snö och kallt

En grad, blåsigt och snö. Får nog säga att jag gillade våren bättre. Den kanske kommer imorgon igen.

Idag vet jag inte vad jag orkar göra, just nu känns det som om jag vill sova till torsdag. Men jag ska gå ut och kolla på marsvinen, då brukar man bli glad igen. När man ser hur dom skuttar. 
Sen ikväll blir det roligt i alla fall, då ska jag till en kompis och äta middag. Skulle ha filmkväll efter det, men hon fick lust att gå ut. Så de är det det blir! 



Tänk om man ändå kunde trolla...

Freaky Friday

På väg till skolan i morse hände något väldigt läskigt. Som alltid när jag kör bil är musiken hög, brillorna var på för solen sken, lagom borta i tankarna... Så ser jag en stor, vit  boll i ögonvrån och sen small det till i backspegeln på passagerar sidan. Spegeln flög ur och hängde och slog mot bilen. Herregud vad rädd jag blev! Sicken jävla smäll kan man säga! Jag vet inte var det var men nåt var det som kom och slog sönder spegeln. Hade jag inte haft bildbevis så hade nog inte mamma och pappa trott på det. Att en stor, vit boll flög rakt in i bilen...




När man ser skadorna på bilen så får man ju vara glad att man lever.

Så nu sitter jag här i fåtöljen och njuter av livet!

Frukost

Idag är det så fint väder så jag vill vara hemma och rida hela dagen lång. Men istället är jag borta hela dagen och kommer inte att hinna rida.
Det är tråkigt för så är det varje fredag. Först ska jag till skolan och sen direkt till jobbet. Så på fredagar kan det vara dåligt väder, slipper det kännas som om man slösar bort en bra rid-väder-dag.


Min tidningsfrukost!Mums!




Tror att det kommer bli en bra fredag, för nu spelar dom Ola på radion! Now, of to school!

Kväll

Måste börja berätta det roliga som hände på affären när vi handlade!

Mamma skulle hämta lök och jag paprika. Då ringer mammas telefon, det är pappa. Hon säger högt, -va? Pizza? En tant vänder sig om och kollar varför mamma gapar så.
Då störtar en paprika, pang i golvet. Tanten ser att den går sönder, men jag skrattar till och låtsas som om jag inte såg att den gick sönder och lägger den på purjolöken istället.
Då hör jag pappa. Mamma har råkat trycka på högtalartelefon och man hör pappa klart och tydligt säga, -Är det nån mer än jag som vill ha pizza eller? Hö hö hö...
Tanten kollar på mamma igen... Jag med och börjar skratta. Då hör jag hur det bullrar, det är paprikorna, dom rymmer! Men på ett väldigt snyggt sätt hinner jag rädda dom från att krascha ned i golvet. Då suckar tanten och går därifrån. Vem sa att det var tråkigt att handla?


Kolla in den här! Kostade dock. 60 spänn...

Dom gillar leverpastej på CityGross.



Det gick inget bra att göra tårtan. Den blev ful. Men jag hoppas att den smakar bra i alla fall!



Riktigt nice

Nu har jag galopperat i mina stigbyglar! Superbra var dom. Sacke var lugn, jätteduktig och han hade egen framåtbjudning, helt underbart! Det går bra nu.








Nu ska jag om mamma åka och handla mat. Det är ju nåt av det tråkigaste som finns. Inte när jag bodde själv, vet inte om det var för att jag då bara köpte oreo-kex, cola, B&J, vindruvor, juice och risifrutti... 
Men vi måste, för jag ska baka en tårta till pappa idag. Han hade lovat en kund (pappa är bilförsäljare) att om han köpte den sprillans nya bilen han hade kollat på så skulle pappa bjuda på tårta. Han köpte bilen så nu måste det bli en tårta! 

Ska fixa bilder på den när den är klar.

 

Ojoj, nu är mamma klar och jag har inte burit upp lådan, måste skynda mig!

Fysik är kul...ibland

Riktigt kul på skolan idag!
Fick labba med min favvo-labb-kompis, Haidar. Vi funkar bra ihop och gör så fina diagram, så fina att läraren säger att alla måste komma och kolla för att se hur ska se ut. Det är väldigt roligt för det är nog det enda jag kan, men det vet ju inte dom andra, ha! 

När jag skulle steka ägg till lunch tappade jag ett i golvet... Det tråkiga var att det fanns bara två ägg och nu hade jag bara ett. Det blir man ju inte mätt på. Men då hade jag ju mina muffins! Så nu är jag mätt och belåten, redo att gå ut och prova mina nya stigbyglar i galopp, galopp, galopp!





Älskar himlen idag.

