Hero

Jag gick ut, tog en plastpåse, sa till mormor - Step a side, det här fixar jag! 
Tog plastpåsen och ryckte loss getingboet, like a baws! Tänkte jag för mig själv. Thats how i roll!

Helgen

Idag måste jag städa på mitt rum så Rebecca får plats att sova på mitt golv i helgen. Klockan åtta imorgon ska jag hämta henne på tågstationen. 

Morgondagen kan gärna gå fort. 

Nu ska jag ut och rädda mormor från ett getingbo! No fear grandma, i´m on my way!

Potatis

Jag gillar att äta potatis när mormor är här, då slipper man skala dom. 

Idag har stålmormor fixat hela våran rabatt! Jag som tyckte det blev jobbigt och tråkigt och slutade efter en tredjedel... Hon är verkligen en stål-stålmormor hon. 

I natt vill jag verkligen sova och bara se svart, inte drömma om någonting. Man blir ju galet trött av att drömma att man har varit vaken en hel dag och ska gå och lägga sig och då vaknar man och den riktiga dagen ska börja. Blä.

Till middag blir det, efter mitt önskemål, Klas köttgryta! Men jag såg när mormor gjorde den idag och det är ansjovis i den... Jag gillar inte ansjovis så nu när jag äter den så kommer jag bara tycka att det bara smakar ansjovis. Äsch, sånt gjorde man kanske bara när man var liten? Hoppas det, jag vill tycka om den!

Bulldags

Jag sov enda till klockan tio imorse! Inte något som jag vanligtvis brukar göra, men jag drömmer hela nätterna så det känns inte som om jag har sovit något när jag vaknar i alla fall. Ganska jobbigt.

Snälla pappa och snälla Christer fixade med min bil igår, så nu håller jag på att baka bullar till Christer som tack för hjälpen. 
2000 kronor fattigare, men nu behöver jag inte vara orolig att hjulen lossnar när jag är ute och brummar, det känns bra!

Barbie var jätte, jätte, jätteduktig på träningen igår! Men jag och mamma tyckte inte att det kändes riktigt bra med tränaren så vi får nog leta vidare.
Men det var kul att få rida lite! Både jag och Barbie har träningsvärk idag.

Nu smäller det

Mamma har putsat mina ridstövlar, så dom är redo för avfärd. Schabraket är tvättat och klart, tränset putsat. Allt är klart, men inte jag. Jag är alldeles för trött! 
På väg till och från jobbet idag var jag nära att köra ner i diket några gånger, men det löser man lätt genom att köra så fort som möjligt så att man måste vara koncentrerad och är inte på vägen så länge . Ikväll ska jag försöka lägga mig innan elva i alla fall.

Chirster i P3 ville att man skulle ringa in och berätta om dumma grejer man någon gång hade gjort, jag hörde på detta program medan jag hade plattan i mattan med siktet hemåt. 
Då var det en man som ringde in, han var från Dalarna. 
Han och en kompis bodde i en lägennhet och de spelade ofta gitarr, deras granne blev störd och sa till, sa till och sa till. Men de tyckte inte att de spelade så högt så att det störde. Så nästa gång grannen kom och sa till så tog han yxan som han hade satt vid dörren och jagade ner honom för trappan. (Yxan hade han som försvar för att det fanns några dopade människor som röjde runt)

Då kom polisen och sökte igenom hela hans lägenheten. Och de hittade rep och han hade en kniv i jackfickan, men den hade dom inte hittat. 
I hissen på väg upp till häktet ville den här mannen konversera lite med poliserna och tänkte att dom är ju intresserade av vapen, så då drar han fram kniven...

Poliserna tar fram sina vapnen och det blir lite rabalder. 
Grannen drog tillslut tillbaka anmälan, han var för rädd och mannen fick gå fri.

Ja du mannen, man kan väl säga att det där var en dum grej att göra.


Kanske jag hinner sova innan vi ska  åka?

Sängen

Hovslagaren har varit och gjort hästarnas fötter fina idag! Och dom var ganska duktiga. Sen fick jag åka till jobbet, 500 spänn på en måndag, inte helt fel. 

Imorgon är det jobb hela dagen lång, sen ska jag och Barbie till Källby, vi ska träna, för en tränare, en duktig en. Det ska bli jätteroligt, men lite nervös är jag allt. Jag tror att Barbie mest kommer att studsa fram hela lektionen och gnägga och gnägga och gnägga. Men det blir kommer nog bli kul och förhoppningsvis kan vi fortsätta träna för henne 2-4 ggr i månaden. 

Nu är jag riktigt trött så sängen here I come! Klockan ringer 0500 imorgon bitti. ZZzzzzZzzZZzzZzz


spelkväll

Mormor, jag och mamma har spelat, med andra ord. Mamma vägrar att förlora och mormor fuskar. Mamma vann (så klart) och mormor fuskade till sig en andra plats.

Jag fick en plätt som det stod falukorv på, jag säger som förklaring -Något som fäbojäntan vill ha! Ingen som förstod vad jag menade. Men mormor tyckte det var kul i alla fall, fast jag aldrig förklarade vad jag menade. Skulle kanske ha tänkt på vilka jag spelade med innan jag sa den förkalringen...

GOD NATT!




Söndag kväll

Idag på fina morsdag har vi grillat i solen!
Morbror och c/o kom hit och käkade med oss. Så trevligt så! Det blev glass och jordgubbar i efterrätt, lek och bus efter efterrätten och efter det red jag på Barbie. När vi kom in i skogen var det flera miljarder myggor som verkade tycka att vi var en väldigt bra middag, så vi fick galoppera igenom nästan hela den. Inget mig emot! Fort är kul.

Nu är jag trött. Imorgonbitti kommer hovslagaren, jag hoppas att hästarna sköter sig bra. 
Men just nu har jag faktiskt ingen måndagsångest, det känns som det kommer att bli en bra vecka! 


