Bajsskalle



Åkte hem till mamma och pappa på morgonen för att rida. Red Despina först, när jag kom tillbaka från skogen kom Lina och mötte oss...Hon kan hoppa emellan trådarna eller så tippar hon ned nosen och slinker bara under. Det är jobbigt med så små pållar. 

Jag borstade och försökte tömköra henne för första gången, det gick bra i två minuter tills hon märkte att hon inte fick gå som hon ville, då snurrade hon runt runt eller så försökte hon rulla sig. Så det är vi två när vi provar det nästa gång. 

Huvudvärken och tröttheten i skallen som jag hade när jag vaknade kom tillbaka, orkade inte rida någon mer så jag åkte hem och vilade. 
Har fortfarande tungt, varmt och ont huvud. Det känns som om insidan av huvudet är förkyld, jag hoppas verkligen det är borta tills imorgon. Vill inte jobba med ont i huvudet i en mössa när 26 grader varmt.

Gjorde efterrätt idag iaf, kladdmuffins med citchokladmousse och svenska jordgubbar! Väldigt sött, men gott. 




Härlig kväll

Det blev lite övertid idag oxå, men fotbollsträningen var flyttad tills imorgon så jag fick skjuts hem från jobbet. Skönt att komma hem tidigare än kvart över sju. 

Nu tittar jag på den spännande säsongsavslutningen av Greys och känner att det är sååååååå skönt att vara ledig imorgon :D 





Kom igen onsdag

Känner mig snorig och tung i huvudet, jag hoppas det bara är nu på morgonen... 
Sköööönt att man är ledig imorgon! Då gör det lite enklare att jobba idag :) 

De flesta hästarna var snälla med hovslagare igår. Despina fick skor på alla fötter eftersom hon har varit så ömfotad, nu kommer det nog gå undan :) 
Fram har hon haft skor innan så det var inga problem. Ena bak var lite kämpig så Hovis blev varm och andra bak var väldigt besvärlig, då blev Hovis jättevarm och ganska arg. Det blev en smäll i rumpan och nyp i nosen! Till slut gick allt bra, vi hoppas hon står lugnt nästa gång nu :) 
Sån tur för oss tog hon inget extra betalt för blodig tumme och alla sparkar på rygg/ben ;) 

Om en vecka fyller prinsen år (inte Sveriges prins, utan min) och jag har bara köpt två presenter än så länge. Det stora svinbra paketet jag måste köpa har jag inte kommit på än... Måste bestämma mig i helgen! Han fyller 25 så jag vill att det ska vara lite speciellt oxå. 

Jag drömde om bebisar inatt, tycker Beccis lilla bebis kan komma ut nu så jag kan bli moster och få mysa! 



Sista Greys ikväll! Verkar spännande! 




Tisdag

Igår hade jag min underbara lediga måndag! 
Den var riktigt bra och jag hann till och med bli röd i pannan :)

Nu är jag lite ledig från jobbet för att hovslagaren kommer. Hoppas alla sköter sig så jag hinner till jobbet innan 12. Despina ska få skor runt om för första gången :) sen går det nog i 190 även på grusvägarna!






Mammas dag

Vaknade klockan sju imorse och började med att göra morsdagtårtan. 
Vi bäddade rent igår så jag har sovit så skön! Även fast jag har drömt väldigt mycket. Härligt att vakna och känna sig utvilad.

Det bliv inte den tårtan som var tänkt från början men jag hoppas lilla mamma tycker att det blir okej ändå... Det är ju fortfarande choklad i den ;) 

Idag är det 18 grader, men det blåser och är inte så äckligt tung luft så jag känner mig lite mer alert i skallen! 

Funderar på att springa nu men eftersom jag ska rida i em. känns det onödigt, då kanske jag måste duscha två ggr. Kanske är bättre tvätta och städa... Blä. 

GRATTIS LILLA MAMMA <3



Hot as faaaan

Det är alldeles för varmt idag! Det enda man ska få göra en sån här dag är att ligga i skuggan och dricka goda drinkar, inte jobba i ett varmt bageri... 

