PartyLördag

Vi hann ut en tur med hästarna innan reget började vräka ner. 
Idag har Pajaz flyttat till ett nytt ställe. Jag hoppas att han kommer att trivas med sin nya kompis och att inte Eranthis saknar honom för mycket, men just nu är det Sacke som verkar mest upprörd över flytten.

Nu ska jag duscha och försöka välja kläder tills ikväll, vilka skor jag ska ha är klart i alla fall! Trodde att jag hade mer cider än vad jag har, sen när jag upptäckte att det bara var 2 flaskor var systemet redan stängt. Två flaskor får räcka idag helt enkelt. Synd att jag inte gilar öl för det har pappa nån 2 liters flaska av.

Mamma & Despina- som är lagom glad över att behöva gå sist. 


Våra polare, änderna som tar sig ett dopp! 

God natt nu

Nä jag har inte dött, jag har bara suttit med läxorna heeela kvällen! 

Har gjort ett prov och en laborationsrapport, båda gick jättedåligt (vad annat kan det gå om man läser faktan en gång och direkt efter gör ett prov?) och jag är fortfarande efter. Förstår inte vad som hände, jag var ju jätteduktig och följde allt så bra i säkert nio dagar... 

Var ju hos sjukgymnasten idag, gjorde inte bort mig, tog bort klacken och fick tillbaka mina jobbarskor. Ganska mycket skönare att gå hela dagen på jobbet idag med riktiga skor. 

Tacos till middag, som vanligt, vad annars. 

Nu är jag jättetrött och ska krypa ner i sängen och sova så gott! Har en känsla av att den här helgen kommer gå så fruktansvärt fort. Det är ju redan lördag liksom.

GOD NATT


Sova nu

Chokladen hjälpte ganska bra! 
Men nu känner jag att det håller på att komma tillbaka, huvudet säger nog att det är dags att sova. 

Hitta mamma gick bra. Pappa hade Mercan till jobbet och mamma hade tagit Peggan. Mistery solved. 

Det ska bli kul att åka till Ole imorgon! Allt känns bra, hoppas det är det också. Ärret är fint och foten rörlig.
Bättrat på träningsvärken och försökt göra läxor... Det är intressant och roligt, men jag är lite efter och då känns det så jobbigt. 
Dom sa att det var så bra med med sånt här heldistans, för vanligtvis måste man forma livet och jobbet efter skolan men nu så formar du skolarbetet efter jobb och liv. Skitbra tänkte jag! 
Men dom har ju en veckoplanering, prov och övningar som inte öppnas fören den utsatta dagen och deadline på en massa grejer. Jättejobbigt. Jag vill ju kanske göra läxor och prov på helgen, men då har dom ledigt. Så nu efter den här veckan då jag har haft det lite tight med tid så ligger jag flera dagar efter i planeringen och har ett prov imorgon, som jag inte kan. Deadline på det också. Fan. 

Nu kommer ont i nacken och huvudet igen. Jag måste sova. Imorgon är det fredag!


Ont i huvudet torsdag med mycket att göra.

Ont i nacken och huvudet hela dagen. Blä. 
På väg hem från jobbet blev jag väldigt chokladsugen och tänkte att lite choklad kanske gör så att huvudvärken släpper. 
Men det är ju lite jobbigt att gå in på affären, på en torsdag och bara köpa choklad. Så för att inte göra det så uppenbart att jag skulle hem och moffa choklad så köpte jag en Merci ask, då ser det ut som om jag ska ge bort den, för vem köper en sån till sig själv på en torsdag bara sådär?
Ett tips som jag gärna delar med mig! 
Eller om man inte kan bestämma sig över vilket godis man ska ha och plockar i allt i korgen, då kan man gå och prata högt. -20 personer... Kommer det här räcka då? 
På så vis tror folk att man ska ha fest eller nåt. 
Nemas problemas. 

Jag vet inte var min mamma är. Hon skulle jobba till klockan sent ikväll, men när jag kommer hem så står hennes bil här hemma. Men hon är ingenstans... 
Usch jag ska mocka, göraläxor, laga mat, duscha, dammsuga, och fylla på spolarvätska. Egentligen inte jobbigt alls, men med skallebank - Väldigt tungt. 

Nu ska jag ringa mamma!


PUSS

Varmt idag, 15 grader. Det har varit kul på jobbet, nu har jag kommit hem och ätit lunch så det som står som nästa punkt på schemat är att gå ut och mocka. 

Om några veckor kommer mormor, Klas, Helene och Cornelia hit! Då blir det en massa god mat och en tripp till Ullared :) 
Jag tror pappa längtar efter att visa Klas sin nya skruvdragare som han fick hem igår. Hela kvällen igår var han så glad och gick runt och frågade -Vem har en Kamasa skruvdragare?! -Jag har! ...
Men jag tror inte att han hade den på sängbordet inatt i alla fall. 



                                                                      Mysiga pussar! 
                             
                             
                             

:)

När man bara suttit stilla på rumpan i fyra timmar blir man ganska frusen, så jag fick inviga min nya, fina mössa när jag gick ut idag för att minska risken för att frysa ihjäl. Kändes lite jobbigt ett tag när jag tänkte på hur kallt det är på vintern och att det snart är vinter, hur mycket kommer man inte frysa då liksom när man fryser så här mycket när det är tio plus ute?
Jag saknar min fula overall, jag vill att den ska komma tillbaka! 