Morsdag

Idag är det mammas dag! Tårta efter frukosten och sen blir det tårta efter middagen. 
Men Cassie ska jobba mellan 12-14 idag också, får jag inte glömma bort.

Det var ganska roligt att kolla på Esc igår, 17 stycken tolvor till Loreen! Och vi fick poäng av alla länder utom Italien, åt he***te med Italien! Men ingen fara på taket, vi vann överlägset i alla fall!



Pappa och bandet var och spelade på ett bröllop hela natten igår. Han kommer ner, säger god morgon och,  -I´m to old for this shit...
Inte lätt att vara rockstjärna. 

Lösa Lördag

Har varit med Anna och Mauritz i stora staden shoppat lite, en present till mamma eftersom det är morsdag imorgon! Käkade lunch, alla var väldigt trötta och jag har ont i huvudet. Jag hatar att ha ont i huvudet. 

Nu börjar det, mormor-fika, mormor-mat! Jag sitter och dricker portello, äter kaka och välkomnar de extra kilona som kommer att komma den här veckan. 

Lönefredag

Fredag och lön, det kan man kalla en superdag! Synd bara att det aldrig blir något av lönen kvar till kanske lite kläder...Men jag är ju glad så länge det räcker till det de ska.

Jobb mellan 12 och 18. Ska försöka hinna rida, äta och duscha innan halv tolv, så jag får nog skynda mig! 

Och idag tycker jag att alla ska göra som jag och ha tacosfredag.


Hey

Tänkte ta en promenad innan middagen så jag skrev en lapp till pappa, gick ut men fick se min ledsna bil. Alldeles dammig. 
Jag hatar att ha en smutsig bil, både på utsidan och insidan. Men bilen jag har nu tycker jag inte riktigt om (förlåt min kära bil, du är snäll som fungerar) så då tar jag inte hand om den som jag borde. Saaben jag hade innan var jag jätteduktig med.

Så jag struntade i promenaden och tvättade bilen istället! Om ni tror att det var som i en Amerikansk film, jag med mini-kortbyxor, halva rumpan syns och en vit t-shirt, som råkade bli blöt. Mycket skum, bra musik och höga skor. Väldigt hett. Så var det precis så det var.

Nu är klockan snart nio och familjen och jag ska åka och kolla så vi hittar en väg. Imorgon är det jobb! Imorgon är det fredag!

Slutt!

Jag har läst klart boken! 349 sidor på tre dagar är inte likt mig! Har en annan bok som jag har läst i 8 år, kommit till hälften, ca 250 sidor. Men det är en väldigt dålig bok som jag tror att jag aldrig kommer att läsa klart. Ska väl vara som pensionär då.
Hon träffade några mindre trevliga killar, men fick till slut sin man. Skönt när det är lyckliga slut!

Jag har städat fint och solat, har aldrig varit så här brun någon gång. Kanske inte ska kalla mig brun riktigt än, men jag lyser inte vitt längre och det gör ju att mina lår inte ser fullt lika bleka, lösa och läskiga ut. Alltid nåt.

Städa

Jag har solat. Mamma har tagit med min telefon till jobbet. Inte bra att ha likadan. 

Nu städar jag! Hundarna är nog trött på mitt musikspelande och min sång...

Torsdag-Städdag

Kommer ner för trappan och det luktar kattskit i hela huset. Det fanns inget bajs inne, lukten kom utifrån dom har gödslat någonstans. Stackars tvätten som hänger ute den får nog tvättas igen.

Fick ett sms av Rebecca klockan åtta i morse att Ola skulle vara på mix megapol. Ola är min drömpojke. Blond, söt snäll, glad, spelar fotboll. Väldigt bra. Det enda minus jag kan komma på är skånskan och arselhakan, men det kan jag leva med. 

Det är en varm och härlig dag idag också, torsdag-städdag. Men jag ska väl hinna med att göra något kul.

Jordgubbar och Greys

Jag gick ut och mockade, duschade. Pappa kom hem, det blev korv och potatismos till middag. Gott faktiskt. 
Sen gick vi ut, han körde med trimmern och jag klippte gräsmattan, fint blev det! Måste ju vara det om mormor och Klas kommer på fredag. 

Har läst klart halva boken, duktigt för att vara jag. Den är riktigt bra och väldigt rolig!

Nu: Tv tills jag orkar gå och lägga mig.

Härligt

Träningsvärken har kommit från igår. Jag känner mig förkyld för att jag har legat i solen, har ont i huvudet för att jag har sett på tv, är jättesvettig för att jag hade filten på mig när jag låg i soffan, för att inte klibba fast i den. Somnade och vaknade klibbig och blöt.
Dagen blev för kort. Jag ska ju duscha, åka till stan och käka glass.

Får skynda mig. Skitmycket.


Lunch

Mamma är på väg till jobbet och jag ska gå ut, lägga mig på gräsmattan och läsa min bok. Mamma har inte alls någon lust att åka till jobbet en sån här dag, det kan man förstå. Hon blir väl också sugen på att ligga på mattan och läsa bok.

Vi hann rida alla hästar nu på förmiddagen så det behöver vi inte göra ikväll i alla fall. Sacke-pigg, kul. Barbie-lagom glad, blev rädd för en tröja i diket. Despina- Lät konstigt och kunde inte skritta, galopp är den växel hon har fastnat för och ville göra det mest hela tiden idag.

Jag är beroende av spåkulan på facebook, klickar på den varje gång jag är inne på fb, ibland flera gånger... Det är faktiskt så illa att om jag är hemma en hel dag och inte har så mycket att göra säger spåkulan "Hej Cassandra, det finns tyvärr inga fler spådomar för dig idag" Vad fan liksom! 
Ska försöka jobba med det där. 


Vaknar

07,45 vaknar jag, när jag somnade klockan ett. Ibland fattar jag inte vad felet är med mig.


