Halloween

För första gången i höst fick jag igår skrapa rutorna innan jag åkte till jobbet. Det var lite jobbigt men mycket mysigt! Jag längtar jättemycket till jul, delvis för själva julmyset men mest är det nog för att då vet jag att vi har flyttat :)

Idag är det fredag och lite varmare, 4 grader. Eftersom det är en röd lördag imorgon kommer det inte vara så mycket att göra på jobbet så jag hoppas att jag kan kompa lite. Vi ska till mamma och pappa ikväll och äta middag och det skulle vara skönt om jag ev. hann springa en sväng, men iaf duscha innan vi åker. Tänkte göra en liten halloweentårta och ta med också så vi har lite efterrätt, alla högtider borde uppvaktas tycker jag. 


Efter jobbet igår åkte jag och handlade, kom hem precis när Ronnie kom hem från jobbet. Hade tänkt åka till hästarna och klappa på dem lite. Men det är ju ganska långt bara för att klappa dem lite.. Också är ju inte mamma och pappa hemma så jag får inte träffa dem så jag struntade i att åka, frågade ist om vi fick hälsa på ikväll. Ronnie gick ut tilll garaget och rengjorde något på gräsklipparen (kommer inte ihåg vad) men efter det startade den fint! Det saknas ett luftfilter så ett sånt ska vi skaffa innan sommaren är här och Ronnie skulle slipa knivarna lite. Det är så skönt att ha en händig man, det känns tryggt och manligt! ;) 

Imorgon klockan tio ska vi vara i Mariestad hos Anders och kolla på bordet och stolarna, hoppas de är fina och att vi får dem liiite billiare. 
Om vi får med dem hem måste vi trycka in dem i garaget i fyra veckor innan vi flyttar. Vi fyller lägenheten nu så vi har jättemycket att flytta sedan... 

Jag klev upp så tidigt så jag hinner nog stryka lite tvätt innan jag ska åka till jobbet. 


Snart får vi träffa de här kärleksparet!


Det kommer bli så kul att ha hästarna nära <3






Min fina händiga Kille <3



Ikväll kommer vi och hälsar på! :)
 
 
 

Lillördag

Är inte så trött egentligen men jag har ingen lust att jobba. 
Skönt att det redan är onsdag iaf. 

Igår gjorde jag allt som stod på min lista, då känner man sig duktig! 
Bokade en klipptid hos en frisör som jag aldrig varit hos men jag ska ju bara toppa och fräscha till det lite så det kan nog inte bli katastrof. Nästa torsdag efter jobbet ska jag dit, då är jag fin till tacosmystet som vi ska ha hos mamma och pappa med Rebecca, Anders och Harry :) 

Nu har jag bestämt mig att jag på allvar måste strunta i sockret fram till dopet så att klänningen sitter fint. 
Skulle börjat i måndags men det gjorde jag inte... 

Har sån träningsvärk längst ner i ryggen,  det knakar och värker. Jobbigt. 
Skulle vilja ut och springa men har inte velat i stormen, får se om jag kan ta mig i kragen och gör det idag. Får göra en lista idag med, då kanske det blir gjort! :) 


Harry har ett paket som väntar. 

Höstväder

Kanske får arbeta ikväll

Marsvinens new place! 



Varmt och stormigt

Paddan har varit dum och inte velat publicera mina inlägg. Nu provar jag om telefonen fungerat bättre! 

Min efterlängtade lediga tisdag är äntligen här. Sov till halv nio idag, man kan sova så länge nu när det är så mörkt ute. 
Sen kom mamma och lämnade hästtransporten för i eftermiddag ska jag hämta lite hö hos Inge. 
Jag skulle åkt till Anna och Saga på fm men det blev flyttat till en annan dag. Nu har jag så mycket tid över att jag undrar vad jag ska hitta på. Skulle vilja åka till Skövde och shoppa upp all min lön! Sån tur är har jag lite självbehärskning så det ska jag inte göra... Men kanske går jag ner till stan och köper en present till Michael som har fyllt år :) 

På lördag ska vi åka och kolla på ett matbord med stolar, hoppas de är fina så köper vi nog dem! Och på eftermiddagen ska vi till Jkp och kolla på hockey, första gången jag hör det så det ska blir riktigt kul :) 


Idag äter jag en Rebecca frukost :) saknar familjen Widing. Tur att de kommer ner snart! 