Det gick bra att rida idag, hästarna är pigga och busiga nu när dom inte är supermätta hela tiden. 
Fick bli en lugn tur eftersom mamma hade ont i ryggen idag och hon ska jobba ons-tors så hon får inte bli värre. 
Istället för kontidionsträning blev det lite mentaltäning. 
I skogen fanns det både rådjur och traktorer lite här och var, vi klarar oss igenom hela den och kommer till en gård, där är traktorn igen. Den står och brummar vid en lada på ena sidan vägen och på andra sidan kommer ett gäng väldigt hungriga kossor, högljutt råmande. Mitt framför oss står ett tiotal änder som har badtid och hoppar i plurret med ett plask! Puh, vi lever fortfarande när det kommer tre bilar förbisvischande (endel har inget vett i skallen alls). Äntligen hemma! 
Hästarna var jättesnälla så det var ingen fara med någonting egentligen, men dom är ju lite mer på tårna när det blåser så mycket så det är inte mycket det behövs för att dom ska flyga upp i luften. Men det var kul och gick fint! Det kanske låter töntigt, men jag har den bästa hästen :) 



Fin va?


Mamma och jag bytte schabrak idag, det är så roligt att göra det! Nu är det höst. 
Barbie (Fått schabraket av Becci!)


Despina.


Fint matchad med luva också, för det blåste så mycket idag. (Hon ser ut att ha väldigt långa öron i den där)


Försökte länge att få henne att vrida fram öronen, men som ni ser, utan framgång. Supersöt i alla fall!

Det är faktiskt höst

Var tog den här dagen vägen? Klockan är halv två och det end jag har gjort är sett lite skilda världar, gjort ett prov, läst om organisk kemi och pratat med Becci. 
Nu ska vi äta lunch mamma och jag, sen gå ut för att mocka och rida. Jag hade önskat att det var lika fint väder idag som det var igår. Men nej, lite regn, lite blåst och inte någon som helst chans till sol. 
Antagligen är det bra för odiciplinerade Cassandra att ha dåligt väder på sin lediga dag så att det bli några läxor gjorda.

Idag har jag lust för att hoppa eller galoppera fort! Får se hur vi kan lösa det...







Måndag idag

Underbart med en måndag som går fort! Kanske är för att jag vet om att jag är ledig imorgon. 

På fredag ska jag till sjukgymnasten för sista gången (tror jag) och ta bort klacken och kilen i skorna. Sen ska jag jag vara normal igen! 
Känns riktigt härligt.

Alla går runt på jobbet och är förkylda, jag hoppas jag slipper... Har varken tid eller lust att bli sjuk. Och om man inte vill då borde man ju inte behöva.

Mamma la bud på säsong 6 och 7 av skilda världar på Tradera åt mig, vet inte om jag ska vara glad eller inte, men jag fick dom! Så nu har jag endel att kolla igenom. Mamma undrade om jag skulle sitta med telefonen och spela och se på SK hela dagen imorgon och ja, det finns risk för det.

Ikväll ska vi se på dom galna ensamma mammorna som pussar på sina pojkar!

Home Sweet home

Hemma igen efter en weekend i huvudstaden!

Det har varit jättekul, som vanligt att vara där uppe. Vi har provat negerbollarna med nutella, ätit jättegod kycklinsallad, jag och Anders har fastnat för ett spel på telefonen (HayDay), var hos trevliga kompisar där vi fick hemmagjord pizza och vi spelade spel. Sett roligt folk på tåget, kollat på två innebandymatcher och nu vaknade min dator till liv igen! Helt av sig själv! Väldigt konstigt...Jag säger som Pölsa; -Vilken jävla jesusgrej!


Imorgon blir det jobb, tisdag blir det ledigt. Fast med en maaaassa skolarbete...
Nu är jag ganska trött, allt som inte låter säng känns jobbigt så jag ska inte tänka på sånt nu.
 

Brum brum mot Sthlm

Dags att dra sig mot tåget snart :)
Min sms biljett är helt blank så jag ska skriva ut bekräftelsemailet och hoppas på att jag får åka med!
Min dator har pajat, startade den och skärmen var rosa. Startade om den och skärmen var grön... Vet inte vad det är för fel, vet inte hur man fixar det. Men det får bli måndags problem, lite synd att jag skulle ha gjort ett minitest idag och inte kan göra det, men det får också bli ett problem som får lösas på måndag.

Har ju lite bråttom så det blev en väldigt, väldigt dålig bild, men så här ser skorna ut i alla fall!


Nu ska jag och min nya telefon åka tåg!

Kul dag idag!

Jag tog min saab och åkte till staden, råkade köpa ett par jättefina skor, som jag inte behöver. Sprang till en Teliabutik, okej haltade snabbt till en Teliabutik för att hämta ett micro simkort. Fick det gratis av den snälla tjejen som hjälpte mig! 

Pappas iphone, som jag ska få ha ett tag (jag hoppas, för alltid) hade kommit idag. Fick nästan lite huvudvärk där när jag skulle starta igång den för att jag inte förstod mig på den. Men med förbannat bra hjälp så löste det sig! Så nu kan jag både kolla fejjan och lyssna på spotify på tåget imorgon! Underbart! 