Det var så här jag såg ut igår. Riktigt fint va?  (Jag hoppas ni ser att det är en ful-grimas)



Tänkte att om det är varmt nästa tisdag, när jag och Barbie ska åka och träna för Anneli Borgh (!!!!) så kan jag ju ha de där kläderna? Ridbyxor är ju så väldigt varma. 
Fast mina lår klibbade fast i sadeln. Att skritta gick bra, men när vi skulle trava och jag var tvungen att rida lätt klämdes dom hela tiden och det gjorde väldigt ont. Inte tala om när jag var ganska långt efter mamma och skulle trava ikapp. Barbie trodde galopp... Det var som om mina lår var fastlimmade mot sadeln och ritsch! Drogs dom loss när hon sätte av i galopp utan förvarning. Aj som fan. Skritt resten av turen och nästa gång, ridbyxor på.


God natt

Klockan är mycket, jag ska snart sova.

Duktig var jag och boxades innan maten. Efter maten pratade jag med min grosse schwester i telefonen. Sen sprang jag till mamma och pappa som var ute i stallet, mamma och jag bestämde oss för att vi skulle skynda oss ut och rida innan älgarna kommer fram. Men jag orkade inte gå in och byta kläder, så min ridoutfit för kvällen fick bli; Linne, kortbyxor, foppatofflor och chaps. Bad till Gud när vi red iväg att vi skulle slippa möta någon! Men vi hann inte långt förrän vår granne, som också har hästar, körde förbi. Hon hälsade glatt på mamma som red först, skulle le och hälsa på mig men det blev ett mer, hej med konstig blick och öppen mun... Tror hon tyckte min match med foppatofflor och chaps inte var så vidare hett. 

Jag är på kapitel 4 i min kära bok, den är jävligt rolig! Gillar att det är lagom långa, eller kanske är dom lagom korta kapitlen? Bra i alla fall.

Mammas håriga Elsa ville nyss, väldigt gärna upp i mitt knä. Men missbedömde hur högt hon var tvungen att hoppa. Kanske bländade mina vita ben henne? Alla klor in i benet, inga byxor. Aj. (Jag sitter inte utan byxor utan i kortbyxor).

Ska försöka läsa 2 kapitel till, sen drömma om prinsen! 

Presenter

Klar med jobbet för idag. Det har var varit en bra tisdag idag. Efter jobbet svängde jag förbi Anna och Mauritz för att få paket, åh vad jag älskar paket!



Den där fina fick jag! I den var det en burk mini oreo, nu ska jag smaska. Ett jättefint vitt linne! Och en bok "50 sätt att träffa den rätte" Det är nog en bok som jag kommer tycka om och som jag faktiskt kommer att läsa. 
Ska prova alla femtio sätt och se om det är något som fungerar och kommer sedan med en recension!
På paketen, som var jättefint inslagna, satt det plopp som det stod puss och kram på! De är så söta dom små människorna.

Nu ska jag antingen ut och boxas, eller lägga mig i solen och börja läsa boken medan mamma lagar mat. Tufft val...

Overallen var föresten inte där mamma drömde att den var.

Solen

Åh nu har jag solat och ätit äpple! 

Svinen och kaninen är ute och skuttar i buren, kaninen hade bajs fulla baken imorse. Jag som trodde hundbajs var det bajs som luktade allra värst men nu när jag känt hur löst kaninbajs luktar är jag inte lika säker längre. 

Nu tänkte jag att jag skulle vara duktig och plocka gräs i gruset, men först ska jag gå upp till en skrubb och kolla om min overall är där. Jag har letat efter den i två år men alrdig hittat den, i förrgår drömde mamma om vart den var så nu ska jag helt enkelt gå upp och leta igenom skrubbarna igen. Hoppas hon har rätt!

Svinet


Här är mitt marsvin som måste slimma till sig något! Konstigt, det är ju nyttigt med morötter och gurka och sallad och jordgubbar, ändå blir han tjock... 




Rabarber

Mamma och jag har varit duktiga och rensat en massa ogräs idag så vi gjorde en rabarber/blåbärspaj som vi åt i solen! Så mysigt så! 

Sen har jag ridit, ridit igen, mockat och sett klart på tredje säsongen av skilda världar. Det slutade väldigt spännande så nu vill jag se fortsättningen. Men jag tror det är bra att jag inte har råd att köpa den på ett tag, jag får så ont i svanskotan av att sitta och kolla på det hela tiden. Sen har mamma läst att man kan få en platt rumpa av att sitta för mycket och det vill jag ju inte ha! 

Mina marsvin, i alla fall Rainer behöver verkligen banta. Så jag sökte (tack Gud för google) om hur man kan motionera marsvin, hittade många bra ideér; Man kan ha gurkjakt, leka under tröjan (stoppa in marsvinet innanför tröjan och låt den röja runt), låta den springa igenom en lång tunnel. Men det jag fastnade mest för var;

Motions tips
Ta något som marsvinet tycker om och håll det så marsvinet ser det. Spring sedan framför marsvinet. (O.B.S.:se till att marsvinet ser godiset) Inskickat av T. Jansson

Tack T.Jansson!
Ska ta en bild på hur det ser ut någon dag.


Här är våran goda paj! 



Fina Barbie 

Sommar söndag

Idag är det sommarväder, riktigt härligt. Luktar varm skog, varm häst, varma marsvin och nyklipptgräs!




Fotboll

Jag såg på fotboll ikväll. Nepp jag är inte sjuk. Dom röda var bra, blå inte så bra, tydligen.Jag vet inte. Men dom blå vann, det var tråkigt. 

Nu ska jag snart sova, men först ska jag se på lite skilda världar! Skönt att det är söndag imorgon. 

Natti natt! 

Kvällsmys

Idag har jag ridit Barbie, mamma Despina och sen red jag Sacke med mamma och pappa som cyklade med! Kul var det båda gångerna, men alla var lite trötta efter att ha sovit ute i natt. 