Eftersom det var första dagen jag jobbade den här veckan så kändes det som måndag och imorgon är det fredag- lönefredag! Så skulle det vara varje vecka :) 

Nu kommer mrR och säger att han ska ha massage, what do do but obey? 

Sista Kursdagen

Även fast det har varit intressant på kursen de här två dagarna så är det skönt att det är sista dagen idag. 
Det har varit otroligt varmt i rummet där vi sitter men idag tror jag att vi kommer avlida, klockan är sju och det är redan 22 grader varmt! 

Sommaren är ganska jobbig när man har hästar. Flugor, värme och tjocka hästar. 

Måste hinna städa idag oxå, det är födelsedagspresenter på köksbordet, disk på diskbänken, kladd på tvrumsbordet, damm i sovrummet och badrummet... Förstår inte hur snabbt det blir smutsigt.

Igårkväll var vi med Ronnies syster och ena bror + tjej och systerns kompis och åt mat, jag tog en en Black Angusburgare och det var så gott! Det känns extra lyxigt att gå ut att äta på en tisdag bara sådär. 
Längtar så till lön nu...Mannen fyller år nu i juni och jag vet inte vad jag ska köpa, jag ska se vad jag får i lön så kan jag planera sedan ;) 

Trött

Känner mig tung i huvudet och snorig. Det var jobbigt att sitta och lyssna på prat hela dagen igår, det är intressant men man får ont i hela kroppen av att sitta en hel dag och ont i huvudet. Hoppas det är lite svalare ute idag för det blev så väldigt kvavt och varmt i rummet vi är i. 

Gården vi kollade på igår kändes inte så bra som jag hade tänkt mig att det skulle göra. Blev så besviken. Men paddocken där, den skulle jag väldigt gärna vilja ha! 
Hoppas det kommer ut massor med gårdar nu. 

Nu åker vi på kurs! Och hoppas jag slipper få ont i huvudet. 



Sista dagen på födelsedagsveckan

Herre min Gud vad mätt jag är och har varit hela veckan, nu får det fan va slut på kalas :p (tills 4e juni iaf) 

Idag var det tungt att jobba. Men imorgon och ända till på onsdag ska jag vara på fack kurs så då slipper jag jobbet några dagar. 
Känns som måndag idag eftersom man jobbat men tyvärr är det inte det...Hopps verkligen att dagen rullar på snabbt imorgon för jag kan knappt vänta till klockan 1800, då ska vi på husvisning!:D 

Söndagskvällen ska vi mysa i soffan och kolla på film. <3

Kalas!

Idag är det dags för kalas! Vaknade 6:20 imorse och var pigg, klev upp kvart i sju och sprang en sväng. Kom hem och duschade, då kom jag på att man kanske inte bara bjuder på en ynka tårta när det är kalas!? Så jag gjorde lite kakor, ett par blev fula-men goda tror jag, skulle göra kolakakor men hade i 2 msk ist för en med sirap så dem kan jag inte bjuda på... Tur att jag har lite fula bullar frysen jag kan ta med. Sen tar jag med biskvierna och negerbollarna som är kvar. Känns lite oplanerat och gammalt, blä jag skäms... 

Hoppas dom inte blir ledsna :( 

Nu ska jag åka och göra tårtan! 

Äntligen fredag

Igår var det lite kalas! Jag hade gjort en liten chokladmoussetårta, chokladbiskvier, vaniljbullar och negerbollar. Inte så mycket för dem som inte gillar choklad, men sån tur verkade alla gilla det.
R;s brorsas tjej hade blivit faster i fredags, så söt liten tjej med mycket hår. Nu längtar jag ännu mer till jag blir moster! Det är inte länge kvar, men det känns som en evighet. Synd att det är 30 mil till lilla familjen bara... Då blir det svårt att hälsa på varje dag ;p 

Fredagen har äntligen kommit, Gud så skönt. En vecka till lön å jag hoppas vi överlever! 
Helgen är planerad med fotbollstittande imorgon fm., göra tårta till kalaset kl 13, rida, mocka... Öppna paket! Sen lördagsmys. 
Söndag-jobb. 
Måndag till onsdag ska jag på facket-kurs, det ska bli intressant. Och det roligaste är att veckan börjar med husvisning på måndag! Jag har en så konstig känsla av den här gården, det känns som om vi redan köpt det och kommer flytta till hösten... Jag hoppas det blir så för det här är en jättehärlig känsla jag har :D 

Sedan i måndags har jag tänkt springa, men inte hunnit. Igår hann jag springa en liten sväng iaf och det kändes riktigt bra eftersom jag har fikat så mycket hela veckan och mer blir det.