Var är den olycksdrabbade dagen? Inte för att jag saknar den! Idag har varit en bra dag :)  

Rida

Shit nu är jag trött!
Mamma hade för ont i ryggen för att rida eller cykla idag så jag har fått rida alla tre på våran lilla volt. Hon fick vara min ridlärare idag, jag behöver någon som säger till mig vad jag ska göra men det brukar inte fungera med att mamma gör det. Kanske börjar jag bli vuxen för jag blev inte arg på henne idag!
Vi börjde med Sacke och tränade på att öka och minska volter, skänkelvikningar och igångsättningar. Han var pigg och framåt och var positiv hela tiden, jättekul! Lite tittig, men det är inte så konstigt när det blåser så mycket.

Sen blev det Barbies tur. Skrittade iväg på grusvägen som uppvärmning precis som med Sacke, när vi kom tillbaka  hinner jag knappt samla ihop henne innan hon börjar skutta-stanna-skutta-skutta-tjuta-stanna... En riktig kärring. Men när hon till slut förstod att hon inte kom undan och att det var jobbigare att protestera så gick det riktigt bra på slutet. Vi skrittade och travade över lite bommar och försökte att ställa och böja i någorlunda runda volter. Hon var jätteduktig med tanke på hur lite tränad hon är.

Despina, tredje och sista ridturen. Jag är nu lite tjurig, blir sån när jag inte äter som jag ska. Så Despina hade lite orättvisa förutsättningar, en lättirriterad ryttare. 
Ett misstag var att jag hade på mig sporrar, dom satt kvar sedan Sacke och det behövs inte på henne. Hon blev bara riktigt sur på dom, så de åkte av när vi kom tillbaka till gården. 
Despina, en häst som gillar att hoppa, inte är rädd för något och väldigt nyfiken. Vägrar att kliva över de bommar som ligger på marken... Fjantig dag idag. 
Till slut kommer hon över alla tre bommar, när de ligger en och en i både skritt och trav. Lyssnar bra och det är skönt med henne, hon kan sparka bakut och bli sur men det händer inget mer. Hon lugnar snabbt ner sig och lyssnar alltid.

(Nu är det inte lätt att vara pigg, positiv och glad hela tiden när man har en alldeles för stor mage, inga muskler och dålig kondition).
Vi har ändå de bästa hästarna, så alla vet.


Idag rider jag med säkerhetsväst. Det kändes bra att vara lite extra säker när jag egentligen inte får rida, det blåser och horrot säger att det är en olycksdrabbad dag. Ridningen gick ju toppen! Kanske borde jag ha hjälm nu när jag ska ut och köra bil?


                   

                                                           Klappa den duktiga!
                    

                                                
                      

       
                      

Spännande

Nu har jag sökt till skolan! Gud vad pirrig jag blev, tänk om jag ska börja läsa till våren! Det är ju jättesnart, inte alls länge kvar...Kommer jag klara av det, passar jag som det här, kommer jag trivas? Jag behöver ta CSN lån nu och det känns så på riktigt och allvarligt. 

Men det har känts väldigt bra och som om jag verkligen kommer att trivas och tycka att det är kul, så det ska väl inte bara kunna ändra sig. 

Usch idag har jag mycket att göra och det är mest bara tråkiga saker. Då blir jag sån att jag gör ingenting... Nu är klockan elva och det enda jag har gjort är läst en mening om atomer och ätit frukost. 
Skynda, skynda! 


GodNatt

Klockan har slagit god natt och ska snart krypa ned i sängen.

Expert har gått i konkurs, allt bara säljs eller kursar. Inte allt för glatt.

Jag är sugen på älgkebab och önskar man kunde läsa tankar ibland.

Onsdag

Lite lunch, lite nutella.

Nu så här på eftermiddagen blev det ju ganska fint väder, något de kära meterologerna inte sa igår. Då skulle det vara fint på morgonen och regn hela dagen, men nu blev det tvärtom. Kunde man iofs räknat ut, det blir ju aldrig som de säger. 

Mamma skulle tömköra Sacke över bommar idag men hon undrade om jag ville rida istället och -Ja tack, självklart! 
I brist på en ridbana brukar vi rida på våran enorma gårdsplan. Den är en ca 18-20 meters volt på stenigt ojämnt underlag där man får grenar som smäller i huvudet på ena halvan av volten. Inget ultimalt träningsförhållande, men vem är kräsen?
Sacke var under omständigheterna och brist på kondition väldigt duktig, skötte sig på allra bästa sätt! 
Själv känner man sig som en riktit miffo som är seg i reaktionerna, pillar med alldeles för mycket vid helt fel tillfällen och har en sits som en efterbliven unge som rider för första gången. 
Det positiva med det hela är att det kan bara bli bättre! (Vilket jag hoppas att det blir vääääldigt snart!).

Skulle ha ringt till min lärare idag,  glömde jag bort. Imorgon måste jag göra det! 
Ska också söka till skolan den här veckan, så hoppas jag att jag kommer in till våren :) 


                                                           Blicken-Inte den bästa.
                            


 (Jag får egentligten inte rida lätt, nästan inte rida, förrän om en månad. Så jag trampar inte ned hälen ordentligt)
                            

Min hare är den bästa haren

Efter frukosten gick vi ut till hästarna i stallet, alla såg väldigt glada ut! Släppte ut alla utom Despina och Barbie och när de kom ut ur boxen såg vi att de tappat sina stora, tjocka, överspända magar! De måste tappat 100 kg på en natt! Mamma och jag gick runt i boxarna och letade efter föl men vi hittade inga, de hade bara blivit så smala ändå. Känns helt okej!

