Hemma och sjuk

...Jaa stackars mig.

Det är så tungt att andas, det känns som jag har ett sugrör i halsen och en sten på bröstkorgen. Ingen feber, men ont i nacke, axlar och huvud.
Det är tur att det inte är jag som ska gifta mig på lördag för det ända jag har gjort i tre dagar och säkert kommer göra i några dagar till är att sitta i soffan och äta glass.

Det var ett fint hus vi var och kollade på igår, men några minus med att det hade varit över gränsvärdet av fukt i grunden, läckt in vatten på nedervåningen, avloppet ej godkännt... Det är inte värt så mycket som det begärt för det.
Plussen var att det var ett stort fint hus, mysig trädgård, lugnt och skönt, härlig altan och möjlighet till häst i framtiden. Vi ska avvakta och se om mäklaren hör av sig, om det är någon som lägger något bud. Om det inte någon som gjort det kanske vi lägger ett lågt bud och ser hur det går. 




Något jag behöver köpa.

Löningfredag!

Fredag och lön, kan inte bli så mycket bättre! Det som skulle kunna förbättras är väl att jag skulle vara helt frisk. Hostar, aj det görså ont i halsen. Väldigt tung och varm i huvudet, jag vill inte få ont i huvudet idag, det är så långa 10 timmar till jag slutar då... 

Jag hoppas vi slutar i tid idag för efter jobbet ska jag äta middag med en kompis & det är inte så kul om det blir mitt i natten. 

Nu ska jag ta det lugnt, äta mina ägg och läsa min nya iform tidning! 

Hade varit mysigt med en katt i knät.
 

Ny frisyr!

Mindre ont i huvudet, mer hosta och slem i halsen. 

Hann inte med allt igår på min lediga dag. Men jag är iaf klippt, jättenöjd. Shoppade lite, jättekul. Lagade snabb mat, gott. Ringde mäklaren, visningen är klockan ett, hoppas jag får och kan sluta tidigare :) 
Det andra hann jag inte och orkade inte eftersom jag hade så ont i huvudet. Skönd att det blev bättre till idag, gillar inte att jobba med huvudväk. 

Byby långa hår! 



Hello to my new frisyr! 


Jag är redo för bröllop, 9 dagar kvar!


Vi skulle köpa en slips igår som var lik min klänning...Vi kom inte riktigt ihåg vilken färg den var-tydligen.
Men what the heck, den var fin, det får bli så.



Läs mitt horro för nästa vecka! Då köper vi gååård! :D (Man kan ju hoppas & drömma iaf)


Idag är det torsdag, imorgon fredag, det kommer bli fint det här.
 

LEDIG SOM FAN

 
Sitter i soffan, äter frukost och kollar på nyhetsmorgon. Och känner mig sjuk. På min lediga dag, inte så tajmat. 
Men jag tror vi kan få till en bra dag ändå! :) 

För idag har jag tänkt; 
*Klippa mig
*Rida
*Shoppa
*Träna
*Handla 
*Laga god mat
*Ringa till mäklaren och kolla vilken tid visningen är på söndag

Lite tråkigt att inte vädret är lika fint som igår bara. 


Jag vill också vara på nyhetsmorgon och skrapa triss...

Dags att ta tag i dagen!

Här gifte sig mamma och pappa, 


Om tio dagar gifter sig Anders och Becci här! :D

Tisdag alltså

Idag är det fint väder, sol, nitton grader och blåser inte alls så mycket. 

Det kommer bli en jobbig, varm och sen dag på jobbet idag. Och det känns som om jag håller bli sjuk, but i will push it away ända till september! 
Mamma sa igår att mormor och Klas kommer på måndag! Jippi! :D 

Huset vi var och tittade på i helgen har det kommit in ett bud på, utgångspriset... Så där försvann det. Nu får vi hoppas på det gula, eller så får det komma ut fler hus nu! 

Imorgon är jag ledig och då ska jag klippa mig, vet inte hur än. Jag ska fråga min frisör hur hon skulle vilja klippa mig, det kanske blir något helt galet! Men bara jag blir fin så är det lugnt :) 



Så här kanske?
   

