Skulle vilja vara kattunge idag

Idag skulle jag nog kunna gjort nästan vad som helst för att få vara ledig. Den här veckan har inte varit den bästa för min kropp... Ljumskarna har varit ganska bra nu när jag använt foglossningsbältet på jobbet men resten av kroppen har gjort ont, fötterna, hälarna, benen, ryggen och inuti höger skinka. 
Men det är ju tur att det är fredag :) 

Ikväll ska vi bara ha myskväll i soffan, längtar till klockan åtta. Imorgon ska vi kolla på crosstävling och på eftermiddagen kommer Becci med familj och äter middag. På söndag har vi inget direkt planerat, kanske hämta hö iaf, halm i småbalar skulle jag oxå verkligen behöva hitta för nu har jag bara en bal halm kvar. Men det verkar vara väldigt sällsynt att någon gör småbalar. 

Nu har det redan gått fem veckor sedan kattungarna kom till världen! Dags att lära sig gå på lådan nu, jag hoppas dom lär sig det väldigt snabbt för jag vill inte ha kattkiss och bajs överallt... 
Sigge, fortfarande spårlöst försvunnen :( nu är det nästan sju veckor sedan vi såg honom så jag börjar bli orolig på riktigt. 
Särskilt nu när det börjarvli kallt. 

På med stödstrumporna och iväg till jobbet! 

Morgonkäk






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0