När vi kom ut och skulle sitta upp började regnet ösa ner, kalla stora droppar som blåste kors och tvärs. Inte så kul, men det slutade efter halva vägen så helt genomblöta slapp vi bli.  
Hästarna hade väldigt mycket energi, dom kände sig nog lätta och utvilade. 
Det kom ett megalöv springandes emot Barbie, hon blev skiträdd, sparkade med frambenen och kastade sig åt sidan, sedan ville hon springa hemåt. Det finns många läskiga löv, grenar och stenar såhär på hösten! 
Hon är söt min lilla hare, det är hon faktiskt.

Det kändes kul och mysigt att mocka igen, nu ska alla få börja komma in på nätterna.

Nu är det dags för energipåfyllning, lunch!  



Goood morning

En morgon med huvudvärk, men varför vara ledsen för det vi ska ju ut och rida nu. På pigga glada hästar som har sovit skönt inne inatt. 

Tråkigt att jag har min gamla telefon för jag hittar inte kabeln till den så att jag kan lägga över bilder till datorn, så det kommer tyvärr inte bli så många nya bilder här på ett tag. 
Annars hade ni fått sett mitt fina fil-frukost-ansikte som jag åt idag! 

                                             Han tyckte det var kul i alla fall.
                          

Tisdag den 18, inte 19 september.

Det har känts som fredag hela dagen och det kan man ju nästan säga att det är för mig, jag är ju jobbledig nu onsdag och torsdag. 
Då ska jag ägna mig åt kemi och vattnets egenskaper!

Idag fick alla hästar komma in för att sova i stallet hela natten, dom sprang som galningar så det är nog bra om dom får vila och så att dom inte springer bort sina nya skor.

Jag måste berätta pappas dröm som han hade igår! 
Det var på hans jobb.
En kund kom in och frågade pappa efter hans kollega, men han var inte inne så kunden följde med pappa in på hans kontor för att skriva 
kontrakt i stället. Precis då kom kollegan tillbaka, han tog tag i kundens arm och drog med honom in på hans kontor istället, han vände sig även om mot pappa och log. 
Då gick pappa in på sitt kontor och hämtade ett paket digistive och gick rakt över golvet och så sa till sin kollega;
-Glöm inte den här!  Och slungade iväg paketet med digistive, smack! Det var nu digestive fulla kontoret! 


Undra vad Freud skulle säga om det där.
Hahahaha! Some funny shit.

Min dag.
Bättrat på min träningsvärk. Följde inte med mamma och handlade. Är lite ledsen över att min bil är jätteskitig. Suckat över att det är så mörkt på kvällarna. Läste horrot i Allas och nästa vecka blir en bra vecka! Åt choklad till lunch, resultatet av det blev illamående. Svurit åt maskinen på jobbet. Försökt få liv i min telefon för jag vill ha spotify i bilen igen, tyvärr utan framgång. Betalat en jobbigt stor räkning och dagdrömt!

Nu blir det som nästan alla kvällar, sitta i tv rummet och kolla på tv med datorn i knät, fb uppe och skolarbete i pausen. Cosy before bedtime.

Sova mera

Jag fick min del av bajs-spyan idag... Vet inte vilken katt det är som mår dåligt, har varken hört eller sätt nåt.  men spyr gör han.

Dagen tog slut väldigt snabbt, redan dags att duscha och sova. Det ska bli skönt att gå och sova mera! I helgen har jag sovit så skönt, kudden har varit mjuk och fluffig det kan den få fortsätta vara tycker jag. 

Nu säger jag god natt och sov gott :)



This and that

Trodde inte att jag skulle kunna mig hålla mig vaken hela dagen på jobbet men på något märkligt sätt gjorde jag det! Nu har jag sovit och det var så skönt, så skönt. Nu ska jag kolla på tre filmer, "Skogens magiska rike" "På höjden" och "På djupet" Spännande! 
Jag har fått tillbaka de två miniprov jag gjorde förra veckan, 4/5 på den ena och 3/3 på den andra, nice! 

Tvättade bilen igår men det kändes lite onödigt när det har regnat nästan hela dagen idag. Men nu slipper han ju ha en massa insekter i trynet och ser lite fräschare ut.

Hovslagaren var och fixade fötterna på hästarna idag, eller i alla fall försökte! Det var tur att jag var inne så jag slapp skämmas, för idag hade dom varit otåliga, sura, vägrat lyftat fötterna och böja benen. Allmänt idiotiska. 
Vet inte vad som hade tagit åt dom idag, dom brukar sköta sig bra. 
Stackars våran lilla hovslagare!



                                           Det här är en glad kill-hovslagare, vi har en ledsen tjej-hovslagare..

                               






Söndag

Jobbat klart, nu blir det tacos lunch! Tacos tre dagar den här veckan- kanske en gång för mycket, vi får se.

Sen ska jag lägga mig på soffan och sova, så att jag orkar se Beck ikväll och ändå jobba natt. Och Kimmie kommer bli jätte, jätteglad när mamma och pappa kommer hem, hon har varit lite ledsen på kvällarna när dem inte ligger och sover där de borde. 

                     

God Morgon

Det ligger en svart bajs-spy-hög på golvet. Tur att mamma och pappa kommer hem idag, då låtsas jag om att jag inte sett den. Pappa brukar vara bra att torka spya., han tycker nog till och med om det så jag kan spara den.