Måndag

Nu ska allt vara som vanligt, all semester är slut, hösten kommer smygande och med den mörkret. Men det gör inte så mycket, det blir ganska mysigt. 

I fredag var vi bjudna på kalas eftersom min ena lilla kusin, som inte är så liten längre fyllde år. Där blev vi bjudna på jättegod mat och nästan ännu godare efterrätt! 
Lördagen började bra då jag träffade Anna, henne har jag inte sett sen bröllopet och det var tre veckor sedan. Jag fick nybakta sega chokldkakor och mjölk MUMS! 
På väg till Anna, jag var duktig och cyklade, blev jag stannad av en liten polack som ville veta vägen till tågstationen. Jag är så dålig på att veta vilken väg man ska ta för att komma till ett visst ställe. Jag sa, Öhhhhh...Öhhh... och pekade åt olika håll. Han fattade inte riktigt. 
Så jag sa att han skulle hoppa på cykeln och åka med en bit. Han tyckte jag var snäll, tackade så mycket och sprang iväg mot tåget :) 
Vid lunchtid åkte vi motorcyklen ut och kollade på en gård, en jättefin gård! Nästan perfekt. Det ända minusen är att det ligger åt "fel håll", ska man skaffa två barn i framtiden så fattas det ett rum och det är lite för lite mark med inga ridvägar. 
Annars perfekt! 


Sista dagen på helgen gjorde vi inte mycket. Vi bakade bullar, myste, jag åkte och red. Sen på kvällen blev vi bjudna på mat och såg en film. Den här helgen har varit riktigt trevlig.

Nu är jag jättetrött så jag ska gå och vila lite innan jag orkar motionera, laga mat och allt det där. 




(12 dagar tills det är bröllop!)

Dagen innan helgen

Fredag igen, helt sjukt fort har den här veckan gått och det ska bli så skönt att vara ledig i helgen! 

Jobbar till klockan sex idag, klockan sju ska vi vara på plats hemma hos min morbror för där har vi blivit bjudna på kalas :) 
Ska försöka sluta tidigare så jag hinner ta en dusch innan vi åker. 


Igår var vi och kollade på en gård, ett hus med stora renoveringsbehov och stallet likaså. Tror inte det blir något med det. 
Mr:R tyckte det var väldigt mycket och göra och kände nu efteråt -Gud vad skönt att flytta till något färdigt! 
Det kan jag väl hålla med om. 
Sen sa han att våran första diskussion kommer vara vad vi egentligen ska ha maskinhallen till, han tycker att det ska vara just en maskinhall där han kan ha alla sina fordon och jag tycker att det är ju ett ridhus. 
Han nämnde också att det kan vara ganska påfrestande med ett sånt stort renoveringsprojekt. 
Haha, det tyckte jag var ett gulligt sätt att säga att vi kommer bråka endel om vi köper det här. 

Imorgon ska vi åka och titta på en gård med nyrenoverat hus, tråkigt långt från stan och fel håll från mamma och pappa. Men vem vet vi kanske fastnar för det ändå! 
Annars har vi en ny chans på ett jättefint, nyrenoverat hus nästa lördag! 

Nu ska jag pysa till jobbet och hoppas att dagen går lika fort som igår! :D 

Fredag, fredag, fredag, FREDAG! :D 


T-t-tiisdag

Kom hem efter en lugn och ganska bra måndag. Vi båda var väldigt trötta så vi kollade på ett svsnitt av Bert sen skulle vi vila, lite. Somnade fem, vaknade sju av att mamma ringde! Det blev en lite för lång vila. Men skönt var det!

Idag är det jobb mellan 9-18, man kan ju altid hoppas att det går lika fort som igår. Inget planerat för idag men resten av veckan är det upplanerat varje dag! Swisch kommer veckan vara slut och alla kommer tillbaka från semestern. 


Onsdag nästa vecka ska jag gå till frissan och göra mig fin inför bröllopet :D Bara 18 dagar kvar, det är ju fan ingenting! :D 

Nu ska jag försöka få tag i Telia innan det är dags att åka till worket. 

