Är så man blir irriterad

Igår bärjade mamma och jag städa lite, kändes jättekul! Jul, mys å grejer. Gick och la mig halv 9, i know super early! Men jag var så sjukt trött. Klockan ringde kvart över 8 och jag ville sova mer. Jag undrar om jag är sjuk på något vis.

Klev ialla fall upp och bakade lussebullar, hjälpte mamma att städa hela dagen, limmade ihop ett pepparkakshus, handlade, mockade. Och hela dagen har jag varit som när jag var liten och trött, legat på golvet och vilat, gnällt lite, växlat mellan jätteglad, arg, ledsen och trött. Men nu är det julefint i hela huset! 

Bönderna gjorde sitt val idag, alla valde rätt förutom Johan. Han skulle ha valt Elin. 
Jag var så laddad och glad för att se Gerys ikväll, det var tre veckor sedan jag såg det och då är det inte ikväll! Vad fan! Varför? Dumt, jävligt irriterande. 

Imorgon är det torsdag, då ska jag städa mera, men det tror jag blir roligare :) 
Sen är det fredag och helg! Anders och Becci besök och ledig söndag, kommer bli bra! 

Nu är klockan god natt :)

Kallt och regnigt 26 november

Hur kul är vädret idag då? Inte alls faktiskt. Det regnar jättemycket och stormar! Jag var lite rolig, la ut den här bilden och skrev; 

Idag är det svinkallt! 

Ibland överraskar man sig själv,  Fy fan vad vitisig jag är!


Jobbade natt idag, längtade hem direkt när jag kom dit men det gick ganska fort och nu är det snart tisdag. Tror att det bara säger wosch! Och sen är det fredag igen. 

Mamma är på möte, men kommer nog snart hem. Jag har mest sovit idag, till klockan ett sen åt jag en macka och gick ut och mockade och tog hand om svinen. 
Nu ska jag gå och skaka rumpan till lite musik, sen duscha och sen kanske se lite nördigt skilda världar. Stör mig väldigt mycket på Jimmy, Stina, Micke och Tom... Dom jag gillar bäst just nu är, Nora, Lucas, Alex och Harald. 



Söndagkväll

Helgen är slut och helgen har varit riktigt bra! 
Jobbat lite idag, hade absolut ingen lust. Jobbar inatt, har absolut ingen lust. Känns lite som om det skulle sitta fint med jullov. 

Längtar till onsdag, då ska mamma och jag julstäda och julbaka :) 

Idag har jag varit ute och gått/sprungit, blåste kallt så jag tror jag ska gå och sola så benen tinar upp! Kan varit dumt att springa så mycket, det gör lite ont i hälsenan. 
Pappa har åkt för att spela, så mamma och jag får mysa själva en stund innan jag går och lägger mig. 00:15 ringer väckarklockan, njaa inte okej. 

Killar har det så mycket lättare för sig att gå och spring för dom har ingen rumpa som hänger och är ivägen. Jag har provat att lyfta på den medan jag går och det blir så förbannat mycket enklare, tusen gånger så lätt. Lyllo dom som inte har en stoppkloss och vad simpelt det måste vara att springa utan ett extra gung där bak! 

Sola, duscha, mysa, sova- Måndag!


brummmmm!

Den här veckan har gått riktigt fort, redan fredag imorgon! Än så länge har det varit en riktigt bra vecka :) 

Igår var jag med Malin när hon åkte och löshoppade hennes Prince, jättekul! Många söta, pigga hästar, både små, stora och enorma! 
Men gud vad man skulle ville ha ett ridhus... Hör du det tomten?! 

Fick ett jättefint tack-bröllopskort från Rebeccas kompis som gifte sig i somras. Dom ser så fina och kära ut. 


Har precis kommit in, har varit ute och mockat och myst med pållarna, mina är mjuka och lurviga som satan! Gulligt! 
Känner lite att jag behöer ta lite bilder och lägga ut här så ni förstår vad jag menar, har varit väldigt dålig på att ha bilder från det verkliga livet på sistonde. 