Lite fil och treo till frukost, snart ska jag iväg och jobba en sväng. Jag har inte hittat pipnyckeln till jobbet än, kommer nog att få gå och be om en ny... Shit vad pinit.

Nu är det inte så länge innan mormor, Klas, Helene och Cornelia kommer! Då ska vi till Ullared! Jag hoppas pengarna räcker till det. Det ska bli jättekul att dom kommer i alla fall!

Oj, nu börjar det bli bråttom.

Man blir glad av Becci

Rebecca ringde till mig idag, superglad!
-Vet du vad!? Sa hon.
Det första jag tänkte var att hon var med barn. Men det var det (tyvärr) inte.
Hon ville bara informera att om precis en vecka så var jag hos henne och Anders i Sveriges huvudstad! Dom är så söta Becci och Flanders och vi ska ha kul nästa helg! Det blir negerbollar, singstar, kycklingsallad, bus och en massa annat :) 



Love is in the air!



Very mätt

Jesus vad mätt jag blev efter maten! Ändå har jag tryckt i mig en maffig chokladmuffins nu... Dumt för jag blev spy-mätt. Men jag köpte den igår och ville inte att den skulle bli torr. Usch jag gillar inte torra saker, bullar som legat framme i påsen i två dagar -Nej tack. Smuliga smörgåsar, går inte. Saftigt och gott ska det vara! 
Man blir lite skadad när man får alldeles nybakat bröd varje dag på jobbet.


Känner att jag kommer få vansinig träningsvärk!

Me working out...

Ensam!

Mamma och pappa har packat och åkt! Jag har varit duktig och cyklat och nu ska jag duscha, ta på mig något skönt och värma tacos från igår. 
Ikväll blev det att jag, katterna och Kimmie har myskväll! Vi ska kolla på fångarna på fortet och doobidoo, käka godis och drick cola. Cecilia från Timoteij är med i kvällens avsnitt av doobidoo, hon gick i gymnasiet och åkte samma buss som mig. Hon klev in där i bussen med sitt blonda-långt-till-rumpan hår, på sina 500 meter långa, bruna ben hade hon korta jeans kortbyxor och log alltid med sina  vita, fina tänder...

Fan, nu gjorde jag reklam för henne också!




Torsdag men fredag

Hej och hå, imorgon är det fredag! Å vad jag gillar fredagsmys! 

Mamma och pappa ska bort i helgen så vi gjorde något alldeles fel och åt tacos idag istället för imorgon eftersom dom inte är hemma. Detta resulterar i fredags-feeling på en torsdag, men det kanske är bra? Att få två fredagskvällar på en vecka, det kan man ju nästan tro är det ultimata.

Gjorde mitt andra lill miniprov i kursen, första gick bra (tror jag), andra gick dåligt (tror jag). Så det lägger väl ett snitt på medel, okej, att jag klarar mig... Så länge jag klarar mig är jag nöjd. 
Man ska ringa och prata med sin lärare, för att presentera sig, berätta vilka mål man har med studierna och bla bla bla. Jag har försökt få tag i henne i tre dagar nu men inte lyckats. 

Jag sitter och fryser i fåtöljen, måste gå och duscha, måste sova. Så jag säger, tack och god natt. 



                           

Lite bonde och lite bulle

Det blev en mysig sväng med hästarna idag! Helt underbart väder om det inte hade blåst så mycket.
När det kom en traktor med en stor plog red vi in på grusgången till våran granne så att den kunde glida förbi. Vi lämnade efter oss fina spår i guset och några tramp på gräsmattan. Då får man ganska dåligt samvete, särskilt när dom är såna som har det pedantskött i sin trädgård. Så när vi kom hem igen cyklade jag iväg med en påse bullar och bad om ursäkt.
De blev så glada och det var ingen fara alls! 

Bonde söker fru start idag, mysigt nu är det höst. Han med kamelen - Rolig, gammal, raka av dig skägget och varför i helvete vill man ha kameler?! 
Han på Visingsö- Verkar ganska normal, det var väl därför han inte kom med i sändningen. Han från Skåne- Jag hoppas verkligen han hittar nån, han vill verkligen. Överbettskillen- Skojjig grabb, synd att dom inte fixade tandställning på han när han var liten, verkar gilla riktigt snygga brudar. Boxermannen- En kompis sökte till han synd hon inte kom med, jävligt kul att han sa -Robert här! När han ringde. Tantgubben- Jobbigt skratt, väldigt nervös och ser ut som en tant men är ganska gullig.
Sist men inte minst, hästtjejen och lipsillen som fann varandra. Super-mega-sött. 



Naturkunskap - Ganska intressant

Seg jobbvecka.
Fast egentligen går det ganska snabbt och lätt på jobbet, men när jag ska gå och lägga mig så känner jag bara
-Nej, jag vill inte jobba... 
Jag tror det är att jag har jobbat för lite, blir nog bättre om någon vecka (hoppas jag), för när jag är ledig och hemma så är jag alldeles för rastlös, konstigt och jobbigt. 

Cyklade på motionscykeln, lyfte en massa skrot och spände magen ganska mycket igår så idag lider jag av träningvärk. Men jag gillar det. 
Det känns att jag inte gjort något ansträngande på väldigt länge! Men har inget ont i foten idag, så nu har jag ingen ursäkt för att inte ta tag i det där med motion igen. 