Hösttrötthet

Fredag idag! Det känns jätteskönt, tråkigt att jag jobbar till halv sex men vädret är ju inte så kul och jag har väl inte så mycket bättre att göra just nu iaf. 

Snart är det bara sex veckor kvar tills vi ska flytta :D 

Igår kom klänningen jag beställt till dopet, den var väldigt lila och jag kände inte, ja vilken bra! Men den var skön och inte jättehemsk... Om jag låter bli att äta godis nån vecka så kanske inte allt putar hit och dit så kanske det känns bättre. Det är så tråkigt att leta en ny och skicka tillbaka. 
Vi får se hur det blir! 

Nu är det redan dags att cykla till jobbet. Det var så skönt i sängen med de nya, rena sängkläderna i mörkret. Jag blir så trött på hösten, det är tråkigt. 


Klockan är åtta och det är inte ljusare än så här. 


Tvmys i höstmörkret

Den här onsdagen har gått riktigt fort. Nu sitter vi i soffan och väntar på bonde söker fru :) 

Ute är det riktigt höstväder, det är mörkt, kyligt och regnigt. Jag ska passa på att njuta över att jag bor i lägenhet nu medan jag kan den sista månaden, sen finns det inget dåligt väder bara dåliga kläder! 
Men det gör mig ingen, ingenting :D 
Ååååååå vad jag längtar! 


Tvmys <3




Hösten kommer

Den lediga helgen, jobba en måndag och sedan vet att man har sin lediga tisdag, det är underbart! 
Igår var vi till banken och aktiverade våra kort och fick dosor. Man bli tilldelad en kod och sen får man inte byta, sån tur var att vi fick väldigt lätta koder så jag ska nog kunna lära mig dem :) 
När vi ändå var där fick vi skriva på alla papper för lånen och lagfarten. Det kändes coolt, snart kommer det stå i tidningen att jag och Ronnie har köpt en gård! 
Nu ska vi bara fixa med elen, bredbandet, husförsäkring och prata med juristen om samboavtal och testamente... Här flyger det pengar till höger och vänster. 

När jag skjutsat tillbaka Ronnie till jobbet (tyckte så synd om honom) köpte jag mat på Sibylla och åkte hem till Anna och Saga för att mysa och äta lunch. Anna är så snäll så jag får hålla i Saga så mycket. Å vad hon luktar gott! 
Det är verkligen skillnad på henne och Harry, hon är så liten, lätt och tjejig och han är så stor och manlig. Henne känns det nästan inte att man bär när man går runt, bär man på Harry blir man helt trött i armen efter bara en liten stund :p skulle vara kul att se dem samtidigt och jämföra. 

Kylan börjar smyga sig hit, igår var det 8grader hela dagen och idag verkar bli samma. Lite mysigt, lite jobbigt. 

Ronnie var duktig och cyklade till jobbet idag, jag kan ju inte vara sämre så nu måste jag ge mig av. Kallt, uppförsbacke och trötta ben, usch vad tråkig. 


Snart sover vi i det här sovrummet! 


Helgen

Då var veckan slut, till sist! Den var ganska lång... 
Helgen har gått snabbt som sen alltid gör. I fredags åkte jag till stallet efter jobbet, mamma var redan där och hade hunnit mocka. Jag hade köpt en munkorg till Barbie så vi skulle kunna släppa ihop hästarna, hon behöver springa av sig lite.. Men munkorgen var för liten så våra planer fick vänta en dag tills jag bytt till en större modell. 

Lördagsmorgonen började vi med en tripp till Skövde för att handla lite av varje, efter det åkte vi till stallet och mockade. Mamma och pappa kom dit och städade i stallet, vi hjälpte till lite grann. Den nya munkorgen såg ut att passa bättre så öppnade mellan hagarna, vilken lycka för pållarna! De sprang mycket, länge och fort, tills de nästan ramlade ihop. 
När vi sett att munkorgen satt kvar åkte vi till mamma och pappa och fick goda mormorbiffar till middag. Dom är så goda! 
Jag och Ronnie åkte förbi hästarna på vägen hem för att försöka ta in Barbie och Eranthis. De var sälla att hämta, det trodde jag aldrig, men de kanske var så trött i benen att dem inte orkade springa undan? :p 
Tyvärr hade hon fått munkorgen på sned och hade hel munnen full med gräs. Det går inte att spänna den mer heller för då åker nog nosremmen på grimman över nosen. Vet inte vad vi ska göra.... 