Fredag imorgon, alltså torsdag idag

Har sprungit, duschat, släppt ut hästarna och ätit. Om 40 minuter ska jag ta min blå racer till skolan. Vi ska  ta reda på hur mycket alfa, beta och gammastrålning strålar. Spännande!
Våran lilla fysiklärare sa att det inte skulle vara någon fara för vår hälsa, men om man var med barn kunde man stanna hemma...

För att få tiden att gå snabbare ska jag gå en runda i huset och torka kiss. Min hund han är åtta år men lär sig aldrig att kissa det gör man ute. Inte så kul. 



Lite kvällspoesi

The sun

The sun is yellow, just like my teeth
The son is big, just like my ass
The sun is hot, just like me!

Den du!
Läste den för pappa och han sa, du har väl inga gula tänder?
Jag har väl ingen stor röv heller? sa jag. Så den stämmer ju inte på mig riktigt. Näe inte ens det sista. 


Bakelibak

Började dagen med en springtur! Här går vi ut hårt inför beach 2012! Men det slutar väl med att jag gör som förra sommaren. Slutar med sån där träning och tar bara inte på mig någon bikini. Simple as that.

Käkade lunch med en kompis, hon sa att jag var tvungen att prova en grill-macka. Det var en ciabatta med senap, skinka, tomat, ost och rödlök. Skitgod, skitstor! Köpte lite hästgrejer av henne med, b.l.a ett par stigbyglar jag har velat ha länge. Svarta istället för blåa som jag hade tänkt, men det gör ingenting för jag är glad ändå! 

Mamma och jag tog det gemensamma beslutet att hoppa över ridningen idag. Det blåser jättemycket, regnar ibland och mamma hade ont i huvudet. Not a good combo. 
Så jag gick in och bakade istället. Kladdmuffins och harekakor blev det! 

VOILA!




Såg ni på Robinsson när det var en kille som skulle ringa hem till sin mamma och när hon hör vem det är ropar hon; BRÖLI!
och då svarar han med; MAMMI! 


Så var det när min pappa ringde till sin mamma (Japp, min farmor) förra veckan. Hon kände inte igen honom så hon frågade vem det var. 
När han då säger att det var han ropar hon; Nämen är det NONNE! 
Haha! 
Pappa är hennes minsta gullepojke, han fick till exempel göra saker som att, hälla ut mjöl på köksbordet och köra "snö" med sina traktorer när han var liten. Men namnet Nonne hade han aldrig hört förut. 

Märkte nu att jag luktade, kattunge-mage i mitt armveck. Thats wierd. Saknar kattungar. Får lukta i mitt veck hela kvällen.  

FÖDELSEDAG

Det är bara 47 dagar kvar till min födelsedag och jag ska försöka skriva en önskelista. Men det enda jag kommer på är; 

♥ Kitchen aid
♥ One piece
♥Sadel till Barbie
♥Ny bil


Tror jag får fortsätta fundera lite till. Har ju tyvärr ingen miljonär i släkten.



Barbie Jane

Nu får ni njuta av lite bilder på min fina pärla, Barbie Jane!










Och här kommer en ful-bild. Ja, jag gör till mig. Ser inte riktigt så galen ut jämt.





Som ni ser på bilderna var det, totalt galet underbart! Snäll och lugn pålle och vackert väder! Om bilderna är suddiga, ha överseende med det. Det är på grund av att min fotograf, mamma, cyklade och tog kort. En applåd till henne som inte ramlade en enda gång!


Nu är klockan åtta och jag vill kolla på Top Model, men det får jag inte. Vi har en överenskommelse mamma och jag, hon vill se Äntligen hemma och jag Top Model. Det går ju inte eftersom det är på samma tid, samma dag. Då har vi sagt att vi får se det varannan vecka... Se vad vi är lugna och bra på att kompromissa i familjen. (Bahaha)


I mitt sovrum finns det ganska mycket. En liten "kontorshörna" som mamma har, rummet ska egentligen vara hennes kontor. Men jag liksom krossade den iden när jag flyttade hem igen. Men grejerna finns där i alla fall, det går bara inte så bra att avnvända dom.
Sen har jag en massa lådor fulla av mina saker...Många...Många lådor. Sen finns det en stor ställning som jag har som garderob. Min säng. Men inte att glömma, en motionscykel! 
Ja, vi längtar alla tre tills jag flyttar igen..

Men nu tror jag jag ska upp och trampa lite på den där motionscyklen, innan Desperate Housewives börjar. Puh så hurtigt!

 

Sommar kanske

Idag är det jävligt varmt, 25 grader i solen, 19 i skuggan. Känns som sommar! Längar tills det blir sommar på riktigt när man kan grilla, spela kubb, glida runt i bilen och käka glass. Härliga dagar!