När mamma och jag drog ett rep till i shettisarnas hage idag, för att inte Pajas ska fortsätta rymma in till dom stora hästarna och få en alldeles för stor mage;
Mamma undrade varför våran granne körde med hö-fläkten nu, dom har väl inget att torka nu liksom och den låter ju ganska mycket.
Ingen aning sa jag... 
Sen efter ett tag kom grannens pappa förbi, skrämde mig så klart. Är så otroligt lättskrämd. 
-Åh helvete! Säger jag när jag vänder mig om och ser honom. Smidigt, jag har ju aldrig träffat honom förut, bara hälsat när han kör igenom våran gård och då ser han ju lagom munter ut...
Han ursäktade sig och sa att han var tvungen och köra med fläkten ett par timmar idag. 
-He..he.. Ingen fara säger mamma och jag, det stör inte oss! 
Sen tog han på eltråden och skojade lite. 
Han var roligt och trevlig.
Vi hoppas verkligen inte att han hörde vad vi sa, menade ju inget illa, bara undrade varför han kör med den nu när dom inte har något hö där inne?
Pinsamt.

Den fina dagen ser ut att sluta med regn, men det gör inget för jag ska åka till Malin och äta mat och se på tv! 

Fin dag









Grattis

IDAG FYLLER ANDERS 25ÅR! GRATTIS! 












Barbies födelsedag!

Det blev en ganska bra dag fast jag inte trodde det imorse. Gick snabbt på jobbet och var ganska kul. 

Idag fyller min fina pärla 9 år! Grattis till Barbie! Hon börjar bli gammal nu. Nästa sommar ska vi nog betäcka henne igen, roligt att kolla efter hingst, roligt med ett litet föl igen! 


Nu ser jag på New girl, mamma väntar på mig för vi ska ut och kolla till hästarna som ska gå ute inatt. Pappa spelar på den jävla gitarren! 
Jag vet att jag lyssnar på musik och sjunger jämt och det kan dom tycka är irriterande, men gitarr klockan tio på kvällen gillar jag verkligen inte. Pappa du får gärna "skapa" men när jag inte är hemma!










Sur

Idag har jag vaknat på fel sida, jag vill att dagen ska gå fort och att det ska bli fint väder. 

Hoppas humöret blir bättre under dagen. 

Dags att sova

Sverige är utslaget från VM. 

Jag har suttit och kollat på NiVetVad sen klockan sex. Nu är det bara femton avsnitt kvar sen har jag sett klart tredje säsongen. 

Shit vad trött jag är, ändå har jag vilat mest hela dagen. Det är kanske inte bra att vara vaken till klockan fyra.
Skulle precis gå och duscha men pappa hann sticka före mig. Tur att han duschar så himla snabbt, imorgon är det fredag igen. Hade varit härligt att ha en klämdag imorgon men jag jobbar mellan 9 och 18!



Dröm inte om hajen inatt.

Igår

Gårdagen blev inte helt som jag planerat. Jag skulle städa, sola, handla, fixa mat, mocka och sedan göra mig iordning för att vara hos Malin vid halv åtta. 

Halv två ringer det från jobbet och undrar om jag kan komma in och jobba till klockan sex. Man behöver ju alltid extra pengar så jag får bråttom iväg till lilla arbetsplatsen. Sån tur var att jag hade i alla fall redan mockat, men det andra fick jag hoppa över. Ganska lagom med tre och en halv timmes arbetsdagar... Kom till Malin vid åtta istället, fick paket! Kollade på Greys och hade kul, klockan blev åka-iväg-dags och hennes snälla lillebror skjutsade oss. Min snälla pappa hämtade oss. Kom hem kvart i fyra. 

Svintrött är jag, har vilat en stund och åt nyss en köttbullemacka till lunch, våran stor hund ligger bredvid mig och är blöt. Hon luktar hästkiss, hästbajs och hund. Inte så väldigt gott! 

Jag får alltid såna som inte ursprungligen är från landet Sverige efter mig när jag är ute. Igår var det en kille som hade en pizzeria, han sa att han tjänade 600 000 i månaden. Ganska lönsam pizzeria. Jag berättade då att jag behövde en ny bil, han skulle fixa allt jag ville ha! Snällt? Fick lite fint smyga iväg, kändes inte riktigt bra.

Kanske är jag så pigg nu att jag kan gå och och mocka och rida! 



Pigg och rask

Nepp, inte så pigg...

Kul igår, inte så kul idag. Nä så farligt är det inte, har ont i huvudet och är trött bara. Här är några snygga bilder på lille SeanBanan!









Nu ska jag gå och borsta tänderna för det känns som om jag har hål i varenda tand. (Det fina halsbandet jag har på mig fick jag i födelsedagspresent av Malin!)

Sean Banan

I natt har jag sovit riktigt skönt! Men varför ska jag känna mig förkyld, det vill jag ju inte vara. Jag vill springa i mina nya kläder. 

Idag har jag bestämt att inte se ett enda avsnitt av skilda världar för att slippa få ont i huvudet. Bra va? För ikväll ska jag ut med Malin och skaka rumpan med Sean Banan! Det kommer bli riktigt roligt, bara jag hittar nåt att ha på mig. 

Ledig dag imorgon, riktigt härligt. Heeelt ledig. Ledig hela långa torsdagen. Fint, riktigt fint.



Det är inte alla som gillar Sean banan. Det gör jag. Han är rolig, galen, duktig på att dansa... (Som jag, höhöhö. Om Rebecca hade varit här hade jag sagt, "Dat waz a jok" Då hade hon sagt, nu sa du äggula igen). Egentligen är han ganska normal, jag har hört när han pratar som en vanlig människa. Japp, sant han kan vara vanlig, det är bra. Tycker du om Sean banan?


Tisdag

Jag har jobbat klart och bytt mina ridskor jag fick i födelsedagspresent till en större storlek, ätit mat och nu ska jag ut och provrida i skorna! 

Det har åskat hemma idag säger mamma, själv har jag inte hört nåt. Tur är väl det. 