Nu ska jag skynda mig att duscha and make myself a little bit more beautiful! 

Kall tisdag

Sov till halv 11 idag! Herrgud, jag brukar aldrig sova så länge! 

Så det blev lunch till frukost idag då jag vaknar sådär mitt-i-dagen. Efter det gick mamma och jag ut och mockade, kul att mamma är ledig samma dag som jag idag :) 

Kimmie var och nosade jättemycket vid möblerna som förvaras i stallet, måste vara en mus eller nåt tänkte vi. Men sen lät de på ett galet sätt! Som en liten drakbebis, sjukt läskigt! Kimmie blev lite tokig när mamma och jag skrek och pratade med falsettröst, -Det där är ingen mus! 
Vi stängde in vovven i stallet och flyttade på möblerna för att se vad det var, skitläskigt. Men sen fick jag se en liten svart, lurvig iller/mink/mård. (Tror det är en mink)  

Men han sprutade nån äckligt stinkande lukt ur sig så det stank i hela stallet, jag tror lukten har fastnat på mig med.... Usch, fy fan. Kimmie blev biten på nosen, så den får gärna pysa härifrån fort som sjutton, vi vill inte ha han kvar! Inte så kul att veta att dom äter smådjur när jag har mina svin i stallet...

Shit snart ringer min lärare för förhör och betygssamtal! :S Måste repetera, wish me luck!


Så ser han ut

Söndag kväll

Det har varit skönt att vara ledig i 4 dagar, även fast jag har haft en massa skolarbete så har jag känt mig ledig bara för att jag inte ha jobbat.

Men imorgon är det måndag igen!

Nu blir det solsidan, mys och grejer :)

Lazy lördag

Det är riktigt tråkigt att sova dåligt, vakna och ha ont i huvudet. Förhoppningsvis botas det av god frukost, pyssel med hästarna och en promenad i skogen. 

Shit vad mycket choklad jag åt igår, nästan så att jag var mätt imorse! Men lite frulle fick jag ner och nu ska jag ut och ge små fåglarna mat och sedan borsta hästarna :) 

Handla är alltid kul

På väg in i affären ser och hör vi 2 roliga killar, påminner om vårt autistiska fosterbarn vi hade förut. Jag kan inte hålla mig från att börja skratta.

När vi kommer in ser vi en sliskig gubbe med säckiga jeans, skjorta hängandes utanpå byxorna och en huvtröja. Han var tydligen ägare till en hästaffär. Jag säger till mamma att jag tyckte han såg ut som en sån som flörtar och gillar småtjejer och med min äckligaste och mörka röst försöker jag imitera -Hej lilla flicka, jag har hört att du gillar att rida!
Gubben på andra sidan brödhyllan som hörde vad jag sa såg inte riktigt ut att gilla det...

Sen skulle vi ha grovt bröd, jag pekade jag på hyllan där det fanns och sa -Här ser det mörkt ut!
Ajaj, det stod en neger bredvid...

Det är inte lätt att ha med apan bland folk när hon är trött!

Fredagsmyyyyys!

Mamma och jag borstade och myste med hästarna imorse och jag lekte med Eranthis, söt som få! 

Har gjort slutprovet nu! Kändes sådär. Men skönt att det är gjort! Är bara ett samtal med läraren som jag ska klara av och hoppas att jag får gosdkänt i allt grejer. Fast ikväll är det baaara myyys! :) 

Jag ska snabba mig och duscha sen ska söta mamma och jag åka och handla! 


Alla myser på fredag! 