Min dumma telefon hängde sig flera gånger igår, fruktansvärt jobbigt. Jag var rädd att den skulle hänga sig igen på natten så att jag inte skulle vaknat på morgonen av alarmet.
Hela natten har jag drömt att jag kommit försent, blivit utskälld och varit stressad, så när det väl var dags att kliva upp så kändes det som om jag inte sovit någonting... Och jag som gick och la mig lite tidigare för att jag inte skulle vara trött. Bajskorv.


Massor med bilder

För att liva upp en tråkig dag tog mamma och jag lite kort! Nu har jag kommit in på skolans hemsida också, skönt. Jag har redan lärt mig en massa grejor!


                                            Söta Kimmie vill smaka på äpplena.
                           
                                       
                                                     Om man säger tack kanske?
                       

                                                                     Yeah!
                       

                                       Inte riktigt lika smidig som när man var liten.
                                 

                                          En död duva. One down, many to go!
                      

                                                  Eranthis hugger in på äpplena!
                     

                                                         Fina, söta Sacke.
                       

                                                                        Hihi!
                       

                                                                        Gulleplutt!
                     

                                                                       PUSS
                    

                                                            Pajaz och Erran, BFF´s!
                    


När mamma och jag var och kollade på dressyrtävlingarna i lördags såg vi en häst som bara hade ett öga, superläskigt! Såg man han från vänster sida-Helt normal. Såg man han från höger-Då såg det ut som om han var död, jag tyckte det såg jättekonstigt ut. Han sprang runt där, helt levande men utan öga. Måste vara en väldigt snäll häst. 
Coolt var det i alla fall. 




Coolt ord

Jag har lärt mig ett ord idag; Hyponervokustiskadiafragmakontravibrationer= hicka :)

Framåt tack

Lite strul med skolan, jag har inte fått någon inloggning så jag har inte kunnat börja än. Jobbigt för jag har verkligen sett fram emot att börja, men det är väl skönt med en helt ledig dag idag, igen.
Det är konstigt att man aldrig riktigt är nöjd. Man jobbar för mycket, har tråkigt för att man är ledig för mycket...
Jag har inte kommit in i jobbet än, så jag tycker att det känns trögt att åka dit. Men det har nog lite att göra med att jag får ont när jag jobbar också, då går dagarna sakta och man längtar bara efter att åka hem och ta av sig skorna.
Men samtidigt tycker jag att det är långtråkigt att vara hemma, det enda roliga man gör på dagen är att rida. Och det tar ju inte hela dagen, så den resterande tiden blir lätt seg.

Men vad att göra.

        

Mååååndag

Segt att kliva upp från den varma, sköna sängen och jag har ingen lust att jobba ända till klockan sex idag. (Men jag har ju en ledig dag imorgon) Och horoskopet säger; "En härligt flirtig dag! Njut av kärleken, en utflykt och trevligt umgänge med barn. Var kreativ!" Så om man lyssnar på det kanske det blir en bra dag.

Även skolan börjar denna måndag, pretty exciting och ganska kul! 


                                                                           

Glad söndag

Härlig söndag idag och det stormar inte, bara blåser lite. Väldigt skönt. 

Fläskpannkaka till frukost, nu ska jag plåga mina ljumskar som redan har träningsvärk med mer ridning! 



Lördag!

Vaknade tjugo över sex, men det tyckte jag var lite väl tidigt.

Nu ska jag och mamma äta frukost sen ska vi iväg och kolla på dressyrtävling där en som vi känner ska vara med. Det ska bli jättekul!
Sen ska vi hem och rida, fulla med inspiration. 


Saknar dig Becci!


Sleep-mode

Min fina mannagrynsgröt!



Den bästa Barbien som finns att leka med :) (Idag galopperade vi, wieee)


Mamma och Despina


Det kan vara fint även fast det inte är någon skog.


Mitt läskiga sår efter "klipp incidenten" aj, aj, aj...



Nu ska vi sova, det måste ju bli lördag snart! Eller det är det ju iofs nu, men senare lördag vill jag ha :) God Night everybody!

Fredagsmys!

Jag skadade mig på jobbet idag... Stod och klippte aprikoser när jag höll på att klippa mig i fingertoppen, andades ut och stängde saxen. Aj! Då klipper jag av en jättestor bit på fingerknogen(?), nu svider det och jag kan inte böja fingret. Klantarsel asså.
Jag sprang till Anna och hon var snäll och plåstra om mig! 

FredagFredagFredagFredagFredag! Och vi alla gillar det!

Det som återståt av den här dagen är att rida, äta tacos (som varje fredag) duscha och titta på film. 

Le´t it begin! 

                                   

Ridit

Det känns bra att det är fredag imorgon för jag är trött, tror det beror på städningen. Det kan väl inte vara att jag går och lägger mig så sent? Nä tänkte väl det.

Det blev en ridtur så här på kvällen också, på en mega häst! Malins stora Prince. Det var jättekul (förlåt Ole jag red lätt i traven...) men foten har känts helt okej idag. Skönt om det snabbt blir bra. 
Det väder som det har varit idag, lite kallt, lite regn, lite mysigt får mig att tänka på när mamma jobbade på ridskolan och jag följde med och hjälpte till på lektionerna, vi hade med två eller en av våra egna hästar och red i ridhuset efter lektionerna. Jag saknar det.

Dags för kvällsfika, bulle och oboy.







Har alldeles för många grejer

Man blir trött av att städa... Efter att jag har dammsugit i mitt rum tycker jag det är konstigt att jag inte har blivit allergisk mot damm. Det fanns endel.
 