Blä, jag var tvungen att äta någonting snabbt nu innan vi ska ut och rida. Men jag orkade inte fixa iordning något gott, så det fick bli ett kokt ägg och en Safari yoggi. Jordgubbssmak, jag gillar inte yoggi med jordgubbssmak egentligen. Varför vi har barnyoggi med jordgubbssmak, som jag inte heller gillar i kylskåpet är för att mamma skulle vara gullig att köpa något gott åt mig efter jag varit sjuk. Så nu ska jag snällt och fint äta upp den eftersom mamma var så söt! 

Idag när jag satt i bilen på Willys parkering såg jag 3, mycket roliga människor! Det brukar inte vara så uppskattat av andra när jag plötsligt börjar skratta och dom frågar vad det var som jag tyckte var så roligt. Och jag svarar, -Såg du inte den där människan!? 
Vid sådana tillfällen saknar jag min storasyster, she gets me. Vi brukar alltid uppmärksamma och fnissa till om vi går förbi någon rolig. Det här är inte för att vara elak, inte för att vi tycker att vi är snyggast, inte för att vi hånar dom. Utan bara för att det är kul. Det är ju bra att skratta. 
För att bara förtydliga, så skrattar vi inte så att dom ser.


Jo! Jag var ju på Willys parkeringen av en anledning, ibland, ganska ofta skjutsar jag hem en arbetskamrat efter jobbet. Som en dag som denna till exempel. Han skulle köpa ris, när han kommer tillbaka så får jag en chokladkaka! Snällt! Så nu har mitt chokladsug sedan igår sjunkit. Tack!

Nu ska vi ut och rida! TTYL!

CHOKLAD

Jag vill ha choklad....





Idag var det Sacke som fick komma ut. Det var riktigt roligt, han känndes pigg och glad! Så underbart nu när det är ljust så här länge och så varmt, det får det gärna fortsätta vara.

Det var ingen som orkade laga någon middag, så det blev varma mackor. Gör inget, för det var jättegott! 

Nu blir det tv resten av kvällen, först Sofias änglar som vi ser på nu... Hemskt när små barn ska behöva bli sjuka... Sedan blir spänning med Maria Wern. 
Såg förresten den nya Ica reklamen, haha! 

För er som uppmärksammade att det stod "Springa" på min Att göra lapp, nej det är inget jag gör ofta, nej jag springer inte fort och inte långt. Kanske jag ska säga jogga istället... Men det är väl bättre en gång per år än ingen? 

Vill fortfarande ha choklad...




Snart slut på våran måndag



Man älskar ju när dagen snart är slut och allt som är kvar på sin lista är, middag och duscha. Då kan man säga att det har varit en bra dag, jag har till och med hunnit sova 45 minuter. Najs bajs. 

Mamma ringde och sa att hon nu var på väg hem från jobbet så, dags att svida om till ridkläder och springa ut och hämta pållen i hagen! BYE FOR NOW I SAY

Let´s begin



Man kan tro att min favoritfärg är rosa, men det är det är det inte.

Måndag morgon

Det brukar kännas tungt på måndagsmornar, men idag ska det bli ganska kul att åka till skolan. Jobbigt att jag ligger lite efter nu, men jag ska försöka vara duktig och sitta med läxorna direkt när jag kommer hem också. Ni hörde det! Nu måste jag göra så! 


Dom sa på radion att dom skulle försöka rädda några insekter och svampar, genom att skada någar ekar. Lät lite galet. Men det är väl helt okej, bara vi inte blir av med några insekter! 


Dags att försöka fixa till mig lite, så jag inte skrämmer iväg alla människor som troligtvis är ute och njuter av det fina vädret! 




Ny vecka imorgon

Klockan är alldes för mycket, för jag har inte gjort det jag ska idag.


Skulle ha ridit, skulle suttit med mina läxor och skulle gärna vara nyduschad nu när jag har parkerat mig framför tv:n. Men jag har bestämt att jag ska kliva upp tidigt imorgon och duscha och göra lite läxor innan jag drar till skolan. Varje söndagkväll säger jag att jag ska kliva upp liiite tidigare för att läsa i min intressanta fysikbok, konstigt nog är man alltid så trött när klockan ringer och det slutar med att man kliver upp den vanliga tiden i alla fall... Jag tror jag gör nåt galet och struntar i att ändra väckaren imorgon, skip the fuzz liksom.



Nu ska vi dricka te, familjen och jag och spana in det nya programet på ettan, Coacherna. Tror att det kan vara riktigt kul!



Kalaset var trevligt förresten, svingod mat precis som jag trodde!

Kalas på våffeldagen

Igår var det roligt, nu är det sommartid och idag är det våffeldagen!