 





Funny Animal Love


Mat mat mat

Nu har jag gjort allt som jag skulle göra idag! Gick på en promenad efter jag hade mockat, det var ganska ljust tyckte jag, men när jag kom in i skogen blev det helsvart och jag hade ju inte tagit med mig någon ficklampa. Var riktigt rädd att en grävling skulle springa förbi och bita mig i benet eller att en älg skulle sparka mig i magen, men jag tror alla djur skrämdes iväg av mitt ylande till sång för jag kom hem levande och utan att träffa på någon!

Hälsenan har känts riktigt bra i 2 dagar nu, så jag sprang sex minuter, sista biten av promenaden. Får väl se imorgon om det var så smart eller inte! 
Det var ialla fall jätteskönt att få använda mina nya skor och mina fina strumpor och mina fina brallor igen! Och ganska kul att springa, jag har saknat att göra det lite tror jag...(!) Konstigt att man kan sakna något som man inte tycker om att göra... Eller jag kanske tycker om de? Nä, jag tror det är för att jag inte får och då vill jag. 



Jag har en klocka, en jättefin klocka. Men det är så mycket finesser på den och jag kommer aldrig ihåg hur man ändrar klockan! Så nu går jag och är stressad för att jag tror att klockan är 20 över 7 istället för 6... 

Snart ska jag iväg och käka mat med Malin, ska bli riktigt gott! 

Torsdag!

Idag är det soool! Det blåser lite kallt, men det är ju ialla fall lite ljus, så man vet att det är dag liksom. Najs.

Det jag ska göra den här torsdagen är att baka bullar, läsa läxor som faaan och mocka. Inte så mycket men det tar lite tid. Nu när det är så fint väder vill man ju bara vara ute i stallet med hästarna! Ska nog se till att hinna det med! :) 

Ojoj, jag får inte glömma, jag har en julklapp till mamma och slå in! Julklappshögen växer! Snart ska vi ta fram julsakerna, hell yeah! 

                                       


                                       

fy fan

Cp trött idag! Eller får man säga så? Vi ändrar. Galet trött idag! Gick bra till klockan 12, sen dog all min energi och nu vill jag bara sova. 

Gjorde vi lussebullar på jobbet! Skulle baka en plåt så vi fick äta lite, men dom jäste aldrig... Gjorde en ny deg, med jäst. Men då han vi inte jäsa och baka innan det var dags för mig att gå hem. Och nu jobbar jag inte förrän måndag så jag får vänta lite på lussebullen. 

På väg hem från jobbet skulle jag in och handla lite grejer, men när jag kom till kassan har jag inte mitt kort med mig...Och inga lösa pengar. Så jag fick snällt gå och lämna tillbaka alla saker och åka hem. Piiiinit. 

Ikväll är det fotboll! Men det ska inte jag se, jag ska kolla på Greys. 




Lediga dagar går fort

Nu har hästarna och marsvinen det rent och fint i sina sov-place. 

Jag har försökt skriva ut 4 blad i två timmar nu, jävla idiotskrivare! Ja, jag vet att det inte blir bättre av att man slår på den, förlåt. Men man kan ju bli totalt galen på grejer som inte fungerar, när man verkligen behöver att dom ska fungera. 
Alltså har jag än så länge inte läst något skolarbete... Jag satte på musik, klämde ihop magen och lyfte mina hantlar istället. Nu är jag klibbig och varm så jag tror det blir duschen först, sen ska jag plugga! ...Laga mat och dammsuga. 

Cassandra är verkligen bra på att göra mycket, men inte på att få det som måste göras gjort. 

 
 
 
           
                                                           
   

Lång tisdagmorgon

Jag hade planerat att gå ut i stallet på morgonen och borsta alla hästar innan jag släpper ut dom och sedan mocka och ta hand om svinen. Men pappa hörde inte när jag sa -Lämna hästarna inne imorgon. Igårkväll. 
Så det blev en lång frukost framför tvn med skilda världar istället. Nu är sjunde säsongen slut också, så kanske får jag den åttonde i julklapp nu? 

Hunden tycker att det har varit en väldigt tråkig morgon, så nu ska vi ut och mocka! :) 

Sen blir det läsa, läsa och läsa! 