Jag hade en jättelång lista på vad jag skulle göra idag ( tvättning och städning av bilen får vänta till en annan dag) , nu är det fem grejer har jag kvar att göra, sen måste jag smaka om bullarna blev goda! 




Gröt och andra grejer

Jag har käkat mannagrynsgröt till frukost idag, det var gott, men pinsamt att jag var tvungen att googla om hur jag skulle göra. Tackar igen för att google finns, världens bästa grej!

Nu håller jag på att baka bullar, sen när dom är klara ska jag städa hela långa dagen. Det är så fint väder så egentligen borde jag inte städa men jag är ensam hemma så då kan jag höra på hur mycket och hur hög musik jag vill (okej det brukar jag väl få annars också..) så då får man passa på. 

Jag hittade ett recept på negerbollar med nutella! Dom måste vara otroligt goda, tror att jag ska prova göra dom hemma hos Becci. 
Här kommer receptet om någon annan också vill prova!

Chokladbollar med nutella:

100g Margarin
1½ dl Socker
2 tsk vaniljsocker
4 msk Kakao
3 msk Kallt kaffe
1 dl Nutella
ca 7 dl Havregryn


♥ Mixa havregrynen till "havermjöl".
♥ Blanda margarin och socker väl.
♥ Blanda i de andra ingredienserna och blanda noga. 
♥ Ställ in smeten i kylen en stund innan du rullar bollar.
♥ Ta ut och rulla till fina bollar ocj rulla dom i kokos. Låt stå i kylen en stund innan servering.

Blandade pics

Katterna gillar heller inte att det stormar så, så dom stannade inne och vilade.
Svante gosade ner sig i kuddarna!



Oswald la sig på byrån.



Stackars lilla äppelträd mår inte så bra, inga löv kvar.



Jävligt smart av mig! Borra hål i kapsylen och stick i ett sugrör, inte så stor risk att någon stoppar nåt i den! (Men experimentet hade nackdelen att det pös ut skumm när man väl började dricka)



Älskar spagetti och köttfärssås och ketchup! Det ska vara mycket ketchup och det måste vara Heinz!





Nu räcker det med blåsten

Inatt har det blåst så mycket att jag trodde huset skulle stå någon annanstans när jag vaknade. Men det är lugnt vi står kvar!

Idagvetjagintevadjagskaskrivaomsådetblirlitefrågor:

Var är du född? 
Sollefteå BB
Hur lång är du?
166cm
När vaknade du idag?
Tjugo i 10, alldeles för sent!
Hur många kuddar har du i sängen?
Tre
Bäddar du sängen varje dag?
Bäddar bara sängen om jag vet att nån ska komma.
Vad har du för ringsignal?
En kille som skrattar.
Har du fått fortkörningsböter?
Inte än!
Vad har du haft för djur under ditt liv?
Ett tiotal katter, 5 hästar, en hund, 2 kaniner och tio marsvin. (Just nu har jag 2 hästar, 2 marsvin och en kanin).
Svär du ofta?
Alldeles för ofta.
Vilken är din bästa egenskaper?
Anpassningsbar, har inga bekymmer med att umgås med olika typer av människor vid olika sammanhang.
Surar inte, jag kan bli arg men det går fort över. 
Jag har lätt att förstå och sätta mig in i andra personers situation.
Vilken är din sämsta egenskaper?
Pratar först och tänker sedan.
Slåss ofta.
Kan ha svårt för lagom, det allt eller inget.
Avbryter ofta när andra pratar..
Är det viktigt att fira födelsedagar?
Ja! Den som inte får tårta på sin födelsedag tycker jag synd om. Man ska fira alla högtidsdagar.
Vill du ha barn?
Ja, 2 eller 4. Gärna tvillingar.
Vad har du för bil?
Saab 9-3 och jag älskar den!
Vad är du allergisk mot?
Det ska vara egoistiska, ombytliga, dumma människor då. Men i matväg, ingenting, tack gode Gud. 
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
Det tror jag alldeles säkert.
Röker eller snusar du?
Nepp. 
Kill eller tjejkompisar?
Gärna båda. Jag gillar killarnas raka, inga sura miner bakom ryggen sätt men dom kan inte förstå lika bra som en tjej att och hur andra människor kan känna, sånt orkar dom inte bry sig i. 
Vad vill du ska hända snart?
Mycket! Jag vill börja skolan, vara klar med skolan, komma igång med ridningen, foten ska bli som vanligt, drömprinsen ska komma, flytta, bli blond igen... 
Morgon eller kvällsmänniska?
Jag är gladast och mår bäst om jag lägger mig vid 10-11 och kliver upp vid 8-9. 
Favorit årstid?
Sen vår och tidig höst.
Vad gör du helst på fritiden?
Är i stallet, rider, gör något kul med kompisar eller familjen.
Sjunger du i duschen?
Sjunger i duschen, i bilen, när jag lagar mat och bakar, när jag är ute och går...
Filmer du gillar?
Mulan, smala Sussie, Bruce den allsmäktige. Jag gillar de flesta filmer, nästan lättare och säga filmer jag inte gillar; Rymd-filmer, sjuka överdrivna onödiga långt-in-i-framtiden filmer.
Vart vill du bo?
Vart spelar ingen roll, men jag vet hur. På en gård, fint hus, litet stall. Nära skogen och nästan ett måste är, köksö, gå-in-i skafferi och gärna glasveranda. 
Favorit glass?
Half baked och Brownie, båda Ben and Jerry glassburkar. När man en gång ätit deras krämiga, underbara glass då går det nästan inte att äta någon annan. Mjukglassen på Junsele djurpark är också jättegod!
Favorit parfym?
Just nu; Versace-Yellow Dimond
Har du någon gång skadat dig så du måste till sjukhuset?
Japp, jag har haft en spricka i armen, brutit nyckelbenet, haft en hälseneruptur, blivit trampad på benet av en häst, slog i tinningen och fick hjärnskakning, hade något konstigt krampanfall när jag var mindre så jag fick röntga hjärnan så att det inte var hjärnhinneinflamation. Men skallen var frisk! 
Sen har jag alltid haft väldig mycket migrän, men det har blivit mycket, mycket bättre nu när jag blivit äldre.
Hur många bilar har du haft? 
4st. Golf II, Audi A4, Saab 93, Saab 93.
Snyggaste killen? 
Ola Svensson
Ditt fullständiga namn och är du nöjd med det?
Cassandra Reneé Häreskog. Jag tycket jättemycket om mitt namn, ovanlig och fint.
Ge eller få presenter?
Jag älskar att få presenter, men jag gillar lika mycket at ge till andra!

