Helgen

Jag har haft en ledig helg med många roliga saker! 

Fick jobba över en halvtimme i fredags men det gjorde inte så mycket för det väntades en ensam kväll hemma, Ronnie var och hjälpte hans lillasyster att flytta. 

När jag var klar i stallet tog jag in hästarna och pysslade om dem. Dom är mysiga 💜
Sen gick jag in och tränade och duschade, till middag fick det bli bullens korv med bröd, orkade inte fixa någon riktig mat och orkade inte städa. Sen skulle jag se Lets Dance men jag somnade snabbt och vaknade av att Ronnie kom hem. Jag är så trött på kvällarna, somnar alltid i soffan på Ronnie vid nio... Det är skönt men det känns lite stört, man brukar ju vara pigg så här års? 

Igår var det tidig morgon då mamma och jag skulle åka till Ullared! Jag kände mig ganska överkörd nöt klockan ringde, det var skönt att slippa köra så kunde jag blunda lite längre ibland.
Vi var framme ganska tidigt, kom in direkt och det var inte allt för mycket folk. 2,5 h senare var vi klara, slutsumman blev ungefär hälften av vad vi gissade det skulle bli när vi stod och väntade i kön,  fick nästan känslan av att man sparat pengar :) 
Jag blev bjuden på lunch och i man vi åkte hemåt gick vi in och köpte en sak var som vi hade glömt första gången, då var det mycket mer folk! Lite tungt att stå i kö för en sak... Men det finns ju många människor att titta på där ;) 
Såg även Ola Conny! Stackarn fick ta selfies med två flickor, det bli nog några sånna på en dag... 
Jag är nöjd med alla mina saker jag köpte :) känns inte som om något var direkt onödigt. 
Hann med en tio minuters ridtur i solen innan Ronnie skulle in till stan. Lycklig blir man av det! 

Idag vaknade jag ganska tidigt 07:20. Jag var väl ganska utvilad efter jag somnade ifrån Beck  vid nio igår... Ronnie frågade flera ggr om jag verkligen skulle sova? Men jag kunde inte få upp ögonen :/ 
Gick ut till hästarna som stod redo att komma ut! 
Mockade klart direkt och hittade en fin "låda" där uppe vi har halmen. Gick in och fixade g'o frulle och väckte mannen <3 
Sen gjorde vi ingenting tills klockan blev tio då åkte vi in till Falköping för att titta på tapeter, men dem öppnade inte förrän elva Så vi väntade hos Ronnies föräldrar, Louise åkte med och fikade och sedan tittade vi på tapeter :) vi beställde ett par till datarummet och köpte färg till dörrfodret. Otroligt roligt! 
Så hema eftermiddagen har jag målat :D 
Tyvärr köpte vi bara en liten burk färg eftersom "jag ska ju bara måla runt dörren" jag hittade lite mer jag ville måla så jag får åka iväg och köpa mer i veckan. 
Sen har vi varit lite smått sega idag, hängt lite i soffan och orkade inte laga middag. 
Fast vi gick ut och rev det äckliga staketet, satte upp de sist två sadelhängarna och nu på kvällskvisten limmade vi upp kakelplattor ovanför diskbänken iaf. 


Plockade snödroppar till frukosten :) 

Det blev mycket hemtrevligare med klockan och de fina nya lamporna. Och korgen måste jag komma på en uppgift till, köpte den för att den var så fin. 



Målning pågår! 

Den fina lådan jag hittade ska bli vit, men färgen räckte inte riktigt...


Riktigt dålig bild men från svart till vitt! Mycket fräschare, i väntan på pengar till nytt kök. 


Snart börjar en ny vecka, jag tror att den kommer gå riktigt snabbt och att den kommer vara rolig :) 
Längtar till april då det är vår på riktigt, även fast jag är väldigt glad att det är första mars idag :) 
Dags att natta pållarna! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0