Min lediga måndag

Idag ställde jag ingen väckaklocka, vaknade kvart över åtta-Pigg och glad! 

Åt lite frukost, tog det lite lugnt, kollade ut på det fins vädret... Sen åkte jag hem till hästarna och gjorde allt det där man gör i stallet. Kaninerna ser så fula ut nu när de håller på att få vinterpäls :P Går nästan inte att hålla i dem får deras päls fastnar överallt och det hamnar alltid i munnen. 
Red Despina genom den långa skogen, där ar vi inte kunnat rida på hela sommmaren eftersom de stänger för kossorna. Såg bara 2 älgloppor (Y) skönt! Hon var pigg men koncentrerad, så ingen skallning idag ;) 

Nu är jag tillbaka hemma igen, där det väntas städning. WIHO! Eller kanske inte wiho. Men när jag städat klart kommer min boyfriend hem :) Tråkigt att han jobbar länge på måndagar då jag är ledig en. 


Igår hann jag rida alla tre hästarna. Här är fina Despina :)



MIn söta Barbie




Och mammas snygga Sacke!

Snart helg!

Redan torsdag idag! Den här veckan har gått väldigt fort. 

Imorgon ska vi åka och kolla på en gård :) Känns inte som om det är något, men man måste ju kolla så man inte missar något.
Sen kommer Anders och Rebecca och på lördag ska vi och mamma och pappa käka mat och bowla :) Det ska bli mysigt. 
Sen kommer jag på då och då att jag är ledig på måndag och då blir allt liiite bättre! :D 

Nu ska jag gå och möta Anna så ska vi promenera till jobbet tillsammans. 



Despina tycker att höger galopp är lite jobbigare än vänster, när jag red igår var on väldigt pigg och när jag ville att hon skulle ta just höger galopp blev hon lite sur och sparkade bakut och sedag upp med huvudet så det nockade mig! Rakt på kinden, idag är det ganska ömt :P
 

Idag startar en ny vecka

Shit vad svårt det är att kliva upp när det är så mörkt ute och kallt ovanför täcket.. Sen blir det inte bättre när man har drömt att man jobbat och stressat på jobbet hela natten. 

Helgen gick fort, jag hoppas att det går lika fort till fredag! Då slutar jag halv ett och vi ska titta på gård :) Sen kommer Anders och Becci till helgen och jag är ledig på måndagen. Bara fem dagar kvar. 


De senaste har jag fått svårt att hinna få ihop så många steg jag vil ha, ska skärpa till mig den här veckan! Dags att ta borsta tänderna och sedan promenera till jobbet :) 


Fredag för fan!

3,5 Grader, blå himmel och man måste skrapa rutorna. Det är den 20:e september och det är höst på riktigt! Mysigt :) 

Man har en härligare känsla på fredagar, det är så skönt, när man vet att imorgon är man leeeeedig! 
Skönt att ha den känslan idag, jag känner också -Träningsvärk och irritation på telia. Sitter och väntar på att klockan ska bli åtta så jag kan ringa och prata med dem, igen. 
Det är tydligen jävligt svårt att säga upp ett abonnemang. 

Det börjar bli tid till att skriva önskelistsor nu också! Tyvärr kommer jag inte på mycket jag vill ha. Bara otroliga saker som jag vet att man inte kan få i julklapp av någon. 
Mamma sa att jag kan önska mig presentkort, tråkigt men bra tycker jag. 
Så; Cassandra önskar sig presentkort på IKEA, H&M... sen var det stopp... Ska tänka på det mer i kväll. 

 
 

Asså shit

Nu har jag gjort det mesta som stod på min lapp, men inget känns ändå klart. Segt. 

Hovis var ute vid lunch och slog på Sackes tappsko. När jag skulle gå ut i hagen får att plocka in honom trodde jag att jag skulle bli nedsprungen av alla tre eftersom det är så ruggigt väder, men det var tvärtom - Alla sprang bort från mig och ställde sig längst upp i hagen... Trevligt av dem. Det fick bli en promenad genom hagen och när jag kom fram tyckte Sacke att jag var väldigt farlig (gissar att det var pga mina stora muskler) så jag fick säga hej med den finaste rösten så kom han fram. På väg till stallet provade vi att kasta oss bakåt, smyga fram, springa fort genom öppningen in till stallet där det inte alls var så kul att stå alldeles själv. Men med lite käk lugnade den vilde ner sig lite. Vet inte om det var för att vi släppte in Barbie till han och Despina imorse för de brukar ha en triggande effekt på varandra, eller om det bara var det busiga vädret som smittade av sig. 
Han var iaf väldigt snäll med hovslagaren :) 

Det blev en säng förbi pappas jobb på vägen hem för att kolla vad jag behöver laga på bilen innan besiktningen. Bara för att jag skulle skynda mig så glömde jag stegräknaren hemma hos mamma och pappa! Detta är en smärre katastrof för jag behöver verkligen den tills imorgon, men fan heller att jag orkar åka tillbaka och hämta den! Vet inte hur jag löser det här. 

Glömde en pinsam sak som hände idag när jag stod på den "vackra uteplats-altanen" och boxades. Som alltid är volymen hög som fan, jag ful och varm som fan, och sjunger högt, falskt och ansträngt, då kommer blyga kostym-hyresvärden Henrik smygandes runt hörnet och ska mäta taket. An awkward moment. 


Ledig idag

Idag är jag ledig och det är väldigt skönt, jag tänker på er som jobbar idag ;) Mindre skönt att det regnar och blåser, man vill bara vara inne med en katt i soffan och se på tv. 
Men det får vänta till kvällen! För jag har ganska mycket att göra idag. 

Lets start the day! 




 

Walk like an idiot

Onsdag idag, dimmigt- bara 7 grader. Ganska mysigt att det börjar bli höst :) Men lite jobbigt också eftersom jag skulle vilja flytta innnan jul och den närmar sig skrämmande fort! 
Till frukost dricker jag varm oboy, bara för att det var så kyligt ute men jag saknar lussebullen till :)

Idag är jag vaken lite tidigare än jag brukar, orsaken till det är att vi ha börjat en stegtävling på jobbet! Både måndag och tisdag har jag gått lite mer än 20 000 steg och hoppas att jag fortsätter med det varje dag nu i åtta veckor! 
Bara 3 dagar jobb kvar den här vecken! Gör gött asså. 

Ikväll börjar det två bra program också, Halvvägs till himlen och New girl. Så den här dagen ska väl inte vara så jobbig? Hoppas inte för jag har lite ont i hjärnan idag så jag kommer inte orka tänka så mycket idag. 

Nu ska jag iväg på promenad innan de lååååånga timmarna på jobbet startar. 


PUSS <3
 

Trött fredag

Min storasyster är nu gift! De var jättefina och såg så kära och lyckliga ut :) 

Hela den här veckan har jag varit sjukligt trött, så trött att jag nästan somnar där jag står och plockar frallor på jobbet. Väldigt jobbigt. Dagarna blir så långa...
Och idag skulle man kunna tro att det är sista dagen av jobb för den här veckan, men nej. Upp igen på söndag! 
Riktigt frisk känner jag mig inte heller. 

Hoppas idag, FREDAG, går fort! Anna jobbar också till sex så det ska bli kul, vi har bestämt att vi ska äta tårtbuffe på em-reasten också :)

 
RSS 2.0