HUNDEN!

Nov. 12, 2012

Herregud vad skönt! Mellan 14 och 21 har jag suttit med min examensinlämningsuppgift, trött i skallen och nacken av att sitta framför datorn i så många timmar. Nu hoppas jag att det blir ett bra betyg på den och sen är det bara ett slutprov och ett samtal med läraren kvar :) spännande! Nu ska jag vila i soffan framför tvn innan jag ska sova, hade kanske heller sitta i en annan soffa men jag ska väl överleva.

Måndag 12 november

00:12 ringde klockan idag, svintrött har jag varit hela "dagen". Nu är jag hemma, fortfarande trött så jag ska gå och sova några timmar. Jag måste orka sitta sex timmar med min inlämningsexamensuppgift!
Tråkigt att det är sol idag och jag bara ska sova och sitta inne vid datorn. 

Snart är det verkligen jul. Mysiga gardiner, goda maten, godiset, ljusen och myyyset :) 
Nu ska jag kravla mig upp för trappan och lägga mig i sängen med det fluffiga täcket och tänka på alla som har fleeera, fleeera timmar kvar på jobbet! Sen när jag vaknar ska jag slå in en julklapp :) (Till Rebecca)

Nov. 11, 2012

Ledig söndag från jobb hela dagen och man får inte glömma bort att det är pappas dag idag! Tårta och paket ska det vara :) var också snäll och hjälpsam heeela långa dagen!

Igår var jag i Ullared med Anna och Mauritz, vi åkte klockan 5, behövde inte stå i nån kö varken in eller till kassan. Jävligt skönt.
Bowlade på kvällen, och ödmjuk som jag är lät jag någon annan känna på segern!




Oooooonsdag

I helgen hälsade Anders, Rebecca och två av deras kompisar - Jättetrevliga, på oss. Dom skulle handla som fan i Ullared på lördagen, kom fredagkväll och åkte söndag, mitt på dagen. Men jag hann inte träffa dem så mycket eftersom jag var i Göteborg och kollade på Lena PH med jobbet och var borta hela lördagen. 

Igår var jag hos frissan och blev lite fräschare i håret! Skitskönt :) 


Imogon ska jag träffa Malin och på lördag ska jag till Ullared med Anna och Mauritz! Sen får vi inte glömma att det är farsdag på söndag, tårta blir det då ja.

Usch vad jag inte gillar finska låtar... Och sånt idioti som att ta bort Greys ikväll och visa Twilight istället, blä. Men det är ialla fall Bonde söker fru! Och då kan man ju titta på Berg flyttar in, det kan man ju inte annars, okej, det är bra ändå. Bra onsdag. 

Skola. Duscha. Lasange. Tv. Det var vad som var kvar idag.

Trött i skallen

Och så kom regnet. Tog in hästarna för shit vad kallt det bli när det stormar och regnar! 

Nu har jag varit duktig i säkert, snart två timmar! Det känns som om hjärnan är full och jag är inte klar... 
Det är mörkt ute, men inte kväll. Idag blir det spagetti och köttfärssås till middag! Mums! 



Torsdag

Jag hörde på radion att Strindberg brukade dricka mycket absint. Dom måste ha haft det liite roligare på den tiden. 

Idag hade jag en ganska-lång-frukost. Sen gick jag ut i stallet, och var där ett tag. Mockade, städade lite och gosade med svinen. Satte upp mer mat i trädet åt fåglarna, tänkte kratta men det stormar idag så det är ingen idé. 
Anledningen till att jag håller på med så mycket annat och var ute så länge idag är nog bara för att försöka slippa läxorna. 
Men jag känner att det är en aning mycket att göra klart tills ikväll och då vill jag inte göra någonting. 
 
Mitt hår är äckligt och jag vill duscha. 

Egentligen vill jag bara att det ska bli kväll! :) 

                                   
RSS 2.0