Imorse blev det en mysmorgon i stallet med mina fina hästar, Barbie kändes lugn och lite mer som vanligt idag. Det var nog väldigt behövligt för henne att springa av sig med sina polare. 
Flyttade kaninen hem till mamma och pappa och marsvinen får stå hör hos oss nere i garaget tills vi flyttar. 
Nu ska vi bara vänta på att idioterna ska köra ut skiten ur "maskinhallen" så att hästarna också kan flytta. 

Stackars mamma har blivit sjuk. Hon fryser och mår illa och känner sig allmänt hängig. 
Och nu ikväll efter jag bakat började jag kallsvettas och frysa och må illa. Hoppas att det känns bra imorgon, jag vill inte bli sjuk... 

Inte min lediga tisdag

Idag ser det ut som det kommer bli riktigt ruggit höstväder. Det blåser och himlen är mörkblå/grå.. Brrr, jag tycker det kan vara sensommarväder ända till mitten av december i år, det skulle bli lättare både för oss och mamma och pappa. 

Imorgon kommer hovslagaren och ska sko Barbie, hon kom lite efter nu när hon fick skos i sommar pga fången. Jag håller på att glömma bort att hon ska komma hela tiden, förhoppningsvis kommer jag komma ihåg det imorgon :p 

I helgen tänkte jag prova att göra cakepops och leta fram ett bra recept på smartiescookies, så jag har koll på läget till dopet! 
Anna ska få vara provsmakare på tisdag när jag ska hälsa på henne :) ska bli kul att träffa Saga igen! (och självklart Anna). 

Ikväll är det storstädning som gäller, svintråkigt, men imorgon hinner jag inte eftersom jag är i stallet och Hovis kommer och på torsdag kommer ett gäng och tittar på lägenheten, då måste det vara fint. Det är jobbigt med visningar för så kan man inte gömma undan någonting, alla vrår måste vara fint städade. Svårt att få det mysigt nu bara när det är kalt, det står lådor fulla datarummet och fönstren är jättesmutsiga! Om jag tar dem nu, kan jag strunta i det när vi flyttar? 

Nu ska jag skriva en handlingslapp innan jag åker till jobbet så jag kan svänga förbi affären innan jag åker hem ikväll. 


Vill flytta nu på en gång

Idag är det 8 veckor tills vi ska flytta :) Minus tre dagar hoppas jag, så vi skriver kontraktet och får nyckeln den 28:e börjar flyttar på eftermiddagen (vi tar ledigt på den fredagen) och flyttar hela lördagen, har förhoppningsvis en tom lägenhet till på söndagen så vi kan städa ut där på vilodagen, söndag. Sen tar vi ledigt på måndag också för att få iordning i huset. Å vad jag längtar! 

Ronnie var duktig och rensade ganska mycket igår. Idag tänkte jag att jag ska stryka upp all jävla tvätt som jag har och sen kankse att vi kan rensa Ronnies garderob för att kunna åka och slänga en massa skit på tippen. 
På torsdag måste det se hyfsat fint ut för då kommer det folk och tittar på vår lägenhet. Jakob la ut en annons igår på eftermiddagen och har fått miljarder mail så det blir nog inte svårt att få den uthyrd, hoppas de kan flytta in första december också... 

Jobbade igår och det gick ganska bra, från och med idag är det en ny vecka och jag har inte alls lust för att jobba fem dagar till innan det är helg. Men det är ju skönt att det är min lediga, sköna helg. 


Vårat fina hus! 


Sköna fredag

En väldigt dimmig morgon, skulle gärna stannat i sängen med Ronnie hela dagen. Sett lite film, ätit pannkaka och bara vilat...


Det fina röda trädet i dimman.


På måndag är det 8 veckor tills vi flyttar! Jag längtar så mycket :D 
Vi skulle kunna packa några lådor till inne och sedan har vi garaget att rensa och packa. Efter vi gjort det hoppas jag att det är dags för flytt, för jag orkar inte riktigt vänta... 


Idag är det pojkvännens dag och imorgon är det kanelbullensdag. Så ta hand om pojken du har idag och ät massor med bullar imorgon! 
Nu ska jag gå och göra era bullar :) det ör bara fem grader men jag bestämde igår att jag skulle cykla idag för det har jag inte gjort en ända dag den här veckan... Brrr! 



Dagens frulle, rostade mackor med leverpastej, Yoggi (provade Madagaskar vanilj, ganska god) och vatten. 

RSS 2.0