Sista veckan innan jul

Nu är det nära! Fem arbetsdagar kvar innan jag får fem lediga dagar på rad! :D Det ska bli så skönt. Så skönt! Längtar efter att Anders och Rebecca kommer, när min boy ska öppna sina julklappar, maten (!) och mysa med djuren :) 
Vi har inte köpt gran än men efter jag kom hem från jobbet igår skulle vi åka och köpa en och ha mysigt, pynta den och kanske göra lite julgodis. Men det gick inte att köpa någon gran! Så det blev ingenting sånt, men vi åt lite tårta som jag hade med mig från jobbet iaf. Idag börjar jag äta mina små piller som jag fick av doktorn, dem ska hjälpa mig att inte få migrän genom att göra så att mitt hjärta slår lite långsammare. Hoppas det fungerar!

Jag hade bestämt mig för att bestämma mig om en grej igår för att slippa gå och tänka på det hela veckan, men jag kom aldrig fram till något beslut så jag kommer nog gå och ha ont i magen och tänka på det här hela veckan. På fredag måste jag ha bestämt mig!

Måndag idag, härligt! (Nä)




LUCIA

Lucia och fredag den trettonde, undra hur många lockar som brinner idag! Jag har aldrig märkt av någon otur men nån gång ska väl vara den första, hoppas det inte är idag. 

Skönt ska det bli med fredagsmys ikväll, kanske inte blir tacos till middag, det beror på om någon orkar handla men mys ska det vara iaf.
Det gick bra att rulla alla katter igår, hoppas alla som beställt är nöjda. Och idag ska vi rulla fler...Efter nyår börjar vi med semlor och det känns som ett härligt vårtecken! Det har knappt varit vinter och jag längtar redan efter vår. Men om snön kommer och lägger sig någon gång (Gärna imorgon och inte i mars) så går det nog också bra.  

Dags att åka till jobba, skulle vilja säga sista arbetsdagen för veckan men tyvärr är det söndag kvar också. 
Nästa vecka är det veckan innan jul! :D :D



Rulla lussekatter som en galning

Jag borde vara glad. Jag kom in på skolan till våren! 

Men det blev bara jobbigt. Jag hade ju bestämt mig för att inte gå och köpa hus ist. Men nu när man är antagen vill man ju inte tacka nej... 
Om jag bara kunde fått komma in förra våren, då hade det inte blivit så svårt. Då hade det bara varit två år kvar nu! Jag har till den 20e att fundera. Här ska det tänkas så det knakar :) 

Idag mår jag nästan helt bra, det är väl som vanligt kan man säga- Pigg men med lite huvudvärk. 
Så konstigt! 

Allt julgodis som jag gjorde är slut, vi gav bort nästan allt så jag har inte tryckt i mig allt själv, med mycket. ;) 

8 Dagar tills jag måste bestämt mig om skolan
8 Dagar till jag och Anna ska fixa naglarna
12 Dagar till julafton! 
1 Dag till lucia

Idag ska vi rulla en jä**a massa lussekatter! Nej, det är inte så kul som det låter.

                            

Blä

Jag undrar vad det är för fel jag har. Igår efter lunch, innan dess mådde jag jättebra. Men efter jag ätit fick jag ont i magen, klockan blev 4 och det gjorde bar ondare i magen jag började kallsvettas och mina händer skakade. Gick hem 45 min tidigare för att hoppas att jag skulle vara pigg idag, eftersom det är många sjuka och lucis på fredag så vore det bra om jag häll mig frisk! 
Än så länge har jag inte ont i magen, tror jag sov bort det. Eller så byttes magontet ut mot huvudvärk, för det har jag nu. 

Det är konstig huvudvärk också, som jag hade förra gången och mådde konstigt i en vecka. Inte den vanliga migrän-känslan. Mer som om jag har feber, varm illamående och ont i kroppen. Men feber är det inte heller. Skitjobbigt att känna att man inte är pigg men inte veta vad det är. Och att det kommer och går.

Å vad jag längtar till jul!




14 dagar kvar

Nu börjag jag min jobbvecka. Tror den kan bli ganska jobbig eftersom det är lucia på fredag och alla ska ha lussekatter! :) 

Hade en riktigt skön ledig dag igår. Solade lite, tänkte att jag skulle få lite energi. Skrev alla julkort, åt massa julgodis och gjorde lasange till middag. 
Idag öppnade jag lucka nummer tio på min chokladkalender och det betyder att det är fjorton dagar kvar till julafton, jag längtar sååå :D Fem dagar på rad är jag ledig! Woho. 

Synd att det blev plussgrader nu efter snön kom, den hade gärna fåt ligga kvar, kall och vit. Tänkte gå till jobbet idag, save some cash. Hoppas bara att jag orkar gå hem också, annars så blir det inte så mycket spara :P Efter jobbet vill man bara hem, så fort det går! 



Julen kan komma

I helgen har vi handlat klart alla julklaparna, till och med köpt en till oss själva! Känns skönt, nu kan det bli julafton på en gång :) 

Snö har vi fått, tyvärr tror jag att den är på väg bort igen. Men det snöade igår när jag bakade julkakor och godis iaf så jag fick lite feeling för jul. 

Nu ska jag åka och vara med djuren hos mamma och pappa, dom blev väldigt busiga när snön kom :D 

 

Nu har vi snö!

Ledig hela helgen och ledig måndag, det är alltid så skönt på fredagarna när jag slutar jobbet och veta det :) 

Igår var det riktig snöstorm! :)  Många som körde fast när det skulle parkera på jobbet, jag är glad att jag inte bor så långt bort längre. Klarade mig både till och från jobbet utan att sätta mig i någon snödriva. 
Och på kvällen blev det en mysig tacos, godis, filmkväll. 


Mannen skulle jobba mellan 7och 12 idag så jag klev upp när han åkte, betalade en julklapp, orkar inte göra någon frukost så jag äter godis från igår ist (ska hem till mamma och pappa så jag kan äta frulle med dom). 

Hålla tummarna vid klockan två att han får sålt sin cross, då kanske vi kan köpa en lite dyrare tv imorgon :) Nu ska jag klä på mig och åka till frukosten, hoppas de är vakna! 


Samsung UE46F6475 (46" Smart LED-TV med 3D) 3

Mys, mys, myyyyys

Här sitter jag med det första adventsljuset tänt, dricker varm oboy och äter lussebulle. Det är synd att vi har så fullt i frysen för två påsar med lussebullar fick inte plats och nu är de jättetorra... :S  

22 Dagar tills det är julafton! 

Helgen har varit jätte-jättebra! (Förutom att jag inte var ledig igår) Var hos mamma och pappa och åt tacos i fredags.Mums.
Lördagen började mysigt, efter frullen åkte jag hem till mamma, mockade och red, lite tråkigt att det var halt. Sen kom jag hem igen, bakade lussebullar och bullar. Å det luktade så juligt och gott! Eftersom vi varit ihop ett år i lördags(Shit vad tiden går fort), jag och min boyfriend (som förövrigt är den bästa som finns!) så lagade vi asgod middag och efterrätt, såg på film och myste! 
Igår jobbade jag till halv fyra, gick snabbt faktiskt. När jag kom hem åkte vi till svärisarna och fick köttbullemacka och firade första advent :) 

Den är veckan
 
 
blir nog bra! 
På torsdag ska jag gå och få massage, för första gången in my life! Det kommer vara skööööönt. Lördag ska jag och mamma iväg och rida, det var en månad sedan nu, det ska bli roligt :) 
Ska försöka baka klart julkakorna i helgen också. 


                                                                          <3
 
RSS 2.0