Det var, som alltid. Riktigt kul igår! Dansade mycket och pratade med många trevliga människor :)
Vi såg en kille som såg precis ut som Tzatziki, helt galet lik var han! Tillslut var jag tvungen att gå fram och fråga om det var han, men näpp det var det inte... Då fick jag försöka dansa mig bort därifrån och skämmas lite. Om man tänker efter så, vad fan skulle Tzatziki göra i våran håla..? Men man kan ju hoppas att han var så full att han inte kommer ihåg att jag frågade det.
Det var jag som körde igår, skönt det för då är jag pigg idag!



Idag ska jag på kalas! Älskar kalas! Det betyder fika :) Mums!
Det är min morbrors fina fru som har fyllt år. Dom har dom bästa kalasen (Förutom mormor) för vi får alltid mat hos dom och det är så himmelskt gott! (Bra Cassie, ingen svordom)


Men, man får inte glömma att det är våfflornas dag idag. Eftersom jag nästan precis kommit upp ur sängen blir det våfflor till frukost idag :) 
Så det är vad jag ska pyssla med nu, make some delicious våffels!
Pappa tyckte att jag skulle göra dom, för mina var tydligen så goda. Vet inte om han sa så för att han skulle slippa eller för att han verkligen tycker så... Men ha! Måste ju vara för att jag gör dom så goda!





Ikväll ska vi ha skoj

Hittills har dagen varit jättebra!

Efter frukosten var jag ute och red på min fina, vita häst. Mamma fick som vanligt cykla efter oss som en dåre! Inte för att hon tycker att det är kul, utan för att hon inte kan rida riktigt än p.g.a att hon har ont i ryggen och inte gärna vill riskera ett ryggskott, ska inte säga om utan när hästarna skuttar till. Dom är inte igång så väldigt bra och därför hoppar dom och skuttar mest hela tiden.
Men nu de senaste gångerna har det faktiskt känts som om det finns ljus i tunneln! Riktigt skönt att våren är på väg.



Nu har vi precis kommit hem från en husvisning, jag, pappa och mamma. Jag hade ingen lust att åka någonstans, har en fuldag idag... Igen...
Men då får man tänka att det finns väl alltid nån som är fulare, det gjorde det också. Skönt!
Det var ingen gård vi fastnade för, huset var inte så fräscht som det hade sett ut på bilderna, men stallet var fint :)




Ikväll ska jag ut och SHAKE SOME ASS med några buds! Älskar och dansa så det ska bli kul! Snart dags att välja skor och kläder.
På med musiken musiken, hoppa upp från stolen och dansa, pausa, dansa!
Barbie och jag i skogen idag :)

Fint väder

Vaknar till fåglarna idag igen! Det gillar jag, man blir så glad av det :) 

Kollade på finalen av The Voice igår, Carina Berg hade också haft magsjuka. Kanske hade vi blivit smittad av samma bacill? Men hon såg pigg ut så vi ska nog klara av det här!
Röstade aldrig men blev glad över att Ulf vann, tyckte att han var bäst.
Fick ett sms av min storasyster där det stod "Uffe the maaaaaaan" :D Kan inte annat än hålla med! Wohooo!


Japp, jag har en storasyster, hon är ett år äldre än mig men fem centimeter kortare. Har flyttat med sin hyfsat nyfunna kärlek upp till stora staden Stockholm, där hon jobbar som tandsköterska.
Nu har vi inte träffats sedan mitten av Januari så det ska bli jätte, jätte, jätteroligt när hon kommer hit till påsk!
Man kan ju faktiskt sakna sin lilla storasyster ibland...
Now i´ts time for breakfast!

Hej och Välkommen

Så länge har jag varit så glad att jag har sluppit den otrevliga sjukdomen magsjuka... Men natten till torsdag vaknade jag 03,25 och mådde illa och att vakna så bådar ju aldrig gott! 
Några minuter senare sitter jag och hänger över toaletten.. Ligger i soffan hela dagen och tror att jag är nära att korsa över till andra sidan. Riktigt så farligt var det självklart inte och redan idag mår jag mycket bättre och tur var väl det annars hade ni ju inte kunnat följa med mig på min alldeles nya, spännande och lite bajsluktande blogg! :)

För att lära känna mig lite bättre;
*Bor hos min mamma och pappa, kanske inte alltd så festligt men skrattar man inte med dom kan man skratta åt dom. Sällan man har tråkigt!
*Gillar djur, håriga i alla fall...Jag har 2 hästar, 2 marsvin, en katt och en illaluktande hund med det passande namnet Stinki.
*Utbildad bagare som jag även jobbar som.
*Läser fysik B (Tyvärr inget ämne som jag diggar)
*Sjunger jämt och hela tiden, men bara då jag tror att ingen hör.
Hoppas ni hänger med mig i mitt liv, för det här kan bli kul!
RSS 2.0