Ikväll är det tredje sista avsnittet av Despi, roligt som faaan.

Jag har sett så mycket på skilda världar att jag börjar bli besatt, man tror man känner alla, man tror man lever i deras lilla värld. Konstigt det där. Känner sig ganska störd. Nu ska jag ut i den verkliga världen och ha kul! Rida, pussa på marsvinen och lukta på skogen.



Dagen idag

Idag har det varit min födelsedag hela dagen! Men inte bara min födelsedag, utan våran hund Kimmies och våran pålle Hollys, grattis till dom också! Har inte gjort någonting alls idag, bara kollat på skilda världar. Så nu har jag ont i huvudet. Fast jag gjorde en sviiiiingod middag föresten! En ganska skön dag som ni förstår.

Nu sitter vi i soffan och myser! Mys, mys, mys!

Det är en ganska jobbig serie, skilda världar. Dom har en sån aggresiv ton när dom pratar, gör dumma saker och är elaka mot varandra. Men det är roligt att se, man fattar på ett annat sätt nu när man är stor än vad man gjorde som liten. Jag har sett klart andra säsongen och börjat på tredje, så snart kan jag återgå till det normala livet.

Imorgon är det jobb, Cassandra ska försöka gå och lägga sig tidigt ikväll så hon lipper huvudvärk. Men först ska vi mysa lite till, i min snug rug! 

SOL

Solen skiner idag och jag har varit ute och sprungit i mina nya springkläder, det funkade bra!

Jag kom trea på bowlingen igår (nej, vi var inte bara tre som spelade) Anders vann! Stackars Rebecca som det började så bra för kom sist.

Nu blir det smörgåstårta till frukost, typ världens godaste frukost. 

Sen blir det ridning i det fina, soliga vädret!

Kalasdags

Färdig duschad, har ridit Sacke, fixat smörgåstårtan och dukat fint. Nu ska jag bara göra mig själv fin så kan dom kalassugna komma sen! Jag är jättehungrig, det ska bli så förbannat gott med sm-tårta. Det är det fulaste jag har gjort men jag gissar att den smakar riktigt bra och det är väl huvudsaken i alla fall. 

Trött

Jag öppnade mina paket igår och fick bland annat Skilda världar boxarna 2 och 3. Så jag såg några avsnitt innan jag somnade, nu är jag trött för sova länge på morgonen verkar omöjligt. 
Får vila på dagen istället. 

Ösregn idag med. Det är inte kul längre, jag tänkte ju ut och springa i mina nya springkläder och rida idag. Men nä. inte det.

Då får vi planera om, det får bli frukost oc några fler avsnitt!

Ingen vanlig fredag

Idag är det negerbollensdag, spring och köp en alla ni som inte visste om det! Jag kommer spara bollen till en annan dag eftersom vi har kalas imorgon och då vill jag vara jättesugen på tårta. 

Nu kommer snart Becci och Flanders! (Ja, töntiga smeknamn). Då blir det tacos för hela slanten! Jag är så fruktansvärt hungrig. 

Sen är det baka tårta time. Sen ska jag nog gå och sova så det snabbt blir lördag, ja det får gärna bli söndag också.. hö hö.

Föräldrarna ser lite irriterade över att jag lyssnar på musik här med datorn vid köksbordet när dom försöker prata och duka bordet. För väl hjälpa till så det inte blir dålig stämning. Inget man vill på en fredag.


Reunion

Ikväll kommer Rebecca och Anders! Och jag har gjort smörgåstårtan nu på morgonen, så mamma och jag ska käka en bit till lunch, mums! 
Det är bara den jobbiga disken kvar...

Det är ingen som har hört av sig om balklänningen, ingen. Jag som trodde det skulle gå snabbt att sälja den. Kanske är bra att den är kvar så kan jag ha den imorgon på kalaset. Det är ju princesstema.
Ikväll ska jag göra Oreotårtan, ska bli spännande. Tror att den kommer bli svingod! 



Onsdag och torsdag har jag sett på Förhäxad på tvn, då saknade jag när jag bodde i lägenheten och kollade på hela boxen, åt oreokex och drack cola. (Inte den mest hälsosamma tiden i mitt liv).

Disken var det ja... Sen lunch, jobb, handla, sen hem till fredagsmyset.

Imorgon ska jag öppna paket.

Snabbt som fan

Ojdå. 
Idag har jag handlat lite grejor, som jag kanske inte riktigt har råd med egentligen men jag ser det som en present till mig själv. Jag fyller ju faktiskt år snart.
Tyvärr hittade jag inget på Stadium där jag hade ett presentkort, så är det väl alltid. Kan man handla, vill man inte ha något. Dumt.

Kom precis hem från den stora staden efter shoppingen och mathandligen. Värmde lite våfflor till middag, nu längtar jag bara efter Let´s Dance och B&J! BECCI TONIGHT IT`S YOU, ME AND BJ! Imorgon kommer hon och Anders, roligt!
Helt okej, riktigt okej, asbratill och med. Det känns som om det kommer bli en bra helg.

Hinner man duscha på 10 min? Ja! Om mamma tar tid! 

Saltkråkan

Nu regnar det rak ner, jättemycket. Som när farbror Melker, Pelle och alla dom flyttar in på Saltkråkan. Ganska mysigt. 

Stackars Pelle.


Torsdag-Fredag

Nu har det blivit riktigt grönt ute efter regnet! Jag längtar efter att grilla, spela brännboll, åka bil med rutorna nere med Rebecca och sjunga jättehögt, och det är varmt. 

Idag ska jag städa, torsdagar är våran städdag. Sen ska jag mocka, handla till kalaset, hämta balklänningen och jag funderar på om jag ska svänga förbi en affär där jag har presentkort och köpa något. Kan bli så. 

Fredag på tvn idag också, Let´s Dance och NEW GIRL!. Bra det för hela kvällen imorgon ska jag baka. Baka, baka, baka! Så på det här viset behöver jag ju inte missa nåt, bra planerat tv4. 