En riktigt tung måndag

Vissa dagar är bättre än andra, idag är ingen så dag. Hoppas verkligen tiden flyger iväg idag! Skulle ge mycket för att få lägga mig under täcket och ligga där hela dagen. 


Underbara fredag

Konstigt att det är så otroligt skönt med fredagar! Det pirrade till i magen på jobbet när jag kom på att det var fredg och bara tre timmar kvar innan hemgång :) 

Jag har ätit bulle, gått på promenad & pratat med Becci, tagit en dusch nu sitter jag och slöar i soffan innan vi ska ut och äta med svärmor, svärfar och min mans bror och tjej. 
Jag är jättehungrig redan nu så jag får nog skala mig en morot! 

Klappar mig själv på axeln för att jag cyklat till jobbet varje dag den är veckan :) Hoppas verkligen jag kan fortsätta göra det nu! 


Mina fina! 
 

Ledig med regn

Idag ska vi börja med att säga GRATTIS MORMOR! Du är världens bästa mormor och jag hoppas du får en bra födelsedag! :D

Var uppe med tuppen och bakat bullar imorse :) 

Det regnar ute idag så jag får nästan lust att städa. Får se om den känslan finns kvar när jag kommer hem från mamma och pappa. 
 Jag har lite fredagsfeeling redan idag, helt okej eftersom det är fredg imorgon :) 

 

 

Ledig imorgon, tårta idag!

Det ska bli så skönt att vara ledig imorgon! 


Jag gick en kvällspromenad idag, det var så lagom varmt och det luktade så gott, jag vill bara rida! Känns som det är en miljard är sedan jag hoppade, eller red en riktig lektion. Och det är det ju också... Så tråkigt, tror inte ens jag kan rida längre. 

Efter jobbet idag stannade jag kvar och gjorde en prov bröllopstårta till Anders och Rebecca. Tyckte att den blev okej! Skulle vilja att någon mer smakade och tyckte till lite. 


Roliga bilder från Beccis möhippa! :D 


Anna & Sandra


Snygga systrar!


Kaninkram!


Smakar mums :D 


Haha! Läskiga Balder!


Snart, om 24 dagar står hon i kyrkan! 





Tårtprov, Inside...


Åh min underbart fiiiina Barbie <3
 

Dag två i vecka två efter semestern

Hade sovmorgon idag med, eller skulle kunna haft om inte en jävla grävmaskin grävde hela morgonen! Tur för grävmannen att jag är ganska pigg ändå :) 

Jobbar till sex idag med och kanske imorgon. Sen har jag min lediga torsdag! Woho. 


Är så långsam på morgonen, nu har jag bråttom. 

 

Måndag morgon

Eftersom jag jobbade igår känns det som om det ska vara tisdag idag, lite jobbigt att det bara är måndag... 
På torsdag är jag ledig igen, längtar och hoppas jag överlever tills dess ;) 

31-5=26! 26 dagar tills Anders och Becci gifter sig! 
Spännande som *** :) Jag måste spåna lite på att göra tårtan godare och lättare att göra. 

Tänkte vara duktig och cykla till jobbet idag! Hoppas alla får en bra måndag!

Kort helg

30 grader i solen, sen kom åskan! Men innan det dåliga vädret kom hann vi åka till Hjo och sitta i solen och äta glass :) Jättegod glass! 
På kvällen var vi bjudna på mat hos mamma och pappa, grillat. M-m- mums! 

Idag har jag jobbat, det är ju inte så kul att jobba när man vet att det finns andra som är hemma och lediga, men der gick snabbt och bra. Det är väldigt varmt idag med, sitter just nu i soffan med fläkten på för att svalka oss efter en cykeltur runt stan. Kul att man bor i en så liten stad så man orkar cykla runt den... :P 
Rumpan värker. 

Det som är kvar att göra idag är, äta glass, se på film och duscha. Det ska jag nog klara av.













 
 
 
RSS 2.0