Hej och hå

Här sitter jag och äter brunch, lax och potatis. Yum, yum. 

Vi satt en halvtimma inne på bion igår och väntade på att det skulle öppna in till salongerna. Under tiden var det väldigt underhållande att sitta och kolla på människor, halvtimman gick väldigt fort. Riktigt roligt att se hur många olika sorters människor det finns.

En som vi såg hade på sig en onePiece (jag vill oxå ha en!) Hon var väldigt blek, kan säga att hon var vit faktiskt. Svart halvlångt hår och svarta stora glasögon. Såg ut som ett spöke.

En annan tjej var i 40 års åldern. Hennes svarta hår, med röda slingor hade hon satt upp i en hästsvans, sedan delat hästsvansen och gjort 2 flätor i den. (Som man gjorde när man var 8) Väldigt svart runt ögonen, piercad i näsan och kläderna... oj oj. Leggings, röd/svart rutig kort kjol. Mellan kjolen och hennes snäva svarta tröja var det ett mellanrum, lagom stort för att en av hennes 3 limpor kunde kika ut. Kjolen och tröjan satt ihop med stora säkerhetsnålar. Okej att klä sig så när man är 12-16 år, men när man är så gammal.. nja, det ser inte bra ut.

Ja, det var två av många spännande människor. Nu ska vi arbeta lite, jag vet det är mot Guds regler. "På den sjunde dagen ska man vila" Men vad att göra?  

I said good day!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0