Galet

Ibland händer det konstiga saker.

När jag var ute och mockade så ringde telefonen. Det var dolt nummer så jag tänkte inte svara först, men förut idag så hade hon ringt därifrån vi lämnade in sadlarna, så jag trodde att det kanske var hon. Jag svarade

-Hej det är Cassandra.
-Hej Cassandra, hur är det? (En kille med värmländsk dialekt, som jag inte känner igen...)
-Ööö, jo det är bra..
-Vad gör du då?
-Öööö, jag är ute i stallet och mockar.
-Okej, gött. Vad har du gjort ananrs idag då?
-Inte mycket...
-Ah, skönt.
-???
-Vill du komma och hjälpa mig med en sak?
-Ööö, nej tack. 

Nu började det bli lite creepy. Verkar som om han vet mycket väl vem jag är, lite pinsamt för jag har ingen aning om vem han är. Jag frågar lite fint, -Vem är det? - Danne! Som om det var självklart...? 
Så jag undrar om vi har träffats och hur han har fått tag i mitt nummer. 
Han bah, -Kanske vi har. Fick det från en kompis. Kompisen hette tydligen Jocke. Så jag frågar varför han ringde, om han ville något. Han ville bara säga att jag var vacker. (Snällt, men konstigt)

Han undrade igen om jag ville hjälpa han och om jag visste vad det var han ville ha hjälp med. (Sa till honom att han låter lite störd när han säger så). 
Man kan ju gissa vad det var. (Japp, det var det du tänkte på). Some kinky shit. Sa att jag trodde han klarade av det där själv. 
Det blev lite tyst, sen frågade han om jag blev arg när han höll på när vi pratade... Näe, sa jag. Jag bara undrar vem fan du är? Klick! Han la på. Han blev kanske lite för upptagen..?

Kul samtal på en regning dag.

Myspys

Idag är det riktigt mysväder, regnigt och mörkt. Det blir nog mest innearbete idag, jag ska skriva en handlingslista som vi ska ha imorgon när vi ska handla till kalaset. Imorgon ska jag hämta min balklänning från kemtvätten också, jag hoppas det inte blir allt för dyrt. Kunde kosta mellan tre och åttahundra, jag vill att det blir tre!

En låt som jag inte ska lyssna på idag är Chris Medinas - what are words. Först när den kom tyckte man att den var bra, så gullig låt och sorglig historia bakom den. Nu spyr jag nästan när jag hör den. Förlåt Chris, jag gillar dig ändå och tycker det var tråkigt det som hände, men jag kommer inte lyssna på din låt något mer.

Om jag hade haft mycket pengar hade jag åkt och shoppat idag! Jättemycket. Hela bilen full. Det hade varit kul. En dag som miljonär, det kan jag önska mig till min födelsedag. 
Helt galet vad mycket pengar dom har i Svenska miljonärer, tänk om man kunde köpa det man behövde precis när man behövde det. Jag hade fan inte köpt en Ubåt för 20 miljoner i alla fall, istället hade jag kanske åkt runt och knackat dörr till tjugo familjer och gett dom en miljon. Shit vad roligt det hade varit, klä ut sig som en ängel och skänka pengar...
Bara att hålla tummarna på att jag blir miljonär nu gott folk!

Bildvisning

Min vad, syns mycket mer i verkligheten så ni vet, jag är inte en mes.



En funny bajskorv från Barbie.



Ser ni fyra älgar? Det är det i alla fall, stora som hus.



Mmm bullar...



Pappas egen-omsydda kortbyxor! (Läs inte på strumporna bara)



Nästa onsdag ska jag och Malin säga hej till Sean Banan! 




Skadad, stackars Cassie

Helt okej dag på jobbet, har gått snabbt och bra. Men jag har skadat mig idag också, skulle hämta en säck mjöl på lagret men hittade den inte. Fick fråga om Martin han ville kolla om han kunde se vart den var, han hittar den direkt, så klart. Jag säger något elakt. Sen när vi ska gå så ramlar det en stor pall på min vad. Karma is a bitch sa han då... Kanske är det sant. 
Jag ska fixa en bild ikväll. Det gjorde väldigt, väldigt ont. 

Nu tjuvar mamma och jag en bulle!

Rock N Roll

Idag har min coola farsa varit med på radion, med sin egenskrivna låt som veckans färsking (vid kl.10.00)


http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=59

Lyssna på de ni!

Klar med baken

Kanelbullar-Klart
Drömtårta-Klart
Chokladmuffins-Klart

Nu ska jag inte baka mer idag! Tror allt blev gott också, alltid skönt att lyckas eftersom man är en så kallad bagare. Slipper man skämmas...


Morgonpromenad

Fin, blåsig morgon! Skulle vara skönt om det kunde vara vindstilla någon dag, men nähä då. Det finns ju inga träd här ute så det borde ju inte kunna blåsa alls... Så trodde jag det var när jag var liten, att det var träden som började röra på sig och därför blåste det. Jag har fått reda på att det inte är så nu.

Idag ska jag baka bullar till mitt kalas på lördag! Längtar efter att få öppna mina paket, fast mormors paket får jag inte förrän hon kommer ner och hälsar på om tre veckor. Det ska bli så kul när mormor och Klas kommer! Tänker fråga henne om hon vill göra biffar! Och kanske har dom med sig Klas köttgryta...Kanske har hon en kaka också? 

Vi kallar våran mormor för stålmormor, bara för att hon kan allt och orkar bära hur mycket ved som helst. 



Mamma och jag ska ta en morgonpromenad innan hon ska iväg till jobbet. 

Söndag kväll

Bra slut på en tråkig dag.

Efter jobbet gjorde jag inte mycket i tre timmar, ingenting faktisk. Sen åt vi en tidig middag eftersom pappa skulle iväg och spela.

