Ny vecka

Då var det slut på ännu en helg, men den har känts ganska lång och härlig faktiskt. 
Eftersom vi hade stängt i lördags fick vi ganska mycket att göra på fredagen så jag fick börja klockan 02 ist för 06, trött som sjutton mellan fem och halv elva när jag fick åka hem. 
Åt lunch och sov till klockan två, mockade, red, sedan fick vi åka och köpa tacos för det hade vi inte... Louise kom och käkade med oss efter hon slutat, sen blev det idol, jag hann se halva avsnittet av Boy machine innan jag somnade. 

Lördagen var riktigt rolig! Vi åkte in till Skövde på förmiddagen, köpte två lampor, en skötväska, en skötbädd och en liten mössa till bebis 💙
Vi fikade lite oxå innan vi åkte hem. Jag fick vila lite på soffan innan jag gick ut i stallet, Ronnie satte upp lamporna och jag mockade. Han var snäll och hjälpte mig löshoppa Barbie emellan lampuppsättningarna, hon var jätteduktig de första sprången sen började hon göra studs av de två hindren, studs med 6.9 m... Inte illa! Knäpp häst 😋
Eranthis fick en liten promenad ist så Ronnie hann koppla båda lampor innan det blev mörkt. 

Lite tråkigt att vi inte planerat nåt gott och kul till middag då det var halloween, det blev pannkakor... Men det gick bra ändå! :) 

Igår hade vi en ganska lång morgon (mellan 8-10) innan jag kom ut i stallet. Mockade bara och den tvättade vi och och Ronnie dammsög bilarna, sen duschade jag och när Ronnie kom in åt vi lunch innan vi åkte in till staden och hälsade på svärisarna.
Där fick vi god morotskaka och saft :) 

Halv fyra skulle Sandra komma och rida Barbie. Lade mig en snabbis på soffan med kattungarna och somnade en stund, sjukt vad trött man kan vara.
Upp och snabbt ut för att ta in hästarna och göra iordning Barbie, hann precis innan Sandra kom! 

Barbie ser så nöjd ut efter att hon ridit och hon lär sig så snabbt. Hade jag haft råd hade hon fått rida ända till våren! Vi har iaf en ny tid bokad nästa måndag, då blir det fjärde gången hon rider. Det är konstigt att man tror att man själv rider ganska tydligt och förståligt men när man ser hur snabbt hon förstår när Sandra rider och själv har jag försökt hela sommaren med samma saker och det inte klickar förstår jag att jag nog inte rider med så tydliga hjälper ;) 
Hoppas jag kan komma igång snabbt till sommaren! :) 

Idag ska Zoey åka till veterinären och sterilisera sig, hon verkar inte vara så glad för att måsta vara inne hela dagen idag, för se om huset är kvar ikväll och om alla kattungar lever r vi kommer hem. 
På onsdag så ska jag till BM och klockan 16 börjar föräldrakursen. Den här veckan kommer gå jättefort tror jag! 






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0