Några saker som du inte visste om mig:
Jag har en vit prick på tungan, tycker om att boxas, har bott i egen lägenhet i ett år, har bara haft ett seriöst förhållande. Tycker inte om att sova borta, har aldrig flugit och gillar inte djupt vatten. 
Älskar att köpa köksgrejer och skor, gärna dom med 10-15 cm klackar. 
Gillar lukten av bensin, saker som går fort och pussar.



Ibland undrar man

Barn frågar och undrar väldigt mycket, det gör också Ronnie.

Vid matbordet kommer frågan; -Dör katter om man rakar dom?

Vet inte om han tänkte göra det på nån katt eller varför han funderar på just detta.

Kanske inte är så konstigt att jag är som jag är.

Dag nummer 2 tillbaka på jobbet

Det känns bra med två dagars jobb och sen två dagars ledigt, sen bara fredagen. Skön startvecka på jobbet! 
Har gått lite försiktigare idag så jag har inte riktigt lika ont i fötterna som igår. 

Hovslagaren har varit här och slagit på Sackes tappsko, fan tänker väl han nu. 
Jag ska försöka gå ut och rida snart, vill bara vila fötterna lite först. Och blåsten kan gärna inte blåsa så väldigt mycket.

Igår när jag gjorde lunch, spagetti och köttbullar. Blev köttbullarna alldeles för svarta och spagettin blev överkokt. Jag hatar överkokt pasta!
Till middag skulle jag göra någon fiskgratäng, en väldigt simpel sådan. Men misslyckades. Den var sä äcklig att jag hoppade lunchen på jobbet idag för jag inte ville ha med det i matlådan. Så nu är klockan fyra och jag har fortfarande inte ätit lunch än, dumt. 

Men idag är det mamma som står för matlagningen (Hoppas jag för hon gör så god köttfärssås) så idag ska vi bli mätta och belåtna! 


Sova sova sova sova sova sova...

Första dagen efter sjukskrivningen avklarad. De första timmarna gick jättebra, men sen började det att göra ont i foten och vaden och för att inte stå så mycket på det onda benet belastar jag det friska mer och då får jag ont i det också. Till slut gjorde det riktigt, riktigt ont i båda ben och fötter... Det blir väl en chock för benet som knappt har belastas alls, till att gå och stå i åtta timmar i sträck på hårt golv. 


När jag kom hem vid tio la jag mig i soffan och där har jag legat och vil-sovit med film, katt, spagetti och köttbullar tills nu. 

Nästa måndag börjar jag skolan! Det känns spännande och kul! Hoppas verkligen att jag kommer gilla en här kursen, det blir lite roligare då :) 
Jag väntar på att få reda på vilket ISBN nummer skolböckerna har så jag kan beställa hem dem, älskar nya fina böcker som luktar gott! Mindre kul brukar det bli när man börjar läsa (fattar inget) och vet att allt det där ska man ha lärt sig om 10 veckor.



Snart jobbdags

Klockan ett börjar jag inatt så jag ska gå och lägga mig om en halvtimma, tills dess ska jag halv sova i soffan och kolla på tv. 

Bra tajmat att jag är ledig från jobbet ons-tors så får vaden och foten vila lite skönt mitt i veckan så de inte blir överansträngt. Det blir nog lite av en chock att gå i 8 timmar om dagen nu när den inte har några muskler och van att mest sitta stilla. 

Idag har jag bara tagit det lungt, ridit, kollat på film. Söndag-en vilodag. Eller hur?


Måste berätta att det har kommit en ny tele2 reklam och där syns det bara tänder i underkäken! Att jag har påverkat det, det känns coolt. 



Vips så var det söndag

Bröllopet igår var så fint! Men det kändes konstigt när det var min storasysters kompis som stod där framme och ska säga tills döden skiljer oss åt, för vi är ju fortfarande små... Jag tror i alla fall att dom kommer leva lyckliga i alla sina dagar! Ah, kärleken är underbar...

Idag är det riktigt film-mys väder, helt i min smak! Jag ska kolla på en film sen ska jag ut i blåsten och se om det funkar att rida. 



Inatt börjar jag jobba!


                               

                              
RSS 2.0