Snart ska jag gå med söta Anna till jobbet, hon har bara tre månader kvar innan hennes bebis kommer! :D 
Babybooooooom!

 



Lite äldre- inte klokare

Idag fyller jag år! 23 år gammal är jag nu, börjar verkligen komma upp i vuxen ålder. Känns inte så i huvudet men rynkorna kommer väl snart... ;p 

Tyvärr jobbar jag till 18 idag, tråkigt att vara på jobbet hela födelsedagen. Skulle behöva sluta tidigt idag för att städa! Har plockat undan nu på morgonen men hann inte så mycket mer och det måste vara fint för imorgon kommer svärmor och svärfar på fika :) 

Nu ska jag slå in en present till min man som snart oxå fyller år, hela 25 år gammal blir han! Galet. 
Sen är det jobb... Ska nog bara flyta med idag (om det går) så jag har kraft till städning, springa och baka bullar efter jobbet! 




Sköna söndag!

Härlig lång morgon i sängen, regnigt ute men varmt i sängen. 

Tyckte Sanna kunde vunnit igår faktiskt. Skäggiga dam-mannens låt gillade jag inte riktigt och hen var lite äcklig. Tummen upp för Englands låt hon hade g'o röst! 
Och ett stort frågetecken till Polens bidrag, vad fan vad det? 
Till Eurovisionen hade vi en meeeega godisskål, den är halv nu och min mage gör konstiga ljud.... Lösgodis är inte bra alls. 

Idag ska vi vila på fm. Har en lite bakis man. Sen, om han är piggare ska vi till en stad och köpa lite saker och hoppas att regnet har slutat efter det så jag kan rida :) 



Skriver från min iPad

Idag var det verkligen skönt att sova lite längre, har varit sjukt trött både måndag och tisdag. 
Det gråa och regniga vädret fortsätter idag, struntade i att rida igår, tror inte hästarna var så sugna på att knalla ut i skogen heller... 
Tänkte att jag skulle slippa bli blöt och kall för jag känner mig så snorig på morgonen och jag vill inte bli förkyld, men jag blev det iaf tack vare min gulliga lilla Barbie! Hon frös och var tokig när jag skulle ta in henne så jag fick stå i regnet ett bra tag, men tillslut var alla hästrna inne, nöjda och glada. 

Exakt en vecka tills min birthday!

Idag jobbar jag till sex så man hinner inte så mycket mer än fixa mat, yoga och duscha innan det är kväll. 
Imorgon ska jag klippa mig efter jobbet, det ska bli så skönt! Sen är det stallarbete och ridning, slut på den dagen... 
Sen är det äntligen fredag och långhelg :) Det ska nog gå bra den här veckan. 

Nu måste jag pysa! 


(Just det fick en tidig present av min fina fina man, en iPad!) <3 

Lång seg måndag

Shit vad trött jag har varit idag! 
Tror inte att det blir nån skillnad imorgon tyvärr. Den här veckan som jag ska orka med att jobba sex dagar på rad oxå, det var längesedan nu och alldeles för skönt har det varit. 

Nu ska jag sova och drömma så sött, om min födelsedag och sånna grejor.... :D  




Lördag tror jag

Vaknar idag och kommer på att jag ska jobba imorgon. Tråkigt. 
Men söndagar brukar gå bra, man tjänar ju så väldigt bra så om man tänker på det är det ganska roligt att jobba. 

Nu ska jag iväg och ta kort på min coola målis som har match idag! Sen ska jag hem och rida och allt det där. Barbie är så brunstig just nu (skulle vara kul att betäcka!) Eranthis är helt galet tänd på henne, men stackaren når inte upp sån tur är. 

Lördagen kommer vara kul! :D 
RSS 2.0