar kvar innan bebis kommer! Det känns som ingenting samtidigt som det känns som en evighet...  Men om sex veckor går jag hem från jobbet, då har jag planer för att börja mina morgnar med att tända en brasa sedan blir det varm oboy och lussekatt framför musikhjälpen. 
Efter det blir det promenad och mys i stallet. Visst låter det perfekt att göra resterande sex veckor i väntan på att bebis ska komma? :) 

Det är bara 4 grader ute idag, man märker att det verkligen håller på att bli vinter och det gör mig ingenting (så länge vädret är så här fint) . Mina små hästar har redan blivit så lurviga :) och de har fått sällskap av kossor i hagen brevid, igår när jag skulle ta in hästarna så ropade jag på dem och dom kom men det gjorde även kossorna, sån tur stoppades dom av stenmuren ;) 
 
Och där var klockan redan tid att åka till jobbet! 😩😄😭😝☺️😔 så känner man då 😉


Kattungarna har en favorit iaf... ☺️💙


Pretty Cute! 




Nu börjar den bli stor 👶🏼



Mitt 💙

Nu ska det bara vara ett inlägg fullt med beröm, beröm till min fina sambo! 

Efter att jag slutat jobbet idag var jag tvungen att åka förbi Apoteket och affären så jag kom hem lite senare än vanligt. 
Och när jag kommer hem, lite trött, lite ont i kroppen och verkligen inte sugen på att skynda mig ut i blåsten och mocka och rida. 
Då har min underbart fina Ronnie både mockat, tagit in hästarna och gjort iordning Barbie för att rida iväg!
Så jag fick skynda mig in och byta om och hoppa upp på hästen😄 
Med mig ut i skogen på en promenad på 30 min följer Ronnie och Eranthis 💞

Han är verkligen världens bästa! Jag hoppas våran bebis får mycket från honom. 
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kattbajs

Både igår och idag har vi fått börja våran dag med att torka kattbajs. Igår gick Ronnie på toa och då blev Zoey så akut bajsnödig att hon sket utanför toadörren... Imorse låg det en hög precis innanför dörren till toan när vi kom ner, vi köpte en ny kattlåda med tak i helgen så jag vet inte om hon tyckte det var för mycket kiss och bajs i den eller om hon bara fick hjärnsläpp. 
Inte jättekul att vakna till kladdet och doften av kissebajs Iaf! 

Jag känner mig faktiskt inte så trött idag, men jag somnade i soffan redan halv tio igår så det kan vara därför. 
Jag har börjat vakna väldigt många ggr på nätterna, tror det är när jag ska vända på mig för då gör det ont i ljumskarna. Inatt har Zoey  legat precis bredvid mig, nästan hela natten. Mysig men jag är så rädd att mosa den lilla katten när jag som en klump vänder och vrider på mig😛

Redan dags att åka till jobbet. Jag skickade in papperna till försäkringskassan i fredags, hoppas det går fort att få besked när jag får gå hem för jag längtar så och det skulle vara skönt att ha ett datum att räkna ned till.
Under de här 40 veckorna man väntar på sin bebis är det skönt att det kommer så många andra datum man längtar till innan så att tiden inte känns så lång! Först vecka 13 då risken för missfall minskar, sedan ultraljudet, vecka 24 då den har ganska stor chans att överleva om den skulle välja att komma ut tidigare, lyssna på hjärtljuden, när man får gå hem från jobbet. Sen kan man börja längta efter bebisen! 💙
Det ska bli så mysigt att få vara hemma, vänta, längta och bara känna bebis i magen ☺️
Igårkväll hade han riktigt gympapass, innan har jag bara känt små rörelser och sparkar men igår kändes det som om han gjorde volter och att han ibland tryckte sig mot ena sidan. Häftig känsla! 








Vecka 41

Då har det gått en vecka igen. Mormor och Klas är här nere nu så vi åt middag hos mamma och pappa både onsdag och lördag, myst med Elise, jobbat ochlåtit dagarna gå. 

Igår målade jag färdigt framsidan av stallet, vi kastade in lite ved och Ronnie krattade upp lite äpplen. 
Sedan åkte vi till Skövde och köpte avspärrningsband så efter vi vilat lite gick vi ut och löshoppade hästarna :)
Det är väl kanske sju år sedan vi gjorde det sist, hästarna orkade inte så mycket men de tyckte att det var jättekul! 
Louise kom lagom till att vi skulle hoppa så fick vi lite extrahjälp och lite filmat, sedan fikade vi bulle. Tyvärr har jag inte hunnit baka egna bullar än så det blev köpta bullar på kanelbullensdag. 
Ska försöka hinna i veckan! 

Just nu är det helt tomt i min kalender för den här veckan, hoppas verkligen det ändras, skulle vilja ha en rolig grej varje vecka att segrar emot så de går fort! 
Sju veckor kvar tills jag och Anna ska åka till Ullared :D dit längtar jag! 

I både torsdags och fredags var det helt stilla i magen, så stilla att man blir orolig... Men efter att jag vilat mycket både fredag och lördag så vaknade han till liv! Han var kanske trött efter att jag jobbat natt måndag, sov lite efter det inte vila nåt under veckan och sedan börja 04:00 på fredag. 

När vi höll på att löshoppa kom en bil men en man till oss, han sa - vad gör ni här då? Är det dressyr? :p han kunde nog inte häst han. 
Tydligen var han från sektor alarm, pga han vaknade jag genomsvettig, jätterädd och kunde inte somna om i natt! Jag drömde att han egentligen var en tjuv, att han hade beväpnad kompis och att de kom för att rensa allt av värde när vi sov. Det är ju bara att rensa allt inne i sadelkammaren eftersom det är olåst och inget galler för fönstret. 
Sen kommer man lätt in i huset genom altandörren, easy-peesy! De tog även nycklarna till Volvon och tog med den. 
Det är hemskt att vakna så livrädd, alla barngrejor var oxå väck. Kom ihåg att jag blev så ledsen över att vi ska betala sanden, alla våra saker borta och vi fick nästan inget från försäkringen eftersom vi inte har kvitto eller bevis på alla saker vi hade. Nu vill jag ta kort på allt vi har, skaffa ett jävla larm, en hund, riktiga lås och galler där man kan ha det. 

Men först måste jag lämna hemmet för att jobba... 















RSS 2.0