Sista april

Snart är det min månad :D

I måndags var min lediga dag, det är konstigt att det är dem som går snabbast och då man har som mest att göra. 
Jag var hemma och mockade och red medan snickarna snickrade för fullt inne på toaletten! Det blir nog fint när de är klara. 
Varmt som f** var det också, som mitt i sommaren. Skulle ha haft med mig vatten när jag var ute och sprang kände jag efteråt, blev varm och tung i huvudet resten av dagen sen. Klarade nästan mitt mål för i år, att springa en mil. Jag sprang 6km, sen blev jag så trött i knäna och vristerna så då gick jag i 1km och sen sprang jag 4km hem! Woho! Nästa gång ska jag klara det i sträck och om det är så varmt, ha med mig vatten. 

Ringde äntligen frissan! På torsdag nästa vecka ska jag dit, då blir jag fin i håret tills jag fyller år :)


Igår var det varmt och inte så mysigt på jobbet. Den tropiska värmen har kommit in och stannar nog till oktober...
Mannen hade gjort maten klar innan han åkte och tränade fotboll så jag kunde bara värma och käka :)
Men senare på kvällen ringde mamma och frågade om vi ville komma och äta smörgåstårta imorgon (Idag) så då fick jag göra en sån innan det var dusch och hopp i säng.  
Nu ska jag snart gå till jobbet och som vanligt hoppas jag att det går fort och bra. Ska få hämta ut nya skor iaf så kanske fötterna slipper göra ont och lukta illa ett tag fram över. 

Ronnie har beställt en present till mig och jag är så nyfiken! 


Stockholm

Vi har det bra i Stockholm den här helgen. I magen känns det som om man är hos mormor, den är asmätt! :) 

Igår gick vi i staden, gick förbi slottet som verkligen är jättestort, köpte en morsdagspresent. Åt mjukglass, till middag blev det kycklingsallad  i det gröna efter det chips och godis. 
Nu ska vi tro att becci och Anders har vaknat så blir det lite frulle innan vi ska åka och mumsa i oss massa kakor på Taxingeslotts kakbuffe! 







Lönehelg

Den här veckan kunde ha gått smidigare.  

Måndagen förstördes lite när de hörde av sig från jobbet och sa att det var jättemycket att göra och ville att jag skulle börja tidigare. På sin lediga dag vill man inte prata eller tänka jobb. 

Det gick iaf bra att jobba natt, var lite orolig att jag skulle få migrän. 
Tisdagen började med att min tid var ändrad så jag kom för tidigt men bara en halvtomma så det gick bra. Fick med mig fel matlåda, den var full med bara ris.... Men efter det gick väl dagen hyfsat smärtfritt! 

I onsdags kom tröttheten efter natten tror jag. Så förbannat trött! Skulle kunnat somna där jag stod. 
Glömde massa saker i en massa degar, kände mig väldigt värdelös... Men sån tur var kom jag på allt innan det var försent och förstört så egentligen ingen skada skedd men man känner sig hopplös. 

Den andan fortsatte idag, tack gode Gud att det var fredag. 
Ställde klockan på 04:50 eftersom jag skulle gå till jobbet. Klockan ringde, jag vaknade och tänkte -vad trött min kropp är. Öppnade ögonen och blev glad över att det var så ljust! 
Gick på toa, satt och kissade. Då ilade det till i hela kroppen! Det stod 05:50 på klockan, eller hur?! 
Sprang i. I sovrummet och kollade klockan, japp den var 06:00 och jag börja jobba. 
Det fick bli bilen till jobbet, kom en kvart sent. Gjorde många småfel idag med som igår, ingen stor skada skedd bara tid som försvinner. Gick mot helgen med en tung känsla av att vara dålig. 

Men med lite mys i stallet blir allt bättre! 
Bullarna till Becci är precis klara och imorgon drar vi till Sthlm! 

Snart helg igen

Till frukost idag äter jag rostade mackor, utan smör. Det funkaren är inte jättegott. 

Redan onsdag idag alltså snart helg, min långa helg också :) 
Men den kommer nog gå fort för vi ska upp till Sthlm, härligt att lönen kommer på fredag ;)

Jobbar mellan 8:45-17:30 men jag får nog ställa in mig på tidigast hemgång 19:00. Känns tungt. 
Det är bra att det inte är lika fint väder idag som det har varit i helgen iaf. 