När vi var mätta och belåtna gick vi ut i stallet för att mocka och rida. Det går så snabbt att mocka nu när hästarna går ute så länge, skönt de! 
Sacke får ingen sko förrän på tisdag då hovslagaren kommer, så han får vila tills dess. Inget han gillar.

Vi promenerade ut i hagen för att hämta damerna. Despina kom snällt till mamma, men Barbie ville allt annat än bli riden idag. Inte kul. Men jag kan ju förstå hur hon tänker, gräste kan ju försvinna medans man är ute och motionerar och att motionera med en ballong till mage är ju inte heller så kul. Jag lät henne gå kvar och sura i hagen och cyklade med mamma när hon red istället. 
När vi kom tillbaka såg Barbie faktiskt ledsen ut, hon trodde kanske inte att vi skulle orka ut en sväng till. Men, hihi det gjorde vi! Hon såg mindre glad ut när jag la på sadeln men det blev skitkul, galopperade fort som fan! Och Barbie tyckte att det var lika kul som jag. 

Nu ska jag gå ut och slå på min blå kompis.
Söt, söt, söt!


6 Maj

Jag försöker att sälja min balklänning, men det verkar vara svårt. Är nog lite sent ute, alla har kanske redan fixat klart allt.  Men jag hoppas det är nån som inte är så bra på att planera och fastnar för min klänning!

Nu ska jag ta på mig lite kläder för snart är det worktime. Idag sov jag gott ända till väckarklockan ringde, det var länge sedan, riktigt skönt.

En elefant promenerade, på en liten spindeltråååååd!



En valk in de naith

Nu har jag promenerat och promenerat i två timmar, fått skavsår på hälar och tår. Förhoppningsvis skrämmde jag iväg dom fyra älgarna som bor i vår skog med min sång!

Här sitter jag nu och tuggar popcorn och sörplar cola. Kanske inte det bästa efter man har varit duktig och varit på promenad, men det var ju det jag var sugen på.

Jobba en sväng imorgon, tyvärr får jag inte köra peugeot för pappa jobbar också. Meeeeeen, det går ju i alla fall! 
Skönt med en hel-ledig helg nästa vecka. 

Måste bara berätta att min Barbies kill-bebis, som nu är tre år fick hoppdiplom idag och gick vidare till RIKS i september! WOHO! Hon har fått två fina barn hon! Precis som min mamma har.

Söndag imorgon, japp

Händelselös lördag, inget jag gillar.

Storm, regn, sol. Mixat väder idag, har inte ridit något eftersom det blåser så himla mycket. Hästarna blir så skuttiga och då kan inte mamma rida för ryggens skull, och cykla med är ju inte så roligt när det blåser heller. Så dom får vila idag.

Handlade med mamma, solade när vi kom hem, sen låg jag i soffan tills det var dags att duscha och laga mat. Det fick bli tacos idag istället. 

Jag undrar om det är bara jag som gillar att veta dagen innan vad man ska göra imorgon? Eftersom jag har hästar som tar tid, man ska mocka, man ska rida och det tar ungefär fyra timmar. Plus att jag måste duscha efter av att ha varit i stallet, då tar det cirka 1,5 timmar till, så det är lite svårt att spontant bara åka iväg. Men om jag vet vad, hur och när jag ska vara någonstans då kan jag lätt planera när jag ska göra vad på dagen.
Det värsta är om man vet att jag kanske ska göra nåt och får skynda sig, man väntar bara på en tid och sen blir det inget! Då har man stressat för ingenting helt i onödan. 
Så snälla människor som inte har så mycket att planera tänk på dom som har det och bestäm tid och dag, ändra bara om det är något akut. Då blir det inget onödigt fuzz.

segt

Tråkigt när man vill att klockan ska vara kväll och den bara är halv tio. 

Pappa har sytt lite så här på morgonen, han är ganska duktig han. 



Det gick jättebra tills i slutet, då råkade han sy ihop hela byxbenet... Men det gick fort att fixa så nu har han ett par "jobbarkortbyxor"! Bravo pappsen.


Mamma och jag ska åka och handla mat, sen ska vi mocka, jag ska sola, kanske rida och duscha. Då går nog dagen fort i alla fall. 

This and that

På väg hem från jobbet idag såg jag två jättesöta tjejer som gick och pratade. Tänkte ta kort på dom lite i smyg, så att ingen skulle tycka att jag var konstig eller så. Men telefonen låg i jackfickan så det tog ett tag innan jag fick upp den, bilen rullade knappt framåt och jag fick luta mig över passagerarsätet för att få en bild där det skulle överhuvudtaget synas vad det var för något. Kom så klart en mötande bil också, så istället blev jag en jättestörd människa som åker och tar kort på små flickor.

Men gulligt va? (Dumma brevlådor som kom ivägen)



I onsadgs när jag skulle dammsuga glömde jag att stänga dörren till tvättstugan. Där inne har vi en sopsäck som kan innehålla pizzakartonger, torktumelludd, en gammal blomma och liknande. Man får inte glömma att stänga dörren! Får då har man en inte så glad Stinki vibrerande där inne, japp i säcken... Inte så lätt att få ut. 


Arg men väldigt söt.




Nämen

Ingen tacos idag. Det blir Rebeccas favvomat, stekt kassler och potatisgratäng. Mumsfillibabba! Synd att inte hon är här och kan äta bara.
När jag skulle åka till jobbet idag så började en lampa lysa i bilen, en röd lampa. Då fick jag vända hem och låna mammas bil. Tror han den blå blev arg då jag skrev "hoppas den håller" imorse...Förlåt ska inte vara dum mer.

Ikväll börjar det här, Hockey VM som pappa vill se. Så mamma och jag ska gå på en promenad istället. Så mysigt så! 



Härlig start på dagen

Mamma och jag började dagen med en lång, jättehärlig ridtur på Barbie och Despina. Vi hade tur och träffade inte på någon älg, puh! 
Så efter det kanske man orkar med en till fredag. 

