Tandis

Gardinerna är lite skrynkliga och skafferiet är fortrarande hullerombuller. Men alla gardiner hänger uppe och det är en lucka på skafferiet så nu säger jag att det är klart med julstädningen! Mysigt blev det :) 

Idag ska jag börja jobba åtta ist för nio för jag ska till tandläkaren idag. Tror att det fortfarande är gratis, jag hoppas det. Annars vill jag inte åka dit. 




Tisdag

Det ser riktigt kallt ut ute.. Sprang och kollade! Det var kallt! Nästan nio minus och jag som gav bilnyckeln till mannen för jag hade bestämt att jag skulle gå till jobbet. Jag överlever nog :) 

Hoppas dagen går superduper fort, för jag vill ha jullov nu egentligen. 


Myyyyyyyysigt! 


Lönen är slut

Vaknade, hade fett med cash på kontot. Ska snart sova, bara lite cash kvar. Japp jag har haft en rolig dag! 
Det jag har gjort idag är shoppa julklappar! :D Men jag är inte färdig... Mamma har inte en enda julklapp än och pappa behöver något mer. Jag kommer nog inte kunna spara så mycket den här månaden ;) 

Den här helgen har varit härligt ledig och skön. Det har nästan känts som om jag varit olagligt ledig, det var en månad sedan jag var ledig hela helgen senast. Tungt att åka till jobbet imorgon ;) 
Slutar sex hela den här veckan, måste hinna städa klart lägenheten innan helgen, det är köket och badrummet kvar. 

På torsdag ska jag till tandläkaren :S, fredag är vi ev.bjuda på middag hos mamma och pappa, på lördag ska jag och min man ha mysigt och fira lite eftersom vi då har varit ihop i ett år <3 :) 
Tyvärr jobbar jag på söndag... 

SNART ÄR DET JUL! Sisådär 29 dagar! 

Snart pension...

...Känns det som. Det är ju måndag igen! Vad fan. 

Det är 37 dagar kvar till julafton idag, det är lite kyligt ute och jag börjar bli lite stressad över att jag inte har köpt en enda julklapp än. Och vet inte ens vad jag ska köpa :P

Den här veckan börjar med jobb till sex, resten av veckan slutar jag tre :) 
Imorgon hoppas jag att det är fint väder och att mamma fortfarande är ledig så ska vi rida tillsammans. 

Sedan på onsdag ska jag till doktorn, men nu är jag ju pigg igen så det känns väldigt onödigt. Fast kanske hittar de något annat fel, någon annanstans!

Torsdag var det sen och då ska jag hem och rida, fredag efter det och då är det fredagsmys för hela slanten!

Nu måste jag hurry the fuck up till jobbet :) 


Fredag idag!

Det ska bli så skönt att lägga sig ikväll utan att ställa väckarklockan! 


Kan hända att jag slutar klockan nio ikväll, vi har väääldigt mycket att göra. Men efter jobbet blir det iaf tacos, idol och fotboll :) Det som skulle göra den här fredagen lite bättre är att någon städar och handlar medans jag är på jobbet och att jag får fortsätta känna mig så frisk som nu hela dagen. 

Nu ska jag (efter två veckor med bil till jobbet) gå och möta Anna så ska vi promenera till jobbet :) Det är kul när vi jobbar samma tid! 


Ipren- en bra vän

Det var kanske inte så smart att gå till jobbet igår.. Mellan 10 och 14 trodde jag att jag skulle dö. Okej inte dö men jag hade så ont i nacken så jag trodde något skulle gå av. Efter lunch blev det bättre, kanske var det alla piller jag åt, eller så var det en undermacka som luncken bestod av? 


Har fortfarande ont i nacke, rygg och huvud. Känns som om jag skulle kunna sova hela dagen idag med. Det är kanske en MeGA förkylning som är på gång. 
Den får gärna skynda sig komma då, hatar att vara "Halvsjuk" och har inte rikitgt tid, jag har en tävling att vinna! Tror att det kommer gå åt helvete med den faktiskt. 

Eat alot of pills and work in slowmo! 

Donnerstag

I måndags var min lediga måndag och det var en perfekt ledig dag! Sov till åtta, gick lite på stan, det var fint väder. Sedan blev det lunch, då kom min man hem och åt med mig :) Efter det åkte jag hem till mamma och pappa, Kimmie blev glad att se mig! Gick ut i stallet och mockade, red Barbie <3. Städade och tvättade bilen och åkte hem :) Perrrrfekt! 
Men vid sju på kvällen fick jag jätteont i huvudet och det blev inte bättre efter natten, så igår låg jag och sov hela dagen! 

Idag tänkte jag iaf försöka gå till jobbet , men jag har fortfarande ont i nacken och det känns som om jag har snurrat runt med en karusell i huvudet. Vi får se om det går att vara där hela dagen eller om det blir värre. Hoppas verkligen inte! Men jag tar bilen idag så jag kan snabbt komma hem till sängen! 



 

mmmmmåndag

Då var det måndag igen! Men jag har redan tjuvstartat, eftersom jag jobbade igår. Då var vi ganska awesome, vi var en mindre och ingen kunde riktigt den stora packmaskinen men det blev ändå bara en halvtimmes övertid för två av oss, de andra tre slutade i tid.Tummen upp för det! 

Ganska tur att man är kissnödig på morgonen, annars hade jag inte klivit upp ur sängen i dag för Gud vad skönt det var under täcket. 
Idag tar jag bilen till jobbet, skulle egentligen behöva gå (det går inte så bra i tävlingen mot Becci) men jag ska städa nu på morgonen ist. Det är inte lika kul att göra det när man kommer hem vid sju. 

Jag har planerat hur jag vill att det ska bli i framtiden nu (tror jag....) 
Jag kommer inte in på skolan, vi hinner spara en massa pengar och till våren köper vi drömgården, bor där ett tag skaffar lite barn, läser lite i skolan, rider en jävla massa så Barbie kommer ikapp i utbildningen och blir lika duktig som hennes små bebisar. And we live happily ever after! Så nu får vi se hur det blir. Oh just det, någonstans i mitten får jag mina, måste lägga till -synliga magrutor. 

Jippi! Vi har fått in en tvättmaskin i huset! Nu slipper vi tvätta hos mammorna mer :) 

Nu ska jag städa och sen får vi se om jag somnar igen, eller om jag åker till jobbet. 

 
 
 

FREDAG!

Nu har jag äntligen sett We are the Millers. Jävligt kul! 

Första november, fredag och det regnar inte. Det är bra och det känns bra att det närmar sig jul, jag kommer iaf vara ledig fyra dagar i rad 21 till 24 dec! Jättehärligt att få slappna av och vara ledig innan julafton, då kanske man hinner få lite chrtistmasfeeling :) 

Det finns så mycket jag vill ska hända, men det är trögt. Får försöka ha tålamod, något som jag vanligtvis inte har ;) 

Just det, det är nu 20 dagar innan jag får på papper att jag är dum i huvudet. Fan ta dig högskoleprov.
RSS 2.0