Nöden har ingen lag

Måste börja med att säga, jag hoppas Cornelia hade en bra vecka, både på mitt jobb och hemma hos oss! Det är tomt nu när hon åkt, skönt att resan hem gick bra. 

Faktiskt är jag glad att det är måndag, jag vill att veckorna ska gå ännu lite fortare än vad de redan gör. Jag längtar så till den 14 april (då är det bara en månad till min birthday) när vi ska hämta vår kissebebis, längtar till tre veckor framåt då vi förhoppningsvis har fått svar om vår ansökan om att bygga paddock och efter nästa helg när familjen Widing kommer ner, blir spännande att se om magen växt sedan sist :) 

Igår jobbade jag, trögt att kliva upp på morgonen särskilt när det blivit kallare igen. Men det gick ändå ganska lätt att jobba eftersom man visste att det skulle gå en hel månad innan det var våran söndag igen, riktigt skönt att det var våran söndag vid påsk. 

Vi skulle egentligen fått ström till stallet idag men det är något som är fel någonstans så el-Chrille kommer förbi imorgon igen. Skulle vara riktigt roligt att kunna tända lamporna i sadelkammaren! 
Jag hade bestämt mig för att springa direkt när jag kom hem och det gjorde jag, men det var otroligt tungt... Sedan gick jag ut och mockade, tog in hästarna för att rida Barbie, det blev 13 min. Tog även ut Eranthis på gräsmattan och longerade i grimskaft, det tyckte han var lajban! Vill att han ska få lite kondition om så Isabell kan få lite roligare bör hon är här och rider. 
Innan jag gick in klöv jag lite ved, slutade när jag missade vedklumpen och yxan svingade förbi mitt knä, mina underarmar var trötta och jag ville inte också sätta ett jack i knät. 
Till middag provade vi något nytt, tacos-torsk i tortilliabröd. Det var riktigt gott, även fast vi inte hade alla ingredienser. 

Efter maten, efter Farmen var jag sugen på choklad. Jag frågade Ronnie om han behövde köpa snus. Det behövde han inte för han hade, men det var mindre god snus. Så vi åkte in till Coop och köpte lite chokladkakor från Lindh i lösvikt som de nyss har börjat med till mig och snus till Ronnie. Ibland måste man göra så. 

(Min rygg är öm efter det lilla huggande av ved, där har jag hittat muskler som måste tränas!) 

Snälla bestämare, låt de tre kommande veckorna gå JÄTTEFORT! 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0