Skulle gärna vilja ha en 208 i födelsedagspressent, vilken liten rallybil. Hoppas du hör det här Lotto-mannen!
Men nu får jag istället ta min blå racer till jobbet, hoppas den håller ihop... Skämt och sido, be happy i´ts friday man!

Konstig vecka

Dags att sova, så är det fredag imorgon. Igen. Eftersom jag jobbade idag och det var let´s dance ikväll känns det som det är fredag idag, då blir det lite konstigt att det är fredg imorgon också. 

Hela veckan har varit konstig. Söndag, måndag sen söndag igen, ledig, fredag, fredag. Ska bli riktigt skönt imorgon efter jobbet, då är det helg! Tråkigt bara att det inte är något att se på tvn. 

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyyyyyyys! Tid att drömma härliga drömmar!


Moose

I måndags när mamma och jag kom hem från ridturen såg vi två gigantiska älgar springa förbi hagen och in i skogen! Mamma blev rädd och sa att hon inte ville rida mer i skogen nu. Jag bah, -Deeeet är ingen fara, dom sprang nog bara igenom. 
Men imorse när jag tuffade iväg till jobbet ser jag fyra gigantiska älgar på lägdan! Då blev jag också lite skraj för att rida in i den djupa skogen, i alla fall på kvällen. 

Idag har jag hört "födelsedags schyschet". Pappa undrar, vad det här är och då kommer mammas schyyyy! Hihi, det var ett paket till mig. 

Nu ska jag ut och köra den nya 208:an som pappa har med sig hem, plattan i mattan!



"Let you body drive"


Något historiskt har hänt

Idag är en dag vi måste komma ihåg. Den här dagen kommer hamna i historieboken! För idag har jag sprungit 5 km! Hell yeah! Oj vad jag har längtat efter att säga "Hej, igår sprang jag en halv mil." Och det är precis vad jag ska säga imorgon. Om jag kommer ur sängen. 

sova gott

Ikväll ska jag krypa ner i en nybäddad säng, med sängkläder som har hängt ute och luktar jättegott! Ååå vad mysigt!

Inte brun men fräknig

Bilderna visade att jag har haft en härlig dag idag och än är den inte slut! Men jag har faktiskt gjort lite duktiga saker också, inte bara solat. Jag har mockat, krattat, grävt i våran så kallade rabatt, tvättat och dammsugit.
En dag är faktiskt ganska lång. 

Kimmie höll mig sällskap när jag var ute och solade. Hon älskar att springa efter pinnar så jag var snäll och kastade idag. Hon gillar även att pulvrisera dom, hon mördade väl ett tiotal pinnar. 

Så söt!



Dom ringde från jobbet och undrade om jag kunde jobba imorgon, jag sa SURE! (I need the money till sadeln (Y) så, skitbra) 

Usch, dom sa på radion att det skulle bli kallt till helgen och långt uppe i Sverige kunde det bli snö, herregud vad oskönt. Sommar idag, vinter på lördag. Nej tack. 

Igår öppnade vi upp till betet för hästarna och idag när jag hälsade på dom i hagen för att kolla om det var mycket flugor, vände sig Despina om och lät som en dinosarie. Jag trodde hon skulle ramla ner och dö och Sackes mage såg ut som om den skulle spricka. Vi får se hur det går att rida idag! 

(Bara 12 dagar till min birthday, just saying.) WOHO! 




Lite Musik

http://www.youtube.com/watch?v=OJuNmVMEFy8

http://www.youtube.com/watch?v=Ie84yPK3nwg&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=_YE_o_uuQr8&feature=relmfu

2 Maj

Jo men idag har jag det bra.





Tummen upp för horrot idag!

Horoskopet säger: "Vilken härlig dag! Du är redo för att ha kul. Njut av lite ledighet, fester och sportaktiviteter." 

Låter bra tycker jag, precis en sån dag som jag vill ha. Bra horoskopet, idag lyssnar vi på dig! 



Sommar var det idag

Desperate Housewives nedräkning! Tror att det bara är 5 avsnitt kvar på säsongen. Den sista för alltid, ska bli ganska skönt att det är slut, hoppas bara det blir lyckligt för alla.

Efter lunchen gick vi ut i stallet, mamma hade redan mockat allt så det behövde jag inte göra och pappa höll på att klippa gräset så det det behövde jag inte heller göra. 
Red Sacke, sen käkade vi middag, jag sov en timma sen gick vi ut i det fina vädret igen och red en lång tur på Despina och Barbie. Helt underbart! 
En perfekt ledig dag.

När jag skulle ut till stallet tog jag på mig, som vanligt, jacka, skor och...mössa. Men det är ju inte riktigt möss-väder längre. Kände mig som ett av vårat fosterbarn som man var tvungen att berätta när det var sommar, annars skulle hon gått i vinterkläder hela sommaren. Och när det var vinter fick man säga till att det var dags för varmare kläder. Det är inte lätt när det är svårt. 



Halvlediga tisdag

Magen ropar efter mat och den har rätt för nu är det tid för lunch. 

Kom precis hem från jobbet. Ja, jag är ju duktig och jobbar (2h) på en röd dag. Men nu är jag ledig resten av dagen! Härligt väder, så idag ska vi rida länge! 

Imorse var jag ute och sprang, gjorde aldrig det förra veckan eftersom jag kände mig förkyld så det var ett tag sedan, men det gick bra ändå. 
Idag är det första maj och jag har ett problem. Köpte en chokladkaka igår, men orkade bara äta halva så nu ligger den andra halvan i kylen och ropar efter mig, men jag får inte äta den. Känns lite sådär... Man kan ju inte slänga den?

Det är ganska mycket dag av dagen kvar, klockan är ju bara tolv. Man kanske ska klippa gräset idag. Kanske cykla någonstans. Kankse gräva i rabatten. Tvätta bilen kan jag inte göra för det har redan pappa gjort! Sweet! 



Såna här börjar komma upp. Snart blir det rabarberpaj!



RSS 2.0