Slut på påsken

Det har varit så härligt väder hela påsken och det har varit underbart att känna sig lite ledig. 

I fredags efter jag jobbat, lagoma tre timmar, var det påsklunch hos Ronnies mamma och pappa. Fick smaka spenatsoppa för första gången och det var faktiskt väldigt gott. Vi kollade på gamla diabilder och fick titta i album sedan R var liten :) Det kommer bli spinkiga, blonda och bleka barn! 

Lördagen var middag hamma hos min mammi och pappi, pappas ögon börjar bli riktigt fina nu! Innan middagen var jag och red ala tre hästarna. Jag hoppas verkligen vi kommer igång med allihopa nu, Despina är hyffsat igång och det är så roligt att rida! 
På kvällen lekte vi lekar ute i det fina vädret :) 

Snabbt blev det söndag och det kändes nice att även måndag var en ledig dag. Vi åkte till Jula på morgonen, väntade som två pensionärer på att de skulle öppna. Sen åkte vi hem till mamma och pappa, jag red och alla pojkar lastade av halm, körde traktor och tvättade bilar. 
På eftermiddagen åkte jag och R till hans bror och grilla, första grillningen för iår, det var mumma! :D


Dagen idag började jättehärligt med en lång ridtur på Despina, som var jätteduktig. Lunch och en ridtur på Barbie som var tokig men det är ändå kul att rida på sin egen pålle. 
Det var jobbet som förstörde stämningen på min lediga dag då de ville att jag skulle börja jobba tidigare och det skickades sms lite hit och dit. Man vill ju helst inte tänka på jobbet när man är ledig. 
Jag ska börja kvart över elva ikväll och jag har bara kunnat sova en och en halv timma än så länge. Det är svårt att sova när man inte är trött! 


Min snygga man


Det var så mysigt att klappa magen, jag började nästan grina när Sprallis rörde på sig!


Mamma och pappa, så söta



Storasyster och Lillasyster


Kubbspel i solen



Vi brudar var förbannat dåliga, tyvärr...
 

Jobbigt

Här sitter jag, har ätit frukost och gjort mig iordning redo för att åka till jobbet! Kollar klockan och dö är jag en timme tidig... 
Synd att jag inte kan åka tidigare. 
Vad ska jag nu hitta på? 

Jobbigt att jag har sånna problem med att sova nu för tiden. Jag drömmer alltid så mycket, igår var jag och dödade zombies hela natten, vaknade jättetrött och inatt hat jag redan jobbat klart ned det jag ska dit och göra snart. 
Sen vaknat jag en miljon ggr oxå och får lyssna på den enformiga jävla fågeln. 

Tur att jag köpte en tidning i förrgår. 

ONSDAG

Inte ett moln på himlen, åtta grader och solen skiner! Det gör det inte lätt att gå till jobbet idag. Tur att Ronnie tog bilen imorse, annars hade jag nog åkt till hästarna istället! 
Hoppas vädret håller i sig för imorgon får jag rida, då slutar jag klockan tre. Skönt.

Tills på lördag ska jag baka en påsktårta :) Det blir en Nutella och apelsintårta, hoppas den smakar lika gott som den ser ut att göra. 



Bild på Påsktårta med sött fågelbo


Skulle vilja ha påsklov

Jag hade min lediga måndag igår och skulle gärna vilja ha påsklov hela veckan som de små barnen. Men lite ledigt får jag i påsk iaf, bara jag överlever fredagens arbete så ska jag njuta lördag-söndag-måndag! 

Det ska bli så roligt att träffa Anders och Becci och magen! Då kanske jag kan känna nån spark :D
Hoppas att vädret blir som dom säger oxå, riktig sommarvärme. 


Nu ska jag till jobbet... Men hade hellre åkt och ridit, som igår det var en bra dag. Tråkigt att man oftast känner så med jobbet. Det är tydligen så det är, för nästan alla. Hoppas kungen gillar att vara kung för det kan han inte vara ledig från så ofta. 

RSS 2.0